52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-19
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Nóri a szomszédlány szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nóri a szomszédlány-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 22:32:04

Draquar
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nóri a szomszédlány beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, mikor láttam hogy visszatért a hirdetők közé, megvártam amíg a "Most hívhatod" jelzés villogni kezd és lőn - valaki már beelőzött. Vártam egy picit mielőtt újra hívtam volna, közben viszont ő csörrentett meg egyszer.
Ezután szóban megtudtam a részleteket - a telefonos kisasszonytól, mert teljesen más hangja volt neki, mint Nórinak, de ezt már csak utólag állapítottam meg.
Dél körül beszéltünk, másnap 17h-ra lett fixálva a randi. Aznap még írtam egy SMS-t, hogy biztosítsam a helyem, bár nem kérték. Jelezte, hogy mehetek eggyel korábban is, éltem is a lehetőséggel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi úti kupi-tömb, talán már nem kell bemutatni. Villamosok, buszok visznek a helyszínre én is így mentem. Autóval érkezőknek benzinkút vagy ALDI parkoló jöhet jól, ezeket nem teszteltem.
A ház is közismert, a cím megadásánál figyelmeztetnek hogy merre keresd a jó bejáratot. Házon belül sem bonyolult a közlekedés, porta nincs, így a diszkréció is nagyobb.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Déja vu.
Én már jártam ebben a lakásban egy másik "szomszédlánynál", pont ugyanabban a szobában. A helyszín nem sokat változott, bejutás után a nappali-konyhában lehet cipőt-kabátot elhelyezni, majd egy apró folyosóról továbbjutni - ezúttal is a jobb kéz felőli szobába.
A lakás egyértelműen nem a sajátja, így a Kolléganők a másik szobában rejtőznek amíg be nem érsz. A fürdőt ezúttal vajszívűbben értékeltem, van elég hely, pedig nem én lettem kisebb. A kádban nem tapad rád a zuhanyfüggöny, a kilépő száraz, a törölköző új és gond nélkül körbeér. Most egy közepesen puhát kaptam, ennek jobban is örültem. Tusfürdőből 2 erősebb és 2 gyengébb illatú van, a mosdónál szájvíz és pohárka jól látható helyen.

Most egy csendesebb időszak van, így nem volt zavaró a jövés-menés, de azért az érkező vendégeket hallani lehet. Ez engem nem zavart, csak egyszer kellett várni, amikor Nóri kiment egy pohár vízért.
Nóri a szomszédlány külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
A képeken biztosan Ő van, de szerintem azok nem a legjobban sikerültek. Élőben sokkal formásabb, látszódik hogy fiatal és ruganyos a teste, a feneke kerek, kemény és feszes; a mellei szintén. Legjobban talán a teljes alakos, háton fekvő kép hasonlít a valósághoz. Az életkor és a testmagasság is stimmelhet.
Mivel nincs arcos képe, ezért az elején kicsit meglepődtem, mert van az arcának egy szexepilje, ami vagy bejön az MT-knek, vagy nem. Nekem nem okozott gondot, valahogy ezzel és a fogszabályzóval, na meg a viselkedésével tényleg hozza a tinédzser szomszédlányt. Végtelenül cuki, nagyon jó teste van, nagy mázli hogy így találkoztunk, mert az utcán biztosan elmentem volna mellette - óriási hibát elkövetve. "Jó ez a lány, semmiben nincs hiány, gyere a karjaiddal fonj át...", mondá a költő.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
3
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
1
Másfél órára érkeztem, az új időpontban hívtam az ajtóból. Pont jött ki egy fiatal pár, így már csak az emelet-ajtót kértem el a telefonban és ezután ütött be a fentebb már említett érzés.
A lakáshoz érve kopogás, ajtó nyílik és egy piros, szexis fehérnemű-szettben ott állt előttem Nóri. A déja vum csak fokozódott, mert az arcát és a fogszabályzót leszámítva pont olyan, mint az a lány akivel korábban itt találkoztam. Beinvitált, átadtam neki a virágot és a csokit, mosolyogva körbenéztem, közben hallgattam az idegenvezetést (mit hova tegyek, merre menjek, stb.). A szobába érve megbeszéltük, hogy jártam már itt és később azt is, hogy milyen sietve kellett távoznom; de megnyugtatott, hogy most megköthetem a cipőfűzöm lakáson belül, nem fognak egy korábban érkező makker miatt kidobni. (Ennyi előnye van a gyér vendégforgalomnak az én szempontomból.)

