25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
353
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Demóna szexpartner

szexpartner

Demóna-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-29 20:39:42

BungalowBill
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Demóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-30

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Előbb telefonon hívtam, aztán a leegyeztetett időpontot VTR-en is lefixáltuk. Már ekkor is kedves volt, megbeszéltük mi fér bele az alapba, és mi volna extra. Könnyen elérhető volt, elsőre felvette, és a telefont követő 2 órán belül már nála voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület egy jól szituált negyede volt az úticél. Ha azt mondom Marina Part, akkor biztosan sokaknak ismerős és jól csengő ezekben a körökben. Én metróval mentem, a Duna Plázától 10 perc kényelmes sétára volt, a modern lakópark egyik lépcsőházában. A cím pontos, nem nagyon lehet eltéveszteni.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Egy tágasabb, kényelmesen berendezett, szép modern lakás. Kuckónkban egy nagy franciaágy, hatalmas tükörrel vele szemben, ami akkora volt, hogy majdnem az egész falat befedte. Előre csorgott a nyálam, amikor megláttam... A fürdőszoba szintén tágas, jó széles tükör a mosdó fölött, tisztaság, fürdőkád, tusfürdők, minden teljesen oké. Ottlétem alatt rajtunk kívül is volt még mozgás a lakásban, de ez nem volt zavaró.
Demóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Demóna már ajtónyitáskor lenyűgözött, szép, magas, hosszú combjaival, karcsú alakjával. Abszolút megfelel a képeken látottaknak. Arca is kellemes meglepetést nyújt, mivel kitakarja, így csak ott konstatálhattam, hogy milyen csinos és fiatalos. Haja gyönyörű, hosszú. Visszatérve a magasságára, ezt még egy magassarkúval is "megfejelte", ami már tényleg egy manöken hatását keltette, elképesztően dögös nő! Mellei természetesek és szuperek, mert így is jól megtermettek, nagyon szerettem fogdosni, majszolni őket.
Máskülönben korát tekintve nekem kifejezetten fiatalabbnak tűnik annál, mint amit ez a MILF kifejezés sugalmazni szokott, és őszintén megvallva, ha csak ismeretlenül elmenne mellettem az utcán, azt gondolnám, hogy valami fősulis sportolócsaj. Egy szó mint 100, bombanővel van dolgunk!

Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Fürdő után a szobába lépve előbb röviden letisztáztuk mi legyen a program, aztán megvált ő is ruháitól és az ágyra hemperedtünk, ahol finoman kezelésbe vett az ágyékom tájékán. Előbb csak kézzel, de érezhetően szakszerű mozdulatokkal állította harckészülségbe a velem egykorút, és ösztökélte fütyiből vértől duzzadó, vaskos bránerré. Ehhez sok idő nem kellett, viszont azt láttam egyből, hogy ezen a téren is profihoz van szerencsém, mert írtó jól csinálta. Szerintem a lingam masszázsnak egyik válfaját alkalmazta, amihez mondjuk én nem értek, de az a lényeg, hogy ő igen. Ilyen előkészítés közepette rövidesen ráhajolt és szájával is rácuppant. Kezével most már amolyan fejőmozdulatokkal rásegítve, szép egyenletes tempóban cumizott egy jóideig. Mivel az ágyon felülve helyezkedtem el, közben lehetőségem volt a háta fölött áttekintve a tükörben bámulni, ahogy fenékkel bepucsít és az édes kis nunija kibuggyan a combjai közül. Felemelő látvány volt, és ebben az egész szituációban pillanatra el is kalandoztam, hogy az élet alapvetően mennyire szép, nomeg, hogy milyen jó találmányok ezek a tükrök... :)
A franciát nem vittük végig, viszont jól esett, amikor ő is jelét adta mosolyogva, hogy tetszik neki ez a tevékenység. Bizony nagyon odaadóan csinálta. Elővettük a védőfelszerelést, "felöltöztetett", majd lovaglóban folytattuk, ami sajnos csak nagyon rövid ideig tartott, mert valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a merevedésem nem volt tökéletes. Valószínűleg a frissen húzott gumi lankasztott le egy kicsit, de ezen nem tétováztunk sokat, hanem gyorsan felszopott megint keményre így gumiban, és utána inkább hátulról kezdtem ostromolni. Így már sikerült rendesen farokvégre kapni. Én az ágy széléhez álltam, ő pedig az ágyon térdelve felém pucsított, így döngettem a derekánál fogva. Oldalról megint láttuk magunkat a tükörben, itt egy pici pornós feeling is beütött, mert annyira szép volt a teste, és a nagy cicijei ahogy rázkódtak, lengedeztek. Előre is markoltam rájuk néha, ráhajoltam csodás testére, majd egyik lábammal egy idő után felléptem az ágyra, így még erősebben tudtam fedezni őt. Egész sokáig toltam így neki, kiélveztem minden percét, tőle olykor kis halk nyögdécseléseket hallottam. Reméltem, hogy neki is jól esik. Akkor már eldöntöttem, hogy ebben a pozícióban elviszem a durranásig, ami így is lett.
Ezután pihenésre volt szükség, ezért én lehasaltam, míg ő megmasszírozta a hátamat. Ekkor tudtunk egy kicsit beszélgetni is, nagyon jófej lány, mesélt magáról ő is, én is. Ez a rész is hangulatos volt, mert nagyon közvetlen, mintha már évek óta ismernénk egymást. Ami pedig a masszázst illeti, megint egyértelmű volt, hogy ért hozzá. Sajnos viszont az idő annyira előre haladt, hogy ezután már nem jutott idő másra, pedig én még szívesen kipróbáltam volna újabb pozitúrákat vele, vagy akár a franciázáshoz visszatérni... Ő is sajnálkozott, de annyit még felajánlott, hogy fürödjünk le együtt, amit nagyon jó ötletnek tartottam, ígyhát elvonultunk közösen a kádba, ahol búcsúzóul legalább még egyszer megtapogathattam a bájait.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot a végén tettem le az asztalra, ha lett volna NFVSZ, akkor az extra, egyébként meg a pesti alapáron szolgáltat. Legalábbis nekem a többieknél is ennyit kellett adnom általában...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Túl azon, hogy dugtunk egy nagyon jót, én leginkább a kellemes hangulatot emelném ki, amit Demóna a kedvességével és közvetlenségével teremtett. Nagyon tetszett, hogy odafigyel rám, a vendégre. Fent nem is írtam, de például rögtön az ajtóban rákérdezett zavar-e a magassarkú - jómagam ugyanis nem vagyok egy langaléta -, amit nem kértem, hogy vegye le, de megtette volna. Itallal is kínált még az elején úgy, hogy még pezsgőt is bontott volna, ha kérek, de tekintettel a Szilveszter közeledtére, hogy miattam ne használja el udvariasságból inkább a kólát választottam. Ahogy szexben is folyamatosan kérdezte mit szeretnék, és mindent együttműködően, odaadóan megtett, aztán a már említett együttérzés az idő lejárta miatt és a közös fürdés felkínálása kárpótlásul. Mind kicsi apróság, de nagyon sokat számít ilyenkor. Élvezetes volt a rövid, de annál tartalmasabb beszélgetés, ismerkedés, az őszinte hozzáállása a dolgokhoz, miközben egy modell alkatú jófej, laza csaj, úgyhogy nagyon jól éreztem magam vele.
Mindent összevéve minimum FELEJTHETETLENRE értékelném a látogatást, ha nem még jobbra, mert a szó szoros értelmében így marad meg bennem, csak ezt a rangom még nem teszi lehetővé. Nem szokásom ígérgetni, de jó eséllyel visszatérek még hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Demóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-31 15:30:55
Nagyon jól írtál a kalandodról, rendesen viaszaadtad az élményt és jól leírtad partnered szépségét és képességeit is.

2020-12-30 12:12:35
Tökéletes írás amelyből nemcsak Demóna szexuális teljesítményéről kaptunk képet, hanem jó leírás személyiségéről, kedvességéről, a vendégekhez való viszonyáról is.
Aki nemcsak egy gyors ürítésre vágyik, annak nagyon fontos hogy a lány hogyan és mennyire törődik az emberrel.

2020-12-30 11:29:29
Nem csak hogy jól megírt a beszámolód, hanem információban, hangulatban gazdag. Az összefoglalód arról, hogy milyen is Demóna, na az tanítani való.

FunkciókDemóna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-15) : Így a gumi lekerült én felálltam majd franciás kényeztetés kaptam közben kérésemre a heréimmel is játszott nagyon izgató volt hamar újra kemény lettem.

felejthetetlen: 4db
(2020-11-14) : A közös zuhanyzást követően, masszázzsal kezdtünk, kiválóan tud masszírozni, közben jókat beszélgettünk. A masszírozást kiváló érzékkel csinálta, a csúszkamasszázs is nagyon jó volt. Csodás volt érezni, Demoma szép formás idomait. A valóság az, mivel ülőmunkát végzek, sokszor fáj a hátam és Demona kiválóan megmasszírozta. Ezt követte a pálca masszírozása, majd kényeztetése.

(2019-11-09) : She is tall and thin and her big boobs excited me immediately. Her face is also beautiful to look. My rod became rapidly stiff. She appreciated also the caresses, in particular, her sensitive nipples became rapidly stiff.

(2019-11-06) : Kis pihegés után felém keredekedett, majd egy elég dinamikus és nagyon finom francialecke vette kezdetét. Kézzel és ajkaival egyaránt jól bánik drága Demóna. Kis idő múlva védőfelszerelést követeltem, mert már szerettem volna becsúsztatni a helyére kiálló testrészemet.

nagyon jó: 3db
(2020-07-18) : Nagyon eredet stílusú, de nagyon kellemes, krémes kézimunkába kezdett. Nagyon tatszett, meg az is, hogy mindezt az oldalt lévő tükörben is szemlélhettem. Néha-néha rábukott a gyíkra, ezzel fokozva az élményt.

(2019-11-28) : Kedvesem szívta, nyalta, markolászta duzzadó farkamat, körözött nyelvével a makkom körül, majd egyre mélyebbre vette, szívta mígnem teljesen eltüntette szerszámom, mély sóhajaim közepette. Ezen élvezkedés közben megszabadult ruháitól,

(2019-10-31) : Szorgosan dolgozott rajta mellettem térdelve az ágyon. Én közben a hátát, fenekét, punciját simogattam. A puncinak nagyon finom tapintása volt, de lusta lévén most nem kostoltam meg, éveztem, ahogy kényeztetnek. Jó pár perc telt el így, majd egymás szemébe nézve megállapítottuk, hogy behatolásra kész vagyok, így gumit húzott kedves vendéglátóm, rutinosan, kézzel, (nem szöszmötölt, és nem bénázott vele

: 7db
(2021-01-04) : A rovid simi utan jeleztem, hogy szivesebben fekudnek hanyatt mint hason, o rogton ertette is a celzast es “maszirozni” kezdte az ezredest. Valami olajos masszazst kaptam, ami bevallom elsore fura volt, mert nem vagyok jaratos az ilyen megoldasokban, de par perc utan az olaj letorlese mellett a szajaba is bekerult a hancurlec. Itt aztan nem kellett sok ido,

(2020-11-05) : Ezután a kölcsön kenyér visszajár elv alapján az én kényeztetésem következett. Bő olajos farokmasszázs volt. Az olaj miatt azt dondoltam be sem veszi de szerencsére nem lett igazam. Az eredmény érdekes volt, igazán nem lettem kemény de közel voltam, hogy elsüljek. Itt kellet volna egy kicsit határozottabbnak lennem és gumit kérni az aktushoz, de ezt nem tettem.

(2020-08-09) : A masszázst a lábamnál kezdi, először átgyúr, majd simogat, végül csak cirógat, ugyanezt ismételve a hátammal. Kellemes és bizsergető érzés. A szobában füllettség volt, lehet, hogy valakit ez zavar, de számomra izgató volt összetapadni egy kicsit Demónával. A masszázst követően én szeretnék foglalkozni vendéglátómmal. A csók a vírushelyzetre való tekintettel most tiltott. Végig simítom, puszilom bársonyos bőrét, testét.