54
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Mira40 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mira40-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 19:11:31

tiplis87
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Kedves Tiplis!
Köszönöm szépen a pozitív beszámolót:)
Nagyon hálás vagyok érte!
Az az igazság,hogy nem volt nehéz dolgom, elengedni és jól érezni magam, egy ilyen jóképű , intelligens pasi mellett mint amilyen te vagy😍
Örülök , hogy megtiszteltél a látogatásoddal😘
Várlak vissza szeretettel!
Csók : Mira 💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
VTR-en jelentkeztem be a randi előtt négy nappal, pár órán belül érkezett is a megerősítés Mira részéről, a választott időpont az enyém lett. A chat-en még megígértem, hogy érkezésem előtt mindenképp felhívom, melyből a város bedugulása miatt egy sms lett a randi előtt kb húsz perccel, ebben jeleztem, hogy pár percet valószínűleg kések. Pár pillanat múlva érkezett a megnyugtató válasz a részéről, hogy semmi gond, vár rám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem a VTR-en megadott címre, mely pontos helyszínt mutatott, a GPS könnyen megtalálja, a bejárat nincs egyből szem előtt, de egy minimális kereséssel senkinek nem fog gondot okozni a megtalálása. Szerencsére érkezésemkor a lakótömb előtt rögtön találtam megfelelő üres parkoló helyet, jelenleg mindenhol ingyenes a parkolás, de ahogy láttam nem volt minden kikövezve parkolóórákkal sem. A tömegközlekedéssel érkezőknek sincs nehéz dolga, egy nagy buszállomás van a helyszíntől könnyen sétálható távolságra, én úgy láttam, hogy ideális minden szempontból a megközelítés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panel lakásban fogadott Mira az épület egy sokadik emeletén, a lépcsőt kedvelőknek sok erőt kívánok, én inkább a liftet választottam a feljutáshoz. A lakás maga egyszerű, higéniai szempontoknak teljesen megfelel, a várható felhasználási módot tekintve minden megtalálható benne, amire szükség lehet, a masszázságynak külön örültem, hála vendéglátóm kedvességének, de erről majd a későbbiekben. A tetthelyet én egy kihajtott kanapéra tippelném, de bármi is volt elég helyet, párnát és kényelmet biztosított az intimebb pillanatok átéléséhez. A kapott törölköző tiszta volt, nagy és finom puha, a fürdőszobába érve egy nagyobb fajta káddal kerültem közelebbi kapcsolatba, melynek egyik szélén sorakoztak a tusfürdők, elegendő opció közül választhattam és találtam is magamnak megfelelőt. Szájvízből a lila színű egyik legismertebb márkával találkoztam, ami igazából a kedvencem, így ennek külön örültem, a világos kéket rengetegen szeretik, de annak számomra kínai tornacipő íze van (a cipőt még nem kóstoltam, csak az illatát éreztem).
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Először utcai ruhában láthattam Mirát és vissza gondolva szerencsés vagyok, hogy nem csak egy véletlen utcai összepillantásról vagy egy csinos szomszédról van szó, akinek vélhetően otthon van a párja. Egy elegáns ruhában fogadott, ami diszkréten bemutatja, hogy a textil alatt nagyon kívánatos formák rejtőznek, néztem már hasonló kombinációt órákon keresztül és úgy érzem, hogy ezzel a módszerrel éhes embert akár vallatni is lehetne. Most szerencsére ennek a küzdj hormonjaiddal állapotnak nem sokáig kellett tartania, hamarosan láthattam, hogy mi rejtőzik a "lepel" alatt és elkezdődhetett a felborult lelki állapotom helyreállítása. A fényképésznek nem volt szüksége komoly trükkök bevetésére a képek elkészítésénél, mind a valóságot mutatja be. Arckitakarással hirdet, de nincs szüksége sem komoly sminkre (nem is volt rajta, csak minimális kiemelés) sem arra, hogy attól tartson, hogy valaki emiatt fog visszafordulni az ajtóban. A kormegadása ellenőrzött, hiteles, sok nála fiatalabb hölgy szeretne hasonló külsővel rendelkezni illetve sok férfitársam minden este hálát adna, ha ilyen NŐ mellett hajthatná álomra a fejét.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A késésem végül tényleg csak pár perc lett, az ajtóból próbáltam hívni kétszer is, de mindkét alkalommal foglaltat jelzett, így a már bevált módszerhez nyúltam és küldtem egy sms-t, melyet követően felhívott és így sikerült bejutnom. A liftből kilépve már várt rám a lakásához vezető kis folyosó külső ajtajánál. A lakásba történő belépést követő ismerkedés közben kiderült számomra, hogy egy érzékeny, de nagyon kedves és figyelmes vendéglátóhoz érkeztem, kaptam törölközőt, megkínált üdítővel és megmutatta a fürdőt is. Beszélgetésünk közben feljött, hogy nem tudtam lentről hívni, csak az sms-t látta meg, lassan rájöttünk, hogy tiltólistára kerültem akaratán kívül, de ezen csak jót mosolyogtunk és megmaradt mindkettőnkben a kérdés, hogy gyakorlatban ez mégis, hogy fordulhatott elő. Ebben a jó hangulatban indultam el a fürdő felé, ahonnan a szükséges műveletek után még izgatottabban tértem vissza. Mira is meglátogatta a fürdőt, ahonnan visszafelé már évakosztümben