4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
LauraCicaBabaN01 szexpartner

szexpartner

LauraCicaBabaN01-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 21:21:39

donita
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LauraCicaBabaN01 beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Második próbálkozásomra sikerült elérjem, pár perces telefon beszélgetés alatt sikerült sikerült megbeszélni, hogy másnap délben hívom és jöhetek 1 óra múlva. Szegényt majdnemhogy én keltettem másnap mikor hívtam.. de szerencsére végül indulhattam is hozzá.
Megközelítés
XIII. kerület, bármivel könnyen megközelíthető része. Én autóval érkeztem, fél utcával arrébb le is tudtam parkolni. Gondoltam kis séta úgy is belefér, legalább kisétálom az izgalmat, tudva azt, hogy mi következik pár perc múlva.
Helyszín
Új építésű lakópark, címet már korábban elmondta, könnyen megtalálható a helyszín. Lentről hívtam, mondta, volna a kapukódot, de bejutottam valakivel így csak a lift, emelet. Ajtó kicsit kifogott rajtam mivel rossz irányba indultam a liftől, de végül meglett a kis kéjbarlang bejárata. Ajtón bejutás után balra fürdő, szembe a tetthely, kellemes fény volt, mindent láthattam. Nekem tökéletesen megfelelt a kis lakása.
LauraCicaBabaN01 külseje
Diszkrét kopogásomra ajtót nyitott. Gyors hajmosásból jött épp, meztelenül, úgyhogy rögtön megcsodálhattam testét.. Nagyon is tetszett a látvány főleg mell, száj tájon.. Akinek tettszenek a Lau típusú lányok, nem fognak csalódni, de szerintem senki sem aki hozzá megy :) Formás mindenhol, hatalmas cicik és száj.. Igazából alig vártam, hogy a szájába kerüljek. Mivel meztelenül várt, én választhattam ruhát, együtt túrtuk a 2 doboznyi szexi ruháit. Egy vörös miniszoknyára hozzá illő melltartóval és a legmagasabb piros platform szandáljára esett a választásom.

Action
SzexiRuha választás után megbeszéltük a menetrendet, az asztalra letettem a letenni valót és irány a fürdő. Normál méretű kád, több féle tusfürdővel. Nem igazán válogattam, gyors tusi és irány vissza, minél előbb láthassam Lau testét közelebbről is. Másfél órát maradtam, ne kelljen sietni semmivel mivel tudom, hogy az egy óra két menet néha nehezebben megy nekem. Extrának popót kértem. Visszaérve a fürdőből a kanapén várt, lerántotta rólam a törölközőt és kicsit kényeztetett a szájával, torkával.. Mondtam is neki, hogy nem szeretnék hamar elsülni így elsőre (meg is jegyezte, hogy senki se húzza sokáig :D ) Úgyhgy inkább én kényeztettem volna, lekerült a melltartó és elő a babaolaj.. Bőven beolajoztam a melleit.. És egy jó ideig elvoltam a cicikkel, majd lejebb csúsztam, szerettem volna kis örömet szerezni neki ilyen korán reggel 1kor :D Szerintem élvezte és tetszett neki ahogy csináltam, de a végére nem jutottunk, átvette az irányítást és szájjal folytatta, imádom a mélytorkos franciát, Lau pedig mestere ennek. Ezen kívül a vörös rúzsos szájának látványa a farkamon hatalmas élmény volt, főleg mikor hosszú másodpercekig tövig lent tartotta. Ezt követően gumit húzott majd bebújtam a popijába, sajnos itt már olyan sokáig nem bírtam ilyen előjátékot követően, így a popijában durrantam egy hatalmasat. Gyors fürdés maj vissza a kanapéra, ahol kaptam egy kellemes hát masszázst beszélgetésssel egybekötve. Jól éreztem magam vele igazából, egy fél órát biztos elvoltunk mindenféle témával kapcsolatban. Majd jelezte, hogy folytassuk. Az ágy széléhez álltam, ő négykézláb az ágyon szopott le. Kicsit megküzdött vele, de végül hatalmasat élveztem a melleire. Ezt követően sajnos már sietnem kellett, így rány a fürdő, öltöztem és indulás.
Elszámolás
Még az elején rendeztük, nem néztem, hogy elvette e. Annyit adtam amennyit megbeszéltünk. Nekem bőven megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Évekkel ezelőtt már szerettem volna meglátogatni, de tartott egy pár év szünetet mire lehetőségem lett volna rá, így igencsak örültem, hogy visszatért. Találkozunk még a jövőben, jól éreztem magam nagyon is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LauraCicaBabaN01 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLauraCicaBabaN01 legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2020-11-30) : Fogtam 2 kézzel a vékony derekát, és úgy húztam magamra,de volt amikor Laura is visszalökött, akkor kellett csak igazán kapaszkodni a derekába. Elég sokat voltunk ebben a pózban, amikor azt a kérdést kaptam, hogy jössz a fenekembe? Természetesen igen volt a válaszom. Egy kis síkosítás után már furakodtam bele a fenekébe. Először csak óvatosan mozogtam, de pár pillanat múlva már erősebben mozoghattam benne.

