4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Asli szexpartner

szexpartner

Asli-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 20:30:32

ehrenfest
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Asli beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Még az ünnepek előtt történt az eset, mely most elmesélésre kerül. Már kinéztem magamnak pár hete Aslit és akkor írtam is neki amire viszonylag sokára jött válasz. Akkor éppen nem értem rá, de pár nap múlva egy unatkozós félig home-office félig szabadnapos délelőtt gondoltam ráírok, hogy egyeztessük valamikorra időpontot. Gondoltam nem sürgős, majd amikor visszaír akkor visszaír. Meglepetésemre és örömömre hamar jött válasz, és VTR egyeztetés után hamarosan már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megtalálni a helyet, elég ismert pontja a 13 kerület dunaparti részének. Tömegközlekedés is megáll a közelben, de én taxival mentem. Nagy volt a forgalom, de azért időben odaértem, viszont mire felértem a lakásba már 2 percet késtem. Ezt nagyon restellettem, én általában inkább előbb érkezem, hogy hajszál pontos legyek, de hát sajnos most így jött ki.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Újabb építésű ház egyik lakása. Bejutás roppant könnyű és gyors volt. Abszolút rendben van. A baszoba közvetlenül az előszoba után nyílik. A fürdő kicsit hátrébb, mely szép tágas. Van barátnő is a lakásban, ezt határozottan lehet érezni, de engem túlságosan nem zavart. A baszobában egy jó nagy ágy foglalja el a terület 90%-át. :D Van szobainas, és a fal alsó részén körbefutó led-szalag biztosítja a hangulat világítást. Az ággyal szemben lévő falon pedig egy szép nagy tükör helyezkedik el, amiben lehet kukucskálni action közben. Ez azért elég tuti volt. :) Törölköző tiszta, friss. A nagy fürdőben is tisztaság uralkodik.
Asli külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Asli külseje akár csak a képeken. Pont olyan feszes és ruganyos teste van, mint ahogy az ember a képek alapján képzeli. Nagyon finom selymes, illatos bőre van, huhh, tuti csaj. Arcra nekem egy kicsit Zoe Saldana-ra hajaz, bár igaz testre is. Nagyon szuper volt egy ilyen nővel.

Action
Aktus:
5
Csók:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
A lakásba belépve kedélyesen üdvözöltük egymást majd roppant gyorsan történtek a dolgok. Ledobva gönceim a szobainasra, mondta, hogy kövessem megmutatja a fürdőt. Nem is tudtam volna nem követni ahogy ringatózott előttem feszes popsija ahogy kecsesen előttem suhant. :O Nem mellesleg nagyon kedves, roppant szexi hangja van.

A tusolás után visszatértem a szobába, ahonnan kb 40 másodpercre kicsit kiszaladt majd visszatért hozzám. Addig én gondoltam kényelembe helyezem magam. Visszatérésekor mellém is szegődött, a törölközőt egyből lehúzta rólam, hogy hát ez úgysem kell. :D Fölém került majd csókolózni kezdtünk, ami inkább volt szájra puszi, mint nyelves csók, de azért nem bánkódom. Élmény volt felfedezni feszes testét, ahogy végig siklott kezem bársonyos bőrén. Nagyon tetszettek tenyérbe illő cickói, a formás finom mellbimbókkal. Az aktus aztán hasonlóra sikerült, mint ahogy nálam lenni szokott. Hamar lefelé vette az irányt miközben ő is simogatott és egy finom franciába kezdett. Egy idő után leállítottam és megkértem, hogy hadd kényeztessen én is. Amúgy is nyalakodás fan vagyok, és már nagyon vágytam a szexi combok közé. :D Hát nagyon finom nektárú virágocskára találtam, szóval szorgos méhként el is kezdtem ténykedni, miközben combját vagy a cickókat simogattam. Ahogy figyeltem szerintem élvezte is, legalábbis remélem. :)

Egy idő után gumit húztunk, majd lovacskában kezdtük el a légyottot. Nagyon jól mozog, felveszi vagy átveszi a tempót, ahogy éppen alakul, látszik, hogy nagyon ráhangolódik az emberre. Közben apró csókocskák tarkítják az együttlétet, én pedig szexi teste mámorában fürdök. :D Néha ki-ki nézve oldalról az ággyal szembe nagyon izgató látvány ahogy látom magunkat a tükörben, ahogy ki-be járok bene. :O A lovaglóból kutyusba váltottunk. Én nem vagyok a legnagyobb doggy fan, de ez nagyon tuti volt. Teljesen megbabonázott a tökéletes popsija, nagyon nagy élmény ahogy az ember ágyékának tolódik. ;) Közben éreztem hogy mit szeretnék és átmentünk fekvő helyzetbe de ugyanígy hátulról (prone bone). Nagyon felhúzott ahogy összesimultan a popsival, szóval váltani is kellett mielőtt még túl hamar távozom. :D Oldalról folytattuk majd, szemből, és így ért véget az első kör.

Segített megtisztogatni magam, majd felajánlott egy kis masszázst a szünetben. Lefeküdtem, majd elővette a "disznózsíros" bödönt, amiben persze illatos masszázs krém volt, de vettem a poént. :D Jót beszélgettünk mindenféle dologról, szó szerint kígyót-békát összehordtunk. :D

Pontosan nem tudtuk mennyi idő van, de úgy gondoltuk, hogy belefér egy újabb kör, úgyhogy nem is tétlenkedtünk. Egy gumis francia után, és kellemes lovacskázással zárult le a kalandunk. :)

Gondoltam még elmegyek tusolni, de várni kellett volna egy kicsit gondolom a látogató management miatt, szóval inkább elpályáztam. Öltözködés közben még dumáltunk, és megígértem neki, hogy ha lesz időm akkor írok egy beszit, és hát az ígéret szép szó...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az előre megbeszélt honoráriumot nyújtottan neki át. Extrákat nem vettem igénybe. Minden a megbeszéltek szerint.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút jó érzésekkel távoztam. Asli egy nagyon kedves, kezdeményező, jófej nő, aki abszolút figyel az vendégre. Nem mellesleg nagyon szexi, és tudja hogyan kell a férfiak kedvében járni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Asli szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-11 11:34:51
Ilyen első beszámoló járna minden hirdetőnek. Le a kalappal!

2021-01-08 10:12:57
Információk bán gazdag színes és a hozzáállás át a hölgynek jól leírja végülis kedvet csinál hozzá

ehrenfest
Lehet adni a szavára
2021-01-04 17:37:23
A besorolást csak most tudtam módostíni, azóta, hogy elfogadták a beszit még nem léptem be, csak most. Sorry, ha valamit kihagytam vagy kicsit hanyag lett.

2021-01-04 10:54:14
Nekem bejött a beszid, bár én szerettem volna az elsőt írni róla, de nem tudta elfogadni az időpontomat. Igen, azért írom ezeket a sorokat, mert nagyon irigykedem, ez nem vitás. :-) A besorolásod biztosan így marad?

2021-01-04 10:08:56
A bemutatkozásnál kicsit használnom kellett a googlet, mivel nem tudom hogyan nézhetki az említett hölgy. A második kört is elnagyáztad, így maradt bennem is hiányérzet.