Dominika szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 11:46:21

najki85
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, másodszorra sikerült, bár könnyen lehet nem vele beszéltem, mert az időpont egyeztetésnél tanácskozott valakivel a hölgy, de csak sikerült megegyezni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, az ismert uszoda környéke, a parkolásra érdemes időt hagyni és a kínálkozó helyet elfoglalni még ha messzebb is van, mert egy kicsit problémás lehet azon a környéken helyet találni. Tömegközlekedéssel is megközelíthető több villamos és busz is jár arra a Fehérvári úton.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű tömbház, egy emeleti lakása, ahová lifttel is fel lehet menni. A lakásból csak az előszobát, fürdőt és a ténykedésünk szobáját láttam, semmi kivetnivaló nincs bennük. A fürdőszoba kádas zuhanyfüggönnyel, a szoba franciaággyal és szobainassal, másra nem emlékszem.
Dominika külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Csatlakozva az előttem szolókhoz a hölgy képei hiába jók, a valóság még szebb! Vékony, sehol egy felesleg, lapos has, szép popsi és cicik, hibátlan bőr, szép arc, haj, és mindenhol arányos izmos kemény test. Szinte hihetetlen, hogy nem sportol. Szép necharisnyás "fehérnemű" szettben fogadott.

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Felértem az adott emeletre, tudtam egy olvasott besziből, hogy a liftből kétszer jobbra. Kopogtam az ajtón, majd kinyílt. Egy gyönyörű lenge öltözetű csaj állt az ajtó mögött, tudtam jó helyen vagyok! Levettem a cipőm, majd bevezetett a szobába, ott tovább vetkőztem, rendeztem a virágszálakat, majd a kapott türcsivel elmentem fürdeni.
Mikor visszaértem elkezdtem ölelgetni simogatni, puszikat váltottunk. Azt tudtam, hogy nem híve a nyelves csókoknak ezért ezt nem is erőltettem, de ettől függetlenül egész jól lehet vele csókolózni.
Gyorsan rátértem a melltartó eltávolítására, megcsodáltam a kibuggyanó ciciket, számmal is ellenőriztem a minőségüket. Majd Dominika elkezdett foglalkozni a hímtagommal, leült az ágyra míg én álltam előtte. Nagyon jó volt, de inkább váltottam, felmentünk az ágyra és végig pusziltam a testét végén meg elkezdtem foglalkozni a nunijával, puszilgattam nyalogattam egy kicsit, majd elkezdtem a kezemmel izgatni, ujjazni. Utána újból nyalogattam egy kicsit, majd 69-et kértem. Ez is nagyon jól esett, túl jól is, ezért váltást kezdeményeztem, valahogy felkerült rám egy gumi és partnerem beleült. Csodás volt, de már nagyon a határon voltam és missziben akartam elmenni ezért átmentünk abba a pózba és gyorsan végem is lett. Kimentem egy kis tisztálkodásra, majd, amikor visszamentem megkérdeztem tőle, szereti e, ha megmasszírozzák, erre ő azt válaszolta, hogy ő is szereti csinálni. Szóval végül abban egyeztünk meg, hogy ő kezdi, majd én folytatom. Rám ült és jól átmasszírozta a hátam nyakam, majd én gyúrtam át a hátát és a fenekét, az a popsi zseniális!
Kis idő múlva megkérdezte, szeretnék e még egy menetet, persze szerettem volna! Gyorsan hanyatfeküdtem és hagytam, hogy foglalkozzon velem, majd, amikor kérdezte, hogy húzzunk -e gumit, mondtam inkább csináljuk végig így. Így is lett, az utódok a végén össze vissza spricceltek.
Újabb tisztálkodás, öltözés, majd ölelésekkel és puszikkal kisért búcsú. Még az ajtóban megjegyezte, hogy szívesen venné, ha visszatérnék és kaptam egy búcsúcsokit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tali elején adtam a kezébe. Átlag alatt, annyi amennyi a telefonban elhangzott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dominika full profi, próbál a vendég kedvében járni, kiszolgálni őt, és közben látszik rajta, hogy ez nem esik nehezére, sőt még élvezi is, hogy nagy hatással van a férfiakra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-12) : Hú, nagyon fantasztikusan szopizik. Kérte vegyem le a bugyikát róla. Mi az hogy, ahogy írtam apró kis szirmokkal rendelkező puncika, rögtön nyalintottam. Meg is kérdezte tetszik e puncid. Igen, igen, igen. Majd újabb kis francia következett, megkérdezem hogyan szeretem. Nekem veled bármi jöhet gondoltam. Gumi fel és kutyáztunk egy kicsit. Gyönyörű volt látni a popsikát. Hamar túl estem.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

