143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Liza erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 17:52:06

jóöregharcos
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drága Jóöregharcos!

A mi kapcsolatunk egyedi- kifejezetten jót tett neki az idő és a távolság, ha már a múltat emlegeted...
És nem utolsó sorban a telefonszám csere...

Minden tiszteletem és elismerésem az elmúlt 2.5 év lányaié, akiknek volt türelme és kitartása tanítgatni Téged. Nekem anno nem volt.

Hihetetlen nehéz természeted van. Rettenetesen frusztrál, hogy a beszélgetésünk nagy részét arra tereled, hogy más lányokról pletykálkodj. Ezúttal már kiismertelek, és nem álltam bele a helyzetbe, elintéztem egy "őt nem ismerem" mondtattal.
Nem kell hírvivőnek lenni a lányok között. Anno a kettős ügynököket likvidálták... ugyhogy erről szokjál le. Írd meg a tapasztalataidat, vagy tartsd magadban. De soha, semmilyen körülmények között privát beszélgetéseket ne adj tovább. Se beszámolóban, se más helyen, más lanynak. (Én is ezért szivtam fel rád magam anno, mert simán, beszámolóban megosztottad a beszélgetésünket).

Ha ebben is tudsz fejlődni, nyert ügyed lesz.
Mert azt tapasztaltam, hogy lassan ugyan, de képes vagy tanulni.

Csókollak: Liza

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
A reggeli órákban hívtam volt szabad időontja másfél óra mulva nála voltam
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Westendtől néhány perc séta inkább a Lehel térhez közelebb.Villamossal mentem a Nyugatiig.Parkolás valószínű körülményesebb,
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Két és fél éve voltam Lizánál most egy kicsivel messzebbre kell menni egy viszonylag nem túl régi épület földszinjén van a kis kuckója.A régi helyéhez képest valóban kisebb de barátságosabb két szoba van.A fürdő pici zuhanyfülkés mindennel felszerelt
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Liza egy negyvenes hölgy jó alak formás cicik nagy szemek azt hiszem nem kell őt bemutatnom régóta van már köztünk.Puszi és a cipő levéte után beinvitált a pici tatamis szobába emlékezett rám meg is jegyezte hogy régen jártam nála,másfél éve voltam legutóbb.Kiment teát hozott több filterből lehetett válogatni.A ruhámat a ruhainasra pakoltam majd irány a zuhi.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdés után Liza is ledobta ruháit egy kicsit ölelkeztünk majd célba vettem a tatamit olajjal kezdett masszírozni először a hátamat majd lejjebb folytatta közben beszélgettünk elmondta,hogy most végzi a gyógymasször tanfolyamot éreztem is,minden mozdulatán,hogy nagyon profin csinálja a maszírozást mindehol jól ellazította a bemerevedett izmokat.Befejezésül a lábam következett a vádlimat is jól átmozgatta nagyon jól esett utána könnyünek éreztem a lábamat
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy csuszka masszázzsal kezdtünk Liza beolajozta a cicijét és a hátamon többször végig siklott ,majd oldalról is ugyanígy végig ment nagyon izgató volt.Ezután helycsere Liza a helyemre feküdt én birtokba vettem a punciját probáltam a kedvében járrni külömböző sebességgel nyaltam már kezdtem fáradti Liza kétszer is kért,hogy nehadjam abba majd a lábait is magasba emelte amit én fogtam közben egyre jobban nyaltam a nyelvemmel próbáltam mélyebbre hatolni a nedves puncijába aminek meglett az eredménye Lizának sikerült elmenni amit a nyögése is jelzte.Egy kicsit hagytam lenyugodni Liza megis jegyezte,hogy most sikerült a csúcsra juttatnom.nem úgy mint amikor először nála voltam akkor ő is a végén magához nyúlt úgy tudott elszálni.Akkor nekem ez gy kicsit fura szokatlan helyzet volt talán azért nem mentem hozzá legközelebb.Ezután én következtem Liza kezelésbe vette a velem egykorút kézzel szájjal kényeztette majd egy darabig kérte,hogy fogjam meg mindkét kezét kéz nélkül farciába kezdett majd az egyik kezével besegített és változatos technikával folytatta a kispajtás ingerlését amit már nem bírt sokáig és a szájába küldtem az utódokat.Szilviával megtisztogatott megjegyezte,hogy az ujjai közé is kerültek a fiaim utána egy kicsit mellém feküdt beszélettünk,majd ismét tisztálkodni mentem.Felöltözés majd búcsú puszival megbeszétünk,hogy ezután gyakrabban fogom a tiszeletemet tenni nála.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Évek óta vátozatlan nagyon kedvező csokor az egy óráért amit felöltözésem után a tatamira tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hosszú idő után úgy gondoltam,hogy meg kéne látogatnom Lizát nem bántam meg a döntésemet most is nagyon kedves volt jóléreztem magam vele

