354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 20:00:40

vakar
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon egyeztettünk, minden probléma nélkül. Reggel küldtem neki visszaigazoló SMS-t (bár nem kérte), amire válaszolt, hogy vár.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A térképen megadott helyszín teljesen pontos. A parkolás elviekben nem túl jó, de a gyakorlatban nekem valahogy eddig minden látogatásomkor pont mázlim volt és 50m-en belül tudtam parkolni. A bejutás problémamentes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy normális társasházi lakás. A házban van portaszolgálat, de még soha az életben nem kérdezték meg, hogy mi járatban vagyok. A lakásból mindig csak az előszobát, a fürdőszobát és a baszobát láttam. Gyanúm szerint Alice ott is lakik, de még sosem kérdeztem rá. Adott viszont egy nagy méretű macska és egy ismeretlen méretű kutya, aminek a hangját csak egy vakkantásra hallottam (az alapján nem lehet túl nagy). Alice elmondása szerint az áldott jó szívének köszönhetően befogadta őket. Egyéb lakókat nem tudtam megfigyelni.
A fürdő átlagos, tusfürdők, poharak száma stb. nem érdekel, törölközőt viszek magamnak. Az előszobában és a baszobában permanens félhomály van. A randi elején Alice be szokott rakni valami zenét, ami aztán végig megy és kellemesen ellensúlyozza a némileg recsegő ágyat. Érdekesmód szobainas nem volt a szobában, a ruhákat egy komódszerűségre lehet rakni.
ALICE külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Alice átlag magas, vékony testalkat, akire épp most feljött egy minimális poci, ami álló vagy fekvő helyzetben nem látszódik, max. ha éppen hanyattfekvésből felül vagy hasonló módon összegyűri magát. Nagyon formás teste van, a karok-vállak-comb-popsi mind formás, tónusos, szép. Arca kerek, szép nevető szemekkel és kb. a "no make up make up" híve. Fogalmam nincs milyen színű haja van, mert sötét volt, de kb. világosbarna alapból, némi festéssel.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután állva kitaperoltam magam a testén, az ágyra feküdtünk és elkezdtem finoman franciázni neki. Hosszabb ideig engedte, közben folyamatosan sóhajtozott, mozgott, remegett, nyögött stb., tehát nem csak hagyta magát. Mikor úgy éreztem, hogy készen áll, elkezdtem nagyon finoman ujjazni is, ami ellen semmi kifogása nem volt. A nyalás és az ujjazás együtt jó darabig ment, aztán egyre erősödő mozgások, remegések és sóhajtozás mellett úgy tett (?) mintha elment volna.

Ezek után a szokásos forgatókönyv szerint (sokszoros visszajáró vagyok) Alice kezdett franciázni nekem. "Igazi mélytorok" mottóval hirdeti magát és meg kell adni, hogy nem hazudik ezzel. Nagyon ügyesen tud franciázni: a teljes szerszámot és szerelékeit kényezteti nyelvvel-szájjal-kézzel (utóbbi minimális és kérésre azonnal abbahagyja). A franciája változatos és gyakran és magától veszi teljesen torokra. Bőven túlmutat a sima harkályozáson. Nagyon élveztem az egészet, ezért jó hosszú ideig hagytam szopni-mélytorkozni, mielőtt rátértünk a kényszerfranciára. Volt, hogy térdeltem és ő elém feküdt félig felkönyökölve és úgy dugtam a száját és volt olyan is, hogy hanyatt fekve húztam rá a fejét a farkamra meg a klasszikus fejlelógatós pozi is. Ez utóbbit ő ajánlotta, mert szerinte neki úgy kényelmesebb. Hát, velem lehet beszélni...

Nagyjából egyszerre jutottunk arra, hogy most már inkább a punciját kéne dugnom. Kezdetben misszi volt, de ezt is sokféleképpen variáltuk (sima, felhúzott lábakkal, széttárt lábakkal stb.). Alice a dugás alatt folyamatosan együtt él a vendéggel, szemedbe néz, hajadba túr, liheg, hörög, belemozog, nyögdécsel és bíztat. A misszi után volt hátulról fekve módszer, aminél tolja fel magát, rászorít stb., miközben hihetetlen jó látvány a feneke, ahogy dolgozik alattad. Volt egy kis oldalról is, amit azért szeretek, mert kb. olyan, mint egy doggy, viszont a mellét is elérem közben. Végül ebből fordultunk vissza az előzőbe, ahol eldurrantam.

Ezek után már semmi lényeges nem történt, csak mosdás és angolos távozás. Percre pontosan egy óra volt a házba belépéstől az ajtón kilépésig, de nem a TP miatt, hanem mert ennyire profik vagyunk mindketten :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Utólag adtam az előre megbeszéltet, mivel extrákat nem vettem igénybe (talán nincsenek is?), ezért semmiféle meglepetés nem ért. Először viccből a macskának akartam adni, de őt nem érdekelte a dolog, ezért csak leraktam az előszobában a szekrényre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alice-ban az a legjobb, ahogy folyamatosan együtt él a vendéggel, lesi a kívánságát és minden pillanatban megpróbálja a maxot nyújtani és fenntartani a látszatot a hangjaival, mozgásával stb. Plusz a menü nagyon gazdag és jó pár beszámoló tanúskodik arról, hogy a teljes barátnős feelingtől az iszonyú perverz pornózásig bármire képes. Én visszajáró (bár nem gyakori) vagyok és az is maradok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-09 18:38:27
Én meg csak egyszer voltam nála (a meseországban), de az is egy életre szóló élmény volt. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 40db
(2020-05-29) : Ahogy a gumi rám került, gyorsan még koppanásig a szájára vett, majd pillangós puncijával pacizni kezdett rajtam, kisajkai körülöleltek és minden egyes lökésnél halkan nyögve elkezdett engem is végérvényesen a mennyország felé repíteni.

(2019-11-01) : Majd a lábfejét is a punciig. Ott nem sokat töltöttem el, kicsit belenyaltam, kicsit ujjaztam, majd felültem a mellére és a szájába adtam farkam. Ott játszottam vele, mert nem mindig adtam a szájába, néha egy kicsit elhúztam... Ez se bírta sokáig, majd a fülembe súgta, hogy mit szeretnék, erre a kérdésre, csak egyet felelhetem: "szedj szét!" És megtette...

(2019-08-26) : Pár nyalintással körbe szaladt a területen és lendületesen rávetette magát a farkamra, mint aki már hetek óta nem kapta meg az adagját. Két három óvatosabb cuppantás (értsd félig már bekapta) után, olyan természetességgel, mintha csak a reggeli zabpehely falatot enné tövig nyelte a répát.

felejthetetlen: 80db
(2021-01-14) : . Ágyra űlt és elkezdődött amit már olyan sokan írtak...igazi mélytorokkal fűszerezett francia. Volt itt torokhang, öklendezés, kis fuldoklás...énis ráfogtam a tarkójára párszor, de hihetetlenül jól csinálja anélkül is. Majd éreztem hogy ezt viszonoznom kell és a hátára döntöttem, amit ellenállás nélkül abszolváltunk,majd elkeztem én is az ő kényeztetését,

(2020-11-10) : Itt a környéket sem kímélte, majd elnyelte a farkamat. Valami nagyon furcsa/jó szöget kapott el, mert nagyon élveztem. Néha szünetet tartott, csak nyelvvel nyalogatta a végét, majd figyelmeztetés nélkül ismét tövig... Mikor már többször majdnem kész voltam, kiült az ágy szélére, és én állva kényszereztettem - volna, ha magától nem csinálta volna már - így igazából csak finoman fogni kellett a fejét, és néha visszatartani.

(2020-08-04) : Nagyon szeretem benne, hogyha egy-egy ujj/kéz a szája ügyébe kerül, azonnal bekapja és elkezdi szopogatni. Így egyből realizáltam, miért is vagyok itt, és átbotladoztunk az ágyra, ahol azonnal bekapott. Mivel most épp olyan kedvem volt, magam alá igazítottam, és úgy dugtam (finoman) a száját. Ilyenkor mindig előjön belőlem a vadállat (és a pornófilmes szocializáció), de sajnos jólneveltségem megakadályozza a túlzásokat, meg Alice is olyan kicsi és törékeny :D.

nagyon jó: 61db
(2020-11-06) : Ismét a szájában találtam magam, néha kereste a szemkontaktot, mennyire élvezem. nagyon, ez lett volna a válasz. Miután már korábban mondtam neki, rábízom az irányítást, ezért egy szót sem szóltam, amikor a gumiért nyúlt. Egy nagyon finom lovaglás következett rengeteg csókkal fűszerezve, majd missziben folytattuk. A hangokból ítélve többször csúcsközelbe került, de hogy volt-e újabb orgazmusa,

(2020-03-31) : Változatos kényeztetést kaptam, s minden egyes nyelvcsapással hangolódtam arra, hogy milyen lesz benne lenni. Azt hiszem ő kérdezte meg, hogy húzunk-e gumit,

(2019-10-13) : Leült az ágy szélére,én eléje álltam és szájába adtam a farkamat.Végignyalta és nyálat csorgatott rá,majd egyre jobban kezdte elnyelni,míg egyszer csak el nem tüntette teljesen.

: 34db
(2020-10-22) : kis pihenés, beszélgetés semmiségekről és már ajánlkozott is a második körre. kicsit le voltam már fáradva munka meg stressz meg csak úgy a mindenségtől, ugyhogy kértem had legyek csak egy utazó a gyönyör világában és már rám is mászott nem cifráztuk nagyon, hol simulós hol nagyobb tempós vágta következett amit kellemesen sokáig elhúzva tudtam élvezni amig a vég el nem ért.

(2020-08-18) : Fürcsi után meztelenül várt az ágynál. Szépen befeküdtem az ágyba és mondtam neki, hogy fáradt vagyok és átadom a kisebbik énem neki és a mélytorkos élvezeteknek. Finoman puszilgatott erre arra kalandozva, szépen felcirógatta az ezredest, majd mikor megmerevedtünk rendesen úgy letorkozott, hogy kapaszkodtam, mint a buszon, nehogy elboruljak.

(2019-12-14) : Leült az ágyra és a szájába vette a farkam. Szinte azonnal torokra, lent tartotta szopta nyalogatta. Kb egy perc alatt átfutott az agyamon hogy azonnal végem.