4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
Eni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Eni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 23:30:15

Cosmic
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Enit egy ideje felvettem a kis listámra, és mivel ma lett egy pár szabad órám, gondoltam megpróbálom felhívni, hátha épp szabad lesz. Felvette, lepacsiztuk telefonon az időpontot, megkaptam az alap tudnivalókat, és navigációs paramétereket, rendben oda is találtam. Nagyon készséges a telefonban is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, bkv-s odajutást nem néztem. A parkolásért közepesen aggódtam a megfeszített időbeosztás miatt, de felesleges volt, a ház előtti zsákutcában 5-6 szabad hely volt - de ennek lehet köze a találka időpontjához, arra nem mernék mérget hogy ez mindig ilyen pofonegyszerű. De ez nem az a hely ahol 30 percig fogsz körözni, pár plusz percet azért számolj. Pontos címmel+házszámmal kell megetetni a navit, akkor jó helyre visz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen korrekt lakás, tiszta, rendezett. A fürdőszoba is teljesen okés, többféle tusfürdő és LED lámpás zuhanyfej kápráztatja el a látogatót.
Eni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Enivel nem találkoztam még, ezért izgalmas hogy az ajtó mögött vajon ki bukkan majd elő, egy photoshop huszár illuziójának árnyéka, vagy egy jó nő. Eni képei nem hazudnak, minden stimmel. Hiába csak néhány órája volt, ilyenkor elég határozott pontokra korlátozódik a figyelmem, a formás popó simán elvonta az öltözékről a figyelmem. Amikor a masszázs kezdetekor lekerült róla a ruha, ez a kezdeti csalódásmentes benyomás csak tovább erősödött - formás cicik, helyes popó, úgy általában karbantartott szép és illatos test, és hozzá a humoros beszólások, ami pont jól voltak adagolva, hogy a feloldódást gördülékenyebbé tegye.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Eni masszázs technikája elmondása szerint az első percekben inkább normál masszázs, ami átalakul érzéki élménnyé. Tekintve hogy történetesen járok 'sima' minden erotikától mentes masszázsra is, ezt utólag rögtön megcáfolom, ugyanis ott sosem téved a néni keze a golyóim közelébe sem, amit így eléggé sajnálok néha :)
Átgyúrós, térdelős, minden porcikát átmasszírozós masszázsra nem ajánlom, de aki erősebb és gyengébb mozdulatok változatos használatára vágyik, mindezt meleg olajjal előadva, és fokozatosan egyre több erotikus elemmel fűszerezve, nagyon jó helyen jár. Többször nem nyomulósan, de kért visszajelzést hogy jó nyomon jár-e, amit igyekeztem határozott helyeslésekkel megerősíteni. Vannak egész meglepő és jóleső elemek is, ezeket a pozíciókat nem tudom részletesen leírni, mert épp a hasamon fekve, lassan merevedő hímtaggal élveztem az érintéseket.
Összességében egy ilyen masszázst minden héten elviselnék, első alkalomra klasszul rám hangolódott.
Aztán közben megkérdezte hogy szeretnék-e kölcsönösséget, én visszakérdeztem hogy ő szeretné-e. Nyilván fogós kérdés, mert ha nem egész héten rám várt, akkor nem feltétlen áll mindig készen egy oltári elélvezésre, de azt hiszem többször okoztam váratlanul pozitív meglepetést, így magabiztosan fordultam rá a következő szakaszra :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy az előző kis bekezdésben említettem, a 'kölcsönösség' indította a kényeztetős szakaszt a 'megfordulhatsz' felszólítás helyett. Eni szépen behelyezkedett az addigi helyemre és valószínűleg kíváncsian várta, hogy lesz-e valami érdekes. Próbáltam a kedvére tenni, és gondolom minimum egy kellemes nyalakodást érzett - én pedig egy nagyon kellemes, finom puncit ízlelgethettem :) Igazán jó érzés elveszni benne, minden punciimádó kollégának melegen ajánlom. Vicces közjáték volt, hogy a fejemet a kezével kicsit irányította, feltételezem, a nyelvem útját 'egyengette' ilyen módon, ekkor pont olyan arcállás jött létre amikor konkrétan nem kaptam levegőt, erre finoman ellentartottam a fejem, amit 'ja, hogy nem szereted ha olajos lesz a hajad' kommenttel kísért, pedig dehogy az olajos keze volt a gond - csak simán majdnem megfulladtam - ez mennyire csodás halálnem lenne :)) de ezt ott nem tárgyaltam ki, mert volt még egy pár perc nyalakodás a terveimben, nem akartam egy hosszas magyarázkodásba kezdeni, utólag meg elfelejtettem mondani.
Utána rátértünk a kényeztetés zárószakaszára, az addig már meglehetősen merev farkamat kis előkészítés, extra olajozást követően elkezdte lábbal-kézzel-cicikkel kényeztetni, aztán a szájával látott neki az utódok kicsalogatásának, ha használhatok ilyen elképesztő béna fordulatot. A csúcspont előtt még detektálta Eni, hogy tudja fokozni a gyönyörömet, ha a testét az enyém mellé rendezi, ezáltal korlátlanul hozzáférek a csodás puncijához és melleihez, így amikor a végső másodpercekhez értünk volna, még egy kis simogatással egészítettem ki ezt a pompás közel 1 órát, nem is kellett hozzá sok hogy végem legyen. Pornós feeling (hálistennek) nincs, aki ilyet keres, az keresgéljen tovább.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extra nem került szóba, nem is tudom hogy van-e. De egyébként az elszámolás korrekt, a virágcsokrot nem az ajtón beesés után, de még az összemelegedés előtt kéri, tök kedvesen, szóval szerintem ez rendben. Megérte? Abszolút.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 16, másfel órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Eniben szerintem az a legjobb, hogy mindenből van benne annyi, amennyinek egy ilyen együttléthez lenni kell. Nem feketeöves masszőr, de ide nem is azért jössz - viszont korrekt masszázselemek is vannak a programban. Nem a tantrikus műfaj istennője - de átlagon felüli az ügyessége. Van néhány nagyon egyedi fogása, mozdulata, "beállása", amit biztosan ő fejlesztett - ez szerintem egyedivé teszi. Mindez párosul humorral, kommunikációs készséggel és nem utolsó sorban egy fotókkal megegyező csinos testű ápolt nővel. Ajánlom őt! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-02 18:09:59
Amiket az összkép fejezetben leírtál nagyon tetszett, a jól részletezett indoklás sajnos elmaradt.

