25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Mia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-03 18:18:19

Shinrai
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Egy régebbi együttlétünk miatt szerettem volna újra látni és érezni kedvesem és mikor láttam "Most hívható" telefont ragadtam és hívtam, amit azonnal felvett kedves hangján.
Mikor beazonosítottam magam nagyon megörült a hívásomnak és boldogan mondta van még időpontja aznapra. Az első általam ajánlott időpont nem volt jó neki, de azonnal javasolt egy korábbit, ami nekem is megfelelt. Ezt még megerősítettem VTR-en, amit rövid időn belül visszaigazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az utóbbi időkben sok költözésen mentek keresztül a Corvin lányok, de a mostani lakóépület már a jól megszokott Corvin negyedben található a régi lakások közelében ezért mind tömegközlekedési eszközökkel busz, metró, villamos megállóitól pár perc sétával megközelíthető mind autóval is könnyen megtaláljuk. A cím pontos GPS odavisz, de az ingyenes parkolásnak köszönhetően parkolóhelyet nehezebben lehet találni. A parkolás megoldása lehet a közeli pláza parkolója.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás az épület nem magasabbik szintjén található, ahova a bejutáshoz való kódot telefonon kapjuk. Több nyomógomb panel is találgató, de a jobb oldali a nyerő azzal lehet bejutni, bár a gombok kicsit kopottak és érzékenyek. A két lift egyikével feljutva az emeletre 2x balra kell fordulni és a folyosó végén jobbra található a lakás, ahova belépve kis előtéri folyosóra jutunk, ahonnan a szobák nyílnak. A mi szobánk a folyosó végén volt, amiben egy nagy franciaágy egy szék és kis éjjeli szekrény volt található, amin egy digitális óra mutatja a gyorsan múló időt. Az ágy mellett volt még egy nagyobb szekrény, amiben a puha nagy jó nedvszívó törölközők sokasága és lepedők voltak találhatók, amiből az egyiket éppen akkor terítette kedvesem az ágyra. A szobából kilépve jobbra található a fürdőszoba káddal, amiben csúszásgátló és elhúzható függöny is megtalálható rengeteg tusfürdő társaságában A kád mellé száraz kilépő került, amit kedvesem a szemem láttára cserélt ki mert kicsit vizesnek találta. A mosdóhoz kikészítve kis poharak és szájöblítő. Mindenhol a megszokott rend és tisztaság fogadott, ami az itt rendelő lányokat dicséri.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedvesem a képeknek megfelelően formás alakú szép hölgy. Arcos képei ugyan nincsenek, de nem kell tartani tőle mert szép arca van, amit hosszú fekete hajkoronája tesz teljessé és szexivé. Karján lábán kisebb nagyobb tetoválások vannak, amik egyáltalán nem zavarók mert nagyon illenek hozzá valamint pirszing is található kedvesünkön. Mellei szépek kézbeillőek szilikonosak és nagyon jól reagálnak a kényeztetésre. Popsija kerek, feszes markolni való.
A legszebb öltözékében fogadott mert szép testét nem fedte semmilyen szexi fehérnemű így teljes meztelen szépségében láthattam meg az ajtóban kedves mosollyal az arcán.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Letudva a tisztálkodási kört, visszatértem a szobába, ahova kedvesemmel együtt érkeztem mert kis kitérőt tett a paravánnal elválasztott konyhába, ami közvetlenül a mi szobánk mellett volt.

Belépve az ágyon helyezkedtünk el. Kicsit beszélgettünk kivel mi történt és hogyan teltek az ünnepek, ami közben kezemmel simogattam combjait testét melleit, aminek bimbóit számba vettem felváltva szopni, amire szépen kicsúcsosodtak. Egy kis idő után csókolózni kezdtünk olyan igazi nyelves csókban forrt össze szánk, ami nagyon jól esett és ennek jeleként férfiasságom kezdett vérrel megtelni. Ezután megkértem feküdjön a hátára mert kényeztetni szeretném édes kelyhét. Elhelyezkedett az ágyon széttette lábait én meg szép pillangói közé illesztettem nyelvem finom nyalakodásba kezdve. Nyaltam gyengéden, erősebben és az ujjaimat is bevetettem, de a csúcsra most nem tudtam eljuttatni.