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-18 06:38:40
Itt is válaszolhattál volna Liza reagálására, ha úgy érezted van tisztázni valód.
Liza nem kifogásolt, tanácsot adott.
Felejtős: Köszönöm!👍

2021-01-15 19:37:18
Liza reagálására, inkább nem minősítem hozzászólásod tartalmát, felhívta a figyelmemet, írásod az élményeidről már jóval korábban értékeltem.
Volt már korábban panasz a higiéniás megjelenésedre, amit a hirdető, reagálásként rád tolt rendesen.
Megvédtelek én naív, majd megtudtam utólag, sajnos tévedtem.
Most mégis mit gondoltál, pletyka fészek magatartásod simán eltudod majd sunnyogni?
Megnyugtatlak, ismét kaptál egy új ruhát, viseld egészséggel.

2021-01-15 17:00:27
Lizával személyes üzenetben tisztáztuk amit a reagjában kifogásolt

2020-12-29 07:32:35
Ez is egy jól sikerült beszámoló lett,gratulálok:)))

2020-12-23 09:16:49
A helyesírásod pocsék, vajh mire való az oldalba beágyazott helyesírás ellenőrző. A tartalom tömör, lényegre törő, a fontos dolgok, főleg vendéglátód bemutatása benne.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-30) : A két lány kezei tökéletes szinkronban mozogtak és a meleg olajtól csúsztak, mint szánkó a friss hóban. A hátam, lapickám vállam, gyúrásával kezdődött a program. Liza tanulmányait jól kamatoztatta, mert tökéletes érzékkel tapintott rá a problémás pontokra, mit Samantha ügyesen szinte észrevehetetlen késéssel utánzott le.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

(2020-10-14) : A masszázs ágyra fel feküdve, kaptam egy nagyon kellemes citromfüves relaxáló masszázst. A citromfű illata kellemesen terjengett miközben kitűnő masszőrnőm finoman dolgozott a hátamon. Masszázsát ugyanolyan részletesen és szakszerűen végezte mint azt már korábban is ecseteltem.

felejthetetlen: 12db
(2020-10-07) : A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.

(2020-07-25) : A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejemet kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg.

(2020-06-02) : Viszonylag finoman masszíroz, de mivel sokáig illetve többször megy át egy-egy területen, így minden csomót szépen kimasszírozott úgy hogy komolyabb fájdalmat nem éreztem.

nagyon jó: 15db
(2021-01-19) : A kényeztetéssel kezdtünk, pontosabban kértem, hoyg először ő feküdjön le, én pedig kényeztettem. Finom puszikkal és érintésekkel végig pásztáztam a testét. A barlang bejáratánál megbolondítottam a kapuőrt finom simogatással, erre betessékelt az ajtón és kérte, könyörögte a folytatást. Végül úgy megérkeztem, hogy Liza el is ment... :-)

(2020-10-11) : A hátamat érintő keze valami hihetetlen simasággal futott végig a hátamon. Könnyedén siklottak kezei a hátamon, vállamon valami leírhatatlan finomsággal, elképzelhetetlen érintéssel. Mondhatnám, hogy beleborzongtam de nem! Valami olyan könnyeden siklottak kezei amely már majdnem földöntúli érintésnek tűnt. Elképzelhetetlen simaság és finomság keveréke, valami csodás érzés!

(2020-06-23) : A masszázspad helyett a széken foglaltam helyet, és Liza rendkívül kezdeményező ügyes keze a vállamat vette kezelésbe. Finom illatos krémet kent vállamra így masszírozta. Egy idő után kezdtem ellazulni és a nyugalmi helyzetben érzett enyhe sajgó fájdalom is csitult majd szűnni kezdet.

: 13db
(2020-10-18) : Most is mint korábban olajat használt és a hátamat kezdte először kezelésbe venni, haladt a gerincem mellett fel és le, és oldalra ahogy azt a szakmaisága megkívánja. Kértem, hogy a vállam külön is kapjon egy kicsit nagyobb figyelmet. Liza megnyugtatott tudja hol van az a gyenge pont amire figyelnie kell.

(2020-06-01) : Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott.

(2020-05-30) : A masszázs az nekem az a kategória volt ami pont jó. Nem túl erős és nem túl gyenge azaz éppen nyöszörgős. A mód a típus a hossza minden teljesen jó.