4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dórika szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dórika-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 22:00:59

milanac
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dórika reagálása

Köszönöm a szép írást!
Nekem is nagyon bejött ;)
Puszik míg nem látlak ;)

Dórika beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtrben írtam rá és gyorsan találtunk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dórika küldte a címet és a GPS közvetlenül odavisz. Sikerült parkolót is találni a ház mellett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás egy újépítésű társasház. Teljesen szuper volt minden.
Kaptam egy hatalmas törülközőt.
A fürdőben 5-6 féle tusfürdő, 3-4 féle szájvíz, fogkefe fogkrém.
A szobába franciaágy megfelelő méretű.
Dórika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dórika a képeknek teljesen megfelel, nekem nagyon bejött.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor felhívtam ahol elmondta abejutáshoz szükséges információkat.
Feléreve a megfelelő emeletre már nyílt az ajtó és kinézett mögüle, megbújva.
Belépve megértettem hogy miért bújt el mögé, mivel csak fehérnemű volt rajta.
Fantasztikusan nézett ki. Bemutatkoztunk és kis csókkal fogadott ami nagyon jól esett.
Bementünk a szobába, ahol oldottuk a a kezdeti izgalmakat egy kis beszélgetéssel míg levetkőztem, és kaptam egy törülközőt, hogy fel tudjak frissülni.
Fürdés után az ajtóban várt és addigra a törölközővel én már túlöltözött voltam hozzá képest. Szobába belépve hatalmas csókcsatába kezdtünk. rettentően élveztem, főleg mivel közben a elkezdte a farkamat is simogatni a törülköző alatt.
A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni, amit sóhajokból ítélve szívesen fogadott, de nem tudtam a csúcsig vinni, talán legközelebb. Átfordultunk 69be így még kicsit kényeztettem de gyorsan végem lett.
Megvárta még lenyugszom ez jól esett.
Kicsit beszélgettünk közben simogattuk egymást, mejd belekezdtünk a következő menetbe.
Szájjal megfelelő formába hozta a velem egykorút majd kicsit megint kényeztettem én is. Utána gumit híztunk és elég kitartó tempóba csaptunk misszionárius pózba, ahol közben csókokkal halmoztuk egymást. Majd mondtam hogy akkor üljön bele, de mivel a gumiba egy pillanatra felpuhultam mondta segít visszahozni a megfelelő keménységet. Megint franciába kezdett de ez egyszerűen annyira fantasztikus volt számomra hogy végül így lett végem másodszor is. Majd beszélgettünk még kicsit és elmentem felfrissülni.
Ezután már csak felöltöztem és tavozásom előtt még egy pár csókot váltottunk.
Teljesen barátnő feelingem volt és fantasztikusan éreztem magam a vele töltött 1 óra alatt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extrákat nem vettem igénybe. Teljesen korrekt elszámolás. A rózsaszálakat utólag rendeztük.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen kielégülten és széles mosollyal távoztam, maximálisan kielégülve. Szerintem még fogok menni hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dórika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-11 11:01:26
A legfontosabb részt nagyon lelkiismeretesen, és jól leírtad, a többit viszont csúnyán elnagyoltad.

2021-01-08 02:02:14
Szerintem nem muszáj minden részt csúcsra pörgetni, gyakran nem is olvasom csak az action részt és az összképet. A megközelítésnél azért megemlíthetted volna valami BKK lehetőségét és mire számítsunk a parkolásnál (szánjunk rá időt, vagy sanszosan találunk mi is). A külsőnél, ha Dórika a képeknek teljesen megfelelő, akkor a természetéről írhattál volna, valamit. Az arca ki van takarva, ebben az ügyben sem segítettél nekünk, hogy láttasd amit Te gondolsz a látványától. Tudom nyilvános a rózsaszálak mértéke, de szerintem itt az arányokra célzás a legfontosabb, hiszen nem mindegy mikor raktad ki? ( a lányoknak nem róhatjuk fel ha előre kérik, nem várhatjuk el első látogatásnál a bizalmat) Odaadtad ez a lényeg. :-) Csak azért szedtem szét a beszidet, mert az akció részt nagyon jól leírtad és remélhetőleg írsz még te nekünk sok hasznos beszit. Egyébként nagyon jó programot kaptál, ezt viszont perfekt leírtad!

2021-01-07 21:57:53
Az action rész tök jó, de a többit kifejthetted volna bővebben.

2021-01-07 18:54:36
Dóri az Aranyos, tényleg sokunknak Istennő. Örömmel látom neked is. De könyörgöm, egy ilyen Nőt így kell bemutatni, hogy:" nekem nagyon bejön"?
Remélhetőleg legközelebb teljesebb lesz a kép...

FunkciókDórika legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

felejthetetlen: 9db
(2021-01-12) : Először csak finoman nyalogatta,simogatta,majd egy váratlan pillanatban hammbekapta, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett. Nagyon lassan,lágyan kényeztetett,kiengedte,majd utána kis simogatás után újra ajkai közé vette. Érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem a hosszan elnyúló öröm átadása volt a célja.

(2020-12-14) : Elindult lefelé apró csókokkal a nyakamtól kezdve mellemen át hímvesszőm környékére ,majd kézbe vette farkam rám nézett mint egy kislány aki megkapta a cukorkáját. Kuncogott kicsit majd szájba vette,nagyon finom franciát kaptam,főleg szájjal dolgozik néha a kezét is használja ,meg -meg áll elidőzik a makkal nyelvecskéjével játékosan szánkázik rajta,majd rábukik megint a péniszre.

(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 15db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.