25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Kitti szexpartner

szexpartner

Kitti-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 16:35:46

Johnny81
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kitti beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hamar kiszúrtam formás idomait láttató képeit, úgyhogy fel is hívtam és elsőre fel is vette. Miután elmondta mit vállal és hány csokrot kér érte, egyeztettünk is egy általam javasolt időpontot másnapra. Aznap 9:00-ig kért egy visszaigazolást, amit el is küldtem neki. Minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Átutazóban voltam, úgy látogattam meg, GPS-el könnyen odataláltam. Corvin Pláza mélygarázsát néztm ki közeli parkolónak. Bár fizetős, de jobb szeretem, mint a szűk utcákban keresgélni, és ezekben mindig van hely. Onnan pár perc séta a tetthely, kaput könnyen megtaláltam, ahogy oda értem be is engedtek a házba. Színvonalas társas ház, jó környéken. A lépcsőházból hívtam és mivel korábban érkeztem, kért pár percet, addig ott vártam. Utána visszahívott és már mondta is hova menjek a lifttel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon szép és tiszta. Hamar kiderült, hogy nem egyedül ügyködik, mindig szétnézett mikor közlekedtünk a lakásban, de egyáltalán nem volt zavaró. A fürdő is kofogástalan volt, tiszta törülközővel és több fajta tusfürdővel. A szobában nagy franciágy egy szekrény és egy szék a cuccaimnak, semmi extra. Halvány ledfény adta a hangulatot, de kérdezte, hogy villany maradjon vagy csak az. A hangulatfénynél maradtam. Az ágy kicsit nyikorgós és a matrac nekem túl puha volt. Bizonyos helyzetekben elsüppedtem benne és kényelmetlen volt.
Kitti külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Látva a képeket és bár minden paramétere le van írva, mégis meglepődtem, mert Kitti egy tényleg pici, törékeny lány. Viszont annál formásabb, tényleg mindene kerek. Tenyérbemászó melleit és formás popsiját jól esett simogatni, markolászni. Arca is szép, kedves. Hosszú fekete haja szinte a fenekéig ér. Bőre selymes és szolibarna, kellemes a tapintása. Cickói közt-alatt szolid teoválás, köldökében piercing. De mégiscsak a legszebb része az a lábai között található, ritkkán látni ilyen szép, finom, illatos rózsácskát.

Action
Kitti pici tangában fogadott már az ajtóban. A szobába érve elkezdtem én is ledobni a ruháimat, közben megkérdeztem van-e kedve a közös fürdéhez. Tiszta törülközőt vett majd együtt indultunk a fürdőbe. Pár másodpercet várnunk kellett mire tiszta lett a terep és már mentünk is. Megmostuk egymást tetőtöl talpig, jól esett végig simogatni egész testét, szerszámom már itt égnek állt tőle, alig várta a folytatást. Kis törölközés után irány a szoba, ahol először picit még állva simogattam, csokólgattam, amit a szájára is megtettem, persze miután megkérdeztem. Sajnos itt csalódtam picit, mert nyelvvel egyáltalán nem viszonozta, én próbáltam de csak a szájával csókolt. Ez végig így ment, de nem forszíroztam a dolgot. Leheveredtünk az ágyra, ahol tovább kényeztettem, mentem egyre lejjebb, míg az illatos puncikájához értem. Itt elidőztem egy darabig, amit jól fogadott, apró sóhajokkal. Újjazást is finoman csináltam, szűk, nedves punciját felfedezve.
Ezután fetérdeltem, így kezébe vette a dolgokat, és furulyázásba kezdett félig oldalt fekve. Közben simogattam és hamar éreztem, hogy váltani kellesz, mert eldurranok. Gumit húzott és én felülről támadtam. Szűk puncija csak úgy szorított, és kicsit ő is visszatartott combjaival, pedig nincs akkor méretem, hogy tövig hatolva kárt tegyek benne. Fel is húztam a lábát a nyakamba így már én irányítottam. Pár perc múlva már azon agyaltam hova is űrítsek, de már éreztem hogy végem, szóval beletáraztam a puncijába és persze a gumiba. Papírt adott, letöröltem magam és már kérdezte is, hogy van-e kedvem megmaszírozni. Természetesen volt. Sajnos észrevette, hogy a testápoló elfogyott, kiment de ott sem talált. Kis megmaradt babaolajjal kezdtem hát megmaszírozni, amit láthatóan élvezett. Később cseréltünk és én is kaptam egy kellemes masszást. Nem profi volt, de jól esett. Kicsit még csevegtünk, erről-arról. Tényleg kedves és közvetlen lány. Ezután kérésemre 69-ben folytattuk. A nyakam kicsit nyújtogatni kellett, hogy elérjem pici teste miatt, de ellefetyelgettem gyönyörű kis punciját, miközben lágyan szopogatta cerkámat kézzel rásegítve. Ezután jött a gumi és kértem, hogy üljön bele. Nagyon jól vágtázott, viszont éreztem, hogy fáradok és nem biztos a második lövés, így váltottunk. Javaslatára hasra feküdt, amit én is nagyon szeretek és már döftem is duzzadó farkam a gyönyörű résébe, miközben formás popsiját markolásztam. Sajnos végül fel kellett adnom, és az idő is végéhez közeledett. Kicsit csalódottan még pihentem pár percet, kaptam egy pohár vizet, majd indultam tusolni. De azért kielégülten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Extrát nem vettem igénybe, amit alapból vállal szerintem korrekt és nekem elég volt. A végén rendeztem az elszámolást.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Aki a pici, formás lányokat kedveli ne hagyja ki. De összességében semmi extrát nem nyújtott, csinálta a kötelezőt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kitti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-02 11:36:51
A kémia sajnos egyáltalán nem működött köztetek. Azt a döntést viszont hagyd meg a lánynak, hogy milyen méretet érez kellemesnek vagy fájdalmasnak, főleg, ha fel sincs izgulva. Amúgy jó beszi, normálisan fogalmazol.

