4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Wanda Gold szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 18:29:53

Bubus56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Drága Bubusom!❤️


Nagyon szépen köszönöm neked a csodás randit és ezt a szuper beszit is! Megtiszteltetés számomra, hogy többszörös istennőd lehetek 🙂

Igaz régen találkoztunk már, de ahogy tapasztaltam, láttam és olvastam, semmit nem változtál. Nagyon kedves, aranyos és figyelmes voltál most is, mint minden eddigi randinkon. 😉

Nagyon jól érzem magam a társaságodban, bár ezt tudod nagyon jól, hiszen mindig így van. Nagyon nagyon sok randin vagyunk mi már túl, szerencsére mindig pazarul érezzük magunkat mindketten.

Remélem ez még sokáig így lesz😉
Rajtam sosem fog múlni, hiszen egy arany ember vagy, panaszra sose lesz okom🙂

A beszélgetés sem okoz problémát nekünk, mindig találunk érdekes témát, amit alaposan ki tudunk vesézni. Nem mellesleg az írói képességeiddel sincsenek problémák, mint láthatjuk, ebben se változtál semmit se!
Mindig szeretem visszaolvasgatni, milyen jól érzed magad nálam🙂

Úgyhogy várlak vissza szeretettel és öleléssel a Wanda-lakba, hogy újra felejthetetlen élményeket tudjunk egymásnak okozni!😛


CSÓKOL😘


A Te Wandusod❤️


Ui.: Bár nem írtad bele a beszibe, de örülök, hogy ízlett a forró tea, amit készítettem neked 😉

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-06

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az elmúlt időszak történései sajnos azt eredményezték, hogy a nyár vége óta nem találkoztunk. Egy-egy telefonnal és csevegéssel tartottuk ugyan a kapcsolatot, de csak most jött el az idő, hogy felelevenítsük a korábbi emlékeinket. Személyes üzenetben kezdeményeztem a randit, amit telefoni megbeszélés, majd a VTR követett. Mindhárom csatornán rövid időn belül fixáltuk a megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az uralkodók nevével fémjelzett utak kereszteződésében található újabb építmény. A tömegközlekedés így bármilyen irányból megoldható. Az autósoknak, mint jómagam is, most vadászni kell a parkolóhelyet a közelben, mivel köztudottan jelenleg ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A nem edzésben lévőknek, melegen ajánlom a lift használatát. Az amerikai konyhás nappaliban a jól megszokott rend és tisztaság uralkodik. A Háziasszony figyelme a játszó szobára és a fürdőre is nagy hangsúlyt helyez. A mennyiben a látogató nem eléggé felajzott, a tetthelyen a korábban is uralkodó piros szín most még vadítóbb. A méretes franciaágyra a lepedő már fel volt helyezve, így a teregetős játék most elmaradt.;( ;) A fürdő száraz kilépővel és szőnyeggel elő volt készítve, és természetesen a drogéria szintű választék várt.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Wanda sok-sok folyamatosan frissített képpel csalogatja a hozzám hasonlókat. Én a valóságot azért jobban preferálom. Bájos arca, csillogó szemei koronázzák meg a test látványát, és érzését. Saját bevallása szerint nem kevés kilótól szabadult meg, ez tényleg látható. Azonban a gömbölyded formák, mint védjegyek, megmaradtak ahol kell. Az általam jól megszokott Éva kosztüm helyett, most fekete fehérneműben és egy arra húzott szintén fekete csipke valamiben fogadott. Ezeket együttes munkával hamar elrendeztük.

Action
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
A lakásba lépve mosolygó szemek és ajkak fogadtak. Rövid kis csókocska és a szál virág átadása után mentem a fürdőbe kezet mosni, mégiscsak helyzet van. Ez után már fesztelenebbül öleltem magamhoz kedvesemet. Kis locsi-fecsi közben a ruháimtól megszabadultam, s újra a fürdőbe látogattam. Amíg készülődtem, megbeszéltük a frissítő mivoltát, ezt már a szobában találtam, mire oda jutottam. Konstatálva a lepedő helyzetét, ismét magamhoz öleltem partneremet, s igazi csókokat váltottunk. Ekkor kezeink gyors munkájának eredményeként lekerültek a fekete ruhadarabok. A bimbókat szájrátéttel ellenőriztem, jó, kis nyelvelés és fogazás is volt. A következő pillanatban már az ágyon folytattuk.