felejthetetlen: 7db
(2021-01-04) : Ez nagyon erotikus volt mintha egy filmjelenetben lettem volna. Elég vadító a lány kisugárzása s nem sok fantázia kell hogy az ember elmerüljön a vágyak tengerébe. Így volt ez nálam is. Hosszas orális kenyeztetésbe kezdtem, finoman lassan majd az ujjam is besegített egy kicsit. Láthatóan élvezte és tetszett neki az érzés. Sajnos a csúcsra nem ért el de végig léthatóan és érzhetöen tetszett neki a ténykedésem.

(2020-11-06) : .A makkom és még a tövéből egy kicsit a szájába vett.A kezével lágyan rásegített. Szemkontaktus nem volt amit sajnáltam, de így is felejthetetlen az élmény. Kis idő után az ágyba parancsolt, feküdjek a hátamra. Tovább folytatta szájjal a dolgokat. Könnyen ki végezhetett volna, szerencsére nem tette. Pozíciót cseréltünk, most már én voltam a lábai között. Nagyon szép puncija van, rózsaszín közepes ajkakkal, kemény klitorisszal. Haladni kellett, gumit kértem.

(2020-09-28) : nagyon izgató részeket pillantottam meg; formás cicit és egy hívogató puncit. A lábaim közé feküdt és megkezdte a francia nyelvleckét. Nagyon jólesett, bár tartottam tőle, nehogy hamar vége legyen, dehát egy órára mentem úgyhogy ezzel valójában nem lett volna probléma. Kicsit azért cseréltünk is közben, szeretem én is kényeztetni a partneremet, miközben végigsimítom a combjait. Lazított hát ő is egy kicsit, majd ismét visszatért az aktív szerephez és vége is lett.

nagyon jó: 9db
(2020-12-24) : Nagyszerűen lovagol, klasszikus póz, térdek fenn lovaglás is, fogózik mindenben, tudja, hogy a látvány kivégzi az embert és bírja is a tempót. Néha elcsattan egy csók közben is, és nagyon jó markolászni a fenekét. Közben helycsere mert az ágy vertikálisan nem mozog, én kerültem felülre és a lábak a nyakamban című Cirque de Soleis mutatványt próbáltuk amit azért AJÁNLOK kifejezetten, mert egész életemben sosem láttam ebben a pózban puncit ennyire kidudorodni.

(2020-12-18) : Ágyra kerültünk,csókolgattam picit meg a formás ciciket is.Nem volt nyelves a csók.Elkapta a dárdám és szemkontaktos szopásba kezdett.Dicsérgettem,hogy milyen moho szája van és alá dolgoztam.Nagyon bejött a mutatvány igazi kigyóbűvölő.69-be kerültem vele és így kényeztettük egymást.Nagyon finom volt,itt felfedeztem egy kis anyajegyet a puncinál.Ánuszát is szétnyaltam és a kéjtől hörögtem.Felgumizott és dogiba kaptam el.

(2020-11-13) : Aztán előbb utóbb rám kerül sor, cserélünk. Szájába adom magam. Ő lelkesen elkezd művelni. Színesítve némi hanghatásokkal. Nagyon érzi a témát! A tükörben távol megy a mozi. Közel pedig a cuppogását nézem és hallgatom! Néhány perc után megtöltöm a finom szájacskáját :-) Dominika mosolyogva megvár. A vége után lassan, erotikusan mozog a törlő felé - szuper!

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,