4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
353
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mayácska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-03 03:15:02

BungalowBill
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska reagálása

Köszönöm szépen 💋

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem vagyunk már teljesen ismeretlenek egymásnak, ezért telefonon üdvözöltem előbb jelezve az újabb látogatási szándékot. Aztán VTR-en konkretizáltuk a találkát, amiben volt egy kis ide-oda passzolgatás, mert nem volt jó az eredetileg kiszemelt időpont. Egy-két nappal korábban történt a bejelentkezés, majd közvetlenül a randi előtt még sms-ben is finomhangoltunk pár részletet. Előfordulhat nála, hogy nem azonnal tud fogadni, egyrészt mert nem annyira széles idősávban dolgozik, másrészt mert igen népszerű. Egyébként nagyon kedves, mindig igyekszik rugalmasan megoldani, hogy összejöjjön, és az a típus, aki korrektül visszajelez, ha bármi változik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mayácskát a Lurdyhoz közel, egy újabb építésű lakóparkban lehet meglátogatni. A lépcsőház címét pontosan megadja. Villamossal mentem, az tesz le legközelebb, onnan 2-3 perc séta. Amennyiben tehát tömegközlekedést kívánunk igénybe venni, könnyű dolgunk van, de úgy gondolom autóval sem bonyolult a parkolás a lakótömb előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép, új, tágas lakás, baszobában kényelmes franciaágy, amelynek fejrészén is van tükör, de a falon szemben lévő az igazán tuti, amit jól ki lehetett használni akció közben. Egy kis komódra és szobainasra lehet lecuccolni. Szobával szemben van a fürdő, nagyon tiszta, benne normál fürdőkád, szélén kellő mennyiségű tusfürdővel.
Két kíváncsiskodó kiscicája érkezésemkor majdhogynem hamarabb ugrott a nyakamba, mint Mayácska maga, bár ez azért is volt így, mert most fogadáskor nincs pusz-pusz a járványra való tekintettel.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A tökéletes nő. Nehezen tudok elképzelni olyan férfit, aki ne indulna be remekbe szabott cicijeire, sportos alakjára, formás popsijára. Képeit átnyálazva persze mindenki láthatja, miről beszélek, hiszen teljesen a valóságot adják vissza, és sűrűn frissíti is őket. Ezek mellett megmosolyogtatóan aranyos volt tőle, amikor az elején szólt, hogy ne nézzem a pociját, mert most el van hízva... Hát képzelhetitek, hogy sokan szeretnénk úgy elhízva lenni, mint ő! :) De ez is csak nőiességét és egészséges önkritikáját bizonyítja. Arca is szép, karakteres, számomra valamiért olyan, mint egy ókori egyiptomi hercegnő! Korabeli sminkkel és ékszerekkel simán el tudnék képzelni róla egy vadító fotósorozatot. Ez persze csak egy tipp... ;)

