4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-24 13:43:42

Jony2
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
A randit megelőző nap reggelén amint láttam,hogy hívható egyből tárcsáztam is Mia számát amit mindjárt fel is vett és ismerősként üdvözölt.Igaz már jó néhány hónapja,hogy utoljára láttuk egymást,mégis úgy beszéltünk,mintha tegnap váltunk volna el egymástól.
Az általam javasolt első időpont éppen nem felelt meg neki,de aztán közösen egyeztetve lefixáltunk egy mindkettőnk számára megfelelőt.
Mia ugyan nem kérte,de én másnap reggelről küldtem neki egy megerősítő smst látogatási szándékomról.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Átmeneti időszakra rövid ideig új helyszínen rendeltek barátnőivel,de szerencsémre amikor mentem hozzá már újra visszatértek a Corvin szomszédságába egy új helyre.A hatalmas forgalom és dugók miatt az autómat a város szélén letéve tömegközlekedéssel és kis sétával közelítettem meg a célpontot.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint említettem újra a Corvin új építésű lakásainak egyike a helyszín.Mivel még csak most költöztek oda a lányok van pár dolog amivel bővítik,újítják majd a lakást és annak felszereltségét.Mia említette,hogy egy új ágyat szeretne párnákkal és tükröt is a falra.
Jelenleg egy enyhén süppedős franciaágy,egy kis éjjeliszekrény rajta rádiós-digitális órával és egy szekrény-elem ami kitölti a szobát amelyben mi voltunk,plusz az ajtó mellett egy szék amire a ruhákat lehet pakolni.Úgy láttam több szoba is van a lakásban,mi a bejárattal szembeniben randiztunk.
A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel és száraz kilépővel.Tusfürdőből bőven van választék,friss,puha törölköző és szájvíz,hozzá kis műanyag pohárkák.
Mia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mia most is ugyanazzal az elragadó bájjal,lelkesedéssel és mosollyal fogadott annak ellenére,hogy közel egy éve találkoztunk.
Testét néhány tetoválás és piercing díszíti annyi változással,hogy legutóbbi találkozásunk óta a combján lévő tetkó kibővült,ahogy ő mondta feljebb kúszott a lábán.
A cicik szilikonosak így keménységükből semmit sem veszítettek.Szemei enyhén ki voltak húzva feketével,haja összefogva copfban,nyakában egy vékony nyaklánc medállal.
Öltözéke mindösszesen egy szál törölköző volt a derekára fonva.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Fedetlen cicikkel nyitott ajtót,s éppen,hogy csak kigomboltam a kabátomat egyből hozzám bújt,átölelt…mondhatom"mellbe vágott.":)
A kellemes fogadtatás után beinvitált a szobába és amíg levetkőztem beszélgettünk kivel mi történt a találkozásunk óta,majd egy puszi kíséretében megmutatta a fürdőt.

Igyekeztem vissza hozzá és ahogy becsukódott az ajtó ő már az ágyon várt.
Azonnal heves csókolózásba gabalyodtunk,közben egyszerre szerettem volna őt mindenhol simogatni,de sajnos csak két kezem van.Végigsimogattam és végigcsókolgattam tetőtől talpig ami nagyon tetszett neki.Meg is jegyezte,hogy milyen puha kezeim vannak és mennyire jól esik számára a gyengéd érintés.Hasra feküdt és megkért,hogy így is vegyem őt kezelésbe.Nyakától a vállain át lágyan végigsimítottam,meggyúrogattam és megpuszilgattam a popsiját.Közben kidomborította hátsóját és elém tárult csoda szép puncija melybe belenyalintottam.

Újra a hátára feküdt és mielőtt folytattam volna a franciázást váltottunk néhány forró nyelves csókot.
Útközben dél felé haladva nyakára leheltem apró kis puszikat amiket örömmel díjazott hiszen Mia a gyengéd szenvedélyes szeretkezéseket kedveli.
Újra megcsodáltam a kemény ciciket,felváltva a számba vettem és szopogattam őket.
Hasára puha érintésekkel puszikat dobtam,majd a punci bevétele előtt még végigcsókoltam a lábait,lábfejeit.

Ezután a lábai közé férkőzve bevetettem a nyelvem.Előcsalogattam a csiklóját és nyalni kezdtem mint egy fagyit.Lassan indultam,majd miután a fagyi is olvadni szokott ezért igyekezni kell a nyalással,így ennek megfelelően én is egyre gyorsabban és gyorsabban ténykedtem.Próbálkoztam az ujjazással is,de Mia megkért,hogy most inkább ezt hanyagoljuk.Úriember módjára tiszteletben tartottam a kérését,így tovább folytattam a nyelvmunkát.Kitartóan dolgoztam rajta,de nem jött meg a nagy remegés és csípőrángás.

Javasolta,hogy cseréljünk helyet és ő vesz kezelésbe engem.Mellettem oldalt elhelyezkedett az ágyon,így amíg franciázott nekem végig szemmel kísérhettem az eseményeket és közben simogattam a popsiját.Szépen végignyalta,időnként mélyebbre is engedte és kellemesen szopogatta.Megcirógattam az arcát és copfját a kezembe fogva bólogattattam a farkamon.
Az ágy mellé álltam és újra a szájába adtam a farkam amit szépen benyálazott majd egy kis kebelszex következett.Szépen csúszkált a feszes cicik között a rudam.
Mielőtt gumit húztunk javasoltam még a 69-et,hogy egyszerre tegyünk egymás örömére.

Végül aztán gumit adott rám és várta,hogy magamévá tegyem először missziben.Lassan,óvatosan hatoltam be közben folyamatosan fenntartva vele a szemkontaktust figyeltem a reakcióit.Végig mosolygott rám,élvezte a finom és gyengéd bánásmódot.Miután teljesen befogadott magához húzott és egy csókkal édesítette meg a számat.Tekintetünk egymásra szegeződött miközben szeretkeztünk.Talpait a mellkasomra helyeztem majd kezeimbe vettem a melleit,s miután a lábfejeit kezdtem csókolgatni felhatalmazást kaptam,hogy lehet egy picit vadulnom is,ha szeretnék.Lábimádatom kiélése után átkulcsolt lábaival a derekamon már mélyen járattam benne kardomat,egy-egy határozott döféssel tövig nyomva azt hüvelyébe.Megemelte a csípőjét amit párnák hiányában alulról megtartottam és tolta magát rám rendületlenül miközben kezével a csiklóját izgatta.Olyan jól elkaptuk a ritmust,hogy hamarosan el is röpült Mia,viszont nem hagytuk annyiban a mutatványt,hanem folytattuk tovább.Felhajtottam a lábait a feje mellé és pumpáltam szorgalmasan csókolózás közben.Ezek után átkarolva a bal lábát a magasba emeltem a jobb lábát pedig az enyéim közé fektetve toltam neki,egyre kreatívabb pózokat felvéve.Ebből a pozícióból oldalra fordítottam őt és a bal lábát továbbra is a magasban tartva oldalról adagoltam neki.Ezt a pózt még sosem csináltuk,de igazán tetszett mindkettőnknek.

A végére hagytuk a kutyus pózt,mert ez bizonyult a "legveszélyesebbnek".:) Kicsit berogyasztott lábakkal feltérdelve az ágyon vágtunk bele hátulról.Hol a popsiját markoltam,hol pedig a csípőjét,de kezeim előrekúsztak a melleihez is.Vállainál fogva húztam magamra hangos csattogások és nyögdécselések közepette.Mia egyik kezével ismét magához nyúlt s úgy vettem észre nem sok kell már neki az újabb orgazmushoz.Ledöntöttem az ágyra szorosan összezárva a lábait és fekvő kutyusban néhány perc után elröpült,majd kisvártatva én is követtem őt.Minden erőm elhagyott,kártyavárként omlottam össze.Szerencsére nem vagyok egy hatalmas ember így könnyed szívvel feküdtem rajta amíg lenyugodtam és kifújtuk magunkat.

