4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Mayácska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 21:02:34

Master102
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska reagálása

Master Drága köszönöm 💋

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon hívtam a drágát, elsőre fel is vette . Azonnal kaptam is megfelelő időpontot. Csacsogtunk még kicsit a telefonban , majd nyomtam is a VTR-t , amire pár másodpercen belül jött is a vissza igazolás
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lurdy melletti új építésű lakópark egyik lakása a randi helyszín , így mind a tömeg , mind az egyéni közlekedés kiváló. Én igénybe vettem a mélygarázs szolgálltatást. Érkezéskor Mayácska nyitja a garázskaput , le a mélygarázsba , majd kényelemesen lifttel fel a kéjkuckóba. Ennél egyszerűbben és kényelmesebben aligha tudna működni a dolog véleményem szerint.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Már effektív régóta ebben rendelőben dolgozik Mayácska rengetek beszi készült már róla , de a tiszta lap miatt , az új vendégeknek megpróbálom röviden bemutatni. Több szobás amerikai konyhás lakás ahol egyedül dolgozik a hölgy , illetve két cicamicával. Új építésű , modern minden igényt kielégítő kuckó. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel , a szobában , nagy kényelmes , erős-massziv francia ágy. A falon tükör fokozza a vizuális élményt. Szobainas a ruháknak , kis komód az egyéb tárgyak elhelyezésére. Egyszóval maximális a lakás akár csak a lakója.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű Istennő!
Nagy számú képpel hirdet , így nem árul zsákba macskát , azt kapja az ember fia amit az oldalon lát. Ápolt szolizott bőr , hosszú fekete illatos hajkorona. Mestermű doktori cicik , és isteni popsi , ami a kedvencem :) Pár tetoválás díszíti Mayácska testét , de ez a fotókon is látható és nagyon esztétikus. Ha a videó és a képek alapján elnyeri valaki tetszését , biztos nem fog csalódni élőben sem.

Action
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Most más az ajtóban a fogadtatás mint régen. Mi ketten már tizen-sok randevút tudunk magunk mögött , és mindig az ajtóban csókkal várt a nyakamba borulva , ez most a vírus helyzet miatt változott. Érkezés után , mindenféle kontakt előtt fertőtlenítés és fürdés. Most ebben a helyzetben és ebben a szegmensben ez a minimálisan elvárható szerintem.
De fürdés után nem volt kegyelem. Már az előszobában letámadott és vad csókcsatába kezdtünk. Egy kis megkötős valamiben fogadott , amiről igazán nem tudom minek is nevezzem a 34-es képen van rajta :) Kioldottam a pántját , és már ki is lépett belőle. Nyújtott lábbal derékból lehajolva kezdte szopni a már merev farkamat , a tükör felé pucsítva hogy ott tudjam csodálni előbukkanó gyönyörű punciját , és tudjam markolászni a fenekét , mert tudja hogy különösen oda vagyok érte. Mindezt néha csókokkal és ciciharapdálással megszakítva hosszú perceken keresztül az előszoba tükör előtt , két macska érdeklődőd tekintetétől kísérve , pazar volt. Néha háttal fordult nekem és a combjai közé vette a farkam úgy dörzsölte , én pedig a ciciket gyúrva a vállát csókolgattam.
Miután kiélvezkedtem magam a tükörben bementünk a szobába , az ágyra ültetett elém térdelt a tükörnek háttal , és indult a francia óra. Szépen köpködősen , bő nyállal ami a kisasszony védjegye szinte. Hol kézzel , hol kéz nélkül folyamatosan változtatva a technikán , ezt pazarul érti. Én közben moziztam a tükörben és a popsiját gyúrtam.
Mielőtt kivégzett volna kértem had viszonozzam kedvességét , a hátára fektettem és a ciciktől szépen indultam dél felé , először csak kis puszikkal kezdve , majd ahogy nedvesedett egyre intenzivebben nyaltam gyönyörű punciját , mindaddig amíg el nem élvezett Nem akart ő sem adósom maradni ezért pár perc pihegés után az ágy szélére ültetett és ismét elém térdelve szopni kezdett , annyira felhúzott hogy egy hatalmasat élvezetem a szájába, frenetikus volt. Tisztogatás és öblítés után , összebújva kitárgyaltuk ezt a borzasztó szar évet , munkát szabadidőt , kivel mi történt stb.
Kis pihenő után ismét a szájában voltam. Keményre szopott miközben és végig símogattam a testét , mindig úgy helyezkedett hogy elérjem amit akarok :) Védőfelszerelés után nyeregbe pattant , vadul meglovagolt , tekerte a csípőjét , közben folyamatosan csókolóztunk . Ezután egy mozdulattal a hátára fordítottam és vadul pumpálni kezdtem , ő végig hangosan biztatva hogy kedvére való a dolog. A lábait a nyakamba vettem össze kulcsoltam és így tempóztam tovább. Majd oldalról dőlve több pózból is. Sajnos a második finis nekem nem jött össze de erről Mayácska egyáltalán nem tehet , elfáradtam sajnos.
Pihegés beszélgetés , simi puszi , tusi , és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt pesti átlag óra , egy bőven bőven átlagon felüli szolgáltatásért , amit érkezéskor a komódra tettem rögtön , ott is maradt végig , szó sem esett róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én mindig szívesen megyek hozzá , és mindig elégedetten távozok. Sokadik randink volt már , de egyszer sem volt olyan érzésem hogy ne azt lesné minden másodpercben hogy nekem hogy tud a kedvemben járni. Maximálisan profi szolgáltató , mindig a vendég az első nála minden körülmény között , és iszonyatosan maximalista. A legjobban ezt imádom benne , csak ajánlani tudom. Aki tisztelettel bánik vele garantáltan nem fog csalódni a szolgáltatásában.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.