Egy idő után megkért most én feküdjek hátamra. Finoman vette kezei közé majd szájába az akkor már keményedő férfitagom, amit érzékien, nyálasan, mélyen tüntetett el benne. Szopott legjobb tudása szerint kézzel is kicsit besegítve, de valamiért veszítettem merevségemből majd le is lankadtam, de ez nem vendéglátóm hibája volt én voltam fáradtabb és gondterheltebb. Kedvesem mindent megtett, hogy hadrendbe állítson, próbáltuk úgy is, hogy felálltam az ágy mellé, ami érzésre nagyon jó volt, ahogy jártam szájában, de még ez sem hozott eredményt így kértem 1 percet és lefeküdtünk az ágyra újfent kis beszélgetéssel terelve el a figyelmem.

Nem volt egyikünk sem az a feladós típus ezért kis idő múlva simogatni kezdtük egymás testét majd oldalról kértem engedélyt puncijának kényeztetésére, amit meg is kaptam. Szenvedélyes nyalakodásba kezdtem, amiben volt lassú és gyors nyelvcsapás váltás és meg is lett az eredménye mert elkezdtem újra feléledni, amit kedvesem is észrevett és úgy, ahogy voltunk oldalfekvésbe szájába vett szopni.
Míg ő szopott nyálasan én már ujjammal majd ujjaimmal hatoltam be finoman puncijába így már ujjaztam és nyaltam felváltva, amire kéjesen nyögve szopta farkam tovább, ami el is érte célját mert teljes harckészültségbe kerültem. Nem volt más hátra, mint a gumihúzás, ami után megkértem forduljon kutyusba mert hátulról szeretném kényeztetni, amit azonnal meg is tett, kerek feszes popsiját mutatva felém. Már nem vágytam másra, mint szűk puncijában lenni ezért gyengéden toltam be farkam lassan kezdve mozgásom, amit kis idő elteltével gyorsabb tempóra váltottam. Annyira finom volt, hogy éreztem ezt nem bírom majd sokáig, de nem hagytam ki, hogy ne járjam be testét kezemmel. Markoltam popsiját, fogtam derekát húztam magamba, csattogtam fenekén, ami közben néha előre nyúlva markoltam csodás melleit. Szép izgató testének és kéjes sóhajainak nem tudtam ellenállni ezért a gyönyör pillanata sem váratott sokáig és egy utolsó nagy lökéssel tövig nyomtam puncijába farkam és lőttem tele a gumit remegő testtel nagy sóhajjal kísérve.