érkezett, gyengébb idegzetűek hasonló helyzetben a kanapé vagy az asztal szélét tudom javasolni kapaszkodónak. Egymást átölelve finom csókváltásba kezdtünk és elindult egymás érintéssel történő felfedezése, finoman csókol, nagyon jó érzés volt a karjaimban tartani. Az ágyon folytattuk, a hátára fektetve kezdődött a vízszintes programunk, csókok, simogatások, összesimulások közepette. Finom parfümjét még intenzívebben éreztem, amikor a nyelvemmel a nyakánál kényeztettem, majd a cicik felfedezésére indultam. Szilikon cicikhez volt szerencsém, de nagyon igényesen alkotta meg őket a doktor, gyengéd kényeztetésre a bimbók jól reagáltak. Miután itt mindkét dombot bejártam egy délebbi célpont felé vettem az irányt, ahol már a legszebb nedvesedő állapotot találtam, finoman nyalva és apró, ujjaimmal történő rásegítéssel hamar orgazmusig juttattam Mirát. Megdicsérte a technikámat, majd viszonzó útra indult és lágyan közelítve eljutott a testem legkiemelkedőbb pontjához, melyet nagyon finoman izgatni kezdett, igazán kellemes, érzéki franciát kaptam, látszott rajta, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint én átélni. Illedelmesen megkérdeztem hogy szabad-e a kicsi szájába élvezni, amire igennel felelt és nem sokkal később egy 69-be fordulást követően így ért a vég, megvárta amíg lecsillapodok, majd kaptam törlőkendőt és elment egy kis frissítésre a fürdőbe.
Visszatérte után csókokkal folytattuk és elindult egyből egymás simogatása is, gyengéden kényeztettük egymást és lassan újra készen álltam a folytatásra, melyet védőfelszerelés feltétele után missziben kezdtünk meg. Az elején csak lassan, finoman, aztán kicsit tempósabb sebességre váltottam, ami szintén nem volt ellenére, kihasználtuk a pózban rejlő lehetőségeket, kicsit túl is melegedtünk, ezért kutyust javasoltam folytatásnak. Mira összetett lábakkal közelített felém (én összetett tenyerekkel néztem a plafon felé), majd könnyedén csusszantam be a puncijába, melyet formás kerek popsija takart el előlem. Nagyon jó érzés volt megfogni a csípőjénél és diktálni a tempót, igazán szép látvány ebből a szögből is. Váltásként kicsit hátra döntöttem Mirát a combjaimra és kicsit így ülve élveztük tovább az együttlétet, sajnos erre nem volt túl sok időnk az én hibámból, mert a bal lábam pár lábujja a görcs irányába kezdett elindulni, ezért hason fekve folytattuk, nagyon kellemes póz volt, utána egy kis lovaglásba váltottunk, melyet egy franciás folytatás követett. A kellemes kényeztetés alatt egyre szimpatikusabbá vállt számomra a masszázságy, így rákérdeztem az ottani folytatás lehetőségére, melyre kedves vendéglátóm igent mondott. Háttal fektettem fel Mirát, majd egy kis nyelvvel történő bemelegítés után folytattuk az együttlétet, immáron a lábaival a vállaimon, tejesen sima bokáit élmény volt puszilgatni közben, a látványnak és az élménynek meg is lett az eredménye, ebben a pozícióban ért a vég másodjára. Kaptam egy kis dicséretet a kitartásomért: "Neked sincsenek potencia gondjaid!", ezt követően pedig beszélgettünk egy kicsit hétköznapi, illetve privát témákról is.
A harmadik körre már nem maradt sok időnk, ezért rákérdeztem, hogy lehetséges-e még és egy mosolygós "igen"-t kaptam válaszul. Nagyon örültem a reakciójának, számomra érződött belőle, hogy kölcsönös a szimpátia, ezért nem is szerettem volna ezzel visszaélni. Egy kellemes felvezető francia után gumi húzás és misszionáriusba váltottunk, így is lett vége a harmadik résznek számomra, majd a fürdő felé vettem az irányt. Zuhany után öltözés, még egy kis beszélgetés és együtt távoztunk a lakásból.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozó elején tettem le kérés nélkül az asztalra a másfél órának megfelelő virágcsokrot, melyet a VTR-es bejelentkezés kicsit kiegészített időben, szóba nem került, csendesen eltűnt időközben. Extrákról nem tudtam előtte sem és közben sem jött fel, szerencsére nincs bonyolult matek a háttérben, mindent megkaptam, amit szerettem volna az alapcsomagban.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy hosszabb kihagyás után kezdem újra felfedezni ezt a világot, így biztos sokminden változott, de Mira esetében úgy érzem, hogy egy különleges személynél járhattam. Nem történt az egyeztetéstől kezdve a búcsúzásig semmi olyan, amire azt tudom mondani, hogy kicsit is negatívan érintett. Kedvesség, figyelmesség, törődés, érzékiség, odaadás, intelligencia, ... , számomra egy tökéletes randi volt egy elbűvölő NŐ társaságában. Nagyon sokan szeretnének egyszer egy hasonló élményt átélni, én viszont hála neked Mira már azok közé tartozom, akik újra át szeretnék élni. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-25 10:46:02
Kedves tiplis! Nem nehéz Miránál jól érezni magunkat én már csak tudom. A te írásodból is ez jött le. Igen Mira egy nagyon különleges minden téren nála csalódni biztos nem fog senki. Amit az Összképnél írtál az is teljesen fedi a valóságot. Köszi, hogy megírtad eme bájos Mirával történt randit.

