4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ashley szexpartner

szexpartner

Ashley-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-22 16:08:55

atomanti555
Könyvet írhatna
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ashley beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Na az megint nem volt egyszerű. Hívtam Hogy rá ér e egy kicsit de pont akkorra valaki bejelentkezett. Úgyhogy másképp terveztem a napom. De egyszer szak írt hogy korábban megy el aki jött így beférek ha szeretnék. Én meg nagyon ba akartam férni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem először voltam nála. Nekem egyszerű volt a megközelítés.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Kicsi lakás de a célnak megfelelő. Kanapé és egy ki nyitható ágy van a szobában.
Ashley külseje
Higiénia:
4
Arc:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
alapvetően nem az ideálom a testalkata, kivéve persze a hatalmas ciciket. Ugyanakkor olyan szikra van közöttünk, legalábbis szerintem, hogy mióta a nagy kedvencem eltűnt egy szó nélkül, vele találom meg a legkönnyebben az összhangot.

Action
Szóval nem volt sok időm most sem de azért Egy két dolgot beterveztema kis találkozónkba. Megérkeztem puszi puszi aztán gyors zuhany és uzsgyi a szobába. Az ágyon várt és én mellé hevertem majd kis beszélgetés után kértem Hogy masztizzon nekem. Zavarba jött de azért nem annyira hogy ne ment volna neki. Aztán pedig egy kis vibrátoros játékra invitáltam. Fél ajánlottam neki hogy majd én csinálom ezt a részét a eddig ő simogatja a pinciját. Lassan, kicsit csavargó mozdulatokkal toltam be az egyébként meglepően szűk punciába a rezgő segédeszközt. Nem sokáig játszottam vele mert irígy. Lettem a mű cuccra így óvatosan kihúztam belőle és gondoltam nemsokára én leszek ott. De előtte még megkértem vagy talán nem is kértem egyszerűen csak elkezdte szinte megenni a farkam egy szó nélkül persze tövig. Nagyon szeretem ahogy csinálja, mert néha abbahagyja és fél jön smárolni amit eszetlenül jól csinál. Kis idő múlva megkértem hogy dobja hanyatt magát hogy úgy tudjam dugni hogy közben lássam a melleit és tudjunk smárolni ami csak belefér. Fú imádtam. Majd fordulás és hátulról kaptam el. Ez is olyan sexy volt hogy inkább visszakéreckedtem a szájába mielőtt elér e vég. Gumi le és irány a torka. Na eztnem sokáig bírtam és egy perc múlva már tele is lőttem azt a cuki kis száját.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annyira barátnős volt az egész hogy majdnem elfelejtettem a csokrot.. Úgy kellett szólnia.. Ez is bizonyítja hogy nagyon jól éreztem magam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nekem nagy favoritom lett mindenképp megyek még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-02-19) : A vég kezdete felé hátamra fektetett és fantasztikus NF-ben részesített. Megkértem, hogy a dolgost tüntesse el a hatalmas cickóiban és egy mindenre kiterjedő ciciszexben részesültem.

(2020-01-10) : Franciája fantasztikus és ezen a pályán is maradtunk. Kérdezte nem e kapcsolnánk össze amink van, de tartva a gumi fóbiámtól inkább a francia nyelvtant erőltettem.

(2019-09-28) : Ezután kezébe vette az irányítást és csodás NF, cici és kézi munkával alaposan felhúzta a rugót. Már majdnem eldurrantam ezért kértem a gumit . Lovaglással szerettem volna kezdeni, ezért felszólítottam a nyeregbe ülésre.

felejthetetlen: 26db
(2020-08-13) : Mellé heveredek majd kérdezi hogy mit szeretnék? Én még mondtam hogy mélytorok vsz. Kombót. Mondta hogy oké és egy másodperc múlva úgy eltűntek a szájában hogy majd megállt a szívem. Azt se tudtam mit csináljak hogy ne robbantak fel azonnal. Na aztán eszembe jutott hogy kis pacizással nyerek egy kis időt így megkértem hogy csüccsenjen bele. Aztán így is lett, de cuki volt mert mondta hogy ő rácsüccsent. És most?

(2020-07-24) : Ahogy nyelvemmel finoman belenyaltam, illatos, húsos puncijába egy sóhaj hagyta el ajkát. A punci nedves volt, de egykettőre lucskos lett. Megduzzadt rendesen. Foglalkoztam mindennel. Hol a bejáratot nyelveltem, hol csiklóját.

(2018-10-17) : Nem csak a minaretet, hanem a körülötte elterülő tökföldet is bebarangolja, nyelvével szájával egyaránt.A kis tököcskék jojóznak és ekkor váratlanul tövig nyeli lompit.

nagyon jó: 19db
(2020-04-03) : Tusi után az ágyon várt már meztelenül, mellé feküdtem és már kezdte is simizni a farkam, majd megkérdezte, hogy szeretném és már rá is cuppant!:) Meg jegyezte viccesen hogy elég csendben vagyok, de hát mondtam, hogy csak élvezem a pillanatot még el nem durranok!:D

(2018-07-02) : Cuppogott és nyalakodott, mígnem farkom komótosan eltűnt szájában. lazán vette tövig és garaton tartotta mivel morzsolgatta a végét. Fantörpikus.

(2017-12-03) : Nagyon jó ,bő nyálas franciát kaptam.Mikor már feléledtem gumit rakott fel,és félre álltam ,mert Ashlay megigazította a lepedőt.Behajolva elém tárult az a nagy kerek popsi,

: 42db
(2021-01-18) : Gumi fel és Ashley nyeregbe ült na már az elém tárulkozó látványtól is kész voltam!! Két karjával összeszorította hatalmas melleit igy "lovagolt" még most is beleborzongok a gyönyörü látványos emlékbe. Hát igy viszonylag hamar végem is lett! Beszélgetünk pihi képpen. Jó beszélgető partner. Újra életet lehelt ahova kellett gumi fel "szeretem ha hátulról"

(2021-01-07) : Először kezelésbe vettem a ciciket, csókolgattam, nyalogattam, masszíroztam ezerrel. Tudja is, hogy ettől döglik a légy és ez fajta elégedettség végig az arcára van írva. Utána jól felszopott, ügyesen, tempósan, olykor tövig bekapva, lent tartva. Közben a kezeim továbbra is a melleket kezelték. Mikor már kemény voltam, jöhetett a mellszex minden irányból.

(2021-01-04) : A mi történetünk francia tanulással kezdődött, amit nagyon imádtam, így ott tulajdonképpen végem is lett. Ezt követően cirógattuk egymást, itt megvolt a klasszik barátnő feeling. Beszélgettünk, csókoloztunk majd újra kezelésbe vett. Nem kellett sokat várni és harcra kész voltam

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.