Hagyott lenyugodni majd kivéve farkam megszabadultam a gumitól, amit a kapott nedves törlővel megtisztítottam majd lefeküdtünk egymás mellé. Míg ő hason feküdt én simogatni kezdtem selymes bőrét mindenhol, ahol értem, amit nagyon élvezett és mondta is, hogy ezt egész nap el tudná viselni. A végén kaptam egy pohár vizet, ami nagyon jól esett.
Ezután nem maradt más hátra, mint elmenni tusolni egy frissen kapott törölközővel, ami után felöltöztem és két puszi kíséretében kielégülve mosollyal az arcomon távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elismerésem csokrát utólag tettem a kis éjjeli szekrényre, aminek mértéke kicsit az átlag alatt van, de az élmény, amit kaptam az mindenképpen átlagon felüli. Az ottlétem alatt egyszer sem került szóba. Vannak extrái, de én nem éltem egyikkel sem mert nincs szükségem rá, amikor vele vagyok. Pontosan azt kapom, amiért megyek sőt többet is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindig jó érzéssel látogatom meg a Corvin lányokat mert abban az órában csak én létezem számukra. Nincs siettetés és olyan érzés, hogy mielőbb szeretnének túl lenni az együttléten. Az is bizonyítja, hogy nem igazán voltam formában, de mindent megtett kedvesem, hogy boldogan kielégülve távozzak. Ez a hozzáállás nem mindenhol tapasztalható ezért hálás vagyok ennek a szépségnek.
Fantasztikus vendéglátó, aki élvezi minden percét az együttlétnek és ami nekem fontos, hogy végig mosolyog, de nem erőltetetten, hanem lazán, önzetlenül, odaadóan.
Ami külön öröm számomra, hogy ígéretemhez híven vittem ajándékokat és köztük egy csillám pónit, aminek nagyon örült. :)
Köszönöm, hogy az évet veled zárhattam kedves egy nagyon kellemes órában és boldogan távozhattam. Találkozunk 2021-ben. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Jony2
Törzsvendég
2021-01-04 11:44:32
Remek beszámoló Miáról!Gratulálok hozzá és egyben irigykedem is egy picit rád az ujjazás lehetősége miatt,mert magam is a közelmúltban jártam nála,de veled ellentétben engem megkért,hogy mellőzzük ezt az opciót.

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

(2019-12-12) : Gumihúzás után felém jött és fáradhatatlanul lovagolt, néha sikerült belassítanom és egy két csókig lassabb tempóban kiélvezni az időt, csodás melleit vagy arcát vagy a teste mozgását nézve amint rajtam lovagol.

felejthetetlen: 21db
(2020-12-28) : Bő nyálasan végig nyalja a farkam, majd forró csókjaink után finoman arcához simítja, majd Mia szemembe néz és a makkomat izgatóan szép ajkain lassan körbejáratja úgy, mintha ki akarná rúzsozni vele, ezután végigcsókolja keményen álló rudam oldalát és tövig bekapja. Cumizza és cumizza, rövid kézi vezérlés,

(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

nagyon jó: 24db
(2020-12-24) : Javasolta,hogy cseréljünk helyet és ő vesz kezelésbe engem.Mellettem oldalt elhelyezkedett az ágyon,így amíg franciázott nekem végig szemmel kísérhettem az eseményeket és közben simogattam a popsiját.Szépen végignyalta,időnként mélyebbre is engedte és kellemesen szopogatta.Megcirógattam az arcát és copfját a kezembe fogva bólogattattam a farkamon.

(2020-12-10) : Farkam kőkeményen állt, érzékien nyalta, szívta. Közben szemkontakt és a tükörben egy másik kameraszögben is élveztem a varázslatos szopását. Kezeimmel a cofba kötött haját óvatosan megmarkolva iramot is diktáltam, amit zokszó nélkül csinált. Most visszagondolva is kívánom a szép száját... Mielőtt elélveztem volna gumit húztunk, amiben ismét keményre szopott és hátulról tettem magamévá.

(2020-10-31) : Ezek után hagytam magam leteríteni és egy remek franciát kaptam. Irányítható,mindenben kedvemre próbál tenni és időnként még a szemkontaktus is összejön. Éreztem hogy közeleg a vég ,ezért gumit és lovacskát kértem. Keményen meglovagolt és nem is bírtam soká. Megvárta míg lenyugszom és segített a romeltakarításban. Aztán mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ,közölte hogy masszírozásra vágyik.

: 18db
(2021-01-15) : Sokáig élvezkedtünk ebben a pózban, viszont nem maradhat el a vágta sem, így lassan kicsusszanva Kedvesemből a hátamra feküdtem. Mia a számtól elindult délnek, csókokkal elárasztva testem majd finom puszikkal illetve rudam, eltüntette kicsi, forró szájában. Haját fogva a mámor ködén keresztül néztem,ahogy egyre mélyebbre tünteti dorongom néha lent tartva azt.

(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,