Alexandra erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-25 14:43:48

Ulysess
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régóta készülök meglátogatni a hölgyet, és szerencsére rögtön ment. Hívtam, felvette, kellemesen megbeszéltük a lehetőségeket, és foglaltam időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A 13. kerület egy régebbi beton dzsungelének csendes, kellemes utcájában rendel. Tömegközlekedéssel is könnyűszerrel elérhető, de sztem autóval sem okoz gondot.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy parányi lakótelepi lakás, patika tisztaságú, meghitt nyugalom és csend honol mindenütt. A fürdő szép tiszta, többféle tusfürdő, törölköző mérete és minősége is teljesen jó.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem ér csalódás, legfeljebb pozitív. Mint a képének is, egy magas, karcsú, nagyon jó alakú, szép, ápolt, gyönyörű hosszú hajú vénusszal találkozol. A kora nem is igazán megállapítható, valószínűleg örökifjú, szerintem még 60 fölött is így fog kinézni. A feneke nagyon kerek, a széles csípője ellenére is. Rendszeresen edz, ez érződik a hölgy testén. Nem keményen izmos, és nem is puha. Pont jó!

Erotikus masszázs
Másfél órás programra neveztem be, többszöri orális kényeztetéssel, de mivel ez a masszázs rész, így ezeket lejjebb részletezném. Kérdezte, hogy krém vagy olaj, én az olajra szavaztam. A talpammal kezdte, és végig ment az egész ball labamon, egészen a fenekemig, aztan váltott a másik oldalra. Kellően erős a technikája, végre nem simogatásnak éltem meg a dolgot. Lévén álló munkában vagyok, elég sokat fogalaltoskodott a labaimmal, mert szerintem érezte, hogy ott a gond, és szerintem ez elmondja, hogy ért hozzá. Közben végig kedvesen, csevegtünk, sőt néha egymás szavába vágva, attól félve, nem lesz időnk eleget beszélgetni. A hölgy nagyon kommunikatív, és értelmes. Folytatta a hátamon, melyet kértem, hogy ne kíméljen, és hagyjon nyugodtan jajgatni, mondta rendben és először túl óvatos is volt, de mikor mondtam, hogy csak bátran, hát felbátorodott. Nem éppen egy terminátor keménységű csaj, de tud rendesen gyúrni téged, ha kéred.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Többszöri kényeztetésre neveztem be, valamint a kölcsönös lehetőséget is kihasználtam, így már a masszázs előtt kértem egy kis 69-et. A kelyhe gyönyörű! Órákig tudnám pusztán csak nézegetni. Finoman nyaltam, kóstolgattam, kicsit önző módon, nem igazán hajtottam az ő orgazmusára, amolyan "hadd érezzem az ízed amíg megtöltöm a szád" kaland volt. A szájával nagyon jó. Csókolja, szopja, nyalja, igazi barátnősen. Semmiféle "b...d meg a számat" érzés nincs. Kértem a szájba élvezős opciót, mondta, hogy csak engedjem el, nem kell szólni. Nagyot élveztem, szájjal szépen letisztogatott, majd indult a masszázs. A masszázs utáni akció is hasonlóan zajlott, 69-ben. Ekkor mar kicsit intenzívebben nyaltam, hatha célt erek, volt egy pont ahol kicsit erős voltam, ekkor kérte, hogy kicsit finomabban, de sajnos hamarosan 2:0 lett az en javamra. Legközelebb nem hagyom parlagon, mert öröm nyalni azt a puncit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrektül a végén. Abszolút megérte, fantasztikus ár/érték arány, de ne foglajatok be a hölgyet! Én akarok menni hozzá!!! :-)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem merek könnyelmű ígéretet tenni, de sztem törzsvendég leszek nála. Nagyon jól éreztem magam az első perctől az utolsóig.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-04 11:31:13
Sziasztok!
Bujék mindenkinek!
Nagyon szépen köszönöm az élményleírást. :D

Puszik

2020-12-28 15:50:29
"Nem merek könnyelmű ígéretet tenni, de sztem törzsvendég leszek nála."
Nem csodálkozom. Az első találkozásunk óta én is úgy gondolom hogy törzsvendég leszek nála.
Jó beszámoló. Grat, és köszi!

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 16db
(2021-01-13) : Hasra fekszemfülem, s ő a talpaimtól a füleim tövéig megmasszíroz, átgyúr a kis bébiétel-melegítő készülékben langyosított olajjal, miközben igen kellemesen elbeszélgetünk a világ dolgairól. Alexandra máshogy, tán más szakszerűséggel is maszíroz, mint kolléganője, de most ez az inkább relaxáló, mint gyógyító masszázs nagyon jól esik és tökéletes összhangban van az egész randevúnkkal. Fájdalmas csomóim csak eltűnnek, testem-lelkem ellazul, remekül érzem magam.

(2020-12-17) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak. Alexával ez volt az első élményem, az ő masszőzi képességeivel (is) meg voltam elégedve.

(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

nagyon jó: 32db
(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

(2019-09-27) : Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam.

: 87db
(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.