Mia erotikus masszázs

erotikus masszázs

Mia-

Prémium hirdető
76/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 10:55:46

Kistorma
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Újév délelőttjén nézelődtem, és kerestem egy jó évkezdetett.
Még a tavalyi évben már egyszer beszéltem Miával, és akkor megígértem neki, hogy meg fogom rövid időn belül látogatni.
Reméltem, ha rácsörgök, munkaszüneti nap, azért elérhető les (a kiírás szerint az volt). Sajnos egyből nem vette fel, de a második hívásom sikeres lett.
Egyeztetéssel nem volt semmi gon. Mindent nagyon értelmesen és részletesen elmondott telefonba. Nagyon türelmesen válaszolt a feltett kérdésekre.
Szóval, én azt mondom, hogy 5/5 (azért nem vonnék le még tizedeket sem, hogy munkaszüneti nap, de akár bármilyen napo nem veszi fel egyből a telefont).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a belvárosban, ahova én BKV-val mentem, de szerintem teljesen felesleges autóval küzdeni parkolóhelyért. Nem azért, mert fizetős, hanem mert úgyse nagyon lesz (és csak kérni fogsz, mint az előttem szóló is).
Nagyon jól van megválasztva a helyszín, Budapest bármelyik pontjáról könnyen és gyorsan el lehet jutni Miahoz. Egyébként még biciklivel is (nyáron én biztos azzal mentem volna).
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Most nem tippelnék arra, hogy korábban miként szolgálhatott a lakás, de tényleg kicsi. De szerintem a mi szemszgünkből nem ez a fontos.
A tisztaság, tényleg ott van ahol kell. Így Szilveszter után sem tapasztaltam sehol kupit vagy oda nem illő dolgot.
Mia szobácskája tnyleg nem nagy, de a célnak, és ha már Mia termetére célzunk, akkor teljesen passzol. Kicsi lány kicsi szoba.
Nekem száraz törüköző jutott. A tusfürdőt elfelejtettem megszámolni, és mivel nem egyedül voltam a tus alatt arra sem emlékszem, hogy milyet használtunk. (Gondolom a tusfürdő illat annak lehet gond, akinek otthoni eltérő illat nehéz perceket okozhat)
A szobában francia ágy van. Ez erősítheti azt a képzeletet, amit az előttem szóló mondott a lakás eredeti funkciójáról. Én jobban szeretem a tatamis masszírozást, de ez szubjektív szerintem.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mia egy tényleg nem túl magas, és valóban egy feszes testű ki gazella. Én sem vagyok magas termet, de nálam lacsonyabb a kis hölgyike. Sehol egy gramm felesleg zsírocska, olyan pont egyben van.
A kinéete mint a szomszéd lépcsőházban az éppen az érettségire készülő nagylány. Aki mikor megy reggel a suliba élvezi, hogy nézik. Hát Mia is nagyon élvezi, ha láthatja, hogy tetszik a másik félnek.
Engem fehérneműben fogadott, melltartóval, de nem bántam. Így is olyan látvány tárult elém az előszobácskába lépve, hogy a cipőm mellé esett az állam. A képek alapján is mindenki megmondhatja, hogy különleges egy szépség, de a képek mindig csalni szoktak, pozitív irányba. Hát Mia esetében ez nem létezik, élőben is ugyanolyan szép, mint a fotóin. Arcos fotókkal hirdet - én ezt jobban szeretem, bár megértem a kitakarást is.
A cicikék tényleg picik, és tényleg elent mondanak a gravitációnak. A bimbócskákról egy Dobrády Ákos dal jutott az eszembe; "Pici gesztenye.....".
Igen, meg tudom erősíteni, hogy szőke (pontosabban január 1-én kora délután még szőke volt), bár mesélte, hogy vissza akar térni a rózsaszín hajhoz. (Gondolom, majd frissíti a hirdetést, ha változik a hajszíne.)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
2
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
2
Erotika:
4
Mia felajánlotta az együtt fürdést. Amit én nem bántam. Bár így utólag végig gondolva, én minden társnőjének ajánlanám. Nekünk szerintem nagy élmény, nekik pedig egy biztosíték, hogy a mai vészhelyzetben biztos hogy rendesen megmoszakszik a kedves ügyfél. Mia alaposan megmosott, odafigyelve az intim részeimre is, ami később kényeztetés tárgyává fog válni.
Masszázs? Volt.
Még telefonban kérdeztem tőle, hogy milyen masszírozásra számíthatok. A válasz az volt, hogy igyekszik, de nem tanulta. (Mint azt itt hirdető hölgyek nagyon nagy százaléka.)