2021-01-02 11:22:00
Egyre kíváncsibb leszek erre a szép lányra, olvasva a dícsérő beszámolóit. Ez is itt azt bizonyítja, hogy bővítenem kell az általam látogatott masszőzök körét..köszi érte!

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-10-23) : Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.

(2019-04-19) : Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body!

felejthetetlen: 5db
(2020-06-21) : A lábaktól indult, onnan haladt felfelé. Közben beszélgettünk, érdeklődött az elmúlt hónapokban történtek felől. Én közben próbáltam lazulni, de olyan témákat is felhozott, amivel sikerült kibillentenie a lelki egyensúlyomból. Szerencsére ezt gyorsan korrigálta, és közben lassanként a masszázs is egyre különlegesebbé vált. Ráült például a hátamra, és a popsijával masszírozot. Rendkívül kellemes volt.

(2020-05-15) : Na tessék, és még masszírozni is tud! Sok szolgáltató példát vehetne róla. Testtel, mellekkel, popsival, lábfejjel. Minden érintése kellemes, közben egyedi, ötletes, kreatív. Nem az a béna masszír / levezetés kombó, mint sajnos elég sok helyen: ezt tényleg erotikus masszázs, ami aztán egyre többe megy át.

(2019-12-29) : Ezt követően csinált nekem egy "spanyolt", ami azt jelenti - ezt most tudtam meg - hogy a terpesze fölé terpesztek, ő pedig az álló farkam az olajos keblei közé helyezi és mozogni kezdek.

nagyon jó: 3db
(2020-10-22) : Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához.

(2020-07-29) : Azt mondta, hogy akkor kapok egy "Eni masszázst" amit Ő fejlesztett ki. Hatalmas szerencsém volt, hogy ezt kértem/kaptam mert ez az "Eni masszász" nagyon ütős. A törölközővel cirógatástól kezdve, meleg olajjal simogatáson keresztül minden volt amit csak erotikus masszázs terén az ember el tud képzelni. Egy igazi élmény volt ez számomra. Amikor erotikus masszázsra gondolok akkor pont ilyet képzelek el

(2019-03-15) : Kaptam pár puszit és én sem tétlenkedtem egyből rámarkoltam ami a kezem ügyébe akadt. Szemkontaktus végig megvolt azzal az erotikus nézésével, közben incselkedett is.