7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Fanni szexpartner

szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 15:27:01

SzAttila
Kezdő irogató
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Megláttam a hirdetését megtetszett és felhívtam. Abban az időpontban hívtam mikor rendelt éppen így fel is vette. Kicsit későbbi időpontot kaptam mint szerettem volna,de megoldottam hogy tudjak menni.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Én autóval érkeztem.A környező utcákban volt hely bőven igy könnyű volt a parkolás. Kb 5 perc séta után hívtam hogy megérkeztem.Nem vette fel de egy perc után jött az üzenet a pontos adatokkal(kapucsengő,emelet,ajtószám).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Ajtóhoz érve nem is kell kopogni rögtön nyitotta az ajtót,bemutatkozás két puszi és beljebb invitált.Néhány mondat és eszmecsere után vetkőzés tiszta törcsit kaptam és irány a fürdő.
Kádas fürdőszoba a célnak teljesen megfelel.Tusfürdővel nem kényeztet el de nem is ez a cél.Tiszta száraz kilépő törölközés es usgyi kifelé.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy visszaértem már ruha nélkül várt.Hát meg kell hagyni gyönyörű nagy mellei vannak amiket ő nem szeret de ez minket nem érdekel. :) Tipikus van mit fogni rajta a jó értelemben,nekem tetszett a látvány is meg ahogyan a testével bánik ez action közben.Tetkó van rajta bőven,aki nem szereti az ne őt válassza! Képein nem látszik direkt egy sem de van sok.Számomra nem volt zavaró,sőtt megcsodáltam őket.Amúgy a képek teljesen őt adják vissza.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megbeszéltük hogy csak franciás játékok miatt érkeztem szexet nem akartam.Ő volt a gyorsabb kezdeményező és csókolózás után már be is kapta a velem egy korút.A kényszerfranciát is kipróbáltam többször mélytorokkal együtt. Mindig nyomhattam a fejét kényszeresen torokra,nem finnyáskodott. Aztán hanyatt feküdtem és úgy franciázott tovább,közben a környéket is kényeztette rendesen,majd a popsim sem maradt száraz.Azt is kényeztette nyelvel ahogy az adatlapján vállalja.Utána 69-be fordulva én is kényeztettem mindenhol ami érezhetően tetszett neki,majd kértem hogy az ágyon pucsitson be.Így én is kényeztettem az ő popsiát és punciát együtt mindent és igyekezetem meghozta gyümölcsét szerintem amit meg is köszönt.Ezután kértem hogy feküdjön hanyatt fejjel felém,úgy kezdtem a szájába tolni miközben a ciciket lehet markolászni.Azt mondta ezt nem nagyon szereti de megtette ami hatalmas élmény volt így.
Ezután az ágyra ült és szemből ment megint a franciaóra persze néha kényszeresen torokra de ez nem probléma nála.Így is lett végem a szájában.Nem kapkodott így sem,rám bízta mikor húzom ki.Ezután elment öblíteni és leheveredtünk az ágyra beszélgetni.Aztán sajna letelt az idő,öltözés két puszi és indulás tovább.Nagyon jó látvány volt minden perce a randinknak,örülök hogy megismertem. Biztos hogy látjuk még egymást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit a telefonban megbeszéltünk a randi végén helyeztem el a pulton.Szó sem esett végig róla.Korrekt lány minden amit vállal azt lehet.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó emlékekkel távoztam,minden pillanatát élveztem még a beszélgetést is mert volt közös témánk.Korrekt lányt ismertem meg aki csinos okos és céltudatos.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-08 01:49:13
Jajjj kedves Umbilicus! Ez ne fájjon! Két uncia puncia! :DDDDD

2021-01-07 20:56:52
Fanni csodálatos, kedves lány...az élményeidet én is csak megerősíteni tudom, de amikor írtad, hogy a "popsim...." az bizony egy picit bántotta a szememet ..

2021-01-07 16:54:32
Beszámolód bár minimalista, mégis teljes, lényegregörő. Tetszett . Akárcsak Fanni csöndes, ám korrekt hozzá állása a vendég kívánságaihoz. Nem maradt hiányéreztem, de a szikra, a találkozó kvintesencciája kimaradt......

2021-01-07 15:51:30
Nem rossz ez a beszi, de a "popsiát", "punciát" fájt kissé.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2019-07-01) : Az ágy elé térdelt, és remek franciába kezdett, gyorsan keményre varázsolt. Változatos programot mutatott be, foglalkozott a környékkel is, volt zacsinyali és minden, ami kell :) Külön tetszett, hogy nem a gyors kivégzésre ment, hanem szépen elnyújtva játszott az ezredessel.

felejthetetlen: 47db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

nagyon jó: 61db
(2021-01-08) : Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak

(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

: 73db
(2021-01-11) : Cserébe én is remek franciát kaptam. Először az ágy mellett állva, sokszor mélytorkos elemeket is használva, majd az ágyon is. Cickók között is megjárattam a farkam, újfent a szájába kerülve. Aztán oldalt feküdt úgy toltam neki a szájába, de bírja. Azt már ekkor láttam, hogy ma csak egy menetre leszek képes. Megpróbálkoztam a szexxel is hátulról támadva,

(2020-12-25) : . Volt némi zacsinyali és környék kényeztetés is. Első menetben a szájában végeztem, diszkréten zsepi aztán öblíteni ment. Kikészültem rendesen. Elszoktam a jótól. Pihi, beszélgetés aktuális dolgokról. Második körben szájával elérte a harckészültséget. Gumi fel, szex szemből, hátulról majd megint szemből.

(2020-12-10) : Fanni még csak nem is azzal kezdte, hogy rábukjon a csigaházra, hanem szinte egyből az alfelemnek állt neki. Ez szokatlan volt számomra, mert nem volt még ilyen élményben részem, de mindenképpen kellemes volt. Azt lehet mondani, hogy majdnem smárolt az ánuszommal. Miután ezt rendbe tette egy bőnyálas, mélytorkos francia következett, tökéletes volt, csak nagyon kicsi hiányzott ahhoz, hogy teljesen elnyeljen.