Mivel nekem - ha már masszőrhöz megyek - tényleg fontos egy kis kényeztetés, így én mint mindig most is kértem. A masszír az együtt fürdés okán már teljes meztelenséggel kezdett hozzá.
A nagy átlagnak megfelelő masszíirás utánzatott kaptam. Olyat, amit olyan ember tud, aki nem tanulta, de jó szívvel akar adni. És én tényleg ezt láttam Miában. Nem kötelező jelleggel akart túllenni a dolgon, hanem érezhetően azt akarta, hogy élvezzem a kényeztetését. Miután átmasszírozgatta a lábamtól a csukja izmomig a hátam, beolajozta piciny testét és elkezdett csúszkálni rajtam. Amit kitűnően éreztem, az a kőkeménnyé mervedett mellbimbócskái, ez nagyon izgató volt. És hogy mikor a punci környéke a bőrömhöz ért, egyáltalán nem éreztem borostát. Nem tudom, mennyivel előttem volt szőrtelenítés, de mint Úriember ezt soha nem is kérdezem. (Bár tud izgató lenni egy pici borosta, de most a csupasz puha bőröcske nagyon jól esett.)
A fordulá utáni test a test (body to body) masszázst én már a kényeztetés részhez sorolnám. Szóval ugorjunk egy mezővel lejjebb.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután megkaptam a felszólítást a fordulásra, megint csak elém tűnt a feszes teste, de most már a meredező két gesztenye bimbóval, és fénylően az olajtól. Ez így még izgatóbb, amit csak a kacér nézése tovább fokozz. Nagyon tudja használni női mivoltát.
Épp meg akartam dícsérni őrületbe hozó testét, mikor pici ujját az ajkamra tette, és utána előlről is elkezdett csúszkálni rajtam.
Nem tudom, hol és kitől tanulta, de hogy ilyen korban már ekkora csáberővel, és ügyességgel rendelkezzen. Voltak pillanatok, mikor azt éreztem, hogy a meredező hímtagom a forró és nedves aranykelyhecskéhez csusszan, de az utolsó miliméteren eltérítődött. Ez valami bődületes érzés volt.
Sajnos csókolozás nem volt, bár ezt nagyon szeretem (de csak ha meg van a kölcsönös szimpátia). Mivel mondta - már telefonba is -, hogy nincs, így nem is feszegettem. A COVID-19 pandájának betudva. (Remélem, egyszer megtudom, hogy tényleg azért-e.)
Utána kaptam egy gyünyörű szemkontaktusos natúr franciát. Nem profi, nem pornós jellegű. Nem cuppog s nem köpködött - ezeknek külön örültem. (Szintén szubjektív dolog, de én nem szeretem azilyet.) lyan igazi barátnő feeling volt, egy olyan francia, amit az aktuális csajdtól kapsz.
Kölcsönösségi lehetőségeim kimerültek volna a simogatásban, de a korábbi már-már szeretkezésnek beillő előlről történő csúszka masszázs ill. maga Mia teljesen kikapcsolt. Csak élveztem, ahogy játszik a nyelvével, a szájával a hímvesszőmmel. Nem vette be tövig, nem tartotta lent, de nem is kellett volna.
Mint mindig - Úriemberként - szóltam, hogy vigyázzon, mert már oly' közel a vég, hogy nem tudom ígérni a kontrollt. Így a szájacskájától eltávolított, és kézzel fejezte be a boldoggá avatásom.
Miután a testnedvem kiürült, szépen letisztogatott, és hagyott lenyugodni.
Utána elkísért a zuhanyzóig, és kérdezte, hogy hát és egyéb mosdatást kérek-e. Nem, nem kértem, mert nem bírtam volna ki. Gyorsan lemostam magamról az olajat, és érzékeny búcsút vettem vendéglátómtól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrek az elszámolás.
Az árszint a normál budapesti árszint, semmivel nem magasabb vagy alacsonyabb annál.
Nem tudom, hogy van-e valamilyen extra is, nem is került szóba. De a masszázs részlegen ez elég ritka is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az összebenyomásom, ami természetesen szubjektív, mint az egész beszámolóm.
Mia egy kacér, és az életet nagyon élvező, állandóan mosolygó fiatal hölgy. Tetszett, hogy nem szemérmes, és - én biztos, hogy nem éreztem - nem futószalag szerű.
Szolgáltat, de élvezi is a szolgáltatást, amit nyújt. És ez nagyon fontos az összhatásnál. Annál, hogy az ember ne csak egyszer látogassa meg.
Elszámolásként az is pozitívum volt, hogy nem nyújtotta a markát előre.
Miután lezuhanyoztam, felöltöztem szó nélkül a kis asztalkára tettem (nem borítékban, mint szoktam, mert a havertól nem tudtam kérni - na ezért mégis, mit mondtam volna, mire kell). Egyáltalán rá sem nézett, míg ott voltam, teljes mértékben megbízott abban, hogy a megfeleő összeg van ott az asztalkán.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!