2020-12-24 01:39:20
Kedves Linear!
Minden ember, szituáció, élethelyzet más-más érzéseket válthat ki belőlünk, ezért örülök, hogy a beszámoló ilyen jó hatással volt rád, amit kaptam szépet és jót igyekeztem átadni és a sok pozitív visszajelzés alapján, itt kiemelném az írásban szereplő múzsáét, úgy érzem, hogy megérte és sikerült.
Köszönöm az értékelésed és a visszajelzésed!

Linear
Törzsvendég
2020-12-22 09:35:01
Kedves tiplis87!
Ha számodra a hosszabb kihagyás azzal járt, hogy egy ilyen írást tegyél le az asztalra, akkor nekem megérte erre várnom. Tökéletes beszámolót írtál egy méltán népszerű hölgy társaságában eltöltött randiról, minden szavadat élvezet volt olvasni!
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

(2020-12-12) : Egy igazi játékos franciával lepett meg, a golyszlikat is bevonva a játékba. Nem mélytorkos, de nagyon jó volt, már majdnem kivégzett, de még időben jeleztem a kezemet feje alátettem és megemeltem ezzel jelezve, hogy netovább. Ekkor újabb csókkal folytattuk. Ezekután egy kicsit bevetette az ikreit is közéjük véve barátomat. Ez új dolog volt, mert ilyet még nem csináltunk, de jólesett ez is nekem is és barátomnak is tetszett.

(2020-12-03) : Csodálatosan kezdte el, lágyan, de mindent nyalt: zacskót, herét beszipantotta, nyalta a farkamat, majd idővel kérdezte, mit csináljon még, hogy jobb legyen? Mondtam neki a vákuumot és a bőnyálasságot, és ki nem hagyta. elkezdte úgy, ahogy mondtam. Éreztem ahogy folyik a meleg nyála le a seggem tövéig, majd mondtam neki poénból, hogy nyalja le ott is, és megcsinálta.

nagyon jó: 2db
(2020-12-08) : Lassan lekerült minden ruhadarab róla is, majd bemutatta lágy, érzéki francia tudását, közben fel-fel pillantott kéjesen, én pedig a haját, arcát simogattam, így gyorsan felkeményedtem. Láthatóan élvezte amit csinált. Majd a hátára fordítottam, és széttárt lábai közé furakodtam. Ő lehunyt szemmel fogadta nyelvjátékomat, amit érezhetően élvezett (elélvezett), ezt hangokkal, és pár suttogó szóban is megerősített.

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 8db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2021-01-05) : A továbbiak igen konzervatív mederben folytak: volt francia oda: a punci is szép, jó illatú, öröm volt nyalni, meghálálta a gondoskodást, ahogy előbújtak az ajkak, csikló, itt is adta alám a lovat, kis remegésekkel, sóhajtozásokkal, csak úgy dagadtam a büszkeségtől. Aztán francia vissza: finom lágyan csinálja, egyik kéz simogat, nyalja, játszik rajta a nyelvével, napestig is ellettem volna, csak bírni kell.

(2020-12-15) : Majd Mira viszonozta kedvességemet, finom nem mély torkos franciával, kezét nem nagyon használta, fürge nyelvét annál inkább. Kértem a védelmi felszerelést, lovacskázással kezdtünk amit nagyon jól csinált, kértem forduljunk én kerültem fölűre. Nagyon élveztem hogy lábával átfogott és húzott magához, végem is lett. Kis beszélgetés, tisztálkodás, sajnos lejárt az időm.