25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:30-tól hívható
13
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Natasha szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Natasha-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-29 10:25:25

jóöregharcos
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natasha beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Tavasszal jártam már nála akkor nagyon kedves volt gondoltam mégkéne ismét látogatom.Délelőtt hívtam kora délutánra kértem egyórás randira időpontot
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Marina parton található a szalon,mivel már jártam ott könnyen megtaláltam.BKV-val mentem a Duna Plázáig onnan pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű emeleti lakás franciaágy több szoba fürdőszoba tiszta kádba belépve lehet tusolni.Minden a célnak megfelelő.
Natasha külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Natasha egy fiatal leányzó formás kerek popsi hosszú derérékig érő barna haj vidám lány amolyan bújós cica így tudnám őt leírni.Megérkezésem után puszival fogadott szexi feke szettben emlékezett rám kicsit meglepődött,hogy meglátogattam mivel most szexpartner kategóriára váltott.A multkor nagyon kedves volt jó volt nála ezért jöttem ismét el hozzá,régen voltam már szexpartnernél meglátjuk mi sül ki belőle.A szobában voltunk amikor kérdezte,hogy tetszenek e az új képei mondtam,hogy nagyon jók nagyon szexisek,először azt hittem ez egy másik lányé nevetett rajta.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Fürdés után kértem,hogy masszázzsal kezdjünk.Natasha ezúttal krémmel masszírozott nagyon finoman dolgozott a hátamon majd vállam jól átgyúrta közben beszélgettünk kinél mi volt a karácsonyi menü.A végén kaptam egy finom lábmasszázst.Fordulás után kértem,hogy feküdjön a helyemre lassan birtokba veszem finom nem teljesen csupasz punciját.Finoman nyalni kezdem majd egyre jobban belelendülök a nyelvemmel egyre hevesebben dolgozom Natasha finoman rám szól hogy lassítsak egy kicsit.Kezdi jobban élvezni munkálkodásomat amit szapora nyögései jeleznek. A csúcsra nem jut el de így is jó volt neki amit a tudtomra adott,majd helycsere baloldalamra térdelt egy felvezető francia következett finoman majd egyre nagyobb intenzitással szopta a farkam.Egy kicsit útban volt neki a hosszú haja többször igazgatta amikor jó kemény lettem kérdeztem tőle,hogy lehetne egy lovaglással kezdeni ?Azt csináljuk amit szeretnél akár a Kámaszutrán is végig mehetünk mondta nevetve,ahhoz már öreg vagyok válaszoltam,majd kértem a védőfelszerelést.Egy kicsit bénáztünk a felbontásával Natashásának csúszott a keze nekem adta,hogy bontsam ki a végén sikerrel jártunk.A kicsit lankadó férfiasságomat szájával ismét keményre varázsolta ,majd felhúzta rám a köpenyt és beleült egy fergeteges lovaglásba kezdett nagy élvezettel csinálta kérte,hogy markoljam a cíciket,nagyokat sóhajtott hangosan élvezettel lovagolta meg a szerszámot,majd a popsijával szinte hullámzott a farkamon én a két kézemmel megmarkoltam rászorítottam a farkamra szenzációs volt.Ezután helycsere missziben folytattuk többször ki-be pumáltam a fiatal punciját nyögêsei jelezték,hogy kedvére van a sokadik lökés után kicsúszott a farkam ezután kértem,hogy franciával fejezzük be.Már nagyon hozzászoktam a franciához éreztem,hogy csak orálisan fogok tudni elmenni.Gumi le Natasha ezúttal a jobboldalra térdelt Lassan fokozatosan kezdett kényeztetni a szájával időnként a kezével is én közben benyúlok a lába közé finoman a csiklóját simogattam kérte,hogy ne csináljam erősen.Nagyon élveztem ahogy a nyelvével is játszadozott a makkomon egy idő után gyorsítani kezdett a tempón felváltva kézzel szájjal dolgozott a beteljesülés előtt nagyokat sóhajtok ekkor kivette a szájából a kezével világra segíti a gyermekeket.Megtörölget egy kicsit mellém térdel beszélgettünk,majd ismét tisztálkodás utána egy pohár colával kedveskedett.Gyorsan ő is letusolt,majd felöltözésem után visszajött törölközőbe burkolózva mellém ült .Jó volt veled mondtam neki ő átölelt és puszilgattuk egymást,majd kikísért puszival köszöntünk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásos Marina parti csokor.Elnézést kért,hogy nem reagált a Vtr-re de megkaptam érte a 20 perc ráadást amit ki is töltöttünk. Randi végén amíg Natasha a fürdőben volt az éjjeliszekrényre tettem egy nagy és egy kis barna rózsaszálat

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ritkán szoktam szexpartnerhez járni inkább a masszázst favorizálom.Kicsit tartottam tőle hogy fog menni de Natasha kedves személyisége garancia volt hogy sikerült egy felejthetetlen bő órát eltöltenem vele .Azt hiszem nem utoljára látogattam meg ezt a kedves lányt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasha szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-03 21:10:06
koszi a jo beszamolot, ha bekezdesekre tordeled a szoveget konnyebben tudjuk olvasni

2021-01-02 00:58:15
Jó kis beszi...
Csak így tovább!

2020-12-30 19:57:05
Szuper beszámoló lett,gratulálok:)

2020-12-30 15:14:23
Én csak most jutottam el oda, hogy az előző besziteket is olvastam. Egymás után a kettő, külön csemege. Kevés Pasi tudja elmondani, hogy Partnerével mind a két kategóriában működnek. Köszönöm és Gratula nektek!

FunkciókNatasha legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-08) : Elfeküdtem az ágyon és elkezdett franciázni. Egy lassabb tempóban csinálta, de mikor látta, hogy kellően merev vagyok akkor elkezdett egyre több nyálat, majd kérte, hogy a mellei között is járassam meg. Elfeküdt az ágyon én pedig terpeszben voltam fölötte és még egy kevés nyállal tovább síkosítva indult a kebel szex. A cicijeivel körbefogta a velem egykorút

felejthetetlen: 4db
(2021-01-08) : Nem csattogós, hanem jól rászorítós mozdulatokkal addig tekerte magát rajtam, míg el nem élvezett. Aranyosan mosolygott és kicsit kuncogott utána, ez biztos nem volt színjáték! Ült még rajtam és átadta a gyeplőt. Innentől nem volt finomkodás, egyenesen kérte-kívánta, hogy magamévá tegyem Őt, úgy igazán. Alámarkoltam a popsinak és ütemesen pumpáltam alulról.

(2020-12-29) : Mikor ezzel végzett akkor elém térdelet és belekezdett a franciába. Mivel a méretem számára nagy több szempontból is, ezért a mélytorkot nem tudta abszolválni, de élveztem a szájmunkáját. Közben a szép hosszú hajával is foglalkoztam, mert élvezetes volt azt simogatni Később az ágyra kerültünk és itt folytattuk, majd váltottunk. Pár csók után a ciciket vettem kezelésbe.

(2020-06-16) : Miután beléptem az ajtón mindkét lánynak bemutatkoztam és egy-két puszi utána levettem a cipőmet és a szobába vezettek. Rövid csevegés mellett frissítővel kínáltak és ezt elfogadva folytattam a leöltözést. Mire végeztem addigra megkaptam a frissítőt, aminek a felét elfogyasztottam. Elvonultam fürdeni és az út porának lemosása után visszatértem a szobába. Itt az ágy fejtámlájához ültem és elkezdődött egy párosnak mondható sztriptíz.

nagyon jó: 3db
(2020-12-24) : Ha az ember megtalálja Natasha érzékeny pontjait, eléggé beindul a kisasszony és jelzi is, hogy mit és hogyan is szeretne. Szép ápolt, jól reagáló puncival találtam szembe magam. Ajkaival csodát tud művelni és síkosítót sem kell bevetni az előkészületek után. Nem variáltuk túl a dolgokat, voltunk alul-felül, majd felül-alul. A végefelé megjött rendesen az ő hangja is és biztatott is a folytatásra.

(2019-11-22) : Natasa a hátamat kezdte el olajat használva masszírozni nagyon finom apró kezeivel érzékien inkább simogatónak tűnt de igy is nagyon jó érzés volt ,közben Ayse a lábamat kezdte el masszírozni a tőle megszokott kellő erővel.

(2019-10-23) : Illatmentes krémmel történt főleg a nyakam, hátam és a derekam kapott kellemes simiket, ami hamarosan cirógatásba ment át, mintegy előfutáraként a végső kényeztetésnek. Kicsit beszélgettünk ezalatt korábbi munkáiról, de nem merültünk mélyebbre az élet nagy megoldatlan területeire

: 1db
(2020-01-19) : Fürdés után az ágyra feküdtem Natasha bekente a hátamat olajjal és finoman maszírozni kezdte a hátamat ekkor már csak a fekete combfix maradt rajta.Kérdezte,hogy megfelö az erösége mondta,hogy nem erős a keze nekem tökéletesen megfelelt