Lina erotikus masszázs
LEHETNE JOBB
erotikus masszázs

Lina-

V.I.P hirdető
45/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 11:34:22

satyros
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Karácsony fáradalmait kilazítandó neveztem be hétfő délután egy kellemesnek ígérkező masszázsra. Nagyon könnyen sikerült elérnem Linát, a telefont szerintem nem ő kezelte, de mindent sikerült tisztáznunk. Legalábbis én azt hittem...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyet már ismertem, korábban jártam abban házban, igaz ugyan, hogy egy másik lépcsőházban, de azért sikerült megtalálnom ezt is. GPS pontos és a BKV villamosa is ott tesz le a ház előtt. A kapuban megkapom a pontos kódokat, első emelet, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Modern kori falanszter az összes előnyével és hátrányával. Most még tiszta és rendben van, 10 év múlva már biztosan nem így lesz. De hol leszek én már 10 év múlva?!
A lakás kicsi, a szobák és a fürdő is az, de a célnak nagyon is megfelel. A szobában egy kemény tatamin történik a masszázs, a földön tükör van elhelyezve hosszában, hogy jól lehessen később “mozizni”.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lina nagyon szép lány. Sudár , vékony alakja van, szép hosszú sötét haja, a képek nagyon pontosan visszaadják hogyan néz ki, a valóságban is ilyen. A mellei nagyon szépek. Nagyok , de nem az odatapasztott fajtából, hanem inkább természetesnek tűnnek, mint szilikon labdáknak. Szép munkát végzett a sebész. Az arca is szép, nekem nagyon tetszett. Kedves és mosolygós, könnyen lehet vele beszélgetni sok mindenről.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
2
Erotika:
2
Hatékonyság:
2
Időráfordítás:
1
Egyéni igények:
3
Fürdés után egy combfixes harisnyában meg fehérneműben kezdett neki a hátmasszázsnak miután leheveredtem a matracra. Elég kellemes volt , bár szakszerűnek semmi esetre sem mondanám. Próbált erőt is belevinni, de nem mindig sikerült. Egy idő után megkérdezte, hogy megmasszírozza-e a lábamat is. Nem nagyon értettem a kérdést, de természetesen igent mondtam. Közben sok mindenről beszélgettünk, olyanokról, hogy október óta dolgozik vagy ,hogy mit csinált korábban stb.
Már éppen kezdtem volna teljesen átadni magam a relaxációnak, amikor a telefonjára pillantott és megkérdezte, hogy nem akarok-e megfordulni. Kicsit korainak találtam , de arra gondoltam, hogy elszaladt az idő anélkül, hogy nekem feltűnt volna . A lényeg, hogy örömmel fordultam hanyatt fekvésbe.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Kölcsönös francia:
1
Natúr francia (előjátékként):
3
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
A melltartó lekerült róla és megpillanthattam, illetve meg is simogathattam a gyönyörű ikreket. Nagyon szép a formájuk és a tapintásuk.
Viszont ebben az idilli állapotban jött egy kisebb fajta hideg zuhany. Kiderült, hogy az adatlapon alapként feltüntetett franciás kényeztetés feláras!!! Alapban csak a kézimunka van (???😳) Ez több szempontból sem fair, legfőképpen azért, mert abban a helyzetben szerintem senki sem áll fel és hagyja ott őt a nem korrekt hozzáállás miatt. Viszont onnan kezdve részemről vége volt az addigi jókedvnek. És sajnos még nem volt vége a kellemetlen meglepetéseknek! Vártam volna, hogy mikor veszi kezdetét a hirdetésében szereplő “felejthetetlen csúszka vagy lingam masszázs”, de valahogy mindkettő elmaradt. Helyette jelezte, hogy a kölcsönösséget amúgy nem szereti (!???😳😳), de majd 69-be fordul hogy azért közelről nézzem közben a punciját. WTF?!
Megértem, hogy van ilyen, de akkor ne írja ki az adatlapra, hogy van, ráadásul alapként!
A csodás teste és formás fenekének látványa visszatérített sokkos állapotomból az erotika világába és kezdetét vette a levezetés. A franciája sem sikerült valami fényesre , mert kb 10 mp után kivette és kézzel folytatta, majd egy idő után ismét bekapta, de mielőtt jól át tudtam volna adni magam az érzésnek megint kivette és kézzel folytatta. És ez így ment egészen a végéig. Ami amúgy NFVSZ volt, az előzmények után csodálkoztam is rajta! Ráadásul a szájában hagyott lenyugodni...
Majd elmentem fürdeni, ahol az órámra néztem és döbbenten állapítottam meg, hogy az ajtón való belépéstől még csak 38 perc telt el!!!!!😡😡😡😡
Na ennyit az egy órás randiról...
Elszámolás
Korrektség:
1
Megérte:
2
A telefonban mindent tisztáztunk , így az igen kellemetlen pillanatban (álló helyzetben a tatamin feküdve) közölt váratlan extra költség (ami az adatlapon alapként van feltüntetve) nagyon kellemetlenül érintett. Olyan gyorsan végeztünk és mentem másodszorra is zuhanyozni, hogy azt hittem, hogy azt gondolja csak egy fél órára mentem. Naív voltam, mert pontosan tudta, hogy egy órára fizettem, de csak 40+ percet töltöttem ott. Így és az extrákkal már nagyon nem érte meg.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amikor beléptem Linához és megpillantottam azt gondoltam, hogy nagyon jó helyen járok és jól tettem, hogy hozzá mentem. Aztán a kellemetlen meglepetések miatt megváltozott a véleményem, mert az adatlapon szereplő lehetőségek közül nincs kölcsönösség, nincs csúszka, az alapnak jelzett franciás kényeztetés az egy órás díj húsz százalékáért vehető igénybe extraként. 😡 👎🏿
Amikor rákérdeztem, hogy ugye tudja, hogy nem fél órára mentem azt válaszolta, hogy “nem kell sietnem a második zuhanyozással , meg jön majd a következő vendég és nem szeretné, ha összefutnánk”. Azt hittem rosszul hallok, nem zuhanyozgatni mentem oda b...ki, hanem masszázsra, azzal szeretném az időt kitölteni. Összegzésként azt gondolom, ha az a célja, hogy a vendégek csak egyszer forduljanak meg nála, akkor jó úton jár, de ha szeretne visszatérőket is, akkor korrektebbnek kellene lennie a jövőben. A valóságnak megfelelően írja ki, hogy mit vállal, mi alap és mi extra. Amúgy ez a része engem már biztosan nem fog érinteni. Sajnálom, mert tényleg szép és kedves lány, ráadásul a VSZ befejezés kifejezetten jó volt.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-12-28 18:16:34