Mire bármit gondolhattam, vagy mondtam volna, Wanda fürge nyelve a már rég nem látott golyós játékon tüsténkedett. Aztán a növekedő nyelet is megtalálta, s pár nyelves simi után ajkai közé vette. Rövid de finom bemelegítés után egyre vehemensebben dolgozott a folyamatosan duzzadó tagomat. Teljesen úgy éreztem, ezt ma nem fogom visszakapni. Ajkai szorítását és nyelve pörgését fokozta, s a létrehozott vákumhatással egyre mélyebben tüntetett el. Én csak feküdtem, átadva magam az élvezetnek, néha rebegtem valami dicséretet. Ezt alátámasztva simogattam mindenét, amit elértem. Ő közben sokszor a szemembe nézett, nagyon tetszett a látvány. A csillogó szemektől nem messze, láthattam a szerszámomat, már amennyi dolgos ajkai között néha előbukkant belőle. Amikor teljesen rám hajolt, szája forróságát éreztem a zsákon és fölötte, s nyelve körbe masszírozta a rúd tövét. Mikor ezt a fegyvert többször is bevetette, mondjuk nem tiltakoztam, kezdett érlelődni bennem az elhatározás, valahogy tovább kellene haladni, mert végem lesz. Ez még egy ideig gondolati síkon maradt, nem akartam elvenni a játékszerét, s nagyon marasztaló helyzet volt. Áldottam én mindent magamban és hangosan is, hálásan simiztem a buksiját. Fáradhatatlanul és változatosan ápolgatta a merev szerszámot. Én szinte az ágyba süppedtem, annyira magával ragadott a gondoskodása, szinte meg sem mozdultam. A sokadik torkos támadásnál feleszméltem, kedvesemet lehúztam a szelepről, s egy csók után cserét kértem.

Nem volt ellenére a dolog. Egy csók után a cicikre cuppantam, már ekkor fészkelődni kezdett. Tudtam mire vár, így lejjebb haladtam combjai közé. Kis üdvözlő nyalintás a csiklóra, majd lejjebb elégedetten éreztem nedűjét. Ezek szerint neki is tetszett a hosszú felvezetés, bár ebben én csak passzív szerepet töltöttem be. Aztán a csiklóval kezdtem játszadozni. Egyre erőteljesebben pihegett, mozgolódott. Rövid idő után mindkét kezét a fejemre tette, s öle felé nyomta. Éreztem közel a csúcs, de nyelvem ekkor elkalandozott a csupor irányába, Lágyan siklottam a nedűn, ez még inkább beindított. Aztán vissza a kis dudorhoz, a nyelvem pergett rendesen. Most már hosszabb idő telt el, mire a kacsók ismét a fejemet kezdték irányítani. Én újabb kitérőt tettem a sikamlós területre, majd számba vettem a csiklóját. Lágyan szopogattam, közben ütemesen ingereltem tovább. Mikor már nagyon fel volt húzva, csípőjét felemelte, fejem lenyomva, s egy remegős orgazmussal elszállt a Drága. Egyből mondta, most nehogy hozzányúljak, mert nagyon-nagyon érzékeny lett. Mondjuk ezen nem csodálkoztam, hiszen ezt én okoztam. Azért egy finom nyalintást még megejtettem, majd a combjára hajtottam a fejem. Fel is rótta, hogy már többször majdnem jó volt neki, de mindig váltottam. Én töredelmesen bevallottam, hogy ez direkt volt, erre fenyegetéssel válaszolt.

Így is lett. Én hanyatt, kedvesem rávetette magát az elfeküdt, hát rúdnak nem mondanám, testrészre. Ismét kezdetét vette a korábbi felkészítés. Ajakszorítás, nyelvecske, vákum, mandulás kezelés. Nem sok idő után álltam mint a cövek. Partnerem mégsem volt elégedett, az ágy mellé parancsolt. Én persze engedelmeskedtem. Álltam az ágy mellett minden szempontból, Wanda szemben velem, az ágy szélén ült. Ott folytatta, ahol elakadtunk. Néztem ahogy szorgoskodik rajtam. Kényeztetett minden fegyverével, s közben ujjaival a zsákot és lakóit ösztökélte. Azt hittem eldurranok, de még idejében megállt. Valószínű most már elégedett volt az eredménnyel, mer hamar egy köpenyt applikált rám. Az elhelyezés helyességét szájába véve még ellenőrizte, majd hátat fordítva nekem, négykézlábra helyezkedett.

A beöltöztetett harcossal végig simogattam a célterületet, majd lassan kezdtem volna benyomulni. Ekkor jött a meglepi. Nem valószínű, hogy én emberesedtem meg ennyire, de nagyon szűk fogadtatásban volt részem. Ezért nagyon lassan,finoman mozogva vettem birtokba a puncit. Minden milliméterét éreztem a szorításnak, de végül teljesen bejutottam. Kedvesem hangja ekkor jött meg. Ez nagyon inspiráló volt. A lassú szeretkezésből keményebb dugásba mentünk át. Fejét az ágyra hajtotta, én egyre keményebben és hosszabban járattam a punciba a rudat. A folyamatos érzéki és hanghatások még nagyobb tempóra sarkalltak. Toltam, ahogy tőlem tellett, de sajna egy idő után a gumi győzött. Ezen a problémán gyorsan túllendültünk.