Zuhanyzás, szájöblítés, majd vissza a babaszobába. Kicsit feszengtem/feszengtünk az elején, aztán időben feltűnt, hogy Nóri nem egy bejáratott forgatókönyv szerint dolgozik és - ahogy észrevettem - szereti ha nem neki kell a vendéget irányítani. Kis beszélgetés közepette az ágyra keveredtünk, ő nekemdőlt és befejezte a megkezdett gondolatmenetét, de én már inkább a testére összpontosítottam. Nagyon finom illata van, nem parfümfelhő, hanem valami természetes, vágykeltő. Puszilgatni kezdtem a nyakát és a vállait, majd lekerült a melltartó és az ikreket kezdtem masszírozni. Még éppen kézbe illő, kemény, tömör gyönyör ajándékai ők a természetnek; hegyükön érzékeny bimbókkal amikkel nagyon óvatosan kell bánni (mint azt Nóri reakcióiból levettem).
Kisvártatva csókot kértem és kaptam alkalmi kedvesemtől, némi tapogatózás után igazit és nyelveset, de valahogy vonzottak a mellei, így inkább ezekre koncentráltam. A kezem helyett a számmal kezdtem el kényeztetni őket, mire Nóri egy mélyről jövő sóhajjal válaszolt, s közben lekerült róla a bugyi is. A textil apró, zárt puncit takart, mely húsos szirmaival igyekezett magához csábítani, de ekkor még nem engedtem nekik. Nem vagyok nagyon cici-fixált, de Nórié annyira tökéletesek és kedvemre valók, hogy nem nagyon tudtam néhány percnél tovább elszakadni tőlük az egész együttlét során.

Mikor már ügyködésem hatására ütemesen sóhajtozni kezdett, az ujjaimmal kezdtem fokozni a gyönyörét. Először csak kívül simogattam, amire elég hevesen reagált, az ágyékát a kezemnek nyomta és apró, de ütemes mozgásokkal segített megtalálnom a számára megfelelő ritmust. Külön öröm volt a számomra, hogy közben észrevettem, hogy bal kezével ő is gyúrni kezdte a melleit, kicsit erősebben is mint azt én meg mertem volna próbálni és láthatóan nem igazán foglalkozott már mással, csak hogy a közös munkánk eredményét minél jobban kiélvezze. A látványtól, hogy egy lány ennyire önfeledten élvezkedik előttem piszkosul begerjedtem és mikor már úgy tűnt, lecsengőben van az öröme, kezemet nyelvemmel váltottam fel. Jól is tettem, a mézescsupor már csordultig telt, így bőven volt okom odalent ügyködni. Ahogy lefetyelésem megint megfelelő ütemet ért el, Nóri mozogni kezdett és kisvártatva úgy éreztem, bevethetem az egyik ujjam is a szent cél érdekében. Ennél több aztán nem is lett, mert bár Nóri szinte "rávetette" magát a mutatóujjamra, de éreztem hogy satuba fog és hogy itt második ujjnak bizony nemigen lesz esélye. Nem vagyok se túl nagy se túl vastag, de egy pillanatra elgondolkodtam, hogy fogok én itt később a hancúrléccel akciózni.