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-14 18:17:26
Kristóf mivel nem értesz egyet?
Satyros kollégával nem úgy történt ahogy leírta?
Mindenesetre látni, hogy küldtél be beszit. Ha Lináról szól, mindenképp elolvassuk.

2021-01-14 15:44:43
Lina egy gyönyörű és kedves nő. Nem értek egyet veled satyros. Én minden a megbeszéltek alapjan kaptam. Nagyon jól masszíroz és jól is csinálja amit csinál. Egy igazi nő

2021-01-13 09:47:09
Sajnálom hogy így jártál! Egyúttal köszönöm h időt szántál a tapasztalataid megosztására.

2021-01-12 21:45:55
Köszi szépen, hogy megírtad. Nagyon jó ez az oldal, mert ha időnként "mi szopunk",
akkor is csak az egyikünk, a többiek meg gyorsan okulnak és leveszik a lányt a kedvencek közül.
Jövök Neked ezért a beszámolóért egy sörrel. Jobb élményeket kívánok.

2021-01-12 00:27:21
Sajnos Lina ilyen! Ha a melltartót is csak kérésre veszi le, a nf-et extraként számolja, az idővel játszik, a mellbimbói túlérzékenyek, a kölcsönösséget piros napjaira hivatkozva zárja ki...... szóval más is így járt.... jobb az óvatosság. A lány nem biztos, hogy jó helyen van itt, a beszid viszont jól rávilágított a nehézségekre!! Kösz a munkádért!!

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.