0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nelli erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nelli



-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-04 09:24:38

Hedonist1
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nelli beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nellike már régóta a kedvencek közt figyelt, végül úgy döntöttem h 2021 első napjaiban meglatogatom. Szombat délelőtt hívtam, gyorsan fel is vette és délutánra sikerült is időpontot egyeztetni. Cuki volt mert beszélgetés közben kissé lihegett de kiderült hogy épp kutyát sétáltat és az ugye kimerítő tud lenni...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budán rendel Nelli, villamossal könnyen megközelíthető a kéjlak. Én autóval mentem, így a parkolás kihívást jelentett de pár utcával arrébb sikerült megállni. Ezután már egyértelmű a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Miután megkaptam a kódot, bejutottam a házba, ahol lifttel kell menni egy fentebbi emeletre. Viszonylag nagy, tágas, tiszta lakás, több lány is dolgozik itt de amikor én voltam akkor mienk volt az egész lakás. A fürdő minden igényt kielégít, 10-15 féle tusfürdő, tágas szoba, masszázspad és tatami, a masszázspad mellett tükör a teljes élmény érdekében.
Nelli külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nellike igazán vadító, dögös és szexi, pont mint a képeken. Fekete fehérnemű, harisnyatartó, harisnya szettben fogadott, nem nagyon tudtam levenni a szemem róla. Szép, finom szolizott bőre van, elképesztően szexi szája és azok a cicik már itt az elején is vitték a prímet. Később a masszázs közben a cicitartó lekerült, hmmm ott végképp készen voltam tőle... száz szónak is egy a vége: dögös, szexi, izgató.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
Zuhany után Nellike a masszázspadra fektetett, és ahogy említettem, közben levette a cicitartót, hát az a pillanat beégett a szemembe, imádom a cickóit, nagyon szépek. Masszírozni kezdte a hátamat, masszázskrémmel dolgozik. A masszázs kellemes, nem túl erős, inkább simogató jellegű Nellinél. Mindenhol megmasszíroz, a hátam után a lábaim és a fenekem is sorra került, mindent finoman és kellemesen masszíroz, közben mindenféle témáról beszélgettünk, tök jó fej, értelmes, kedves lány bújik meg a dögös pasifaló külső mögött. A fejemnél lévő (és kimondottan jól elhelyezett) tükörből minden mozdulata jól követhető volt, én ezt is tettem, közben időnként lopva megsimogattam a formás popsiját.
Annyit tennék hozzá hogy Nelli finoman, simogatva massziroz, aki az erős masszazst kedveli annak nem őt ajánlom.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Azt hiszem (illetve dehogy hiszem, tudom), hogy ez Nelli legnagyobb erőssége. A masszázs végén megkért hogy forduljak meg és én természetesen nem tudtam és nem is akartam ellenállni ennek a kérésnek. Még jött némi masszázs a combjaimra elölről is amikor már bizony igencsak közel került kezeivel a legérzékenyebb részemhez. Nemsokára kezdődött az igazi erotikus rész amihez Nelli sikosítót és először az ügyes kezeit használta. Felmászott a masszázspadra a lábaim közé és simogatni kezdte a velem egykorút, finoman, két kézzel simogatta, az ujjaival kényeztette. Picit álmosan de éledezni kezdett a farkam Nelli kezei között mert nagyon finom mozdulatokkal kezdett kényeztetni. Kisvártatva elkezdte bevetni fő fegyverét, a tökéletes száját és nyelvét, bekapta a velem egykorút, szopogatta, a nyelvével játszott rajta és az agyam egyre jobban kezdett elborulni. Nellike elemében volt, az immáron kőkeménnyé vált ezredest tovább szopogatta, közben a kezével is játszott rajta, fel-le, és csavargató mozdulatokkal is. Erőteljes nyelvcsapásait lent a zacsimon és a gátamon is bevetette, miközben a keze sem állt meg, ügyesen játszott tovább a velem egykorúval. Éreztem hogy nem bírom már soká, de igyekeztem kitartani, imádtam és élveztem ahogy Nelli újra bekapja a farkam és minden elképzelhető módon kényezteti a kezével és a szájával. Érezte ő is hogy itt a vég, még picit rágyorsított, én pedig hatalmasat élveztem a szájába. Teljesen elkàbultam az élménytől így nem tudom hogy az utódok végül hol végezték.
Szépen hagyott lenyugodni Nelli, megtörölgetett, majd még kicsit dumcsiztunk mielőtt felöltöztem, ez is tök jó volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóban minden megtalálható és a telefonba is elmondja Nelli. Az nfvsz extrát érdemes igénybe venni, így sztem picit átlag feletti összeg jön ki (bár lehet h ez a szép kerek szám az új átlag), de a nő és az élmény is átlag feletti. Az elején letettem egy kis asztalra, utána nem esett róla szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Régóta szemeztem Nellivel, egészen biztos voltam benne hogy nem bánom meg ha meglátogatom és így is lett. Végtelenül szexi, dögös, ugyanakkor értelmes és érzékeny nő, akivel beszélgetni is jó és rendkívül jól kényeztet, nagyon finom franciatudással, erősen ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nelli erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNelli legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-08-22) : A masszázs, amit kaptam, egy nagyon kellemes, szó szerint talptól nyakig tartó relax-masszázs volt, időnként apró simításokkal, amik inkább voltak kedvesek, mint sem erotikusak.

felejthetetlen: 1db
(2018-04-22) : Ami különösen tettszett, hogy tenyereit összedörzsölve pár testrészt, hátat, karokat, bordákat picit felmelegített. Kaptam talp kezelési is, mind hason, mind háton fekve,

nagyon jó: 7db
(2021-01-13) : Az elején Nelli kezdeményezésére röviden megbeszéltük mi legyen a progi, mit, hogyan szeretnék. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk csapjunk a közepébe egy kis kényeztetéssel, a pihentető masszázst középre iktatjuk be, majd pedig a végén visszatérünk egy "happy end" levezetésre. Mint olvasható lesz, ez totálisan felborult, ugyanis egy-két váratlan meglepetés másképp alakította a programot...

(2020-11-20) : 2 órás programra mentem, így a masszás a 2 erotikus rész közé ékelődött. Felfeküdtem a masszázspadra először hasra. Teljes testmasszázst kaptam, ahogy az annak lennie kell. Szisztematikusan végigmaszírozta a lábaimat, hátamat, karjaimat, talpamat. Tetszett a masszázs erőssége, nem volt olyan erős hogy meggyötörjön, de érezhető volt a hatása. Hozzáteszem, aki az erős masszázst szereti, nem fog Nelliben csalódni, biztos vagyok benne hogy kérésre úgy át tud gyúrni, hogy azt bárki megemlegetné.

(2018-09-16) : Elkezdte a programnak megfelelő, svédmasszázs mozdulatokat, ami nekem teljesen szakszerűnek tűnt, bár mintha valaki korábban ezt kétségbe vonta volna(?).

: 6db
(2020-05-25) : Azt kell írjam, hogy amit a testemmel a masszázs alatt művelt, az kifejezetten jól esett, fiatalottam 5-10 évet abban az órákban. A krém illata kellemes volt, Nelli mozdulatai és tudása bizalmat ébresztett bennem, arra vonatkozóan, hogy frissen és üdén fogok a masszírozás végére érni.

(2019-01-04) : Miután végig ért rajtam, a végén még egy érdekes technikával felmelegített a az oldalam és a lábaim. A lényeg, hogy felmelegítette a tenyerét és ráhelyezte a pár testrészemre.

(2018-07-24) : Ezzel együtt azt gondolom hogy a masszázsa is tud olyan lenni, amilyet a vendég megkíván - gondolom ezt abból, ahogy végig viselkedett velem, fontos számára hogy mit és hogy szeretne a vendég.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-09-03) : A leegyeztetett időben hívom a kapu elől, hogy itt volnék, de a telefon ki sem csengett. Többszöri próbálkozással is ugyanezt az eredményt értem el. Sajnálom,mert ígéretesnek tűnt a képei és a beszámolói lapján.