25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 17:09:12

Pokki
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirdetésére itt ezen az oldalon kaptam fel a fejem. Telefonon könnyen elérhető. Kedvesen és aranyosan, a cél elérése érdekében egyezteti az időpontot,törekedve rá,hogy a partnerének megfelelő legyen, azaz rugalmasnak tekinthető.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű címet kapunk. Sokaknak ismert lehet ez az újépítésű,több lépcsőházzal rendelkező hosszú,nagy ház. Nagy kereszteződés sarkánál, benzinkút, Aldi és még egy uszoda is van a közelében..Pontosan érkezőknek nem kell várni a kapu előtt, kellemes lift,de sötét átjárók vannak. A picit káoszos lakásszámozás miatt érdemes figyelni a hölgy útbaigazítására,mikor bejutáshoz a kapuból hivjuk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szépen szinten tartva,tiszta,modern. Diszkrét. A másik hölgy ott létét inkább csak sejteni lehetett. A fürdő kicsi,de tiszta. Szájviz,tusfürdő,dezodor van bőven. A törölköző friss,pihepuha. A tetthelyen kényelmes ágy vár. Szekrénybe,polcra,vállfára lehet elhelyezni ruhaneműinket,ami nem szokványos azért.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek kellően megágyaznak a valóságnak. Kellemes,finom hangú, fiatal hölgy nyit ajtót. Magas,nagyon egyben van. Elsőre 'hűha'-kategória. Természetesen szép,semmi erőltetett,túlzó smink,szolarium,vagy sebészi műhiba nem található rajta. Az arca szép,frizurája trendi,a mellek valoban teltek, szép teste van. A popsija kemeny és a lába ívelten formás,van mit fogni rajta,de ez a kis husi jó értelemben olvasandó! Szexi miniszoknya,cicikiemelős,diszkrétebb felsőcske. Nagyon vonzó.Cipő le,szobába be. Senkivel nem talizunk. A kereskedelmi megállapodás után gyors taktikai egyeztetés a korreográfiáról.

Action
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az aktusra maximális türelemmel segít ráhangolódni. Lehet vetkőztetni,állva-ülve hozzá bújni. Hosszú ideig,mélytorkosan variálva ,nálam lassan,de keményen franciázott. Nem maszatol,itt is határozottan adja magát. Úgy fekszik ,hogy elérhető a puncija, popsija. Lehet ujjazni és kényeztetni,míg ő a szájával varázsol. Az ujjazást,puncinyalást örömmel veszi,mondhatjuk felkínálja magát,ha szeretnéd elérheted, egy nyelvnyújtásnyira van csupán. Fel lehet őt is izgatni ezzel,hevesebben és hangosabban vette a levegőt,halkan nyögdécselve,miközben éppen a nagy telt mellei közé veszi a lompost..Nem színpadias! Lovaglásba fordultunk, figyel az ütemezésre,nehogy túl hamar elmenjen,aki nem akar..Végig nagy szemekkel volt meg a szemkontaktus. Látni benne a kéjes vágyat,amikor ráereszkedik a lomposra! Tényleg isteni,szűk puncija van. Éreztem amikor nagyon lassan, teljesen tövig belé hatoltam,hogy beleremeg ő is immár csukott szemmel. Jó volt benne lenni! Közben a melleit nyalni,csókolni, a mellbimbóit finoman harapdálni,szopni! Aztán hátulról, kutyusban akartam a melleit markolászva,a hátát feszítve elmenni benne...rögtön értette mit szeretnék és készségesen teljesítette is a kivánságom. Egy percre a végén összeforrva, mozdulatlanul dőltünk egymásra. Csodás, fiatal,természetes, kiforrott test!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlagos árszínvonalnál kb 15 százalékkal kevesebb volt,de nem kértem vissza a bankjegyből.Már az elején sejthettem,hogy igy is nagyon megéri! Külön extra nem volt,illetve nem szerettem volna. Mindent megkaptam amit szerettem volna alapáron.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól választottam úgy érzem. Egy olyan órányi idötöltést kaptam,ami maximálisan kielégített testileg és lelkileg is. Segitett feloldódni,ellazulni és izgalomba jönni. Olyan pályakezdőnek éreztem,aki nagyon igyekszik,hogy megfeleljen minden téren. Ez remekül sikerült is neki. A várost és a helyszínt tekintve lehet,hogy új a lány,de az aktusban nem bizonyult kezdőnek. Nagyon kerekre sikerült a látogatasom az elejétől a végéig. Annyira szimpatikus,hogy további találkozót is elöre jeleztem neki távozásomkor.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-11 11:07:32
Vacilláltam, mert a randi hangulatát pár rövid, tömör mondatban is baromi jól átadtad, miközben információban szegény maradt a beszámoló. De legyen végül is jól megírt, mert a közvetített hangulat egy remek lányt mutat be.

2021-01-06 18:40:05
Nagyon jó, szemléletes éscfigyelemfelkeltő beszámoló. Csak így tovább👍

2021-01-06 12:51:48
Kíváló írásod után erősen felcsigázva várom a mai estét :)