0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
BARBI erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-22 04:21:00

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI reagálása

Hello drága ! :)
Igazából bele sem tudok kötni egyetlen egy mondatodba se ! :) szuper volt ennyi idő után végre újra együtt lenni egy kicsit ! :) imádom a programokat veled ! Mi egy összeszokott páros vagyunk és szerintem meg millió élmény áll előttünk ;)
Köszönöm a beszit és leginkább köszönöm azt hogy ennyire hű vagy hozzam és mindig szansz rám időt ! :)
Remelem örökre az istennőd maradok ! :)

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Miután már régi ismerősök vagyunk,az egyeztetés gyorsan ment.A tervezett találkozó előtt felhívtam Barbit,hogy meglátogatnám Őt.Rövid idő alatt megbeszéltük a számunkra kölcsönösen megfelelő időpontot.
A helyszín már ismerős volt számomra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina Part
Tömegközlekedéssel mentem.A metróval a Gyöngyösi úti megállóig kell menni.A metró megállótól kb.7-8 perc séta a helyszín.Nagyon könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tipikus Marina Parti lakás az új építésű házban.Elegáns lépcsőház,modern lift.A lift egyik oldala üveges,így a ház belső udvara látható a liftből.A lakás három szobás.Két fürdőszoba van.A fürdőszobák zuhanyozó kabinosak.Több tusfürdő,száraz kilépő,szájvíz+kis poharak,nagyméretű hengerre formázott törölköző rendelkezésre áll.A szobában tatami és masszázs pad is van.Szobainas is rendelkezésre áll.Kis asztal,fotel,kellemes hangulat világítás,a falon tükrök,így lehet gyönyörködni akció közben:)
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek teljesen visszaadják a valóságot.
A Kleopátra szépségű Barbi fekete tanga+melltartóban fogadott,kiengedett hajjal.A gyönyörű hosszú haját a programra összeköti.Nagyon szép arc,szép ívű csókra hívogató szájjal,csillogó szemekkel,szép selymes krémszerű bőr,tökéletes test,formás-szép tenyérbe illő mellek.Szép kerek popsija páratlanul egyedülálló:)))Vonalai lágyan hullámzanak,a részletformák puhán domborodnak,mint a Milói Venusnál. Barbi szépsége,nőiessége,kedvessége,kisugárzása lenyűgöző:)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órás programra mentem.Barbi most is vázolja,hogyan képzeli el a másfél órát,ami ismét tökéletesen megfelelt számomra.
Egy gyors tusi után irány a tatami.Közben a tanga +melltartó lekerült Barbiról,majd mellém telepedett,és elkezdte a programját..
Talpmasszázzsal kezdett, alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.Majd elkezdődött a csúszka masszázs szeánsz.Tökéletes melleivel le-fel,majd jobbra-balra csúszkált a hátamon.Csodás volt érezni és élvezni a testét,finom bőrét,ahogy siklott rajtam.A program során kellemesen elbeszélgettünk különböző témákról.Barbi nagyon jó beszélgető partner,pozitívan és reálisan gondolkodó fiatal nő.
Barbi megkért,hogy forduljak meg,és a csúszkamasszázs a mellkasomon,hasamon folytatódott.Ezután olajat csorgatott a velem egykorúra,finoman le-fel húzogatta,csavargatta azt,ujjaival a makkomat rendkívül érzékennyé tette.Majd erőteljesebben folytatta a kézi kényeztetést és befejezte az akciót.......
Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A pihenés után a kényeztető program folytatódott.Barbi a nyakamtól fokozatosan lefelé haladva puszilgatni,simogatni,csókolgatni kezdett.Mire észbe kaptam,már a szájában volt a velem egykorú:) Először nagyon finoman,majd intenzívebben kényeztetett,szemkontaktust fenntartva,folyamatosan rám figyelve.Fantasztikus szájtechnikával változatosan alkalmazta a szívás,nyalás,szopás,csavarás módszerét,bő nyál hozzáadással,időnként kézi rásegítéssel.Majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,gyorsított.Jeleztem Barbinak,hogy lassan a vég közeledik....majd az utódok Barbi mellei között landoltak.....és lusta cseppekben szétfolytak.....
Ismét egy kis pihi és tisztálkodás következett
Amikor hanyatt feküdtem,Barbi szemből fölém térdelt. Így kiváló hozzáférésem volt az illatos,fincsi puncijához,és megfelelő szögben tudtam kényeztetni Őt, kényelmes testhelyzetben.A pihekönnyű nyalakodás során megcsodálhattam Barbi szép punciját,érezhettem a számban puncija mézédes ,selymes,finom ízét.Többször olyan mélyen nyaltam bele a hüvelyébe,amilyen mélyen csak lehet.A kényeztetésem hatására Barbit hullámokban érte el a gyönyör,csiklója megduzzadt,légzése felgyorsult,nyögdécselni kezdett,az egész teste libabőrös lett.....majd remegni kezdett.....Még finoman kényeztettem tovább,amivel betetőztem élvezetét,amit én is szinte teljesen átéltem.Összebújva pihentük ki a gyönyört,és az odavezető út fáradalmait:)
Barbi kiemelkedően kényeztet,és rendkívül jól kényeztethető:)
Majd megkért,hogy masszírozzam meg.Kényelembe helyezte magát a tatamin,én pedig mellé telepedtem.Kezdésnek alaposan végigpuszilgattam a testét,a tarkójától egészen a lábfejéig.A popsijánál hosszasan elidőztem.Majd finoman bekentem a testét krémmel,és végig masszíroztam a nyakától kezdve egészen a vádlijáig.A popsijánál és a combjai felső részénél,különösen a combtőnél,hosszasan elidőztem:) Barbi megdicsért,hogy a hat hónap kihagyás alatt nem kopott meg a masszázstechnikám.
Még egy kis beszélgetés,majd tusolás,felöltözés,búcsúcsoki,és érzékeny búcsú,Barbitól és a Marina Parttól.....
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órás programra mentem.A programnak megfelelő rózsaszálakat a megérkezésem után adtam át a személyes kis ajándékommal együtt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Barbi ismét egy életre szóló élményben részesített,és remélem,hogy fog a továbbiakban is:)))
Csak ismételni tudom magam: Számomra Ő VENUS 21.századi reinkarnációja:)))
Most arról álmodom,hogy egy kellemes,együtt töltött éjszaka után az amerikai konyhás nappaliban vagyunk.Barbi mellettem ül a vakítóan fehér mini frottír köntösében,mint egy csipás kismacska,lábain a fehér "Bolognese kutyus" papucsa. Szoláriumozott combjai fénylenek,kortyolgatjuk a kávénkat,és egy Karib Tengeri körutazást tervezünk:)))
A Barbi Varázs Masszázs Program Robog Tovább:)))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-03-18) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel, " benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam következett. Barbi nagyon jó beszélgető partner,a program alatt kellemesen elbeszélgettünk különböző témákról.

