25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Natasha Sweet szexpartner
EGYEZTETÉSI
szexpartner

Natasha Sweet-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 12:38:35

Fabio
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natasha Sweet beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon vettem fel a kapcsolatot Natashával.
Pár perc alatt sikerült leegyeztetni a randit, megkaptam a címet.
A telefonban nagyon aranyos, kedves volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel a 4-6 villamos vonala. Wesselényi megállótól néhány perc sétára.
Parkolni lehet a környező utcákban, bár szerintem nem olyan egyszerű, kell rá hagyni egy kis időt.
Leírás
Itt kezdődnek a bajok sajnos.
Odaértem a megadott időpontra, egészkor hívtam őt, nem vette fel. Mondom semmi gond biztos nem készült még el. 5 perccel később egy újabb sikertelen hívás következett.
Itt már számoltam azzal, hogy lehet ezt beszoptam. Óra 20-kor még egy hívást eleresztettem, sajnos ez is sikertelen volt. Így nagy bánatomra eljöttem a helyszínről.
Több mint 1 hét telt el azóta, de még semmit nem reagált, hogy miért nem tudott fogadni. Elég lett volna egy sms is, hogy közbejött valami. Normális embernek tartom magamat, tehát megértettem volna, ha valami miatt nem tud fogadni.
Az egyeztetés során még ő kérte tőlem, hogy mindenképpen jelezzem, ha valami közbejön nekem és mégsem tudom meglátogatni. Erre én ígéretet tettem, meg ez nálam alap is.
Totál megbízhatatlan lány sajnos....pedig az egyeztetés során olyan kedves volt végig, és a róla megírt beszámolók is arról tanúskodnak, hogy egy aranyos lány lehet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasha Sweet szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-05 15:21:12
Én értem miért vállalta be, inkább azt nem értem miért nem kitartóbb. Én a helyében próbálkoznék folyamatosan hátha sikerül. Szerintem megéri. Csak kifogna előbb-utóbb egy remek Natashát.

2021-01-05 14:40:17
Uhhh, július óta csak probléma van a hölggyel. Nem is értem miért vállaltad be?
Mindenesetre nekünk egy újabban tanulság...

xanyo
Rutinos harcos
2021-01-04 23:00:06
Várjuk a választ! Nincs ettől nagyobb illúzió rombolás... :(

2021-01-04 22:36:19
Ugyan így jártam vele én is, úgy látom a vendég nála ma már másodlagos. Évekkel ezelőtt voltam nála akkor nagyon jó minősítést adta a találkozónak. Szubjektív , de nálam ő már tiltólistás, mert egyhez nincs kedvem, hogy az időmet pazaroljam főleg úgy , hogy nem is jelez vissza.

2021-01-04 21:32:14
Tényleg jó lenne tudni a másik fél verzióját, merr nem vonom kétségbe a tiédet. Ha nem reagál, annak is több oka lehet. Az idődet vesztetted egyedül. Vannak, akik ennél rosszabbul jártak.

FunkciókNatasha Sweet legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 7db
(2020-07-23) : Lifttel fel lakásba be majd kis beszélgetés után zuhany. Nikor kimentem a fürdő ből ő már az ágyon várt a kis bugyi melltartó szettben. Megbeszéltünk hogy csinálok pár képet még így...

(2020-06-23) : Szép lassan,kényelmesen játszott a szorult helyzetben lévő asszisztensemmel,közben kezével lágyan cirógatta a zsákos családot,hogy ők se maradjanak ki a jóból. Eközben folyamatosan folytatta bűntársam kényeztetését,nem engedte túl mélyre,de valami izgató nyelvjátékkal állandóan csúcsközelben tartva.

(2020-06-11) : Leheveredtem mellé és ey kis simogatós ismerkedős beszéĺgetés után abban maradtunk hogy elkezd franciázni . El is kezdte szépen lassan nyalogatva kissé nyálazgatva aztán pedig szépen ráengedte a kis puha száját a farkamra.

: 14db
(2020-08-10) : Én kifejezetten barátnős fílinget kerestem, Nati ezt tökéletesen hozzá.\nNem tudom mással milyen, de nekem tökéletes volt, olyan volt, mintha érezné tudná mit hogy akarok, mintha már ré...

(2020-08-03) : Tusolás után egyből kezelésbe vett,kaptam egy igazi bő nyálas cuppogós franciát ami nagyon jólesett,közbe fel fel nézett gyönyörű szemeivel. Már itt nagyon vigyáznom kellett hogy ne l...

(2020-06-17) : Bánom, hogy csak ennyit voltam, legközelebb duplázom. Nem igazán volt kérdés, hogy majd órát kell nézni, mert nem megyek el. :) NFVSZ a vége, hagyott lenyugodni.

egyeztetési probléma: 3db
(2020-08-06) : Amilyen könnyen elértem délelőtt, annál nehezebben a lebeszélt időpontban. Pontosabban 20 percen át hiába hívtam, nem vette fel. Írtam sms-t, hátha, de nem. Nem tudtam mit tenni, dühösen...

(2020-07-23) : Délelőtt 11-re egyeztettünk találkozót. 10 óra 49 perckor az alábbi üzenetet kaptam \"Sziaa :) elfelejtettem basszus és elaludtam most riadtam fel ne haragudj.\" \nNem haragudtam, mert bárki...

(2020-06-25) : Odaértem 5 perccel előtte és hívtam,nem vette fel. Ekkor még nem gyanakodtam,gondoltam félkor újra hívom. Hívtam ahogy még utána ötször ,de semmi reakció. Előfordult már hogy nem jött...