Kedvesem eltávolította a védelmet, s újra gondoskodó ajkai közé vett. A lendülete és intenzitása nem változott, sőt egy idő után még határozottabbnak éreztem. Mikor elértem a csúcsot, még erősebbnek éreztem ajkai csapdáját. A nagy durranás után változatlan intenzitással préselte ki belőlem mindent. A virgoncok eltüntetve, s egy mosoly után puszi a hasamra! Ez szuper volt!;) Kicsit ugyan földbe gyökerezett a lábam, de lassan visszatérve a valóságba, az ágyra hevertem.

Wanda mellém bújt, s egymáshoz simulva örültünk egymásnak. Sajnos az idő haladt, így lassan kibotorkáltam a fürdőbe, majd összeszedtem magam. Az ajtóban pár búcsúcsók, s indulta utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóból tájékozódhatsz. A régi átlag, amit nem hasonlíthatok a kapott élményhez.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hosszú idő után végre újra érezhettem a páratlan hozzáállását, és az általa adott élményeket. Remélem, még jó párszor átélhetünk együtt hasonló találkozókat!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-08 03:03:51
Jaj ez olyan vicces, mikor egy teljesítmény nélküli valaki lehúzza ezt a remek programról megírt beszit. Persze utána lapít mint nyuszi a fűben! :-)))

2021-01-06 18:58:29
Ne “jó párszor”, még nagyon sokszor tegyetek egymás kedvére! Megszoktam a kitűnő írásokat tőled, ez is szenzációs lett. Méltó hozzátok! Gratula nektek!

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2021-01-06 14:06:26
Ja,bocsi... Milfhunter kolléga! Ebben a besziben mi a :lehetne jobban megírva????
Írhatnál egy jó beszámolót,szeretnénk tanulni, Mester!!!!!

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2021-01-06 14:03:07
Ezt nevezem,ez aztán beszámoló a javából! Ezek szerint,ha jól értelmezem,Wanda minden gyanútlan betévedő férfit alaposan elvarázsol. Érthető,hogy miért kapta Kedvesed a legmagasabb fokozatot. Grat Nektek!

2021-01-06 12:20:46
bUBUS, MEGMUTATTAD HOGY KELL BESZIT ÍRNI, EZ IGEN! ETALON BESZI LETT,BRAVO.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-10-08) : Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is. Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,

(2020-02-25) : Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel.

(2020-02-10) : Minden intim testrészem érintette a nyelvével, közben a kezeivel más érzékeny rész csömöszkölt. A déli részen nem volt olyan testrészem amit ne érintett volna a nyelvével, közben mellbimbómat izgatva és csavargatva.

felejthetetlen: 44db
(2020-07-11) : Kedves hangja előbújt szájacskájából, eközben Wanda olyan lendülettel kényeztette a péniszem, hogy már nem is tudtam, mire, kire figyeljek.

(2020-05-11) : Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is. Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot.

(2020-05-05) : Helycsere után Wanda bele is kezdett a kényeztetésbe. Volt itt mélytorok, nyelvjáték, mindenféle boszorkányság, és ha ez nem lenne elég, a popsiját is igyekezett úgy helyezni, hogy csodálni és simogatni tudjam.

nagyon jó: 34db
(2020-11-30) : A franciatudása is legendás, változatosan kényezteti az egész szerszámot és a környékét is, ezt persze nem lehet sokáig bírni. Gumit kértem, és kutyusban kezdtünk. Wanda feneke szebb, mint valaha, és ilyenkor tudom a legjobban megcsodálni, na meg persze belekapaszkodni is izgató dolog. A lovaglópóz sem maradt el, nagyon érzékien mozgott rajtam, közben simogattuk és csókolgattuk egymást, ahol értük.

(2020-07-29) : Haladva lefelé meg álltam egy kicsit kényeztetni a két mellbimbót, végül elékeztem a cél állomásra eleinte puszilgattam én is szépen, végül elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni eleinte csak szépen lágyan aztán egyre mélyebbre dugtam a nyelvem, utána megint csak lágyan a csiklót nyaltam

(2020-07-13) : Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt.

: 38db
(2020-12-08) : Én közben simogattam, és átadtam magam az élvezetnek. Utána pihentünk kaptam tőle egy pohár Cappy-t, amit kértem tőle, de egyébként bármit hozott volna, amit szerettem volna, ugyanis üdítővel, és vízzel igencsak elvan látva. Közben összebújtunk, beszélgettünk, teljesen barátnő feelingje volt az egész randevúnak.

(2020-08-16) : Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat.

(2020-06-24) : Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam,