Liza 21 erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-26 15:45:44

Kspisti11
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap végén hívtam Lizát. Jártam nála korábban kétszer is, ezért amikor megcsörgettem, már úgy szólt bele a telefonba, hogy Szia Pisti. Ez igen jól esett, különösen ha azt vesszük figyelembe, hogy ez a Kondorosi. Sajnos épp vendég volt nála (gondolom a fürdőszobában), ezért igen gyorsan beszéltük meg, hogy a szerda délelőtti randit másnap 9-kor egyeztessük inkább. Szerdán reggel elsőre nem tudtam elérni, de nem sokkal később visszacsörgetett. A 10:30-as időpont egyeztetése másodpercek műve volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Kondorosi az itteni társaság számára annyira ismert, hogy erről nem érdemes hosszasan írni. Kocsival is gyorsan oda lehet érni, meg parkolni is könnyű. De BKV-val könnyű odajutni. A címmel sincs gond, meg a diszkrét bejutással sem.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A randi helyszíne erősen megközelíti a hibátlant. 1. Diszkrétek a lányok (érkezésemkor nem volt másik vendég, távozásomkor már volt, de nem a hangokból tudom ezt, hanem abból, hogy a cipőm mellett volt ott egy másik férficipő is. Lizán kívül nem találkoztam senkivel. 2. A tisztaság mindenütt tökéletes. 3. A törölköző és a fürdőszoba mindenestől rendben vannak (ha ott laknék, újabb tusfüggönyt tennék oda, de ez csak esztétikai észrevétel, mert tiszta az azért).

A masszázsszobában egy tatami tiszta lepedővel, egy komód és egy kisebb fotel férnek el. Meg egy jól elhelyezett, és egy másik - túl magasan álló - tükör. Minden rendben van itt is, kivéve hogy a szoba elég kicsiny, és a későbbi élvezetek során nekem elkelne a friss levegő. De itt inkább az én korommal és állóképességemmel van a baj, mint a szoba méretével.
Liza 21 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Liza kb. 9 hónapja van közöttünk, én 7 hónapja láttam őt először. Akkor is nagyon szép volt, mostanra pedig határozottan tovább szépült. A kinézetét legjobban összefoglaló beszit időközben törölték, de a megmaradt beszámolók is egyöntetűek és precízek. Szép szőke hajzuhatag összefogva gumival. Okos érdeklődő zöld szemek, tiszta tekintet, időnként kellemes, pajkos mosoly. Bársonyos sima bőr mindenfelé, sehol egy tetkó: óriási plusz pont. Az egész lányról süt a természetesseg.

Külön bekezdésbe tenném a számomra legfontosabb újdonságot a kinézete kapcsán: a kislányból 7 hónap alatt ragyogó fiatal nő lett. A mellek most is kicsinyek, de immár van rajtuk mit nézni, mit megfogni és simogatni. Most a kicsiny mellek kategóriájában nagyszerűek. Ennél is szembeötlőbb a popsi: ez is egy picit kikerekedett és elképesztően szép lett. Amikor Liza hason fekszik, akkor most hihetetlenül "áramvonalas" az alakja. Májusban azt fejtegettem, hogy semmiképpen nem anorexiás, hanem szép, ámde sovány. Most ez a szó fel sem merülhet. Egy sovány ámde csodás alakú ifjú nőt láttam magam előtt.

Egy bugyi-melltartó kombóban nyitott ajtót, a megszokott módon az ajtó mögé bújva. Azt hiszem piros volt a bugyi és a melltartó, de az események hevében erre nem figyeltem eléggé. A lényeges új elem: egy fehér egyszerű házi papucsban jött-ment, nem a tavasszal megszokott fekete magassarkúban tipegett. Én ezt előnynek tekintettem: van már annyi önbizalma, hogy nem kényszerül ilyen kényelmetlen külső elemekkel javítani a látványt. Az a látvány így is csodás. Megdicsértem emiatt.

