143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Fanni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Fanni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 10:13:09

ThomasShelby
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Ezen a helyen a telefont nem a lányok kezelik, hanem egy kedves hangú hölgy. Általában már a kora reggeli órákban hívható, így nem volt probléma egyeztetni egy másnapi időpontot. SMS-ben fixáltam a programot, értékelendő hogy visszaírtak mindig hogy várnak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
1-es villamostól kb. 5 perc séta, a címezésre oda kell figyelni de ha a kávézóval szembe állunk akkor a jobb kézre eső épületről van szó. Korábban elkövettem azt a hibát hogy túl mentem még egy épületet mivel nagyon hasonló a számozás és a betűzése.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Belépve amerikai konyha nappali fogad illetve illatosító gyertyák és füstölők illatát lehet érezni. Gyenge félhomály fogad majd a két szoba közül az egyikbe vesszük az irányt. A szoba mellett lévő fürdőszoba kádas, a belépésnél érdemes figyelni mert csúszik. Szájvíz tusfürdő választék rendben, korán mentem de pár pohár már volt a kukában, egyébként annak ellenére hogy egyszerre ketten dolgoznak a hely diszkrét benyomást kelt. Tükörből viszont lehetne több illetve jobban elhelyezve, maga a kezelés egy franciaágyon zajlott.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő, most egy kicsit barnább hajú fiatal arcú és testű leányzó fogadott. Fanni melleit külön kiemelném, alacsony (167cm) termetéhez képest igen nagyok és a formájuk is tökéletes. Bőre hibátlan, TETOVÁLÁS MENTES (!) ami manapság nagy kincs illetve semmi egyéb mű dolgot nem fedeztem fel rajta így tökéletesen meg voltam vele elégedve. Arca is szép ami passzol a nőies természetéhez.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Lábaktól induló masszázst kaptam a két kényeztetés között, kifejezetten kellemes volt és megfelelő erősségű. Igaz nem ez volt a látogatás fő célja de csak hozzáadott az élményhez. Fanni krémmel masszíroz, közben lehetett vele beszélgetni sok mindenről bár ha elhallgattam ő nem kezdeményezte a kommunikációt ami csak segítette a ellazulásomat. Ügyesen érti mi kell a vendég számára.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Korábban már jártam itt Kiránál, Lilinél de mégis Fanniról írok mert az kényeztetése volt a legjobb a három közül. Tudni kell hogy ebben a szalonban a legtranszparensebb a programkínálat. Az alap szolgáltatáson felül lévő extrák közül lehet válogatni. Az elején megbeszéltük, hogy miket szeretnék amit készséggel teljesített az extrák keretein belül. Javasoltam pár pozíciót, hogy miként történjen az orális kényeztetés amire nyitott volt. Finoman tud kényeztetni, semmi cibálás illetve kellemetlen mozdulatok, igazán kellemes kényeztetést kapott a farkam mind kétszer, a többit az olvasó fantáziájára bízom, ez a beszámoló nem a pontvadászatért íródott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén kiegészítve a kért extrákkal egy kicsit felkerekítve. A legkorrektebb szalon ilyen téren, az ember azt kapja amiért megy *5-ös kiszolgálással.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fanni egy nagyon értelmes lány, sokáig nem lesz itt szerintem, talán csak addig míg rendeződik a helyzet a világban. Mind emberileg minid kényeztetés ügyileg maximálisan elégedett voltam vele mindezt egy szemtelenül fiiatal külsővel körítve.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Fanni nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-18) : Hasra fektetett majd lábaimmal kezdte. Hosszan kényelmesen elvolt majd feljebb ért fenék és hátam masszírozta. Inkabb simogtás volt de jól eső volt érintése. Után kezdett kicsit izgalmasabb helyekre nyúlni befejezés gyanánt. Utána kért meg a fordulásra aztán szemből kis olajozós célirányos minden részletre kitérő masszázsban volt részem. Tövében simogatva, herékre kitérve,

(2020-12-12) : A masszázsa közepes, inkább simogatás. Ez volt elmondása szerint a harmadik napja, a mélyvízbe rögtön egy négykezessel került, ami hasznos lehetett, hiszen sok fogást láthatott élesben. Nos vagy nagyon jó volt az oktatás, vagy Fanni tényleg őstehetség. A combtőnél úgy simított be kezével a zacskómra, hogy ágaskodó falloszom nőies pacsításra kényszerített. Kisvártatva meg is fordultam.

nagyon jó: 1db
(2020-12-30) : A lábamnál kezdte, kellemes volt, majd jobb lábra áttért, ott elidőzott, cirogatott is, ismert pontokat hol jó. Elején beszéltük, hogy én simogató-relax masszást szeretnék, mert irodaban kaptam masszást, és a hátamnak az erős mozdulatok-nyomások nem jók. Fanni kellemes hátmasszást adott. Közben mondtam, szólj ha fordulhatok. Meglepetésemre megtudtam, ha szólok, fordulhatok. Ennek örülök, mert sok masszás szalonban a masszőröknek fix a sorrend, a program.

: 1db
(2021-01-19) : A zuhanyból visszatérésem után megegyeztünk, hogy amúgy is rövid időnket nem pazaroljuk masszázsra, azt majd egy másik alkalommal bepótoljuk. Egy-két simítás még állva történt, de "leparancsolt" a tatamira, hátamra fekve. Nem teketóriázott sokat, két simítás után a szájában találtam magamat.