4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
BARBI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 12:14:33

szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Több,mint 6 hónapos szünet után nagyon megjött a kedvem egy négykezes szeánszra Barbival és Jázminnal.
A személyes egyeztetés után megegyeztünk a számunkra kölcsönösen megfelelő időpontban.
A helyszin már ismerős volt számomra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina Part
Tömegközlekedéssel mentem.A metróval a Gyöngyösi úti megállóig kell menni.
A metró megállótól kb.7-8 perc séta a helyszín.
Nagyon könnyen megtalálható.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Tipikus Marina Parti lakás,a teljesen új építésű házban.Szuper lépcsőház,modern lift.A lift egyik oldala átlátszó,üveges,igy a ház belső udvara látható a liftből.
Információm szerint a lakás háromszobás.Két fürdőszoba van.A fürdőszoba zuhanyozó kabinos.Több tusfürdő,száraz kilépő,szájvíz+kis poharak,nagyméretű hengerre formázott törölköző rendelkezésre áll.A szobában tatami és masszázspad is van.Szobainas is rendelkezésre áll.Kis asztal,fotel,kellemes hangulatvilágítás,a falon tükrök,így lehet gyönyörködni akció közben:)
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek teljesen visszaadják a valóságot.
Barbi fekete tanga+melltartóban fogadott,kiengedett hajjal.A haját a programra összeköti.
Nagyon szép arc csókra hívogató szájjal,csillogó szemekkel,szép selymes krémszerű bőr,tökéletes test,formás-szép tenyérbe illő mellek.
Szép kerek popsija páratlanul egyedülálló:)
Vonalai lágyan hullámzanak,a részletformák puhán domborodnak,mint a Milói Venusnál.
Barbi szépsége,nőiessége,kedvessége,kisugárzása lenyűgöző:)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órás programra mentem.Barbi ismét vázolja a programmenetet.Ez azt jelenti,hogy deréktól felfelé Jázminé a terep,deréktól lefelé pedig Barbi vesz kezelésbe.
Egy gyors tusi után irány a tatami.Most Jázmin telepedett mellém,és Barbi ült a lábaim mögé.
A szokásos erőteljes masszázst kértem a lányoktól.Jázmin elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam tarkóm és a fejem következett.
Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.
A program során az olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.
Majd egy csodás csúszka masszázs következett Jázmin közreműködésével. Kebleivel.a hátamon le-fel-keresztbe szánkázott,nagyon kellemes érzés volt.
Közben Barbi folytatta a vádlim és combom kiadós masszírozását.
Az egész program alatt jókat beszélgettünk.Mindketten nagyon jó beszélgető partnerek.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Majd a lányok megkértek,hogy forduljak meg,és én eleget tettem a kérésüknek:)
Jázmin a csodás csúszka masszázst a mellkasomon,hasamon folytatta.
Közben Barbi beült a lábaim közé,és olajat csorgatott a velem egykorúra.Finoman le-fel húzogatta csavargatta azt.Majd fokozta a tempót és befejezte az akciót......
Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.
Majd Jázmin fölém térdelt,és elkezdtem kényeztetni Őt.A nyalakodás során megcsodálhattam szép punciját,érezhettem a számban a puncija mézédes,selymes,fincsi ízét.
Közben Barbi finoman kényeztetni kezdett.Zacsi+golyók kezelése után körkörösen a makkomat nyalogatta.A megfelelő síkosságot bő nyál,hozzáadással biztosította. Szép lassan kezdtem eltűnni a szájában,időnként egészen mélytorkos szerűen.Finoman kényeztetett,nem túl erősen,nem túl gyorsan,nagyon kellemes érzés volt.
A kényeztetésem hatására Jázmin csiklója észrevehetően megduzzadt,légzése felgyorsult,nyögdécselni kezdett,az egész teste libabőrös lett......,majd remegni kezdett.....
Barbi eközben erőteljesebben folytatta a kényeztetésemet,gyorsított.Jeleztem,hogy lassan itt a vég.......majd egy hatalmasat lőttem Barbi szájába.....
Hagyott szépen lenyugodni,majd egy kis pihi következett.
Még egy kis beszélgetés,tusolás,felöltözés,majd érzékeny búcsú a lányoktól és a Marina Parttól......
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órás programra mentem.
A programnak megfelelő rózsaszálakat a személyes kis ajándékommal együtt a megérkezésem után adtam át.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A lányok ismét felejthetetlen élményben részesítettek,és remélem,hogy fognak a továbbiakban is:)))
Időközben Nati csillaga ismét felragyogott a masszázslányok égboltján Barbiéknál:)
Ezáltal új lehetőségek nyíltak meg előttem.
A "hárman párban"variációs lehetőségeket tekintve "kimeríthetetlen aranybányaként" tekinthetek ezentúl Barbiék szalonjára:)
És....akkor még a hatkezes szeánsz lehetőségéről nem is beszéltem:)
Lehet,hogy a BARBI-JÁZMIN-NATI Varázs Masszázs Program egyszer valóban hatkezessel Robog Tovább??:)))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-12-22) : Talpmasszázzsal kezdett, alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.Majd elkezdődött a csúszka masszázs szeánsz.Tökéletes melleivel le-fel,majd jobbra-balra csúszkált a hátamon.

(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-19) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek.Ismét egy erőteljes masszázst kértem a lányoktól. BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta. Masszázs közben a lányok finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozták.

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-04-14) : Barbi elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben Jázmin talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.

nagyon jó: 17db
(2020-12-21) : Mivel nem első alkalommal voltam nála így tudtam mire számíthatok. Magasra elvárásokkal vártam ezt a napot is amit Barbi teljes mértékben teljesített is. Minden porcikámat átmasszírozta nem simogatott hanem rendesen közepes erővel átgyúrta a testem és nekem pont erre volt szükségem. Most a felsőtestemmel kezdte a masszírozást és a lábamnál fejezte be és utána került sor a második örömszerzésre.

(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

: 23db
(2021-01-17) : Barbi a szájába vette a farkamat és nyalogatta, szopogatta , a golyókat sem hanyagolta el ,nem tudom ,hogy meddig tartott mert nagyon élveztem amit csinált , már csak arra emlékszem, hogy kértem, hadd élvezzek a szájába. Miután a program első részével végeztünk alaposan megtörölgetett és magát is , mert mindenhova került a nedűből.

(2020-11-06) : A masszázs pont megfelelő erősségű se nem a simogatós fajta és nem a kipréselős. Kellemesen át masszírozta az egész testemet. Én nem irányítottam inkább rá bíztam magam és nem bántam meg. Szerettem volna én is kicsit megmasszírozni ami nem volt ellenére és véleménye szerint jól eset neki és élvezte is. Megmondom ősszintén én is mert ezt a nagyon csinos és kedves lányt masszírozni egy élmény volt. Mi nagyon jót beszélgettünk masszás közben

(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.