52
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Maya erotikus masszázs

erotikus masszázs

Maya-

V.I.P hirdető
68/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 16:59:13

Josikava
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Maya beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-06

Egyeztetés
Első alkalommal fehívtam, és megtudtam a részleteket. Aztán pár napra rá konkrét időpontot kértem aznapra. Meg is kaptam. Mindkét esetben könnyű volt elérni. Mindkét esetben vele beszéltem, és nem telefonos kisasszonnyal (ez nálam nagyon fontos most már). És mindkét esetben kedves, kellemes, intelligens beszélgetőpartner volt
Megközelítés
Könnyű odatalálni, jó arrafelé a BKV közlekedése is (villamosok és busz egyaránt). És napközben, amikor én mentem, könnyű volt parkolni is. Még ingyenes is, hogyha ez valakinek szempont lenne. (Nem nagyképűsködöm itt, hanem egyéb költségeinkhez képest úgyis eltörpül a parkolás költsége, tehát ez tényleg nem lényeges.
Helyszín
A hely teljesen diszkrét, senkivel nem találkoztam se befelé, se kifelé. Abszolút megfelelő a célra. Egy talán kétszobás lakás egyik szobáját, az előszobát és a fürdőszobát láttam. Azt hiszem, hogy ottlétemkor csak én voltam a lakásban és ez nekem igen jelentős plusz pont.
A fürdőszoba elfogadható, de nem tökéletes. Egy kádban lehet zuhanyozni, de kicsit rövidke a zuhany csöve, így a derekamat könnyű lemosni, de már a hónaljamat csak lehajolva tudtam lespriccelni.
Szájvíz van, de pohárka nincs. És végül a fürdőszoba szőnyege elég nedves. A törölköző szép, nagy, új, száraz. Teljesen megfelelő. Mindenütt tisztaság van. A szobában egy nagy és stabil franciágy és egy szék a cuccoknak.
Láttam már ennél jobb helyeket is, de ez is teljesen elfogadható, és az ember fia úgyis a lány kedvéért megy oda, és nem a fürdőszoba miatt. Márpedig a lány nem semmi, ahogy azt majd később ecsetelem.
Szóval aki a leprofibb szalonba akar menni, az ne ide jöjjön, de aki a legjobb alakú fiatal és kezdő csajt keresi.
Maya külseje
No most akkor ami a makktársaknak fontos: karakteres és szabályos arca van, de nem ez fog benneteket leginkább lenyűgözni. Vállai, karja szépek, bőre bársonyos. Nem érezni dohányszagot, a csókja is jó. A mellei igen kicsik, majd csak később fognak megnőni. Azért kellemes őket masszírozni meg puszilgatni. Úgy vettem észre, hogy is kedveli ezt.
Azonban deréktől lefelé jön maga a tökély, többszörösen is. Szép derék és csipő. Csodaszép, és termetéhez képest aranyos lábak és comok. És világbajnok feneke van. Nézzetek rá arra a fotójára, ahol még leginkább egyenesen áll és hátulról fényképezték (most itt ez a hetedik fotó). Persze ha kezed ügyében van ez a finos popsi, akkor még élvezhetőbb ez, mintha csak néznénk a fotót.
A teste ruganyos és hajlékony (nagyon sokféleképpen és nagyon sok irányban.)
Összességében egy olyan tornászlányka ő, hogy csak na.
Amúgy egy picinyke bugyiban és melltartóban fogadott, de még véletlenül sem ravasz és gyakorlott módon magassarkúban, hanem egy papucskában. De hát annyira lenyűgözően szép a csaj, hogy ez sem ronthatja le a dolog élvezeti értékét.

Erotikus masszázs
Masszázs szinte nem is volt, és remélem, nem ez a szöveg kerül ki az összefoglalóba :-)
Ha ugyanis elég sok virágszálat áldozol rá, és eléggé szimpatikus vagy, akkor az ottlét teljes ideje kölcsönös kényeztetésre fordítható. Én ezt is tettem, illetve én kértem így, olyan aranyos volt, hogy beleegyezett. Minden, ami értékelhető, az maximális pontot érdemel, de kevés általam értékelhető kérdés jelent meg itt :-)

Végtelenül erotikus volt a dolog, és pont a számomra optimális időt töltöttük masszázzsal (egy percet, vagy annyit sem), ugyanakkor minden egyéni igényemet kiszolgálta .
Levezetés
Én csupán emiatt mentem, és teljes mértékben megkaptam ezt. Sokkal jobb minőségben, mint ahogy az reméltem.
Egy rövid tussolás után visszatértem a szobába, ahol állva várt egy melltartóban és egy aprócska bugyiban. Igencsak fázott, később lépésről lépésre felmelengettem. Először állva csókolóztunk és kölcsönösen símogattuk egymást. Levettem róla a melltartót és a bugyit, közben ő is megszabadított a törölközőtől. Aztán leültem és magam elé húztam, hogy közvetlen közelről gyönyörködjek a makulátlanul szép popsiban, punciban és combokban. Ekkor még nem nedvesedett. Aztán az ágy szélén az ölembe ültettem. Csókolgattam a száját és a nyakát, tetőtől talpig simogattam a testét és lassan széttártam a combjait. A mutatóujjammal finoman benyúltam a puncijába, és elkezdett nedvesedni. Láttam és éreztem, hogy sínen vagyok.

