8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-15
NATI erotikus masszázs

erotikus masszázs

NATI-

V.I.P hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 15:33:41

blenday
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hívtam,nagyon kedves és segítőkész,és megértő.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sok-sok ingyenes parkoló van a környéken ahol sok a szabad hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tisztaság,ápoltság,odafigyelés ez jellemzi a lakás,és a fürdő állapotát.
NATI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon,nagyon gyönyörű az arca,és az alakja is tökéletes.

Erotikus masszázs
Nem volt masszázs,csak a natúr francia volt és ezt az előjátékot húztuk el amíg bírtuk.Biztosan nagyon ügyes a keze a masszázshoz is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Mind a hozzáállása,mind a kedvessége,és az érzékisége olyan szinten van hogy csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy kedves szeretettel teli kikapcsolódásra vágyik.Megértő,és mindent is meg lehet vele beszélni,gondolok arra hogy hogy mint szeretnéd hogy eltöltsétek a közös időt. Imádni való kis csaj !!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt időben szól ha valami extrának minősül,és elszámolásnál is korrekt.A natúr franciát vettem igénybe nagyon aranyosan fogadta ezt az extrát és a hozzá állása is átlagon felüli.Megértette az én "kis" defektemet is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Olyan érzésem van hogy Őt minden nap meg tudnám látogatni,és azok a kényeztetések,és beszélgetések mind,mind a kedvességét erősítik.A képeken Ő van teljes valójában,csak a kedvessége,és a szeretete nem jön át,de a személyes találkozásnál kiderül hogy mekkora nagy szeretettel,és kedvességgel rendelkezik.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNATI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-11-16) : Eszméletlen volt, ahogy simigatta, kezei közé vette, húzogatta a velem egykorút, hamar kellett szólni, hogy ha így folytatja, hamar kivégez, így lassítottunk. Nagyon figyelmes volt, hogy óvatos és gyengéd legyen, imádtam a kezei között lenni. Rendkívül jó érzés volt, ahogy a kezei fel-le jártak a farkamon, nagyon jó volt nézni, de érezni még jobban... közben simogathattam puszilgathattam a gyönyörű lábfejét.

nagyon jó: 2db
(2020-05-02) : Megérkezésem után megmutatta a szobát ahol levetkőztem és a fürdőbe irányított egy törülközővel. A tisztálkodás után vissza a szobába. Itt ledobta a rucit és én hátulról hozzásimultam majd az ágyra kerültünk ahol rögtön az erotikus résszel indítottunk és úgy elmerültünk benne, hogy nem volt masszázs rész.

(2020-02-02) : Hasra feküdtem és kaptam egy gyors frissítő jellegű nem gyúrós masszázst ami mindenre kiterjedt ugyan de a simogatósabb fajtából. A lábaknál kezdett és haladt felfelé a vádli a comb majd a fenék következett , mindenhol szakszerűnek mondható mozdulatokkal némi huncutságot belevíve a dolgokba.

: 4db
(2021-01-02) : A masszázs kérésemre a kényeztetés után következett, mert ismerve magam nem tudok ellazulni hason fekve alló farokkal. Márpedig Nati ezt váltotta ki belőlem. A hátamat és a vállamat nyomkodta közepes erővel. Érezhető volt, hogy nem egy tanult masszőr a partnerem. Úgy fogalmaznék, hogy inkább csak nyomkodott, mintsem masszírozott...és akkor ebben mindent leírtam..

(2020-06-30) : Utána egy hosszasan elnyújtott lingam masszázs következett, ami később átváltott franciás kényeztetésbe. Néhány pillanatig a katarzisba estem a történtek miatt, és hatalmasat élveztem.

(2020-06-09) : Itt kellett hasra feküdve elfoglalnom helyemet, és kezdődött a masszázs. Szakszerű, ügyes masszázs volt, néhány általam még korábban nem tapasztalt fogással, melyek némelyike nálam nem is működött, hogy miért, azt megbeszéltük. :)