FunkciókKitti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2021-01-11) : Lágyan simogatott,amit puszikkal kísért,míg egy váratlan (?) pillanatban nyakoncsípte a virgonckodó Kispajtit. Először csak megsimogatta a buksiját, majd a szárát,és lágyan kezébe vette a csatolt részeket is,majd ugyanezt az útvonalat végigjárta kíváncsi nyelvével is. Miután néhány kört leírt a kupolán, lassan ajkai közé eresztette bűntársamat, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

(2020-12-14) : a gumis védelem aktiválása mellett döntünk, ami pillanatok alatt fel is kerül és Kitti máris óvatosan rám helyezkedik, én cicijeire markolok, majd igen kellemes lovaglásba kezd. Eleinte ismerkedősen és nagyon finoman mozog rajtam, majd rákapcsol és jó alaposan meglovagolja acélos farkam, aztán a tempóból visszábbvesz és csípőjének szexi kavarásával veszi el teljesen az eszem,

(2020-08-25) : Pár perc csókcsata után, nyakam és hasam puszilgatása után, Kitti lágy, kellően finom franciába kezdett, kellemes kézrásegítéssel, és golyósimogatással fűszerezve. A kellő keménység után gumit kértem, és lovaglóba kezdtünk, ahol csípőjét tekergetve, vagy fel _le vágtázva kényeztetett, szorosan mellkasomra burulva csókoloztunk közben. Pár perc vágta után, hatalmasat durrantam,

nagyon jó: 3db
(2020-12-11) : Lovagló pózban kezdett el rámereszkedni, a punci olyan nedves volt hogy gond nélkül becsusszantam, a kis szűk oduba. Kellemesen mozgott és közben fenekét simogattam , ciciket csokolgattam puszilgattam, kis csókok is voltak jól estek azok is. Ezután kértem hadd kényeztessem én is egy kicsit, így a hátára feküdt én meg lábai közé, szép puncijkája elé, amit elkezdtem kényeztetni.

(2019-11-07) : Ő még jobban rásegített, nem volt szégyenlős és megragadta a lényeget, aminek aztán az lett az eredménye, hogy gyorsan gumit húztunk ( amíg még van mire…) és kértem egy kis franciás bemelegítést. Odaadóan és jól csinálta,

(2019-09-24) : A francia finom, lágy, természetes. Amit kiemelnék, hogy fáradhatatlan. Nem kérdezi 2 perc után, hogy húzhat-e gumit. Nekem ez nagyon tetszett. Nem éreztem rajta, hogy unná. Nyilván nem élete munkája, de ügyesen, természetesen csinálta. Egész hosszan éltem vele, majd gumi fel, amit én tettem fel, az ő keze túl nyálas volt :) szex több pózban, különösebb hanghatások nélkül.

: 16db
(2020-12-08) : Aztán egy kis csókolózás (szájra puszi jellegű) után betérdelt a lábam közé és olyan barátnősen elkezdett szopni. Nagyon izgatóan csinálta, pörgött a nyelve és rendesen fogta is a szerszámot. Közben próbáltam lesni a tükörben, pont arra pucsított... izgató látvány volt. Utána jeleztem neki, hogy én is szeretném őt kényeztetni.

(2020-09-24) : Kézbe vette farkam ,majd mind a kezét és a száját használva ,nagy tempóban nekem ugrott,mondtam neki lassabban és kezedet hagyd el,megsimogattam a fejét,majd elkezdte a makkom izgatni csak szájjal kényeztetett ,forgatta nyelvecskéjét körbe-körbe,cseppleány kicsi ahogy a szájacskája is, így a birsalma fejű makkom épp ,hogy befért a szájába,kicsit még lejeb tudta venni,kellemes felszopó franciát kaptam.

(2020-07-17) : Zuhany után egy viszonylag rövid francia következett. Kevés nyállal az előzőektől eltérően. Gyorsan pattintotta a gumit és bele is csüccsent. Az idő rövidsége miatt, miután ebben a pózban kiélvezkedtem magam a szép cickóin,