Lefeküdtünk az ágyra és először én kényeztettem őt. Szerintem jól esett neki, de nem élvezett el. Gondolom, nem is akart. Aztán váltást kértem, és a fennmaradó kb. 40 percben kényeztetett engem igen változatos módokon. Nem ő váltogatott, hanem én kértem mindig az új módszert, és mindig engedelmesett tette, amit kell. Nincs erre jobb szó: szopott és szopott és szopott. Minden perce nagyon élvezetes volt a számomra.

Mindvégig nagyon aggódott, hogy én még nem élveztem el, de én tudtam, hogy itt csak egy lövésem lesz, és akkor az legyen a végén és legyen minél nagyobb.

Amikor már csak 5 percünk volt hátra, akkor számára váratlanul elsültem a szájában és el is kezdett köhögni a fröccs hatására. Majd amikor magához tért, annyit mondott, hogy: "azt a kurva!". De ezt nem haragosan, vagy neheztelően, hanem elégedetten és meglepődve mondta. (Az NFVSZ plusz kérhető, és én kértem is). Se előtte, se utána nem volt egyikünk sem vulgáris. De akkor és ott ez igen helyénvaló komment volt. Úgy tűnt, meg van elégedve, hogy megfelelt az elvárásoknak. Nekem nagyon aranyos volt mindvégig, de erre a vulgáris mondatára kedveltem meg igazándiból.

Gyorsított menetben tisztálkodtam, öltöztem, és percre pontosan távoztam. Elváláskor puszi-puszi, jó kivánságok. Azt hiszem kölcsönös szimpátiával búcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Teljesen korrekt és nekem nagyon de nagyon megérte. Azonban ha minden extrát (csók, NFVSZ, ujjazás) igénybe vesz az ember, akkor a szokásosnál nagyobb csokort kell rászánni. De olyan élményt kap a hozzám hasonló ígényű makktárs, hogy azt nagyon élvezni fogja.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kedves és nagyon szófogadó, tökéletes alakú kislány , akihez én majd még biztosan visszamegyek. Aki tökéletes masszázst akar, az azért máshol jobban jár. De a legjobb popsi és a kislányosan izmos csaj kategóriában nagyon az élen végezne egy esetelges versenyen :-)
Hogyha majd egyszer átmegy a "sötét" oldalra is (lesz aktus is), akkor ott feltétlenül minden, ínyenc feltétlenül látogassa meg, ha fiatal husit kíván. Megjegyzem: barátnőnek is kifogástalan lenne. Csodaszép, okos, kedves, szelíd. Kár, hogy majdnem 40 évvel fiatalabb nálam :-(
Meg ugye itt nem barátnőt, hanem erotikus élményeket keresünk :-), köszönök szépen mindent.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Maya erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-14 22:41:27
Nagyon szép és izgalmas képet festettél Mayáról. Jól írsz és sok hasznosat is megtudtam beszidből. Gratulálok!

Scent
Friss újonc
2021-01-06 21:03:37
Nem csak a beszámolót kell méltatni, a hölgy több elismerést kaphatna :)

Scent
Friss újonc
2021-01-06 21:01:15
A fiatalság romlatlan, szorgalmas tehetsége.
Sokan vehetnének példát az "első a vendég" fogalomról itt. Reméljük sokáig ezzel a hozzáállásal marad az oldalon. Egy új tehetség sźületett itt.;)

2021-01-06 12:43:17
Berthier, sajnos ha mobilról írod garantált az elütés, én ezért ezt nem veszem olyan szigorúan. Az írás nekem is tetszik, nagyon jó lett, sőt rohadt jó lett... a szavaidal: "azt a kurva!"
Mondta neked hogy kategóriaváltáson gondolkodik?

2021-01-06 11:57:07
Alapvetően tetszett az írásod az elütéseket leszámítva. Erre is áldozz néhány percet mielőtt beadod és az sokat emel az összminőségen! Jóra értékelem a benne foglalt információtartalma által. Köszönöm!

FunkciókMaya legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.