25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Dominika szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-24 10:35:23

Ace_Ventura
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyből felvette, azaz visszahívást kért, teljesen kedves, nyitott már telefonban is, nagyon gyorsan egyeztettünk, én választottam megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tényleg nem lehet eltéveszteni, Kelenföld déli részén található modern építmény. Tökéletesen visz a GPS, de a BKV is egy lépésre van.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
A lakás elég nagy, hárman is rendelnek ott. A logisztika a klasszikus, ami nem is lenne gond, viszont lépések és pár nyőgés azért behallszott. De csak ritkán, tényleg. A fürdőszoba tiszta, talán pár plusz törülköző jó lenne a kagyló mellett, de ez csak ilyen részlet, a tisztaság megvan. A szoba egyszerű, nincsenek benne igazán személyes holmik, bérlemény.
Dominika külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Tényleg egy fizikai hihetetlenség. Olyan vékony lány, kidudorodó tökéletes mellekkel, formás fenékkel és puncival, gyönyörű lábakkal, hogy kiguvvadt a szemem és nem mertem pislogni. Arcra inkább különlegesebb, nem egy szimmetrikus modell arc, hanem egy más típusú kombináció, de szépecske. Szép szemei vannak és különleges formájú ajkak. Egy harisnya pánt melltartó combfix szettben fogadott, valahogy osszátok be kérlek, nem értek a női ruhákhoz, de ami az első fotón is látható.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Leültem az ágyra dadogni, ő meg megkérdezte, hogy tetszik-e nekem. Mondtam, hogy i-i-i-i-i-igen. Aztán felálltam, lehámoztam róla a melltartót, majd a bugyit is. Végigcsókoltam a száját, a melleit és a nagyon szép domború puncit is, mely enyhén borostás de nagyon finom volt. Finoman csókol, nagyon rááll a csücsörítő ajka, viszont nem az a nyelves csókolózás, hogy a fülemen is kijön.
Leült az ágyra, a szájába vett és újabb meglepetés, milyen természetes mélytorok trükkök következtek egy ilyen vékony lánytól. Szinte alig emlékszem erre a részre, annyira lefoglalt a látvány, még mindig a testét kémleltem.
Közben félig pornós nyögéseket kapcsol be, hogy fokozza a hatást.

A mocskos beszéd is megy nála, simán benne volt a játékban, ingerli az ember fiát, pár percig én voltam Rocco. Félig.
Nagyszerűen lovagol, klasszikus póz, térdek fenn lovaglás is, fogózik mindenben, tudja, hogy a látvány kivégzi az embert és bírja is a tempót. Néha elcsattan egy csók közben is, és nagyon jó markolászni a fenekét.
Közben helycsere mert az ágy vertikálisan nem mozog, én kerültem felülre és a lábak a nyakamban című Cirque de Soleis mutatványt próbáltuk amit azért AJÁNLOK kifejezetten, mert egész életemben sosem láttam ebben a pózban puncit ennyire kidudorodni. Egyszerűen hihetetetlen volt a látvány. Lehetetlen volt nem elélvezni így szinte instans.

Feedbacket kér, elmondja, hogy neki jó volt, majd felajánl egy masszázst. Ami jól esik, olyan szeretős, bíbelődik vele teljesen lazán, beken krémmel, kicsit simogat és közben pasikról és csajokról beszélünk Bravó magazin stílusban.
A vége fele felajánlotta még, hogy elém térdelne, amit nagy duzzogva elfogadtam, úgy ahogy azt is, hogy próbáljuk kutya pózban, hiszen az még nem volt.
Mondanom sem kell micsoda látvány volt ez is. Közben nyög és néha hátranéz, megfogja a kezem, szorít magához. Femme fatale. Mivel egylövetű vagyok, ezzel a próbálkozással zártuk is az estét, elmondása szerint értékeli is, hogy nem erőltettem ha nem megy, hisz így egészséges. Szerintem is.

Mindvégig velem maradt, vizet kaptam, beszélgettünk, nem éreztem azt, hogy siettetne vagy unna, tényleg nagyon profi hozzáállás, a vérében van.
Bucsúcsók, elmondta, hogy még visszavár, én meg könnyes ígéretet tettem, hogy még jövök, hisz többet kell kihozzak egy ilyen randiból, mint amit elsőre össze szerencsétlenkedtem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején adtam oda, meg is lepődtem mennyire nagyon jutányos ár és csupán egyetlen extra van. Ez az az ajánlat amit kihagyni tényleg kár.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hát a fiatalság szele. Ezt kár magyarázni. időről időre át kell élni ezt az időutazást. Nem a tapasztalt kurtizán, hanem a csacsogó szerető fiatalítja a lelkem mint Drakulát a friss vér. Remélem ezzel a nyers írással sikerült átadni az érzést. I'll be back.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-28 18:24:15
Gratulálok Mr.Ventuuuura!
Tetszett a beszámolód, mely pont "egészséges" hosszban ad számot arról,h miért érdemes meglátogatni Dominikát.

2020-12-28 12:43:46
Super elmeny,nagyon vagja mi kell a népnek igazi diakcsemege.

2020-12-28 11:15:21
Fantasztikusan jó írás, melyben tökéletesen leírtad miért lehet nagyon imádni Domit. Ő tényleg egy "femme fatale", két randink után már nem is merek hozzá menni annyira rabul ejtett :)

2020-12-28 10:08:16
Annyit hozzátennék hogy azért tapasztalt, tud mindent. A beszid tetszett, főleg ez az osszátok be duma, hatalmas. DD

2020-12-28 10:00:37
Igen, Dominika csúúúúcs :)

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-12) : Hú, nagyon fantasztikusan szopizik. Kérte vegyem le a bugyikát róla. Mi az hogy, ahogy írtam apró kis szirmokkal rendelkező puncika, rögtön nyalintottam. Meg is kérdezte tetszik e puncid. Igen, igen, igen. Majd újabb kis francia következett, megkérdezem hogyan szeretem. Nekem veled bármi jöhet gondoltam. Gumi fel és kutyáztunk egy kicsit. Gyönyörű volt látni a popsikát. Hamar túl estem.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

felejthetetlen: 8db
(2021-01-05) : Majd Dominika elkezdett foglalkozni a hímtagommal, leült az ágyra míg én álltam előtte. Nagyon jó volt, de inkább váltottam, felmentünk az ágyra és végig pusziltam a testét végén meg elkezdtem foglalkozni a nunijával, puszilgattam nyalogattam egy kicsit, majd elkezdtem a kezemmel izgatni, ujjazni. Utána újból nyalogattam egy kicsit, majd 69-et kértem.

(2021-01-04) : Ez nagyon erotikus volt mintha egy filmjelenetben lettem volna. Elég vadító a lány kisugárzása s nem sok fantázia kell hogy az ember elmerüljön a vágyak tengerébe. Így volt ez nálam is. Hosszas orális kenyeztetésbe kezdtem, finoman lassan majd az ujjam is besegített egy kicsit. Láthatóan élvezte és tetszett neki az érzés. Sajnos a csúcsra nem ért el de végig léthatóan és érzhetöen tetszett neki a ténykedésem.

(2020-11-06) : .A makkom és még a tövéből egy kicsit a szájába vett.A kezével lágyan rásegített. Szemkontaktus nem volt amit sajnáltam, de így is felejthetetlen az élmény. Kis idő után az ágyba parancsolt, feküdjek a hátamra. Tovább folytatta szájjal a dolgokat. Könnyen ki végezhetett volna, szerencsére nem tette. Pozíciót cseréltünk, most már én voltam a lábai között. Nagyon szép puncija van, rózsaszín közepes ajkakkal, kemény klitorisszal. Haladni kellett, gumit kértem.

nagyon jó: 8db
(2020-12-18) : Ágyra kerültünk,csókolgattam picit meg a formás ciciket is.Nem volt nyelves a csók.Elkapta a dárdám és szemkontaktos szopásba kezdett.Dicsérgettem,hogy milyen moho szája van és alá dolgoztam.Nagyon bejött a mutatvány igazi kigyóbűvölő.69-be kerültem vele és így kényeztettük egymást.Nagyon finom volt,itt felfedeztem egy kis anyajegyet a puncinál.Ánuszát is szétnyaltam és a kéjtől hörögtem.Felgumizott és dogiba kaptam el.

(2020-11-13) : Aztán előbb utóbb rám kerül sor, cserélünk. Szájába adom magam. Ő lelkesen elkezd művelni. Színesítve némi hanghatásokkal. Nagyon érzi a témát! A tükörben távol megy a mozi. Közel pedig a cuppogását nézem és hallgatom! Néhány perc után megtöltöm a finom szájacskáját :-) Dominika mosolyogva megvár. A vége után lassan, erotikusan mozog a törlő felé - szuper!

(2020-11-10) : Megfordítottam kutyusba és rámentem egy kis footjobra. A kis talpait összeszorítva húzogattam a farkamon, harisnyával borított hosszú combjait simogattam, miközben pucsító fenekében és puncijában gyönyörködtem. Néha-néha kicsit elhúztam a tanga pántját az ánuszáról és megnyalogattam kicsit, vagy az ujjammal cirógattam. Aztán az ölembe húztam, hogy twerkeljen kicsit az álló farkamon, meg a golyóimon.

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,