8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lili erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Lili-

V.I.P hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 12:09:29

brokkoli
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lili beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
Telefonon egyeztettem Fannival egy páros lehetőségről pár nappal korábban, aztán egy nappal előtte Lilivel fixáltam le az időpontot a saját megnyugtatásomra és mert hallani akartam az ő hangját is.
Megközelítés
A Szerémi sor és a Budafoki út közti utca, szóval kocsival könnyebb a megközelítése, mint bkv-val. Ahogy a hirdetésben írják is a lányok, ez az egy utca fizetős, viszont emiatt van hely bőven.
Helyszín
Egy vadiúj ház és lakás. Ehhez mérten pár funkcionális bútor a lakásban. Nappali és háló és talán van még egy szoba, amit nem vettem észre. A nappaliban is van egy matrac, ott is folyik a gyógyítás, jól össze kell azért így szervezni a dolgokat. Klassz törülköző, tusfürdők és SZÁJVÍZ! Baszkikáim, kedves kollégák! A végén beszélgettem a lányokkal és mondták, hogy alig van olyan vendég, aki használja a szájvizet. Azért egy kicsit figyelmesebben ennél, plíz!! Ne legyünk már ekkora tukkók. Bele akarunk mászni egy tök ismeretlen hölgy szájába, puncikájába és annyi fáradtságot nem veszünk, hogy egy kicsit lefertőtlenítsük, jobb illatúvá tegyük a szánkat?!?!
Lili külseje
Tehát Lilivel és Fannival voltam. Lili képei tökéletesen fedik a valóságot, annyi eltéréssel, hogy most barna a haja. Amik nem látszanak: egy brutálisan szép arcú lányról beszélünk. A cicik aprók és kedvesek. Fanninak pedig hatalmas természetes cicijei vannak, elképesztő popógerezdjei, de van rajta némi felesleg, ami a fotókon nem látszik.

Erotikus masszázs
Ezt a részt a kérésemre átugrottuk. Azt kértem, hogy az én masszázsom helyett a két hölgy feküdjön egymás mellé az ágyra, tegye szét a lábát, én pedig egy kis bemutatkozó nyalintást eszközölök. Ez meg is volt, de különösebben nagy hatással nem voltam rájuk, talán az idő rövidsége miatt illetve a műfaj miatt, hiszen ez a két lányos felosztás inkább a férfi kényeztetéséről szól, egy órában többre egyszerűen nincs idő :)
Levezetés
Állva kezdtük az ismerkedést. Mindkét hölgy szexi fehérneműben fogadott, a felsők ebben itt le is kerültek. Felváltva puszilgattam, markolásztam a lányokat, a ciciket, a gyönyörű seggeket, miközben ők kézzel izgattak engem. Lili szemlesütve, Fanni pedig incselkedve, amely felállás az egész szeánsz alatt fennmaradt. Csókot elég látványosan nem akart egyik hölgy se, csak puszilgattuk egymást.
Eztán az ágyra heveredtünk, ahol először egy kicsit én kényeztettem, majd átadtam a szerepet a lányoknak. Felváltva szopták a farkamat, amíg én a hátamon feküdtem, a másikuk pedig a felsőtestét, fenekét, kínálta addig nekem. De valamiért minden az utasításomra történt, pedig ennyire nem vagyok domináns alkat. De azért egy kicsit jól is esett: Fanni jön. Engedjük most Lilit érvényesülni. Egyik lányt üljön a számra, a másik kényeztet, ki melyiket választja? Fanni egy fokkal kezdeményezőbb volt, de az igazat megvallva Lili engem sokkal jobban izgatott a maga ártatlanságával , a rajta érezhető visszafogottsággal, ami már szinte szomorúságnak tűnik. Az egyik legjobb rész ehhez mérten ez volt: Fanni a legnagyobb buzgalommal szopja a farkamat, amíg én Lilivel dumálgatok fent, bókokat suttogok a fülébe, mint: akkor is kőkeményen állna a farkam,, ha csak azt nézném, ahogy pislogsz :) Szájrapusziban benne volt és nekem ez is egy csoda volt, miközben sutyorogtunk Fanni pedig szuperül szopott.
A végén sikerült két oldalról rendelnem fekve a két lányt. Itt már egy kicsit ki voltak lazulva, mert úgy szoptak felváltva, hogy nem kellett szólnom, hogy csere. Udvariasan megkérdeztem, külön-külön hova szeretnének, ha élveznék. Mindketten a szájbaélvezést választották én pedig magamban persze Lilire voksoltam. Mondtam, neki, hogy verje kézzel a kicsimet, amit meg is tett, miközben én felváltva fogtam az egyik illetve a másik lány melleit, arcát. Amikor pedig éreztem, hogy közel a vég, akkor kicsit nyögni kezdtem, mire Lili azonnal rámcsatlakozott és klasszat élveztem a szájában.
Utána még egy jót dumáltunk a lányokkal, addigra már oldottabb lett a hangulat.
Elszámolás
A Végén történt. Egy extrát vettem igénybe, a szájba lövést. Letettem a szobában és felhívtam rá a figyelmüket.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében természetesen jó élmény volt. Egy kicsit többet vártam persze tőle, egy olyat, amikor a két lány egymással versenyezve kapkod a farkamért és a kéjért. Tudnék ilyen lányokat innen az oldalról, de sajnos ők nem dolgoznak együtt :(

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lili nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.