25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
353
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Dotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 19:28:48

nyelvész85
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Már régóta a kedvencek között szerepelt, de amikor lehetőségem lett volna az utóbbi hónapokban huncutkodni, akkor valahogy sosem volt elérhető. Most sikerült VTR-en időpontot egyeztetni Vele, szerencsére.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR egyeztetés során pontos címet kaptam. Belváros, nem lehet eltéveszteni. Mostanában nem egyszerű a környéken parkolni. Számtalan BKV járat megfordul a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belvárosi bérház jó állapotban. A fürdőszoba nagyobb, mint a baszoba, de nem is kell ennél nagyobb szoba. A fürdőben található egy jó nagy sarokkád, amire Dotti azt mondta, hogy aki több mint 1 órára megy, az akár pancsizhat is vele együtt (remélem huncutkodni is lehet benne :D ), legközelebb lehet benevezek egy ilyen menetre ;)
Dotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dotti hirdetése tartalmaz mind műtermi, mind amatőr képeket is, és arccal hirdet, így nincs zsákbamacska, a képek alapján egyből felismerhető kedves bájos teremtés, aki karcsú alakkal, huncut mosollyal rendelkezik.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésem után cipő le, és irány a tetthely. Előre jelezte, hogy nem fog zavarni senki, mert 2 fürdőszoba is van, így ez egyik csak a miénk. Már írtam a sarokkádról (és a jövőbeni terveimről vele). Zuhanyzás után fehérneműben várt az ágy mellett, ahol elkezdtünk csókolózni, amit finoman lágyan kezdtünk. Közben próbáltam volna a popsiját simogatni, de akkora volt a magasságkülönbség köztünk, hogy nem értem el :D, ezért gyorsan az ágy felé tereltem az eseményeket. Az ágyon folytattuk az ismerkedést, csókolózást, itt már tudta simogatni is, amit kell, finom, puha bőre van. Egy kézzel sikerült kikapcsolni a melltartót, meg is dicsért, milyen ügyes vagyok, pedig az utóbbi időben még két kézzel is gyakran meggyűlt a bajom ezen ruhadarabbal. Ezután a mellbimbók is kaptak a jóból, úgy vettem észre, hogy izgatta a ténykedés. Rövidesen lejjebb akart kúszni, de nem hagytam, mondtam szeretek én kezdeni. Le is vette a bugyit gyorsan, hogy ne akadályozzon, mert azt ő is szereti, agy hát a combjai közé helyezkedtem, és el kezdtem nyalni. Közben mozgatta a csípőjét, mutatva, hogy most kicsit lejjebb a hüvelyénél, vagy kicsit feljebb a csiklónál kényeztessem. Szépen nedvesedett közben, és kéj hangokat is lehetett hallani, kb 10 perc nyalakodásnak meg lett az eredménye és elélvezett. Megdicsért, és megköszönte a dolgot, majd hátamra parancsolt. Rám feküdt, váltottunk néhány csókot, majd szépen délnek vette az irányt , ahol már az eddigi előjátéknak köszönhetően ágaskodtam. Szépen bevette a szájába és finoman játszott vele. Volt, hogy a golyókat nyalogatta, volt, hogy mélytorokra vett. Nem sokáig bírtam volna így, ezért gumiért nyúltam, és beöltöztem. Nem kérdezte, hogyan szeretném, de már ült is bele a kis gondolat olvasó. Lovaglást változatosan csinálta, hol teljesen egyenes háttal ügetett, hol rám hajolva csókok kíséretében, hol fogtam a popsiját és próbáltam én diktálni a tempót. Annyira jó volt, hogy nem akartam pózt váltani, így is lett végem.
Ezután beszélgettünk sok mindenről, jó beszélgető partner is. Nem sietettet, én vettem észre, hogy már 10 perccel túlléptük az időt, így gyorsan felöltöztem, és tova léptem (mert már így is késésbe kerültem épp hogy odaérem a következő dolgomra :D )
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapján minden infó megtalálható, a Bp-i átlag alatti rózsacsokrot kér 1 órás hancúrért, ami bőven megéri kategória. Egyszer sem hozta szóba, távozás előtt kérés nélkül én készítettem ki.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aki szereti a 30as BF-es lányokat, az Nem fog Dottiban csalódni. Én még biztosan visszamegyek hozzá, ahogy lehetőségem lesz rá, mert úgy gondolom, hogy még ki tudunk hozni pluszt, ahogy jobban megismerjük egymást, és megtudjuk, mit szeret e másik :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-22 17:27:22
Dottiban nehéz csalódni, csodás kis nő, mind természetében, mind külsejében. Szerintem legalább egyszer mindenkinek érdemes meglátogatnia :)

2020-12-22 16:31:20
Röviden összefoglaltad a lényeget, figyelemreméltó a beszámoló besorolása, ez bizony jelent valamit ami miatt érdemes követni.

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 2db
(2021-01-08) : Volt ott nyögés, sóhajtozás, vonaglás, combjait néha picit a fejemre szorította, rám mindez felettébb izgató hatást keltett. További csókolózás és simogatás után szájába vett és nagyon finoman, kellemesen ápolgatott. Pedig erre egyáltalán nem volt szükség, mert már jó ideje nagyon kívántam, úgyhogy hamar gumit kértem és missziben behatoltam. Így szeretkeztünk váltakozó tempóban. Dotti mindvégig nagyon aktív maradt, de én diktáltam a tempót és ezt teljesen rám is hagyta

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

nagyon jó: 3db
(2021-01-11) : Finom édes ápolt a puncija ugyhogy jo sokáig nyalakodtam aminek a végén elélvezett . Megkértem hogy most kényeztesen engem a szájával nagyon jol eset mert közben végig néztem . Nem birtam megállni igy kicsit puncijával játszottam a kezemmel néha persze belecsuszant egy egy ujjam. Annyira kivánatos volt hogy kértem egy kis kölcsönös franciát még ami nem volt elenére.

(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

: 7db
(2020-11-11) : Lassan végig csókolta a testem majd a farkam végig puszilgatta, utána a golyók következtek. Fürge nyelvével játszott a golyóimmal, kezével meg csak simogatta a testem és a farkam. Ez nagyon jól esett és éreztem ha jön a francia ott hamar végem lesz:) Ahogy gondoltam:) Dotti jött is feljebb. Végig puszilgatta, nyalta majd finoman szopni kezdett. Közben édes hangokat adott ki, nem megjátszó hangok voltak hanem érezni hogy ő is élvezi!

(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...