Sok időm azért nem maradt töprengeni, mert Nóri hirtelen egyik kezével a fejem a puncijára szorítva, a másikkal melleit gyűrve, nyöszörgések közepette elkezdte az orgazmus hullámait meglovagolni, én pedig csak arra tudtam koncentrálni, hogy milyen csodás egy pillanat is ez. Mikor kicsit csillapodni kezdett, megpróbálkoztam finoman egy újrakezdéssel, de testbeszédével jelezte, hogy némi pihenőt kér. Én ekkor mellé feküdtem és megkérdeztem, van-e kedve kiskifli-nagykiflit játszani. "Jó, de várj egy picit, előbb húzzunk akkor gumit." - mondta és remegve az éjjeliszekrény felé nyúlt. Miután szóltam, hogy elég csak összebújni, hálásan "omlott karjaim közé". Nagyjából félidőnél jártunk, mikor egy jóízűt beszélgettünk a terveiről és azok megvalósításáról, nomeg az én korábbi itteni tapasztalataimról. Úgy érzem, nagyon figyelhetett rám, mert innentől kezdve megpróbálta mindenhogy elfeledtetni a korábbi rossz emlékeimet - egyébként sikerrel. Kiderült továbbá az is, hogy nyalakodás után már nem szívesen csókolózik; vagy csak velem nem, ezt nem firtattam.

Kisvártatva megkérdeztem, hogy jöhetek-e most én, amire egy azonnali "Persze" és fordulás volt a válasz, szinte kérés nélkül is oldalt úgy helyezkedve, hogy mindenhol könnyen elérjem. Mint mondta "Szeretem visszaadni azt, amit kaptam." Mivel korábban nem voltam még fogszabályzós lánnyal, furcsa de nagyon jó volt az élmény, ahogy egy "szomszédlányos" tini odaadóan, de némileg gyakorlatlanul próbál örömet okozni. Mikor kértem, hogy kicsit kevesebb kézzel dolgozzon aggódva megkérdezte, hogy "Rosszul csináltam valamit?" Szóval némi iránymutatás után újfent nekilendültünk, de én ekkor már annyira vágytam a szűk puncijába és a többiek által már emlegetett lovaglására, hogy rövid úton kértem a védelem felhelyezését. Ezt kis segítséggel (műköröm miatt én tettem fel) abszolváltuk és Nóri finoman, de határozottan tövig beleült a meredező Ezredesbe, majd némi csukott szemes sóhajtozás után ringatózni kezdett rajtam. Egyik kezét a vénuszdombjára téve, picit a bőrt felhúzva engedte, hogy ágyékommal a megduzzadt csiklóját ingereljem, másikkal pedig újfent melleit markolta. Megtetszett ez az "emberi beleülős dildó" szerepkör és hüvelykujjamat benedvesítve átvettem én a csiklójának az ingerlését és biztattam, hogy csak élvezkedjen rajtam, nekem ez a kedvenc mozim.
Mikor úgy tűnt, elfáradt, pózcserét kértem és missziben egyeztünk meg - vagyis hát inkább kijelentette és némi mozgolódás után ("Inkább keresztben, úgy kevésbé nyikorog az ágy!") magára rántott és most ő kezdett biztatni, hogy csináljam és abba ne hagyjam. Ez már együtt sok volt, nem vagyok én hozzászokva hogy egy tinilány magára ránt, a puncijával satuba fogja a farkam és ott liheg a fülembe hogy dugjam meg; így rövid úton ki is táraztam a gumiba.
Hogy partnernőm napját el ne rontsam, lankadó férfiasságom gyorsan a korábban már bevált nyelv+ujj kombóra cseréltem és legnagyobb örömömre kisvártatva Nóri a fenekét dobálva, majd ívbe feszülve, remegve újra elélvezett. Ezúttal viszont nem hagyott esélyt egyéb partizánakcióra és finoman eltolva, pihegve és az orgazmus utolsó hullámait is végigremegve, mosolyogva köszönte meg az együttlétet.
Ő nekem, pedig itt igazán én kaptam egy életre szóló élményt ettől a tündéri leánytól.

