4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Hannácska szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Hannácska-

VIP SZTÁR hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-27 21:40:47

Johny1990
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hannácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon láttam a "most elérhető" kategóriában. Gondoltam teszek egy próbát és felhívom. Szerencsémre fel is vette és 1 óra múlvára kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedésben nem vagyok otthon, úgyhogy arról nem tudok érdemben nyilatkozni. Autóval mentem, a GPS pontosan a ház elé vezet, ahol bőségesen áll rendelkezésre parkolóhely, méghozzá ingyenesen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régi panelban van a lakás, a ház kívül-belül igényesen fel van újítva. Méretét tekintve elég kicsi lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. Fürdőszobában zuhanyzó van, higiéniai szempontból kifogástalan, tiszta és illatos törölközők, csomó tusfürdő, dezodor, illetve fogmosó készlet segíti a tisztálkodást. A baszobában egy franciaágy van, ami sajna kicsit recsegős, de a halk lágy zene segít az ellazulásban.
Hannácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei teljes mértékben tükrözik a valóságot, ugyanolyan szép arca van, szép kerek mellei és formás popsija.

Action
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
4
Aktus:
5
Bemutatkozás után megmutatta a fürdőt és a kellékeket. Tisztálkodás után a baszobába visszaérve már csak egy bugyi, melltartó kombó volt rajta, ekkor átadtam az ajándékot, majd el is kezdődött a program.
Kértem, hogy először is szabaduljon meg a melltartótól. Ezt készségesen meg is tette, és nekilátott a franciának.
Kérésemre szépen lassan, finoman szopott, közben kéjesen a szemembe nézett, így erősítve a hatást. Könnyedén elérte a kívánt keménységet, többször is meg kellett állítanom őt, mert már csak egy hajszál híja volt olykor, hogy a szájába lőjek. Ezért mondtam is neki, hogy húzzunk gumit és üljön bele. Besíkosítózta a farkam, illetve magát is és szépen beleült. Elég vadul elkezdett lovagolni és tverkelni a farkamon, ami látványnak pazar volt, azonban én inkább a finomabb stílust választottam. Így közben tudtam szopogatni a méretes, formás és illatos cickóit, ami annyira felizgatott, hogy el is lőttem az első töltényem.
Rendbe tette a farkam és hagyott relaxálni. Egy szót sem szólt, csak ha valamit kérdeztem. Ez különösen tetszett, hogy nem tart szóval, miközben relaxálni szeretne az ember... kb negyed óra elteltével mondta hogy, ha ismét szeretnék majd franciát is, akkor újra alvázmosás szükségeltetik. Miután ez megtörtént, újra ismét a szájában voltam. A látvány rásegítésével megint hamar sikerült neki felszopnija jó keményre, ezért kértem, hogy helyezzen fel gumit. Újra meglovagolt, utána pedig kutyapózban dugtam őt, de a guminak köszönhetően éreztem, hogy sajna nem fogok tudni elmenni. Ezért kértem őt, hogy folytassa azt az isteni szopását. Jó sokáig eltartott, de végül sikerült egy tartalmasat a szájába élveznem. Rövid idő elteltével fel is öltöztem és elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Csak a csókot vettem igénybe az extrák közül, ami nekem nagyon is tetszett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében jó benyomásokkal és élményekkel távoztam, tetszett minden. Nagyon készséges, mindent úgy csinál, ahogy azt a vendég óhajtja. Nekem megérte.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hannácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Johny1990
Lelkes irogató
2020-12-28 17:59:09
Elnézést, nem állítottam át a sorrendet. Most javítottam, szóval a nagyon jó kategóriába sorolom.

xanyo
Rutinos harcos
2020-12-28 11:50:58
Nem derül ki miért kapott csak jó besorolást. Ha leirod hogy minden tetszett amit csinált, akkor legalább egy nagyon jó dukált volna... ha pedig oka van hogy a legkissebb besorolást adod, tudasd velünk is kérlek hogy miért.