Kellemesen megizzasztottuk egymást így amíg én levettem az óvszert és letisztogattam magam Mia kiment egy kis frissítő italért.
Eldőltünk az ágyon és egy kimerítő beszélgetést folytattunk az újra találkozásunk apropóján.
Az idő gyorsan elröpült így vettem még egy üdítő fürcsit majd felöltöztem és vendéglátóm egy finom csókkal és öleléssel utamra engedett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az Ünnepek közeledtével egy kis finomság kíséretében nyújtottam át neki a felkerekített csokromat.Mindjárt érkezés után átadtam ahogyan ez tőlem már megszokott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mia időbeosztása picit eltér a többi Corvinos lányokkal ellentétben és sajnálatomra hétvégenként is csak nagyon ritkán tud lenni,ezért is nehezebb összehozni egy-egy találkozót vele.
Közel egy év telt el a legutóbbi találkozásunk óta,de ez egyáltalán nem befolyásolta a mostani randinkat,ugyan ott folytattuk ahol abbahagytuk.Megbeszéltük,hogy megpróbálunk gyakrabban találkozni,ahogy ezt a lehetőségeink engedik.
Drága Mia!Köszönöm a randit,remekül éreztem magam veled!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2020-12-28 12:27:42
Nagyon tetszett az írásod. Mia be is került a kedvencek közé. Köszi a figyelemfelhívást!

2020-12-28 10:11:42
Az összkép helytálló, ezt a hétvégis dolgot én is megtapasztaltam, így nekem még később jön el pillanat. A helyszínért is kösz, azt hiszem mindent tudok, ez a besziírás lényege.

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

(2019-12-12) : Gumihúzás után felém jött és fáradhatatlanul lovagolt, néha sikerült belassítanom és egy két csókig lassabb tempóban kiélvezni az időt, csodás melleit vagy arcát vagy a teste mozgását nézve amint rajtam lovagol.

felejthetetlen: 22db
(2020-12-28) : Bő nyálasan végig nyalja a farkam, majd forró csókjaink után finoman arcához simítja, majd Mia szemembe néz és a makkomat izgatóan szép ajkain lassan körbejáratja úgy, mintha ki akarná rúzsozni vele, ezután végigcsókolja keményen álló rudam oldalát és tövig bekapja. Cumizza és cumizza, rövid kézi vezérlés,

(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

nagyon jó: 25db
(2021-01-20) : csak arra figyeltem fel, hogy Mia szájában vagyok és élvezem ténykedését. Nagoyn jó volt nézni és érezni ahogy csinálja, odaadás volt bene és annak az igénye hogy mindenképp nagyon jó legyen nekem. Miát felhúztam egy idő után, nehogy túl korán vége legyen e bulinak, és elkezdtem én izgatni őt, amire nagyon jól reagált, és egyre intenzívebben vette a levegőt. Tisztáztuk előre, hogy neki ez most nem lesz jó, de nem bántam, gyorsan gumit húztunk és indult a lovacskázás,

(2021-01-03) : Egy idő után megkért most én feküdjek hátamra. Finoman vette kezei közé majd szájába az akkor már keményedő férfitagom, amit érzékien, nyálasan, mélyen tüntetett el benne. Szopott legjobb tudása szerint kézzel is kicsit besegítve, de valamiért veszítettem merevségemből majd le is lankadtam, de ez nem vendéglátóm hibája volt én voltam fáradtabb és gondterheltebb.

(2020-12-10) : Farkam kőkeményen állt, érzékien nyalta, szívta. Közben szemkontakt és a tükörben egy másik kameraszögben is élveztem a varázslatos szopását. Kezeimmel a cofba kötött haját óvatosan megmarkolva iramot is diktáltam, amit zokszó nélkül csinált. Most visszagondolva is kívánom a szép száját... Mielőtt elélveztem volna gumit húztunk, amiben ismét keményre szopott és hátulról tettem magamévá.

: 18db
(2021-01-15) : Sokáig élvezkedtünk ebben a pózban, viszont nem maradhat el a vágta sem, így lassan kicsusszanva Kedvesemből a hátamra feküdtem. Mia a számtól elindult délnek, csókokkal elárasztva testem majd finom puszikkal illetve rudam, eltüntette kicsi, forró szájában. Haját fogva a mámor ködén keresztül néztem,ahogy egyre mélyebbre tünteti dorongom néha lent tartva azt.

(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,