Időnk sajnos valóban rútul elszaladt, így néhány mondattal lezártuk a pihenőidőben megkezdett beszélgetést, cipőhúzás közben kértem és kaptam egy pohár vizet, majd vettem a kabátom és maszkot feltéve távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban korrektül tájékoztatnak a lehetőségekről, a csokor méretéről, az extrákról és ez a helyszínen sem változik. Én egy full extrás orált is kértem, de ezt végül az én döntésem alapján nem vettem igénybe.
Nóri elmondta, hogy számára kicsit kényelmetlen a randi ezen része, mert a hely szabályai szerint előre kell rendezni az anyagiakat. Nálam ez nem volt gond, én szeretem az elején átadni a csokrot, mert így kevesebb a gond vele.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Eddig két alkalommal szegtem meg a saját szabályom, miszerint elkerülöm a XI. kerületi lányokat, mert nem kenyerem a zsákbamacska. Nóri lesz a kivétel, akihez bármikor szívesen visszatérek!
Elmondása szerint ez - részemről sajnos - korlátozott ideig lesz már csak opció, ha elmúlik a "pestis" és végre mindenki visszatérhet a normális kerékvágásba, tőle is búcsúznunk kell. Kívánom, hogy összejöjjenek a tervei, mert bár mi elveszítünk egy nagyon kedves szexpartnert, de hosszú távon nyerünk egy, a választott polgári hivatása iránt elkötelezett és kiváló embert.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nóri a szomszédlány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-13 16:45:10
Köszi srácok!
Egyeztetésnél ne felejtsétek, hogy esélyesen telefonos kisasszony van és nem Nóri személyesen.

JONY76
Lehet adni a szavára
2021-01-12 17:46:55
ez korrekt jol megirt beszi!!!!!Részletes minden jol megirt és tellyesen lefogadhato!

2021-01-11 10:46:35
A randi hangulatát tökéletesen visszaadó, minden fontos részletre kiterjedő beszámolót írtál. A hölgy bemutatása pedig minden vonatkozó fejezetben egyenesen pazar.

2021-01-09 18:28:28
Eszméletlenül jó beszámolót írtál. Köszi szépen. Azonnal jelentősen előrehelyezem Nórit a kedvenceim hosszú listáján. Gratulálok és egészségedre :-)

2021-01-07 18:19:23
Informatív, kerek és emberi.. Jó stílusban megírt alapos munka!

FunkciókNóri a szomszédlány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-11-19) : Ahogy ez a tini a hatalmas, ugráló melleivel tekergeti magát az ágyékodon az maga a mámor! Nóri a mellkasomra támaszkodva teljes erőből rányomta magát az ágyékomra (tövig beleült), majd "full gázzal" vágtázni kezdett; amikor elfáradt akkor klitoriszát az ágyékomhoz nyomva, csúszkálva stimulálta magát. Többszöri "vágta" és teljes kimerülés után Nórinak is be kellett látnia, hogy per pillanat nem fog sikerülni a csúcsra érnie...

nagyon jó: 1db
(2021-01-05) : Váltottunk és Ő kezdett a kényeztetésembe. Izgató kézmozdulatokkal kényeztette a golyóimat és lingámat. Szépen hozzákezdett az NF-hez is.Eleinte csak puszilgatások a bőrös makkomra, majd aztán lehúzta a fitymám és már a szájában fickándoztam. Csodálatosan használta a száját és nyelvét. Kértem egy kis ciciszexet is csak úgy hobbiból.

: 2db
(2021-01-15) : Majd Nóri mutatta be felsőfokú francia tudását. Ezt is változatosan csinálta. Hol csak a makkot vette be, hol pedig mélyebbre engedte a bránert. Közben pedig bevetette párszor a szuper nyelvkörzős-nyelvpörgetős technikáját is. Egy eléggé bunkó, "beleülsz?" kérdéssel jeleztem neki a gumihúzási szándékomat.Olvastam,hogy a lovaglás a kedvenc póza.

(2020-11-17) : Jó volt látni/érezni, hogy a vastag dorong kitölti a száját! Ha hagyom folytatni ki is végzett volna hamarosan szerintem. Nem volt semmi extra cuppogás, öklendezés egy kellemes barátnős szopást kaptam. Ezután missziben belenyomultam a szűk puncijába és kellemesen dugtam lassan fokozva a tempót amit jól fogadott. Élvezte is a szexet vagy szeximádó vagy nem dugott pár napja -hétfő délelőtt volt- szóval lehet h a hétvégén pihent.