FunkciókHannácska legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-02) : Szavakba nehéz önteni azt az érzést, látványt, kéjt, amivel Hanna tud varázsolni a furulyán...óriási művésznő, pláne, amikor két szopás között véletlenül rácsorgat egy adag nyálat a véreresen duzzadó, kőkeményre szopott farkamra... Az valami extra élmény a teste simogatása és a szopásán túl...ahogy Rám nézett és közben csorgott a nyál a szájából a farkamra...majd meg is köpködte

felejthetetlen: 7db
(2020-12-21) : Lágyan, cuppogva, valóban bő nyállal kezdi. Nagyon felhúzott, kérésemre kezés elveszi, lassít, csak a végét nyalogatja. Közben szépséges haját simítom. Szemembe néz, ismét megállást kérek tőle. Hamarosan feladom, érzem, hogy nincs esélyem Hannával szemben, szólok neki. Ami most jön, az valami hatalmas, és tényleg egyedi. Csak a makkom van a szájában, mellyel erős vákuumot képez,

(2020-07-05) : Tud lovagolni, az biztos. Végig a szemembe nézett, ez tapasztalataim alapján nem gyakori. Igazából zavarban voltam. A legjobb mégis az volt talán, hogy végig simogatott aktus közben.

(2019-04-26) : Lekerültünk az ágyra ahol a déli vidékeket vette kezelésbe. Nagyon kellemes NF és izgató kézimunkával és cici szexszel sikerült alaposan megmerevíteni a szerszámot. gumihúzás és behatolás. Lovacskáztunk egy jókorát, majd irány kutyusba.

nagyon jó: 11db
(2020-05-11) : Először egy natúr franciával indul a történetünk, én fekszem, ő pedig felettem, kezem eléri a fenekét azt simogatom míg rúzsos szája szépen eltünteti a farkamat, kezdetben lágyabb finomabb a játéka, és mindvégig míg a szájában van a szemembe néz,

(2020-01-25) : Viszonoz minden ölelést puszit, franciázni szeretne, de nem engedem. Gumit kérek, mert minél hamarabb benne szeretnék lenni. Felpattan az lécre és nagy vágtába kezd. Teljes hosszban, csak a kupak, kis forgás, nagyon ügyes csípőmozdulatokkal variál.

(2019-07-13) : She sat on the bad while I was standing and started a BBBJ. She uses a lot of spitting during the BJ. Not exactly my cup of tea, but ok. Had better (had worse). Then we continued on bad, moved to 69.

: 24db
(2020-12-09) : Fürdés utan leheveredtem az ágyra odabújt hozzám és rögtön kezdődött a francia óra rendkívül ügyes benne és ami ennél fontosabb hogy kitartó.bőnyálas volt az fix közbe tartja a szemkontaktot.ezutan kutyusba atfordultunk dugtam igy is birja határozottan azt kell mondani.utánna visszatértünk a franciára és kb 40percet szopott megállás nélkül.

(2019-12-10) : Én még próbálkoztam volna tovább, de kezébe, illetve szájába vette az irányítást, és ezúttal az ágy mellett állva kaptam egy fergeteges franciát, míg ő a szélén ült. Volt szerencsém a kebelszexben a csodálatos mellei között. Eközben ő a hátán feküdt, én pedig fölötte térdeltem. Nagyin izgató volt, ahogy a látvány is, hogy azokat a gyönyörű kebleit összefogva eltüntette a farkamat. Kifejezettem addig csináltam, amíg úgy éreztem, hogy közel vagyok a kilövéshez, ami nem telt sok időben.

(2019-10-12) : Kis barátomra hajol, és forró ajkai közt tűnök el. Lassan, élvezkedve nyalogatja, köpködi, kicsit kezez, de nem bánom, nagyon fini ujjacskái vannak, újra közelít, ajkai lassan feszülnek a férfiasságomra, siklik lefele, majd fel, nagyobb tempóra kapcsol,

lehetne jobb: 1db
(2019-11-06) : Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonult...