8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Liza 21 erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 13:57:27

Freude
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Szilveszter előtt két nappal látogattam meg a délutáni órákban másfél órás tréningre.Könnyen elértem délelőtt,kedvesen elmondta a részleteket amit tudni akartam.Látogatásom előtt egy órával kért egy megerősítést ami megtörtént.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Felvágtattam Újbudára a cica parkhoz,a sorompós boltnál kötöttem ki.
Onnan kettő perc séta és megint ott voltam a vágyak kapujában.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Csörögtem és bejutottam az erődbe.Felvonóval érkeztem majd követtem a nyomot,kalandoztam már itt tudtam hová tartok.
Maszoba az pici,kis tatami,tükör és egy retro fotel van a szobában.Ruházatomat az ajtóra lógattam a fogasra.Fürdő az a megszokott kádas, ott csutakoltam le az út porát.Zuhanyfüggöny van,pár tusfürdő,kilépő.Több tündérke kényezteti itt a népet,de nem találkoztam senkivel a makker seregből.
Liza 21 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei valóságosak nem retusáltak.Világos hajú,bőrű fiatal masszcica.Arca helyes,csillogó szép szemekkel,csókos ajakkal.Cickók tinisek,feszesek nyalásra karcolnak a bimbik.Popsi kerek jól markolható,nyalható.Fehér selymes bőre nincs összefirkálva sehol sem,bár én imádom a tetovált csajokat is.
Ez jó is így mert angyali letisztult énjéhez nem lenne való.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Volt masszázs is,de ez később volt.
Selymes érintésű meleg kezes olajos masszban volt részem.Persze a csúszka is szerepet játszott.Mondtam,hogy kapja el a grabancomat is.Gyengéden csinálta közben dumálgattunk az évről...
Ki gondolta volna,igazából nem is ezért mentem!
Mivel másfél órára érkeztem két élményben részesített amit alul láthatsz...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Beléptem és puszival köszöntött.Lekövettem a maszobába és levetkőztem.Vizes blokkból frissen vissza tértem és lepatintottam róla a piros melltartót és lehúztam róla a bugyit.Bele is ment a mókába mivel látta rajtam,hogy be vagyok indulva.
Csókoltam picit mindehol majd a tatamira feküdtünk.Bemutatkozó finom csókok után felugrottam és bekentem olajjal a kezem meg a farkam.Popsiját masszíroztam eres brével és csúszkáltam rajta kívülről.Helyet cseréltünk és kértem,hogy ő csússzon most popsival.Kívülről siklott farkamon csodás olajos popóval,kézzel segítettem siklását csak úgy csillogott szemem a gyönyörtől.69-re vettük a figurát és bele kóstoltam.Belső combokkal kezdtem a mutatványt majd punciját majszoltam.Tiszta libabőr lett,közben egyre hevesebben szopott és elmenekült a puncival.Ficánkolt rajtam majd ánuszát kezdtem nyalni mint egy sárkánygyík.Megnyugodott majd nyalatta popóját és verte a farkam.Nagyon jó volt sokáig nyaltam közben felverte a motyót és kirántotta belőlem a patront ami a hasamra került....

Beszélgetős,simogatós masszal elment az idő,nem sok maradt,de gyorsan ki akartam használni.Megint lázba hozott csúszkáltam popóján farkammal.Nagyon tetszett amit látok,hátra vágódtam,mehetett a 69.Most csak a popót nyaltam ő meg hevesen szopott közben erősen verte a kápót.Nem vette mélyre de érezte,hogy jön a láva amit szilviával hárított.
Gyors zuhany és léptem...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején kérte,kitettem a helyi átlagot kerekítve.Később láttam,hogy vissza hozott,de mivel csodásan éreztem vele magamat azt neki szántam.Korrekt volt minden.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hamar elsszállt vele a másfél óra nagyon jól telt.Cuki fiatal lányt ismerhettem meg személyében nem ért csalódás.Sikerült jól zárnom az évet.
BÚÉK a Makker seregnek és a Tündéreknek! ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-06 07:17:36
Sebaj olvass olyat amit szeretsz. :)

Kistorma
Már Valaki itt
2021-01-06 05:59:52
Nem nagyon jon be a vulgaris szohasznalatod. En az ennel kifinomultabb beszamolokat szeretek.

2021-01-04 21:37:48
Köszi,hogy tetszett bevallom nekem is. Mindkét oldalt kedvelem és képviselem,a kettő kiegyensúlyozza egymást mert én így szeretem. ;)

2021-01-04 20:04:29
Nem tegnap volt, amikor a világos oldalra tévedtél, furcsa is a szememnek egy kicsit, de jól van ez így...:))

2021-01-04 19:57:28
Annyira jó beszámoló lett, hogy ha nem tudom kiről írtad, akkor is kitaláltam volna a múzsát. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-12-26) : Liza engem kétszer kényeztetett. Itt is látszik a fejlődés: hol nagy tempóban, hol kislányos lassú odaadással szopott, de mindvégig igen jól csinálta. Kérésemre először odalról térden állva (pucsítva), másodszor meg 69-es pózban. Ott csak a farpofáit volt szabad megmarkolnom, de az érzékeny részekhez nem nyúltam - igen nagy önmegtartóztatással.

(2020-11-13) : Szóval kényelmesen és lágyan mindent amit értem. Nemsokára letérdelt és ő is lágyan a már meredező falloszomat simogatta, majd ajkaival cirógatta. Néha ütemesebb franciát kaptam hatáspauzákkal, amikor is megemelte a rudat és alulról végignyalta. Aztán bekapta és közben a szemembe nézett. Eszembe jutott, hogy a tavasszal, amikor először meglátogattam ez az akció még nem történhetett meg. Szóval Liza jelesre vizsgázott!

(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

nagyon jó: 4db
(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,

(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

(2020-06-05) : A testével nagyon jól el lehet játszani nem egy csiklandós fajta, ha lehetne napokat töltnék vele és élvezném fiatalsága gyöngyöreit. Közvetlen kedves barátnős feelingben telt el a masszás, be kell valjam inkább a gyöngyörködtem és ismerkedtem a testével , élménnyel mint inkább a masszázs törént.

: 3db
(2020-10-22) : Nagyon hamar elvesztünk egy kéjes ölelkezésben, puszilgatásokban, finom ujjazás kíséretében. A minden értelemben lelkesítő, vérpezsdítő eszméletvesztés soha ilyen jó még nem volt. Az embernek nem jut kedve ilyen helyzetben a masszázsra. Ez egy órás szerelmről szól, amikor van lehetőség elfeledni a mindennapok személytelenségét. Amikor egy tündér megígéz és lélek szinten magába ránt, elnyel, de nem lenyel.

(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.

(2020-08-03) : A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott. Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt..