88
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Zsuzska szexpartner

szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 18:41:38

MaxVonKraft
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtr-en egyztettünk. Egyszerű volt. Néhány nappal előtte kértem időpontot, neki megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Vidékről mentem így előtte megnéztem a randi helyszínét. Bár GPS mutatja, de felesleges volt, annyira egyértelmü a hely. Valószínüleg a környéken nehéz parkolni, nekem szerencsém volt, azonnal találtam helyet a pár méterre lévő Téren.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy hagyományos pesti körfolyosós bérházban van. Nagy belmagasságú lakás, "menny-pokol" irányban kettéválasztva fa galériával. Viszonylag új belsővel. Fürdőben minőségi tusfürdők tömkelege. Nem is értem aki nem találja a neki megfelelőt, egyébként is Ilyenkor nem mindegy? Szoba minimál stilus matraccal, és hallatszik ahogy felettünk mászkálnak. /nem mindegy?/
Zsuzska külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Engem meglepett, ugyanis kitalálta hogy miben szeretném a leginkább látni. Egy fekete egybe ruha volt rajta, amit én nagyon szeretek. Mármint jobban szeretem, ha be van csomagolva az "ajándék".

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
3
A lakásba érve szájra puszival fogadott, amit én el rontottam azzal ahogy elfordítottam az arcomat. A már korábban említett fekete ruhában volt, ami számomra öröm. Pár szó után bevezetett az akciótérbe, ahol egy fotelba raktam a ruhámat, bár volt szobainas is. Alapos fürdést végeztem, egész napos munka, és 2,5 órás autó ut után rám is fért. Amikor kijöttem rögtön hozzáléptem megöleltem, eközben említettem neki hogy számomra milyen fontos a csók, a simogatások, e nélkül gyakran nem is működik a farkam.
Sokat és alaposan csókolóztunk, közben simogattam derkát fenekét a ruhán keresztül, éreztem : nincs rajta fehérnemű. Hosszasan elidőztünk egyymáson, simogattam puszilgattam, Zsuzska viszont. Többször próbált finom mozdulatokkal lecslni a matracra, de én nem engedtem neki. Lassan lehámoztam róla a ruhát , simogattam fenekét puncjiát is. Elégedetten konstatáltuk mindketten, hogy vagy a csókoknak, vagy másnak köszönhetően, de teljes fegyverzetben vagyok. Lefekvés után kissé lekonyultam, de Zsu kezelésbe vett, teljes testét használva kényeztetésemre, ami pillanatok alatt erdményre jutott, Kértem hadd nyalhassam kispináját amit ő elfogadóan nyugtázott, finoman tárta szét lábait, hagyta, hogy érintéseimre nyíljon meg teljesen. Igen finom lucskos kis pináját örömmel nyaflatoltam, de számára nem sok sikerrel kecsegtetve, Talán legközelebb ügyesebb leszek. Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk, de én még nyugalomra intettem, félve hogy tiszavirág életű lesz ez a merevség. Zsuzska viszont finoman fokozni kezdte a simogatásait, száját is bevetve, mellbimbóimat sem kímélve ráébresztett arra hogy miért is jöttem. Feltérdeltünk újra felfedeztem Őt kezeimmel, és minden érzékemmel, most én kérdezetem meg hogy melyik póz a kedvence. A kutyusra szavazott, amire én rábólintottam Ő már fel is kínálta szépséges fenekét amit azonnal birtokba is vettem. Mármint a magától /tőlem/ nedvesedő részén. Finoman elkezdtem mozogni benne, majd közöltem hogy: Lassan csinálom ha lehet. Naná monda Ő majd előkapott egy vibrátorrt azzal kezdte közben izgatni talán a csiklóját, de ez gyakorlatilag véget is vetett az egésznek. Akkorát lőttem a gumiba hogy még most is érzem. Zsuzska ki is fejezte csalódottságát /viccesen/ miszerint nem ezt igértem, de hát ez elég izgatóra sikerült a számomra. Ezután csókok, kis összebújás azután én kezdeményeztem az indulást még idő előtt. két órát voltam Kedvesemmel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Távozás előtt tettem le az asztalra a virágszálait. Ennyit még boldogan.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Visszamegyek. Maximálisan elégedett vagyok, gátlásaimat leromboltad, nem csak feloldottad! Köszönöm szépen ezt a 2 órácskát.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-11-12) : Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba.

(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

felejthetetlen: 27db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-27) : Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

nagyon jó: 8db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 5db
(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.

(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.