354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Vanda szexpartner

szexpartner

Vanda-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-20 22:19:31

BungalowBill
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vanda beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-21

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam, első próbálkozás sikeres volt. Pár órával későbbre beszéltünk meg randit. Ő ajánlotta az időpontot, ami nekem megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
4
A telefonban már pontos címet adott, így könnyen be tudtam lőni az irányt, ahová BKV-val mentem. Nem eldugott hely, a XIII. kerület egyik forgalmas főútjára van címezve a lépcsőház, ahol metró is jár. Ennek legközelebb eső megállójától pár perc céta volt. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy viszonylag modernebb berendezésű kis lakás, egy apró amerikai konyhás nappalival, amely a "fogadótér" is egyben. A konyhapult úgy hat, mint egy mini iroda, mert ott tartja a számítógépét, és ott ülve várakozik, amíg a vendég átvedlik Ádám-kosztümjébe. Fürdőszoba is innen nyílik, szép tiszta, és többféle férfi tusfürdő is van. Baszobában normál franciaágy a tetthely, fejénél tükör a falon. Kényelmes, diszkrét hely az ilyen légyottokhoz, nem zavar minket senki, egyedül fogad.
Vanda külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Mivel már nem először találkoztam vele, maximum annyi meglepetés ért, hogy legutóbbi randink óta - ami elég régen volt - még mindig milyen sportos és jó alakú. Azért az sejthető, hogy már 40+ a hölgy valódi korosztálya, így kifejezetten dícséretes ahogyan karban tartja a testét. A bőre már nem mindenhol annyira feszes, mint a képeken, nyilván ott van egy kis retus, de ez semmit nem von le az összhatásból, ami egy igazi bombázó MILF karakterét nyújtja. Mellei tökéletes munkák, és nagyon izgató, ahogyan a bimbói markánsan kidudorodnak. Punciját én a "gyönyörű" jelzővel illettem, ami így lehet hülyén hangzott, de ki is beszéltük, hogy nekem pont ez a húsos, kidomborodó típus jön be. Persze ezek csak később váltak láthatóvá, mert egy fehér színű fehérnemű szettben fogadott, amelyek csak az akció kezdetekor kerültek le. Egyedül a szexi combharisnyáját kértem, hogy maradjon.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Fürdőszobából kijövet együtt vonultunk a szobába, ahol nem volt nehéz gyorsan egymásra hangolódni. Itt kell megjegyeznem, hogy ő alapvetően egy domina típus, akinek a portfóliójában keményebb dolgok is vannak, tehát senki ne egy cserfes kis bújós barátnő viselkedést várjon el tőle. Bár én sem igényeltem semmi különleges, alávetett bánásmódot, szükségem volt arra, hogy érezzem azt a rejtett dominanciát, amit a karaktere sugároz. Mivel már ismertük egymást, és ő is emlékezett rám, semmi feszültség nem volt, mindketten tudtuk mire vágyik a másik.
Franciázással kezdtünk, amihez óvatosan, nem kapkodva kezdett neki. Lágyan és finoman tüntette el szájában hímtagom végét, és inkább érzékien szopott, mint heveskedve. Pont ahogy szeretem. Mikor csúcsközeli állapotba értem, abbahagytuk és felöltöttük rám a munkaruhát. Misszionáriusban akartam megpakolni, mert át akartam élni azt az érzést, amikor egy ilyen nő fekszik előttem széttárt lábakkal, fenséges kelyhével, ágaskodó bimbókkal, uralkodónő jellemével, de mégis kiszolgáltatott helyzetben, teljesen átadva testét az ostromlónak. Tudtam, hogy itt most nem kell finomkodni, itt Férfinak kell lenni, így mártottam belé még jobban megkeményedett hímvesszőmet. Nem is voltunk más pózban, így toltam neki derekát, illetve melleit markolva az élvezésig.
Aránylag hamar elérkezett a gyönyör, így még kicsit tudtunk beszélgetni, pihenni egy második menet előtt. Ez már csak egy újabb franciázásból állt, viszont ez is nagyszerűen sikeredett. Ekkor már kicsit ütemesebben csinálta, mint az első alkalommal, kézzel jobban rásegítve. Kifejezetten tetszett, hogy képes volt két különböző módon is boldoggá tenni a szájával. Másodjára a pozitúrán is változtattunk, ő elém térdelt az ágy szélénél, közben beletúrtam szép vörös, göndörödő hajába, fejét alig észrevehetően ágyékom felé irányítva. A végeredmény sem maradt el, hatalmasat lőttem a szájába, amiért már csak azért is örömködtem, mert nekem két élvezés ritkábban szokott sikerülni egy ilyen órás együttlét alkalmával. Ezután még pár szóval megbeszéltük a történteket, majd elvonultam ismét leöblíteni magam a fürdőszobába.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az alapok, amiért én mentem teljesen átlag árat jelentenek, extráit nem vettem igénybe, de úgy tudom lenne egy jópár a domina szolgáltatásaihoz kapcsolódó.
Utólag elég volt odaadnom a virágcsokrot, gondolom azért is, mert már ismer, és megbízik bennem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút azt kaptam amit szerettem volna, illetve amiért visszatértem hozzá. Kétszer is a csúcsra juttatott, kihozta belőlem a maximumot.
Egy érett, tapasztalt nagybetűs NŐ, aki szerintem akkor érzi igazán jól magát, amikor férfiban is hasonlóval találkozik. Én nem mondom, hogy ilyen vagyok, mindenesetre nekem sikerült nagyon kellemes perceket okoznia, és remélhetőleg ez valamennyire kölcsönös is volt. Nála elsősorban a domina jelleg az uralkodó, ezért elsőre ne számítson senki barátnő feelingre, nem modoroskodik, nem nevetgél feleslegesen, hanem kimértebb annál, de mindezt úgy, hogy van benne valami megmagyarázhatatlanul izgató, mélyről jövő szexualitás. A kommunikációt sem ő fogja kezdeményezni, inkább meghagyja a vendégnek, de ha ez megtörténik, akkor könnyen partnerré tud válni a beszélgetésben, hamar kiderül a kedvessége, lehet vele oldani a hangulatot, és még mosolyt is lehet csalni az arcára.
Összességében jól esett ezeket az élményeket átélni vele. Akinek bejön ez a típus, azoknak nagyon ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vanda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-21 21:53:58
Nagyon korrekt beszámoló, szerintem precízen bemutattad Vandát.

FunkciókVanda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-12-18) : Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain.

felejthetetlen: 2db
(2017-01-13) : A natúr franciája türelmes, kellemes, jó közben nézni és simogatni azt a szép testet. Régimódi, de nekem, itt és most, ez kell.

(2015-11-06) : Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : A védelem applikálását követően némi síkosítót kent a gumira, majd lovagló pózban juthatott be kicsi kém a kedvenc helyére. A lovaglás lépésben indult majd ügetéssé gyorsult, igen élvezetes volt, de a végkifejlet elmaradt. Ezt nem is bántam igazán, mert Vanda popókényeztetést és prosztatamasszázst is hirdet, a befejezés pedig úgy a legkellemesebb.

(2020-08-12) : ! Imádtam gyengéden habzsolni őket. Méretesek, formásak és ígéretesen ágaskodó bimbókkal hívogatnak még több játékra. 69-be fordultunk és elindult a kölcsönös kényeztetés. Terveim borultak, merthogy annyira jól abszolválta a nyelvvizsgát, hogy megadtam magam. Jöttem, láttam, lőttem! Letisztogatott, majd masszázst ajánlott.

(2019-11-18) : Kellemes érzés volt ismét belé kerülni, markolászni a fenekét és a ciciket. Azt már le sem merem írni, hogy itt mi történt. (kecmeckét elhagyta a férfiereje) Az a lényeg, hogy szájjal kellett befejeznie a történteket, miközben engem a szájával, szavaival nyugtatgatott, kecmeckét a kezével izgatta, gyors eredmény után a szájával is kecmeckére koncentrált.

: 14db
(2020-10-08) : Zuhany után már egy fekete nem túl feszülő latex szerű egybe huhában várt, amiben nagyon csinos volt. Leheveredtem az ágyra miután ő is csatlakozott mellém és megkérdezte hogy menet e a francia? Mondtam hogy természetesen. Szerintem a francia nem annyira az erősség,

(2020-01-02) : Annyi szent, hogy ilyen finom puncit már rég kóstoltam. Érezhető, hogy nem babapuncival van dolgunk (csupasz, de egy érett nőhöz dukáló, érett punci), viszont ennyire zamatos és ízletes ízkavalkádot már rég kóstoltam.

(2019-06-15) : NFVSZ programban állapodtunk meg, amibe azonnal bele is kezdett. Vanda tapasztalt kényeztető, ami alatt azt értem, hogy a kezét és az ajkait is használja, de úgy, hogy azok nem helyettesítik, hanem kiegészítik egymást.