Action
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ami betoppanáskor elmaradt, azt fürdésem és szájhigiéniai fertőtlenítésemet követően bepótolta, ugyanis a fürdőszobából kijövet vadul elhalmozott csókjaival, amit nagy kedvvel viszonoztam. Még a törülközőmet sem tudtam letenni, de már a kezével is elkezdett matatni odalent, hogy mielőbb megkaparinthassa addigra már megkeményedett hímtagomat. Ajkaimtól testemet puszilgatva el is indult lefelé, mígnem térdre ereszkedett, és szájával finoman rácuppant legkedvesebb testrészemre. Itt olyan fellációba kezdett, ami sokak álma: jó tempóval, többnyire kéz nélkül, bő nyállal, olykor felpillantva rám ártatlan szemeivel... Felejthetetlen élmény. Csak ezután kerültünk valahogy az ágyra, ahol kértem, hogy húzzunk gumit, amit szintén a szájával varázsolt fel. Először nyeregbe pattant, és pacisat játszottunk. Nagyon ügyesen lovagolt, kezével rátámaszkodva mellkasomra. Ekkor nem tudtam levenni szemeim a felkarjai közé szorított, még jobban duzzadó melleiről. Derekát fogva néha én toltam neki aktívabban alulról. Nemsokára fordultunk, hogy én legyek felül, és missziben is kefélhessem kicsit. Viszont amikor szétnyitotta lábait lehetetlen volt megállni, hogy előbb ne nyalogassam meg zseniális punciját, amelyből a belső szeméremajkai olyan izgalmasan kitüremkednek. Nekem az ilyen mindig nagyon bejött. Mikor már beléhatoltam, így aktus közben - magam sem értem miért - teljesen oda nem illő dolgokról kezdtem el társalogni vele, de amikor ráébresztett, hogy ezt talán majd később kéne megbeszélni, akkor összenevettünk és keféltünk tovább. Egymás arcát néztük, és ő még ekkor is odahúzott, hogy csókocskákat nyomhassunk egymásnak. Ezt követően újabb franciázást iktattunk be, miközben hátsóját a tükör felé fordította. Ahogyan enyhe terpeszben pucsítva visszatükröződik a puncija, az megint olyan látvány, ami az ember retinájába ég. Részben ennek hatására a harmadik póz a kutyus volt, amit nem szerettem volna kihagyni. Mayácska készségesen helyezkedett el úgy, hogy az ágy széléhez állva tudjam őt kezelésbe venni. Irgalmatlanul megdugtam, de hamarosan a teljesítőképességem határára érkeztem, és kész csoda volt, hogy még mindig nem élveztem el ennyi gyönyör után. Kifulladva roskadtam le az ágyra, de ő egy perc nyugtot sem hagyott nekem. Leszedte rólam a gumit és még nagyobb elszántsággal kezdett franciázni újra. Tudtam persze, hogy ő ilyen, soha nem hagyja annyiban. Izzadtam, de minél hevesebben szopott, annál jobban visszanyertem erőmet. A tükör és az ágy között letérdelt a padlóra, én felültem az ágyon. Ismét bő nyállal kísért cuppogós, facsarós, majd kéz nélküli kényeztetést kaptam tőle, ez már igazi pornós feeling volt, és így, a szájában érkeztünk el a végkifejletig. Éppen időben, mert maradt még pár percünk elterülni az ágyon és beszélgetni néhány szót. Nagyon kedvelem őt, mert van humora is, és egy totál jófej, közvetlen lány. Simogattam, és hálás voltam, hogy ilyen odaadó.
A végére még a fürdőkádba is elkísért, így együtt mosakodtunk le, ami szintén nagyon kellemes volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Rendkívül korrekt, átlagos ajándékot kér, amivel talán az egyik legjobb ár-érték arányú szolgáltatónak minősül. Mondhatnánk úgy is, hogy nincsen elszállva e tekintetben sem, mint ahogy emberi jellemében sem.
A találka végén elég volt rendeznünk, lényegtelen volt, neki sem ez a legfontosabb téma az egészben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét egy fergeteges, jó hangulatú pásztorórát tölthettem el vele. Számomra ő a tökéletes szolgáltató, egyfajta "etalon". Nagyon odafigyel a vendégre, mindig azon van, hogy partnere kedvében járjon, és ő is élvezettel csinálja, amit csinál. Emellett nemcsak mint szexpartner, hanem mint nő, a személyisége is abszolút szerethető. Nem csoda, hogy sokak kedvence. Korábban már rengetegen megírták ezeket róla, csak nemrég magánjellegű megfontolásból tiszta lapot nyitott profilján. Én pedig most csatlakozom hozzájuk, és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem járt nála. Lehet uncsi, hogy mindenre 5 pontot kellett adnom, de hiába... nem ferdíthetem el a valóságot. A "felejthetetlen" értékelés durva alulminősítésnek számít, mert nekem egy ISTENNŐ (egyiptomi:)), de a rangom miatt még nem tudok ilyet adni neki. Azért hogy ne tűnjek teljesen elfogultnak, igyekszem tényleg objektívan értékelni, és hibákat is keresni benne, de ehhez több gondolkodási időre volna szükségem. Talán majd megírom legközelebb. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.