0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
NATI erotikus masszázs

erotikus masszázs

NATI-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 18:09:39

Ralph Lauren
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Az óév utolsó napjaiban hívtam telefonon, viszonylag hamar felvette. Már az első mondatai hallatán tudtam, hogy egy értelmes leányzó a leendő masszőröm. Bár az általam kért időpont nem volt jó számára, de néhány perc után visszahívott telón és mondta, hogy mehetek, mert megoldotta.
Megközelítés
Kocsival mentem, bkv-s közlekedésről halvány selytésem sincs. A parkolás tekintetében nagyszerű helyet javasolt, minden látogató számára használható lesz.
Onnan gyalog szinte pár perc séta
Helyszín
A ház, melyben fogad újépítésű. Emeleti a lakás hosszú folyosóval. Kis szoba volt a randink helyszíne,bár őszintén szólva nagyon nem is emlékszem rá, mert Nati elvitte a figyelmem. Egyszemélyes, vagy szűk kétszemélyes ágyon feküdtünk, a célnak tökéletesen megfelelt. A fürdőben tusoló van, többféle illatos kencékkel...
NATI külseje
Nati képei érdekesek voltak számomra. Olyan volt ezek alapján, mintha 2 különböző lányról készülnének. Az egyik típus eléggé műtermi, a többiek pedig roppant amatőrök voltak, bár igazából ezek alapján lehet létni és láttatni a valóságot. Mindenesetre élőben egy nagyon kellemes lány köszönt vissza. Szép bőre van, mely kellemes tapintású. Arányos a testalkata, mellei kissé gravitáltak. Ezt egy másodpercig sem bántam, jól esett markolászni őket. Feneke szép gömbölyű és feszes.
Van néhány nagyobb tetoválás az oldalán és a hátán, de ezek valahogy nem zavartak, pedig hölgyeknél inkább ellene vagyok. Összességében elégedett voltam a látvánnyal.

Erotikus masszázs
A masszázs kérésemre a kényeztetés után következett, mert ismerve magam nem tudok ellazulni hason fekve alló farokkal. Márpedig Nati ezt váltotta ki belőlem.
A hátamat és a vállamat nyomkodta közepes erővel. Érezhető volt, hogy nem egy tanult masszőr a partnerem. Úgy fogalmaznék, hogy inkább csak nyomkodott, mintsem masszírozott...és akkor ebben mindent leírtam..Ettől függetlenül jól esett az érintése, közben sokat dumáltunk.
Levezetés
Megérkezésem követően a szobában ledobtam a ruháimat, majd kérésemnek eleget téve elkisért a fürdőbe, ahol a tusolóba is velem tartott. Itt kezdtem felfedezni újdonsült partnerem formás kis testét, ráadásul nagyon helyes kis pofival rendelkezik, ami méginkább azt éreztette velem, hogy ki itt a király! Tusfürdős kezemmel gyengéden elkezdtem mosdatni a vállait a hátát és a melleit, majd ezt követően a popsit és a finom pelyhes puncit is. Nagyon jól eső érzés volt, különösen akkor, mikor a keményen álló farkamat mosdatta. Törölközést követően újra a kis szobába vonultunk, ahol az ágyon folytattuk egymás testének feltérképezését, miközben jól eldumcsiztunk. Nati javaslatára ekkor 69-be fordultunk és szemérmetlenül a számba tolta a pelyhes kis tinipuncit. Nekiestem és csak lefetyeltem és fefetyeltem. Nagyon finom volt. Ez percekig is eltartott, közbe Ő is csinálta a saját feladatát, szopogatta és nyalogatta a velem egykorút. Mikor a vég közeledett elkezdte verni és puncival a számban nagyot élveztem. Picit nyalogattam még levezetésképpen, majd szépen, gondosan letörölgetett. Ismét beszélgetés következett, ami közben éreztem, hogy megint merevedek Nati meztelen látványától. Kértem, hogy feküdjön hasra, megfogtam a kis lábacskáit. A farkamat a talpai közé tettem és elkezdtem így magamnak verni. Ez olyan jó érzés volt, pláne úgy, hogy a mellei oldalt kifigyeltek és a szemem előtt volt a gyönyörű feneke... Sajnos az idő múlásával - melyre figyelmeztetett kétszer is - már nem jött az eredmény, de akkor is nagyon kellemes volt. Gyors tus következett ismét, majd távozás szájrapuszival..
Elszámolás
Extrákat nem vettem igénybe, hacsak Nati nem számít extrának...Árban budapesti átlagot mondanék, de ma már őszintén megmondva nem is igazából tudom, hogy mi az átlag..Nagyon jó léreztem magam, biztosan megyek még, de nem a masszázs miatt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nati nagyon extravagáns kis csaj. Jó kis dumálókája van. Tetszett a stílusa, mert az van neki. Szeretem az ilyen tipusú lányokat. Ilyenkor újra 20 évesnek érzem magamat..Nincsenek gátlások és fesztelen az egész...Szuper voltál.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNATI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-11-16) : Eszméletlen volt, ahogy simigatta, kezei közé vette, húzogatta a velem egykorút, hamar kellett szólni, hogy ha így folytatja, hamar kivégez, így lassítottunk. Nagyon figyelmes volt, hogy óvatos és gyengéd legyen, imádtam a kezei között lenni. Rendkívül jó érzés volt, ahogy a kezei fel-le jártak a farkamon, nagyon jó volt nézni, de érezni még jobban... közben simogathattam puszilgathattam a gyönyörű lábfejét.

nagyon jó: 2db
(2020-05-02) : Megérkezésem után megmutatta a szobát ahol levetkőztem és a fürdőbe irányított egy törülközővel. A tisztálkodás után vissza a szobába. Itt ledobta a rucit és én hátulról hozzásimultam majd az ágyra kerültünk ahol rögtön az erotikus résszel indítottunk és úgy elmerültünk benne, hogy nem volt masszázs rész.

(2020-02-02) : Hasra feküdtem és kaptam egy gyors frissítő jellegű nem gyúrós masszázst ami mindenre kiterjedt ugyan de a simogatósabb fajtából. A lábaknál kezdett és haladt felfelé a vádli a comb majd a fenék következett , mindenhol szakszerűnek mondható mozdulatokkal némi huncutságot belevíve a dolgokba.

: 4db
(2021-01-05) : Mind a hozzáállása,mind a kedvessége,és az érzékisége olyan szinten van hogy csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy kedves szeretettel teli kikapcsolódásra vágyik.

(2020-06-30) : Utána egy hosszasan elnyújtott lingam masszázs következett, ami később átváltott franciás kényeztetésbe. Néhány pillanatig a katarzisba estem a történtek miatt, és hatalmasat élveztem.

(2020-06-09) : Itt kellett hasra feküdve elfoglalnom helyemet, és kezdődött a masszázs. Szakszerű, ügyes masszázs volt, néhány általam még korábban nem tapasztalt fogással, melyek némelyike nálam nem is működött, hogy miért, azt megbeszéltük. :)