4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 10:46:08

vakar
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. A legkorábbi időpontot kértem vasárnap reggelre. A koraiságon kicsit alkudoztunk, mert ő azért annyira korán nem akarta, de aztán sikerült megállapodni egy köztes megoldásban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már nem is tudom hányadik helyére követem Amyt, mint egy hűséges kiskutya. Ez az action a Deák téri metrótól 5p távolságra van tempós sétával. Én tömegközlekedéssel mentem, mert kocsival nagyon zavaros ez a bel-belváros, de Amy direkt elmondja és én is a saját szememmel láttam, hogy kb. a házzal szemben van egy parkolóház, ahol a kocsit is le lehet tenni. Nekem a BKV most egyszerűbb volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van. Nem túl nagy, de a célnak bőven megfelel és én különben is csak a fürdőt és a baszobát láttam belőle. A fürdő tetszett, tusfürdőket, poharakat és hasonlókat nem számolom. Törölközőt mindig magamnak viszek. A lakásban található egy szép macsek is, ha valaki allergiás lenne a szőrére. A ruhákat egy szobainasra lehet rakni, az ágy jó nagy, és azon kívül alig van bárminek hely a szobában.
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amy változatlanul amolyan kortalan szomszédlányos-asszonyos. Átlagos testalkat, minden eredeti rajta, és nagyon közvetlen természet. Aranyos arca van, szeret sokat mosolyogni meg dumálni. A képek teljesen megfelelnek a valóságnak. Szeretem azt az ellentétet benne, hogy miközben teljesen "normálisan" néz ki, valójában egy óriási pornó- és sub-bomba.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Fürdés után a baszobába mentünk, ahol némi ágyon térdelős évődés után hanyatt vágtam magam és hagytam, hogy Amy kibontakozzon a farkamon. Mindig kérem, hogy finoman kezdje. Ilyenkor minden trükk megengedett, vagyis összevissza nyalogat mindenhol, puszilgatja, és csak aztán veszi a szájába. Finoman kezd, majd egyre ütemesebben. Kis idő után kértem, hogy helyezkedjen el a mélytorokhoz. Elkezdett torkozni, amit úgy is csinált, hogy torokra vette, majd a torkán belül tartva kisebbeket mozgatta (a szűk kis torkával masszírozott), meg úgy is, hogy végig, a tetejétől szopva indított és bevette a torkára. Nem is tudom, melyik a jobb. Az elsőnél folyamatosan a szorítással masszíroz, ami annyira jó, hogy az már kínzás, a másodiknál viszont a szopásból torokra átmenés a fenomenális.

Miután ezzel megvoltunk, közöltem vele, hogy meg szeretném baszni a száját. Első körben térdeltem, Amy előttem négykézláb pucsított és ráhúztam a fejét a farkamra meg tömködtem ütemesen a száját. Szenzációs érzés, látvány, hang. Így szemből nem annyira tudtam a torkát kúrni, ezért lefektettem és oldalról-felülről beraktam a szájába, kb. mint egy fejlelógatós póznál, csak vízszintesen volt. A farkam a szájában-torkában, a herém szépen felült az arcára és így kúrtam a száját rendesen. Időnként kis levegőt kért és kapott, aztán gyorsan irány vissza a torokba. Sajnos az időre is figyelnem kellett, ezért abba kellett hagynom ezt a szórakozást, mert rendesen, punciba is meg akartam dugni.

Egy apró gikszerrel ugyan, de felrakta a gumit, aztán missziben támadtam. Imádom ahogy aprókat sikongat és mocskos szavakkal bíztat, miközben végig a szemembe néz, ahogy pumpálom a pináját. A misszi különféle variációin átmentünk, úgy mint sima, aztán lábfelhúzós stb. Legjobban viszont hátulról szeretek elmenni (ha kúrás közben, gumiba), ezért doggy kértem, amiből mindig a hason fekvőbe csúszunk át, ahogy egyre keményebben baszom. Ilyenkor már szuper izgató hörgéseket is hallat a mocskos dumája mellé, amit aztán már nem bírtam tovább és hatalmasat lőttem a gumiba. Vagy egy percig lüktettem veszettül, amit kommentált is. Le kellett feküdnöm az ágyra, mert forgott velem a szoba. Kicsit dumálgattunk még arról, hogy az előző helyéről egy barátnőjével még összehozunk egyszer egy hármast, aztán mivel nagyon közel volt az órám vége, megpróbáltam felkelni, de alig tudtam kitámolyogni a fürdőbe, annyira teljesen elintézett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, egyszerű díjszabás, semmi meglepetés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon szeretem Amyt, sokszoros visszajáró vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon sub, mindenféle jóban benne van és nagyon közvetlen, jó hangulatú. Még sosem ért nála csalódás, sőt, még amolyan "lapos" élményem sem volt, amikor az ember jön, kitáraz és hát jó-jó, de semmi extra. Amyvel valahogy mindig elég extra a dolog. Tutira megyek még és remélem összehozzuk azt a hármast is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

