14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
54
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
TIFFANY szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

TIFFANY-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-29 22:30:06

Freude
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

TIFFANY beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen elértem a reggeli órákban majd egyeztettem egy órás meetinget.Elmondta a lehetőségeimet és az Nfvsz. xtrát,nyílván éltem is vele,naná.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Felkerekedtem és irányt vettem az Autobahn felé,vaze kísért utamon.Kondorosi cicaparkban van a rendelő ahol kényezteti a makker sereget.Beégett retinámba a kerület laktam erre régebben.A boltnál szoktam parkolni mostanában,régebben a labanc kúton.Villamos is jár ha érdekelne.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Megfelelő helyszín az eféle mókázásra.Percre pontosan érkeztem,majd kapukód és irány a lift.Kapott emeleten kiszálltam és az ajtóhoz siettem.Kopogtam és nyílt az ajtó.Többen rendelnek a lakásban,de nem találkoztam senki mással.Kellemes meleg volt.Szobában inas,kis tükör,óra kényelmes ágy van.Fürdőben szájvíz,pár tusfürdő és normál méretű kádban csapattam le az út porát.
TIFFANY külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Retusmentes képeinek megfelelő csinos,magas fiatal tündérlány.Helyes arca apám egykori kedvencére,tényleg egy egykori magyar pornósztárra hasonlít,nekem nagyon tetszett.Cickók feszesek és szájba illőek.Csodás kerek popsival áldotta meg a természet a hozzám hasonló pillangóvadászok legnagyobb örömére.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Piros csipkebody jellegű egyberuci volt a fogadószett,fekete lyukacsos combfixel.Gyors zuhanyzásomból visszatérve hamar lepattintottam róla ezt,de természetesen a combfix maradt mivel imádom az ilyesmit.
Lehúztam róla,ezért egy vonalba kerültem a kemény popóval.Le is taperoltam,csókolgattam,élveztem a szituációt,majd az ágyra kerültünk.Csókolóztunk picit majd jobbról közelített felém párducom és ajkai közé helyezett.Állt már broky és várta bedurranva a fransziát.Megfigyeltem a folyamatot,láttam ügyesen bánik vele ezért kifordultam jobbra és elkezdtem játszani a kis pillangóval.Vissza nézegettem,ő kéjtől csillogó szemembe látta,hogy majszolja,nyalogatja vezérem.Csodás érzés kerített hatalmába majd gondoltam egy bűvös számra.
69 ez a szám,itt vagyok elememben igazán!
Szuperül éreztük egymást,azonnal megtaláltuk a közös dallamot.Szépen kényeztettük egymást én alulról adtam az ütemet látvány is fantasztikus.
Megkértem,hogy ajakkal gumizzon fel ami sikerült is neki.Következett a kutyus pozitúra,kipucsított az ágy szélére én meg vigyorogtam a csodás látványtól.
Belenyalogattam a popsiba és beraktam neki vezérem.
Hamar elértem a megfelelő tempót csak úgy kéjesen sikoltozott.
Tudom jól tolom,de azt nem gondoltam hogy ennyire.
Hangja hatására még jobban járattam benne brokyt nagyott hajtottam magamon még én is meglepődtem az iramon.
Csúcsra járattam magam letéptem a gumit,ő rám startolt és ajkaival hárította akciója jutalmát.
Nem ugrott le a patronról,kiszívta a fehér anyagot majd belecsorgatta a kukába...
Megpihentem az ágyon és kaptam egy simogatós,olajos hátmasszt. Derekamon pihent le úgy abszolválta,közben beszélgettünk erről arról.
Belefogtunk még egy hasonló mutatványba,de megszakítottam a mókát mivel láttam,hogy elment az idő.Lemostam az olajat még egy zuhany és leléptem...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre raktam ki az átlagosnak mondható,Nfvsz.-el bővített bokrétát bár nem ő kérte.Korrektül zajlott le minden.Soraimból láthatod,hogy nagyon megérte a kiruccanás.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Páran már megénekelték csodás élményüket vele,nem ért csalódás.Vendégcentrikus fiatal és kívánatos,párduc testű pillangó,megérte levadászni,mert repül vele az idő.Dogiba volt egy kis theater hanghatás alapján,de ez egy ilyen móka.Csodásan telt a találkozó örülhettem neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés TIFFANY szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-05 21:38:12
Grazie!
Szerintem ettől több infó nem kell,ide! Lehet itt regényeket írni,de szerintem felesleges.
Akinek ez az infó nem elég az meg kérdezzen bele!

2021-01-05 14:43:55
Így kell ezt csinálni. És velősen, de tömören közre is adtad. Gratula...

2021-01-04 21:31:45
Köszi én is élveztem a mutatványt. ;)

2021-01-04 20:19:44
Igen, ez egy ilyen móka. Nagyon élveztem olvasni ezt is. Köszi szépen. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókTIFFANY legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-09-12) : Aztán újra örvendeztetett torkának mélységével, én azt sem tudtam mit tegyek. Ekkor egy újabb technikával kápráztatott el. Torkával masszírozni kezdte a szerszám fejét, majd elengedte, s egy idő múlva újra rászorított. Na ekkor azt hittem, itt a vég, de ennek ellenére kértem, ezt ismételje meg többször. Amikor már teljesen felajzott, 69-re tettem javaslatot. Azt hittem, így időt nyerhetek, ami nem sikerült túl hosszúra.

nagyon jó: 3db
(2021-01-01) : A csókolózást követően hátamra dőltem, amit megértett, és lejjebb helyezkedve franciázni kezdett nekem. Finom, változatos, bár nem mélytorkos, és a szemkontaktus is elmaradt. Ezzel együtt remekül éreztem magam (Tudom, mondhattam volna, de jobb szeretem a vendéglátómra bízni magam, pláne, amíg jó dolgok történnek! ) Kölcsönösséget kértem, majd pár perccel később óvszerhúzást. Ismét remekül megértette testbeszédem,

(2020-12-25) : Ő az ágyon négykézláb szemből ajkai közé veszi a lompit. Fiatal kora ellenére egy profi szopást bonyolít, nyálas, finom, érzéki. Haját össze fogja , fogom finoman irányítva. Kívánom szaftos puniját, javaslok egy 69-et. Itt már olyan jól érzem magam, hogy gondolom így lesz végem. Lefetyelem a pinalét,

(2020-11-17) : Nagyon finom volt, pár nyalintás után felajánlotta a francia kényeztetés, fenomális volt, kértem forduljunk 69be. Késégesen meg is tette, jeleztem felé, hogy nagyon tele vagyok, hamar elfogok durrani. Az első így lett vége, hatalmasat élveztem magamra, ő nagyon finoman segített. Kis pihenő, dumcsi. Nagy értelmes, okoslányt ismertem meg személyében. Felajánlottam a masszát. Ez nem tartott sokáig, a popsi látványa rabul ejtette

: 1db
(2020-10-26) : Majd megkérdezte jöhet e Ő, amit szívesen engedtem neki mert éppen egy NFVSZ-ba ra vágytam ott és akkor, amit nagyon jól csinált! Pont ahogy szeretem, lágyan, lassan, DT. elemekkel megspékelve..... Közben kérdezte szexet nem is akarok? Menet közben majd kiderül válaszoltam, de olyan jól esett ahogy sz.p.ott hogy hagytam a dolgokat szabadon megtörténni..... A vég a pici szájában ért,