25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
13
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:30-tól hívható
Edina szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-31 00:28:50

Fabio
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Edina beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Edina már régóta rajta volt a "meglátogatandó hölgyek" listámon, de ez az új nyitóképe teljesen kiba...ta nálam a biztosítékot....jó értelemben. :D
Egyből telefont is ragadtam, amint megláttam a fotót, szerencsére sikerült rögtön elérnem. Nagyon kedves volt a telefonba, a felmerülő kérdéseimre választ kaptam, így javasoltam neki egy másnapi 11 órás kezdést, amit el is fogadott. Annyit kért, hogy a randi napján 9 óra körül jelezzem sms-ben a látogatási szándékomat, és küldi is a címet.
Ezt meg is tettem a randi napon, meg is kaptam a címet, még vicces sms-ezések is folytak :)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedéssel érkeztem, az 1-es villamos honvéd kórház megállójától még körülbelül 10 perc sétára van a lakás.
Autóval a környező utcákban lehet parkolni, amiért fizetni kell pár száz forintot.
Mivel én hamarabb értem oda, ezért még mentem 1-2 kört, majd csörögtem neki, ahol kért még pár percet, azt mondta, majd hív ha elkészült.
Türelmesen vártam, kicsit meg is ijedtem, mert már közel 15 perc telt el, már fontolgattam a hívást, amikor is megcsörrent a telefonom és indulhattam is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás amiben Edina fogad gyönyörű, mint ahogy a kis tulajdonosa is!
Letisztult, világos, nincsen "túlrendezve" pont annyi berendezés van benne amennyi kell.
A fürdőben kád van, sajnos nekem a zuhany gégecsöve picit rövid volt, mivel magas vagyok, de ez nem érdekelt, alig vártam, hogy végezzek és már Edinával lehessek.
A szobában egy nagy franciaágy van az action-re és némi bútor.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos, mint írtam az új képe az kicsinált...teljesen. Ugyanabban a szexi ruciban fogadott amiben a képen is van egy szolid magassarkúval. Sajnos az a vörös cipellő nem volt hozzá, mert az nem az övé.
De így is bomba volt! Egyenes fekete haj, pornós arc (nekem). Az a test meg...hát elájulok tőle. Szilikon cicik, baszott jó poppolóka.. Elmondása szerint nem mert meztelen lenni előttem, mert szar formában van az edzések hiánya miatt. (Pár kilót fogyott)
Bárcsak én lennék olyan szar formában mint ő. Szóval ez a ruhácska végig rajta maradt, de nem zavart semmit, mert punci,popsi résznél nyitott volt, a cicikről meg lehúztam. Meg amúgy is rohadt szexis volt benne.

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Az ajtónyitás után a pofám leszakadt a látványtól. Bemutatkoztunk egymásnak, megjegyezte hogy milyen fiatalka vagyok. Én meg mondtam neki hogy a ló..art, csak k.rva jól tartom magam :D
Cipőt gyors levettem, pár percet beszélgettünk, itallal kínált én közben vetkőzni kezdtem és vettem egy gyors zuhanyt.
Mikor a szobába értem nem szarozott, letepert én kényelembe helyeztem magamat az ágyon és egyből szopni kezdett. Nem vette be teljesen, ami pont nem is érdekelt. Pornós nyögések, hangeffektek, nekem rohadtul tetszett.
Olyan fejet vágott közben, hogy a szája le volt konyulva, miközben a farkam szopta a szemével meg félig hunyorgott. Nem tudom ezt jobban kifejezni, elég komoly látvány volt, de k.rva nagy volt! Bejött!
Ezt kb 5-10 percig művelte, majd megkérdezte tőlem, hogy nem akarom-e megdugni? Mondom dehogynem, adott egy gumit, amit felpattintottam kérdezte milyen pózzal kezdjünk, a lovaglót választottam.
Beleült és ütemesen mozogni kezdett, itt is pornós hangok, nyögések. Közben ciciket markolásztam, majd felguggolt és úgy csattogott rajtam.
Pózváltás, missziben hatoltam belé, ő felhúzta a lábait így is nyomtuk egy darabig, de hátulról mindenképpen szerettem volna megdugni, ezért átfordultunk kutyusba és már ment is a buli.
Először csak lassabban, de bíztatott, hogy adhatom neki keményen, én meg mint egy jó kis katona rohadtul megpakoltam. Elég durva tempót diktáltam, láttam, hogy ezt ő is nagyon élvezi, egyre hangosabb is lett. Mikor éreztem, hogy közeleg a vég jeleztem neki, hogy a szájába szeretnék elmenni, amit készségesen teljesített is, jó kis adagot lőttem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd kiszaladt a fürdőbe én is rendbe tettem magam.
Eléggé leizzadtunk a nagy menetben, kicsit ablakot is kellett nyitni olyan melegünk volt.
Beszélgetni kezdtünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk, egyik téma váltotta a másikat, tök jól elvoltunk.
Rákérdeztem a 2. menetre, amiben benne volt, így ismét kényelembe helyeztem magamat, ő pedig elkezdett felszopni. Ugyanúgy mint az első felvonásban, elég hamar hadrendbe állított, viszont hagytam még hagy ügyködjön a kicsi szájacskájával, mert rohadt jól esett.
Egyből hátulról kezdtem, még nagyobb elánnal mint az első körben, pedig már az sem volt kicsi, de hát itt már alapból jobban bírom. Csattogtunk mint az állat, nem is hitte el, hogy a francba bírom, én se nagyon értettem, csak kúrtam mintha nem lenne holnap. Hol a fenekébe kapaszkodtam, hol a derekába és nyomtam és nyomtam. Eléggé elfáradtunk mind a ketten még az ágyat is eltoltam kicsit, szóval azt is meg kellett igazítani :D
Újabb póz következett, lefeküdt az ágyra én oldalra fordítottam és hatoltam belé. Majd fokoztuk a tempót én közben nyakát, ciciket markolgattam. Ez így ment egy darabig, de nem tudtam elmenni, ezért kértem, hogy a szájával fejezze be. Kaptam még egy jó kis szopást, de sajnos csak nem akart összejönni a 2. lövés, meg már az időnk is lejárt, így vettem egy gyors zuhanyt.
Öltözés közben még beszélgettünk, nagyon ari volt. Majd ölelés, puszik és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálak mértéke a jelenlegi budapesti átlag felett van egy ötössel. (Két legnagyobb címlet)
A végén tettem le az étkezőpultra, szóba sem került. Pedig először voltam nála. TP abszolút nem volt, még pár perccel tovább is voltam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rohadt jól éreztem magamat Edinával. Az egyik legigényesebb Nő, akivel eddig voltam.
Nagyon érdekes lány. Beszélgetés közben olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lennék, végig csak rám figyelt, arra amit mondok, mosolygott. Még az elején említettem neki, hogy születésnapom volt néhány napja és vele leptem meg magamat.
Tökre megörült, odajött átölelt és felköszöntött. Ezek ilyen apró dolgok, de azért nagyon jól esnek az embernek.
Viszont ahogy elkezdődött a szex, ott teljesen átadta magát és olyan volt mintha a világ legmenőbb pornósztárjával szexelnék és én is pornósztárnak éreztem magam.
Ez nem egy szimpla dugás volt, hanem egy kőkemény b.szás, mondta is párszor, hogy nagyon megadtam neki.
Biztos hogy visszatérek hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-03 18:13:58
Lendületes, ösztönös és kordában tartott vulgaritással megírt beszit tettél Edina igényes és igen szexi képei mellé, amelyek már jó ideje a retinámba égtek... Jár a fiatalos köszönetem érte, Fabio!:)

2021-01-03 16:40:08
Ronnie94
bocs hogy az író helyett próbálom megválaszolni, de a matek csak úgy jön ki ha a két legnagyobb címletet úgy értelmezed hogy az első legnagyobb és az utána következő második legnagyobb címlet. 1 óra esetében ez van úgy az átlag felett ahogy az író írja.
Mivel az író megerősíti hogy Edina a legigényesebb lányok egyike akit látott, tovább növelte érdeklődésem, ami eddig se volt kicsi Edina iránt. Az író beszije ugyanolyan brutál jó mint Edina fotói. Én egyelőre csak adatlap alapján ismerem őt.

