94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
NATI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

NATI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 21:34:45

szorosgorilla
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, első próbálkozásra elértem a délutáni órákban. Nagyon hamar találtunk is egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. A képek és a sok pozitív beszámoló miatt esett rá a választásom.
Megközelítés
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval érkezem a Marina partra. Az épületen nagy betük/szám jelzik, hogy jó helyen járok. Az ingyenes parkolás miatt nehéz volt hétköznap délután üres helyet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakásban nem egyedül van, de diszkréten meg tudja oldani a közlekedést, nem találkozom mással, nem hallok zavaró hangokat, beszélgetést, nevetést, stb. Az előszoba, a tetthely és a fürdő is tiszta, rendezett, bár a korához képes igényesebben is berendezhették volna, azért bőven hozza a városi átlagot. A törölköző száraz és kellően nagy, nem agyonhasznált. Tusfürdőkből 5-6 fajta, szájvíz poharakkal rendelkezésre áll. A szobában tatami, kanapé, nagy tükör.
NATI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szexi fekete fehérnemű és fekete harisnya amiben vár, ezek a találkozó elején lekerülnek a harisnyát kivéve. Nyaktól lefelé a képeknek megfelelő test, pontosan ott kerek, ahol nekem tetszik, minden igazinak tűnik, illetve sehol sincs tetoválás. Nyaktól felfelé is csodás a látvány, ízléses,igényes szem, száj és meseszép hosszú haj, amit kontyba köt fel a kezdéskor. Remélem legközelebb láthatom a szemeit, a félhomályban nem volt erre most lehetőség. A top3ba került nálam.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A tatamin hasra fekszem, majd hátmasszázzsal kezdünk, amit mellettem ülve végez. Az erősséget figyelembe véve gyengéd simogatás ez inkább, mint masszázs, de nem kérem, hogy változtasson, hagyom, mert jól esik, kellemes, amit csinál. Ügyesen használja a kezét az alkarját és a könyökét is. Ekkorra már pozíciót vált és az egyik combomat a lábai közé véve rámhajol. A könyöke a hátamon jár fel s alá, itt már érezni a masszázs jelleget. Valahol itt kezdődik el az erotikus rész, hiszen a csodás melleit már a fenekemhez nyomja, kemény mellbimbói ovális íveket rajzolnak a tomporomon.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Fordulás után beolajozza a melleit és az ágyékom környékén csúszkál, ami igencsak jó erekciót eredményez nagyon hamar. A mozdulataiból árad az erotika. Háton fekve csodáhatom a meseszép testét és a kezemmel simíthatom a bársonyos és feszes bőrét, a fenekétől az ujjai végéig. A csúszkából szépen lassan átmegy egy gyengéd és lassú natúr franciába, tökéletes erősséggel, tempóval, nagyon kevés kézzel. Ízlik, amit csinál, lassan fokozza a tempót és az erősséget, nem kapkod vagy hajt a gyors befejezésre. A vég közeledtével kérdeztem, hogy lehet-e VSZ, a válasz igen bólintás volt, illetve mmm-mmm, hiszen közben nem engedte ki szájából a makkom. A vsz közben a tempót és az erősséget visszaveszi, a szájában tart a befejezésig, ahogyan a nagy vsz. könyvben van.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kérdeztem az extrákat, így nem tudok nyilatkozni erről.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Elégedetten távoztam egy rutinos, kedves és szép nőtől. Ajánlom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Colibri
Belát a dolgok mögé
2021-01-07 21:23:37
Nos Úrak...csak finoman a hölggyel..nálam a NO1!....
Kérem kimélni...mint a hímes tojással.

2021-01-02 16:04:04
Nagyon jó beszámoló lett,gratulálok:)
A beszámolód alapján NATI-T felvettem a bakancslistámra “létfontosságú” megjegyzéssel:)))

FunkciókNATI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-12-27) : Nati a lábaimat kezdte el olajozni Barbi a hátammal foglalatoskodott.nem finomkodtak és elég erőteljes átgyúrást kaptam mindenhol Nati a derekamig minden átgyúrt Barbi pedig egészen a nyakam felső részéig,

(2017-10-18) : Krémmel kellemesen, de szakavatottan végiggyurmázza hátamat, vállamat, nyakamat. Néha combomon ülve, néha derekamon vagy hátsómon. Múltkori randinkon bugyi nélkül, most bugyiban.

(2017-02-19) : Barátnős simogatós masszt kaptam tőle,nagyon kellemes volt.Hosszú fekete haját is bevetette.Végig csiklandozta hátamat és a fülembe szuszogott.Lábaimat is jól át masszírozta,néha besimított a lábam közé,már csak a varázsszóra vártam.

felejthetetlen: 17db
(2021-01-21) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek. Ismét egy erőteljes masszázst kértem és kaptam a lányoktól. BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.

(2020-08-31) : Kedvesen kérdezte mivel is szeretném (krém vagy olaj), én az olajat választottam. Masszázsa kellemes, nem túl erős. Ami számomra kielégítő, mert nem szeretem a masszázsnak azt a fajtáját ami után 3 napig izomlázam van……..Közben sikerült elég jól elbeszélgetni és a simogatása annyira jól esett hogy (kezdtem kétségbe esni kevés lesz az eredetileg megbeszélt másfél óra) kértem ha van ró mód inkább két órát maradnék. :)

(2020-08-18) : A tatamira feküdtem háttal, és Nati elkezdte a combjaim simizését az illatmentes olajjal. Én pedig őt fedeztem fel a kezemmel, végig simogattam mindenfelé. Ekkor már csak a combfix, és a cipő volt rajta. Nagyon érzékien csinálta, mosolygott, és néha behunyta a szemét. Valahogy úgy éreztem, hogy Ő is élvezi. Nyilván nem vagyok naív, de szeretem ezt az érzést, és Nati ebben nagyon jó.

nagyon jó: 29db
(2020-08-02) : Majd jobbomra mellém térdelt. Valami fantasztikus filmet tárt elém amit nem csak láthattam hanem érezhetttem is! :))) Először finoman végigpuszilgatta és nyalta a szerszámot, közben letért a golyszikra is. Majd szépen ajkai között eltüntette. És kezdődött : az ismételten hosszú kéj állapot gyors/lassú mozgás erős/lágy szorításokkal. Jeleztem neki hogy hihetetlen tudással rendelkezik!

(2019-08-01) : Először a hátamat majd a derekamat vette kezelésbe, nagyon finom és gyengéd volt. Van sajnos egy pici derék fájdalmam, de nem vészes, Nati kezeinek munkája tényleg hatásos volt. Ami viszont ennél is jobban esett az az volt, mikor kezei már a fenekemet érintették, duplán azért is, mert ekkor Nati ráült a lábaimra és így a forró punciját közvetlenül is magamon érezhettem

(2018-10-03) : Nati a bokáimnál kezdte a masszázst és Barbi a derekam átgyúrását kezdte el. Fokozatosan haladt feljebb, ahogy Nati is. A lábaim intenzívebb fogásokat kaptak.

: 28db
(2019-08-20) : Először a hátamat kezdte masszirozni finoman és gyengéden majd elérkezett a fenekemhez, amit már a lábamon ülve végzett, és néha néha a punciját és megkeményedő mellbimbóját ishozzámérintette. Meleg és nedves volt az alsó része, nem tudtam csak arra gondolni, hogy letámadom azonnal!

(2019-07-23) : Rögtön lekerűlt róla minden ruhadarab, és csak bámultam milyen gyönyörű. Az erotika minden mozdulatában benne van, nem az a belegyurlak az ágyba tipus, de nem is azért jöttem. Finoman gyengéden maszirozott végig és közben nézhettem csodálatos testét ahogy a cickokkal cirolgatja a hátamat, huhh nagyon ott volt minden.

(2019-01-29) : Pár percel késöbb már a tatamin feküdtem ö a hátamat masszirozta lágy de határozott mozdulatokkal. A tarkomtól a fenekemig jól átgyurt, szerintem nem tanult inkább ösztönös mozdulatolkkal. Nekem általában a masszázstechnikályával szemben nincs kifogásom.