(2020-11-08) : Laura halk nyögésekkel jelezte, hogy neki sincs ellenére a dolog. Kis idő múlva maradtunk pozícióban, de átkéretszkedtem a popsiba. Itt is lassan, finoman kezdtem a behatolást, nagyon szűk popsija van. Nem kellett sok idő, hogy kellően kitáguljon, na ekkor már lehetett neki adni rendesen. Látván Laura reakcióit és hallva a már hangosabb nyögéseket, biztos vagyok benne, hogy neki is tetszett a dolog.

(2020-10-25) : Egy nagyon komoly igazi mélytorkos franciába kezdett amit tökéletesen csinált, teljesen eltüntetve a szerszámom, közben lehet gyönyörködni a látványban a tükrökben is, ezután 69-be fordultunk és kölcsönösen kényeztettük egymást, pircinges puncival még nem volt dolgom, de nagyon tetszett, remélem neki is a tevékenységem! Majd gumit húzott és lovagló pózban kezdtük meg az együttlétet,

: 7db
(2021-01-02) : Majd elkezdte a bőnyálas mélytorkos franciát nagyon eltüntette a szerszámot, majd kölcsönös francia szét nyaltam a pircineges puncit majd nagyon meg dugtam a melleket majd gumit kértem és egyből háturról be a popsiba toltam neki sokáig nem bírtam . Pihi beszélgetés víz . Majd kértem hogy prostata masszázs is legyen olyan jól csinálta.

(2020-11-22) : is szépen finoman elkezdte a foglalkozást a farkammal elkezdett franciázni mélytorkosan teljesen eltüntette , folytattuk de akkor már én is nyalta a pircinges puncit mielőtt jött a vég gyorsan betettem a cicik közé ott lett végem. Szünetben masszázs közben jót beszélgettünk. Majd kértem franciázzon újból mikor kellően kemény lettem gumi fel beleült jól meg lovagolt én közben a melleket gyűrtem majd át misszibe és mielőtt jött a vég kértem a kedvencemet a pucsitot toltam ahogy tudtam és hatalmasat élveztem.

(2020-11-05) : Megérkezés után megbeszéltük a részleteket, üdítővel kínált amit el is fogadtam. Majd én elmentem zuhanyozni, visszaérkezésemkor már az ágyon várt meztelenül, pazar látvány volt. Összesen 2 kör volt, nála ez könnyedén össze szokott jönni. Mindkét alkalommal kaptam valódi mélytorkos franciát ami fantasztikus volt, illetve többféle pózt is kipróbáltunk. közte pedig egy nagyon kellemes masszázst kaptam ami szintén jólesett.