Liza most sokkal jobb nő, mint ami a fotói alapján látszik.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A fürdőből visszatérve a már kétszer megismert forgatókönyv ismétlődött: Liza a nappaliban várt rám, majd visszakísért a szobába. Ott az ajtó mellett állva várta, hogy én kezdeményezzek. Hozzáléptem, gyengéden megöleltem, ő pedig szépen hozzám simult. A csók elől gyengéden kibújt, illetve csak valami csók és szájrapuszi közötti dolog sikeredett belőle. Sajnáltam ezt, mert első látogatásomkor igazi nyelves csókokat élvezhettem, de a második alkalommal már ez a szájrapuszi volt - most reméltem ezt a kiváltságot újra visszanyerni, de ez sajnos nem adatott meg. Azért a szájrapuszik is jól estek, és közben levettem a melltartót és a bugyit. Élveztem még egy két percig az ölelkezést és a popsi gerezdek masszírozását, valamint a mellbimbók simizését. Aztán leheveredtünk a tatamira.

Ez a "masszázs" rész közöttünk abban merül ki, hogy én nagy odaadással és kedvesen, de szakszerűtlenül masszírozom Liza hátát, nyakár, vállát és időnként a karjait. meg persze a csodás alakú popsit is. Kérésére ezúttal sem olajat sem krémet nem használtunk. A selymes tükörsima bőrén így is szépen siklottak az ujjaim. Én nagyon élveztem ezt (is), és Lizának is talán kellemes volt. Közben egy tartalmas, a barátihoz már-már közelítő beszélgetés zajlott. Szerencsére ez a rész elég rövid ideig tartott, amikor is szóltam neki, hogy "megfordulhat a kisasszony". Nekem tökéletesen megfelelt ez így, Liza meg elfogadta.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nagyszerű volt ez a rész, de igencsak rendhagyó. Amikor Liza megfordult a tatamin, először mellette feküdtem és puszilgattam az ajkat, a nyakát, a vállait, és időnként a formás melleket. A kezeimmel meg simogattam erre-arra. Aztán lassan lekerültem a széttárt combok közé és elkezdtem nagyon gyengéden nyalni őt, de nem nagyon engedte: az egyik kezével letakarta a csiklóját, sőt a nagyajkak felét is. Nem volt ez szokatlan a számomra: az előző két alkalommal is hasonlóan alakult. Viszont Liza most már talán öntudatosabb, bátrabb mint régen: ujjaival gyengéden kényeztette a csiklóját. Hirtelen gondoltam egyet és megkérdeztem őt, nem akarja e saját magát kielégíteni, én meg majd csak nézem. "Szeretnéd látni?" kérdezte kéjesen és én gyorsan rávágtam, hogy nagyon is. Így adódott, hogy a következő 10 percben 10 centire a szemeimtől egy nagyszerű játékot láthattam: Liza orgazmusig kényeztette magát. Nélkülem. A jobb kezét használta ehhez, míg a bal keze az enyémmel összekulcsolódott. Klassz látvány volt. Valahogy nem volt még ilyenben részem, ezért is nagyon élveztem.

Liza engem kétszer kényeztetett. Itt is látszik a fejlődés: hol nagy tempóban, hol kislányos lassú odaadással szopott, de mindvégig igen jól csinálta. Kérésemre először odalról térden állva (pucsítva), másodszor meg 69-es pózban. Ott csak a farpofáit volt szabad megmarkolnom, de az érzékeny részekhez nem nyúltam - igen nagy önmegtartóztatással. A kettő kényeztetésem között egymás mellett feküdtünk, és ott egy rövid 2-3 másodpercre igazi nyelves csókot is kaptam, de inkább úgy kislányosan/barátságosan évődve, mint nagy beleéléssel. Hálás voltam ezért is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Liza a pesti átlag körüli tiszteletdíjjal operál, amit én felkerekítettem majdnem 14%-kal, és így lett belőle egy prímszám négyzete. A virágszálakat egy borítékban tettem le a komódra egy szerény ajándék átadása mellett. Az ajándék készhez vételekor Liza azonnal kérte a virágszálakat is, mire én rávágtam, hogy azon már túl vagyunk. Mondjuk ez alakulhatott volna elegánsabban is. De Liza egy korrekt lány, és nekem igencsak megérte a mostani látogatásom is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A legfőbb benyomásom az, hogy egy felejthetetlen élményben volt részem. Köszönöm szépen az önkielégítést. Elég sokfélét tapasztaltam már, de ilyen 10 centis közelségből végignézni egy szinte szűzies kislány erotikus játékát: új volt számomra és gyönyörű. Élveztem.

Második benyomásom: Liza megszépült, öntudatosult, bátorrá vált. Brávó.

Harmadik benyomásom: sajnos úgy tűnik, a makktársak többsége - vagy legalábbis a beszámolót írók többsége - többet én el Lizánál, mint én. Van ez így. Ettől még a lányka igen erősen ajánlott kategória. Nekem meg már elmondta egyik kolléga egy másik beszim kapcsán: ahol nincs, ott nem érdemes keresni. Pedig lehet, hogy adok magamnak itt jövőre még egy esélyt. A mostani randit meg nagyon szépen köszönöm, Liza. Számomra a Felejthetetlen és a Nagyon jó kategória között mozog.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-29 15:30:38
Járókeret kedvező áron lízingelhető!😄

2020-12-29 11:25:37
Hát igen, Liza egyre izgalmasabb. Kspisti, aki ennyi lányhoz jár, az nem lehet túl öreg...

2020-12-29 10:45:51
Ez az élmény és ez a beszámoló az én sorrendemben a 21 darab "Nagyon jó" közül a második legjobb, tehát majdnem hogy "Felejthetetlen". Szerintem ne a hiányokra koncentráljatok az írásomból, hanem a pozitívumokra. Liza nagyon szép, nagyon fiatal és nagyon különleges a pozitív értelemben. Én meg túl öreg vagyok.

2020-12-29 08:21:39
Nagyon vaciláltam, hogy olvassam-e a beszidet vagy sem, mert a múltkorinál megváltoztattad a "menetrenden" és egy csodás helyre keveredtem az írásod nyomán. Ezt most is köszönöm neked! A mostani élményed sajnos nem volt 100%-os, de az írásod kiváló és tárgyilagos, az ilyen írásoknak vesszük igazán hasznát. Köszi!

2020-12-29 00:56:52
Informatív és szórakoztató a balladád. Mindig ugyanaz a színvonal. Kellőképpen zártad az évet. Ha persze ez volt a záró bulid. Köszi a megosztás, és még hasonló élményeket kívánok. (mert sosem halunk meg. Igaz Cimbora? )

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-11-13) : Szóval kényelmesen és lágyan mindent amit értem. Nemsokára letérdelt és ő is lágyan a már meredező falloszomat simogatta, majd ajkaival cirógatta. Néha ütemesebb franciát kaptam hatáspauzákkal, amikor is megemelte a rudat és alulról végignyalta. Aztán bekapta és közben a szemembe nézett. Eszembe jutott, hogy a tavasszal, amikor először meglátogattam ez az akció még nem történhetett meg. Szóval Liza jelesre vizsgázott!

(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

(2020-06-29) : Félig oldalról kezdte szopni a farkamat, miközben én a tükörben az elképesztő pucsításában gyönyörködtem. Felültem és úgy engedtem őt tevékenykedni,

nagyon jó: 5db
(2021-01-02) : Vizes blokkból frissen vissza tértem és lepatintottam róla a piros melltartót és lehúztam róla a bugyit.Bele is ment a mókába mivel látta rajtam,hogy be vagyok indulva.

(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,

(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

: 3db
(2020-10-22) : Nagyon hamar elvesztünk egy kéjes ölelkezésben, puszilgatásokban, finom ujjazás kíséretében. A minden értelemben lelkesítő, vérpezsdítő eszméletvesztés soha ilyen jó még nem volt. Az embernek nem jut kedve ilyen helyzetben a masszázsra. Ez egy órás szerelmről szól, amikor van lehetőség elfeledni a mindennapok személytelenségét. Amikor egy tündér megígéz és lélek szinten magába ránt, elnyel, de nem lenyel.

(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.

(2020-08-03) : A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott. Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt..