54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Natasha szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Natasha-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-24 00:23:12

rezfaszú bagoly
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natasha beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen elértem, telefonon hívtam előző nap, a látogatás előtt kért még megerősítést. Telefonban is szimpatikus volt a hangja, elmondott mindent korrektül.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Marina part egyik ominózus utcája, jelenleg a parkolás ingyenes. Viszonylag könnyen találtam parkolót. A házszám és cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Új építésű ház, normálisan karbantartott lakása. Pici fennakadás volt a fürdő használatában, többen dolgoznak a lakásban. Tiszta törülköző, a tusfürdők épp fogyóban voltak, de találtam olyat, amiben még volt tisztálkodáshoz elegendő cucc. Nagy üvegnyi szájvíz volt kikészítve, amit szintén igénybe vettem.
Natasha külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A bemutatkozója teljesen fedi a valóságot, szende lánynak tűnik, de egyáltalán nem az. A fogadószettre nem emlékszem, elmerültem szemeiben.
Emlékeztetett egy korábbi lányra a képek alapján, de a helyszínen arcát is látva már tudtam, hogy másik hirdetővel van dolgom. Olyan kacér szomszédlány típus, szép szemekkel és ajkakkal.

Action
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kértem egy felvezető masszázst, amit abszolválva és ismerkedve beszélgetve kezdődött az action. Szépen, szelíden, majd egyre nagyobb fokozatra kapcsolva. Ha az ember megtalálja Natasha érzékeny pontjait, eléggé beindul a kisasszony és jelzi is, hogy mit és hogyan is szeretne. Szép ápolt, jól reagáló puncival találtam szembe magam. Ajkaival csodát tud művelni és síkosítót sem kell bevetni az előkészületek után. Nem variáltuk túl a dolgokat, voltunk alul-felül, majd felül-alul. A végefelé megjött rendesen az ő hangja is és biztatott is a folytatásra. Natasha figyel a partnerre és meglepően kommunikatív lány. Utódok a gumiban végezték, majd pici pihenés, tus, öltözés és indulás. Jó kaland volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, amennyit a telefonban mondott, budapesti átlag felett hajszálnyival.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Korrekt, kedves, önmagát adó lány, el lehet rendesen veszni benne. Én szívesen ismétlek még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasha szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-28 11:08:35
Ne haragudj, de nekem ez nagyon karcsú írás viszonylag kevés információval. Kis túlzással: amit írtál az lejön a képekből is.
Más: szeretnék én egy ilyen széptestű lányt a szomszédomba....

FunkciókNatasha legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-08) : Elfeküdtem az ágyon és elkezdett franciázni. Egy lassabb tempóban csinálta, de mikor látta, hogy kellően merev vagyok akkor elkezdett egyre több nyálat, majd kérte, hogy a mellei között is járassam meg. Elfeküdt az ágyon én pedig terpeszben voltam fölötte és még egy kevés nyállal tovább síkosítva indult a kebel szex. A cicijeivel körbefogta a velem egykorút

felejthetetlen: 5db
(2021-01-08) : Nem csattogós, hanem jól rászorítós mozdulatokkal addig tekerte magát rajtam, míg el nem élvezett. Aranyosan mosolygott és kicsit kuncogott utána, ez biztos nem volt színjáték! Ült még rajtam és átadta a gyeplőt. Innentől nem volt finomkodás, egyenesen kérte-kívánta, hogy magamévá tegyem Őt, úgy igazán. Alámarkoltam a popsinak és ütemesen pumpáltam alulról.

(2020-12-29) : majd felhúzta rám a köpenyt és beleült egy fergeteges lovaglásba kezdett nagy élvezettel csinálta kérte,hogy markoljam a cíciket,nagyokat sóhajtott hangosan élvezettel lovagolta meg a szerszámot,majd a popsijával szinte hullámzott a farkamon én a két kézemmel megmarkoltam rászorítottam a farkamra szenzációs volt.

(2020-12-29) : Mikor ezzel végzett akkor elém térdelet és belekezdett a franciába. Mivel a méretem számára nagy több szempontból is, ezért a mélytorkot nem tudta abszolválni, de élveztem a szájmunkáját. Közben a szép hosszú hajával is foglalkoztam, mert élvezetes volt azt simogatni Később az ágyra kerültünk és itt folytattuk, majd váltottunk. Pár csók után a ciciket vettem kezelésbe.

nagyon jó: 2db
(2019-11-22) : Natasa a hátamat kezdte el olajat használva masszírozni nagyon finom apró kezeivel érzékien inkább simogatónak tűnt de igy is nagyon jó érzés volt ,közben Ayse a lábamat kezdte el masszírozni a tőle megszokott kellő erővel.

(2019-10-23) : Illatmentes krémmel történt főleg a nyakam, hátam és a derekam kapott kellemes simiket, ami hamarosan cirógatásba ment át, mintegy előfutáraként a végső kényeztetésnek. Kicsit beszélgettünk ezalatt korábbi munkáiról, de nem merültünk mélyebbre az élet nagy megoldatlan területeire

: 1db
(2020-01-19) : Fürdés után az ágyra feküdtem Natasha bekente a hátamat olajjal és finoman maszírozni kezdte a hátamat ekkor már csak a fekete combfix maradt rajta.Kérdezte,hogy megfelö az erösége mondta,hogy nem erős a keze nekem tökéletesen megfelelt