felejthetetlen: 7db
(2021-01-19) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek.Ismét egy erőteljes masszázst kértem a lányoktól. BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta. Masszázs közben a lányok finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozták.

(2020-12-30) : A szokásos erőteljes masszázst kértem a lányoktól.Jázmin elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam tarkóm és a fejem következett. Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

nagyon jó: 17db
(2020-12-21) : Mivel nem első alkalommal voltam nála így tudtam mire számíthatok. Magasra elvárásokkal vártam ezt a napot is amit Barbi teljes mértékben teljesített is. Minden porcikámat átmasszírozta nem simogatott hanem rendesen közepes erővel átgyúrta a testem és nekem pont erre volt szükségem. Most a felsőtestemmel kezdte a masszírozást és a lábamnál fejezte be és utána került sor a második örömszerzésre.

(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

: 23db
(2021-01-17) : Barbi a szájába vette a farkamat és nyalogatta, szopogatta , a golyókat sem hanyagolta el ,nem tudom ,hogy meddig tartott mert nagyon élveztem amit csinált , már csak arra emlékszem, hogy kértem, hadd élvezzek a szájába. Miután a program első részével végeztünk alaposan megtörölgetett és magát is , mert mindenhova került a nedűből.

(2020-11-06) : A masszázs pont megfelelő erősségű se nem a simogatós fajta és nem a kipréselős. Kellemesen át masszírozta az egész testemet. Én nem irányítottam inkább rá bíztam magam és nem bántam meg. Szerettem volna én is kicsit megmasszírozni ami nem volt ellenére és véleménye szerint jól eset neki és élvezte is. Megmondom ősszintén én is mert ezt a nagyon csinos és kedves lányt masszírozni egy élmény volt. Mi nagyon jót beszélgettünk masszás közben

(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.