rosszvicc
Ismerkedik az oldallal
2021-01-04 17:15:51
Lényegre törő, de pont annyira részletes amennyire kell. Ahogy írja visszajáró vendég, tehát valszeg már rutinból megy neki az írás is (meg Amy is).

2021-01-02 14:10:17
Jól megszopattad így kell ezt csinálni,bele is éltem magam a sztoriba! ;)))

2021-01-02 12:31:06
Van egy szép cicája? Eddig hol rejtegette? A régi helyén nem futottam bele, csak Amyt láttam. Plusz kedvcsináló Amyhez. :)) Bár az ő vállalásai elég kedvcsinálóak, mint a beszid is. Amy ilyen sokat költözött volna tavasz óta?

2021-01-02 11:44:51
Egy újabb pazar Amy-élmény. Jól átadtad.

2021-01-02 11:17:23
Elég húzós kis szeánszotok volt, amit tisztességesen és elég plasztikusan leírtál.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 28db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

nagyon jó: 28db
(2020-11-09) : Irtózatos torkozás vette kezdetét. Totálisan elnyelt. Közben én is folytattam a munkám, de már alig bírtam odafigyelni. Változatosan szopik, a teljes környékét kényezteti. Zacskókat, a cerka oldalát, a makkot. Szívja, megdug a torkával, eszméletlen. Csoda Alicenél tapasztaltan hasonlót, de ez még több annál. Gumi fel, nagyon gyorsan elkészült ezzel a manőverrel.

(2020-10-30) : Amy a nappali-konyhában várt a pulton könyökölve. Természetesen nem bírtam ellenállni, s hátulról átölelve simogatni kezdtem csípőjét, melleit, kezeim hátracsúsztak fenekére. Közben ő azt ecsetelte a maga cserfes modorán, hogy tegnap épp ezen a pulton feküdt, fejlógatva, teleszájjal.

(2020-10-26) : Ezután egyszer-kétszer kivettem hogy pihenhessen de aztán nem bírtam és miközben tövig nyomtam a rudam a torkára beleélveztem a szájába / torkára. Remegő lábakkal feküdtem el ezután az ágyon. Amy azonban jó fej volt nagyon, jól eldumáltunk, majd kis idő múlva megpróbálkozott a második körrel. Fantasztikusan szépen játszott a farkammal, hol bekapta, hol csak végig nyalta, máskor pedig a golyókkal játszott.

: 44db
(2021-01-10) : Én az ágyon ülve, háttadőlve közben ő a farkamra bukott, én pedig a tarkójánál fogva nyomtam rá, és lent is tartottam.Maximum a kis hasamtól nem tudta mélyebbre venni, de azért ezzel nem volt gond. Közben izgattam a punciját és valahogy 69be fordultunk. Itt is volt zacsi nyalás, mélytorkos elemek. Közben pedig mindkét nyílást felkutattam nyelvemmel, vagy az újjaimmal.

(2020-11-03) : Hamarosan már a bré is a szájában között ki, majd nemes egyszerűséggel fejét hasamra húztam. Egyik kezem a tarkón, másikkal pedig az állát fogtam Ott tartottam, és közben dugtam a száját koppanásig. Többször megismételtük a folyamatot. Igencsak jó esett, hogy egy nagy jó mélytorok élményt tudhatok magaménak. Ekkor belépett versenytársam, így már ketten kényeztettük Úrnőnket.

(2020-11-03) : Már itt is, egyből tövig bekapta, és teljesen eltüntette a velem egykorút, míg ismerősöm az ágy széléről nyalta, ujjazta tovább partnernőnk kelyhét. Kis időt követően fordultunk, így én férhettem hozzá a csodás puncihoz, amit újaztam, nyaltam ahogy csak lehetett, így kényeztetve kedvesem. Eközben kollega kezelésbe vette istennőnket,