2021-01-03 16:07:50
Kevesebb káromkodással jobb lett volna. A matek nekem nem jön ki a jelenlegi átlagmál az egy ötössel több az két legnagyobb címlet. Nálad mi a mai pesti átlag?

Fabio
Becsben tartott
2021-01-02 20:50:04
Igazad van Fere!
Rövid időn belül voltam egy másik hirdetőnél, ott végződött így. Sajnos írás közben belekevertem.
Tehat hangsúlyozom hogy NEM VOLT SZÁJBA ÉLVEZÉS!! A többi igaz, amit írtam!
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet erre!

2021-01-02 20:08:17
Az élmény hatásának tudom be a fogalmazást, viszont a szájbaélvezés fura, mert esetemben még soha nem végződhetett úgy, és a csokor mérete is kevesebb volt!

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-07-23) : Próbálta, franciával, kézzel, hanggal, pózzal, de nem akarta a kis főnök az igazit, így megnéztem hátha én tudok valamit kezdeni a történettel, így mellém feküdt és egymás mellett maszturbáltunk. Itt teljes pornó feeling, hangokkal, mozgással, én közbe simogattam, megtette a hatását, így tudtunk végül gumit húzni.

(2020-06-15) : A lábaim közé helyezkedett, nyalogatta, a szájába vette a farkam, finoman játszott rajtam. A kezét csak minimálisan használta, pont amennyire kellett. A golyókba is bele kóstolót picit. Huncutan a szemembe nézett, olykor néztük magunkat a tükörben.

(2020-06-04) : Ahogy kényelembe helyezte magát az ágyon a szemembe nézett, majd ajkai finom ölelésébe vette péniszem. Élvezettel nyalta és szívta a bájdorongom, amit nézni és élvezni nagy élmény volt. Kényeztetésem közben néha kitekintett a falon lévő tükörre, hogy lássa magát, ahogy a férfiasságom birtokolja és játszik vele.

nagyon jó: 3db
(2020-09-22) : Emiatt kézi segítség kellett a megfelelő keménység eléréséhez és egy kis lassítás. Mire belejöttünk, 5-6 pózban szexeltünk, már inkább azt jegyezte meg a vendéglátóm, hogy milyen meglepően jól bírom. Nehéz volt tartani magam. Sok volt az inger, hang, a látvány. 3D pornófilm durva pornós elemek nélkül. Ágyon, de a fal mellé támasztva is szexeltünk.

(2020-09-11) : ő is elkalandozott kezével erre meg arra, mígnem lecsúszott, s egyből a lényegre is tért. Nem teketóriázott, bekapta, s vehemensen elkezdte kényeztetni. Izgató volt, mikor a szemembe nézett, olvashattam belőle olyat ki, amit szerettem volna. Közben megerősítette azt, hogy ugye megmondtam, hogy az. Őrület ez a lány! Bírtam a játékát, bár kicsit hiányzott néhány mozdulat és cselekedet, de így is élvezetes volt.

(2020-07-28) : A lábaim közé helyezkedett, majd birtokba vette a hancúrlécem. A tövénél megragadta, nyelvével pedig végig nyalta kéjrudam. A makkra rácsurgatta a nyálát, majd a szájába vette és elnyelte bájdorongomat.

: 1db
(2020-06-28) : A gumit én tettem fel és ezek után lassan majd fokozatosan dugtunk sok biztatással és nyögésekkel fűszerezve ösztönzött. Többször jártam az eldurranás közelében