4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Vivien szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-20 21:17:47

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia Samator!
Köszönöm a beszámolót. Várlak vissza jövőre.Csók

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
4
Úgy alakult a hétvégém, hogy nem szabaddá váltam és spontán felhívtam Vivient, hogy esetleg ráér-e. Sok reményt nem fűztem hozzá, hogy sikerrel járok. Első körből nem is értem, de két órával később visszacsörgetett és meg is tudtunk aznapra beszélni a randit. Óriási szerencsém volt. A telefonban a már megszokott búgó hang duruzsolt a fülembe.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ezúttal is tömegközlekedéssel mentem , azzal könnyen továbbra is jól megközelíthető a cím. Villamos és busz is megáll a közelben. A házat könnyen be lehet azonosítani. Csendes környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasházban fogad Vivien. A lakás teljesen rendben van. A fürdőben egy függönyös kádban lehet tusolni. A fürdőben minden bekészítve várt. Érkezéshez kézmosó, vetkőzés utánra pedig sokféle tusfürdő, szájvíz, dezodor friss törölköző. A fürdőben le lehet pakolni a cuccokat. A nappaliban történik a üdvözlés, a randi további része pedig a hálóban. A halóban nagy franciaágy és egy tükrös szekrény aminek nagy szerepe van a randi időtartama alatt. A lakásban rajtunk kívül csak két kutya tartózkodott, de ők nem zavartak minket. Vettem rólam egy szagmintát és elvonultak.
Vivien külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Sok arcos képe van fenn, élőben pontosan így néz ki Vivien, semmi csalódás. ;) Tetoválások is találhatóak testén, de ez is a képeken. Érkezésemkor egy fekete miniruha volt rajta, ami alatt egész biztos volt bugyi. ;) A fürdés után a hálószobában teljesen meztelenül fogadott. A képekhez hasonlóan szinte folyamatosan mosolyog. Nem csak az arca, hanem a testalkata is megegyezik a képeken látottakkal.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Érkezésemkor kézmosással majd itallal kínált, több olyannal ami jól esik ilyen hidegben. Én csak vizet kértem. Megbeszéltünk mindet és mentem tisztálkodni. A fürdőből visszaérve Vivien az ágyon fekve fogadott. Érkezésemkor elmosolyodott és felült az ágyon. Beléptem a szobába és odaültem mellé. Finom csókcsatába kezdtünk, ami közben Vivien átfont a lábával. Nagyon bizsergető érzés volt, a kezemmel végig is simítottam a rám fonódott lábát, a bokájától kezdve a combján át fel egészen a fenekéig. A combján és fenekén hosszasan elidőztem. Közben ő sem volt rest és megfogta A lába után áthelyeztem a kezem a keblére. A kézzel való érinti után vágyat éreztem arra, hogy a nyelvemmel is megérintsem a kebleit. Így is tettem, és ebben a helyzetben újra találkozott a tekintetünk Vivien sejtelmesen rám nézett majd elkezdett az ágy sarka felé hátrálni, majd lassan hanyatt dőlni. Vettem a célzás és követtem az ágy sarka felé. Először fölé helyezkedtem, szemtől szembe vele, majd lassan elindultam lefelé. A combjai közé érve ismét a nyelvemmel vettem fel vele a érintkezést. Ő eközben felemelte a lábait és a talpával többször végig szánkázott a hátamon. El is veszettem a fonalat egy pillanatra. Idővel javasolta, hogy váltsunk pozíciót és átmentünk oldalt fekvős 69-be. Ez elég egyoldalúvá vált, mivel én csak élvezkedtem, semmi másra nem tudtam figyelni. Még a tükörben sem tudtam kukkolni. ;) Kértem egy gyorsan egy gumit. Misziben kezdtük, de ez csak rövid ideig tartott majd kutyás pózban folyattuk. Több mindent nem próbáltunk mivel gyorsan végem lett. Tisztálkodás után elheveredtünk egy kicsit, majd pár percen belül Vivien felajánlotta, hogy megmasszíroz. Hasra feküdtem és el is kezdődött. Krémet használva alaposan és erősen átgyúrt. Közben beszélgettünk. A masszázs után mellém heveredett és beszélgettünk még egy kicsit. Közben Vivien nyújtózkodott egy párat. Ezek a mozdulatok eléggé cicásra sikerültek. ;) Véget ért a randi mentem újra fürödni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlagnál nagyobb mértékű az ajándék. Előre megbeszéltünk mindent. A randi elején elhelyeztem az erre kijelölt helyre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem az első randevúnk és valószínűleg nem is az utolsó. A Viviennel való találkozás során mindig azt érzi az ember, mintha az ember a titkolt barátnőjével találkozna az ember. Teljes felüdülés.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-07-16) : Mikor már kellően felkeményedtem, a kádba térdelt és kecmeckét ugyan olyan érzéki csókokkal illette mint előbb a számat. A szemembe nézve vett a szájába, én rögtön kapaszkodót próbáltam keresni, de rögtön kiderült, hogy a zuhanyfüggöny erre nem alkalmas,

(2020-06-07) : Egy idő után cserét javasolt és ő kezdett kényeztetni, kukac gyorsan hadrendbe állt, gumit kapott és Vivien beleült, őrületesen jó lovaglás volt nem sok hiányzott, hogy telelőjjem a gumit, de sajnos nem jött össze az első kör.

(2019-05-22) : Majd egyszer csak hátra lökött és egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Nagyon érzékien csinálta. Én se akartam kimaradni a jóból, ezért pózváltást javasoltam. Vivi szájától elindultam lefelé, közben a finom és puha bőrét pusziltam és egyszer csak a végállomáshoz értem.

nagyon jó: 4db
(2020-05-24) : Ő átfont az egyik lábával és csókváltásba kezdtünk. Kis ismerkedés után ráutaló magatartásomat megértve, hagyat feküdt én pedig a testét felfedezve eljutottam a combjai közé. Néha Viviennek kis túl hevessé is váltam, ekkor kaptam egy is instrukciót. Kis játék után javasolta, hogy váltsunk közös játékra. Mindketten az oldalunk feküdtünk , de úgy fejünk nem szemben volt.  Ismét elvesztem a combjai között míg ő is finom kényeztetésbe kezdett.

(2018-08-12) : Kezdeményező képesség jeleként javasolta a franciás folytatást részéről. Közben felhívta a figyelmemet a tükörre, amit kár lett volna kihagyni. Nem sokáig bírtam volt így ezért kértem hogy cseréljünk.

(2015-07-27) : Azok a bársony ajkak... És ha már itt tartunk, én a lovaglást sem hagynám ki, egészen egyszerűen fenomenális élmény a látvány és az érzés! Sajnos túlzottan is lehengerelt az élmény

: 166db
(2020-10-08) : Lábam közé térdelt és elkezdett kényeztetni. De csak szép lassan, először csak a környéket, és csak nagyon soká érintette meg, illetve vette a szájába. Ezzel kicsit kínzott, de jól esett. Majd fordultunk és én kényeztettem, simogatásokkal, majd pedig nyelvvel is. Remélem örömmel vette.

(2020-07-05) : Vivien törődött az én testemmel. Törcsizés után egy NF-el folytattuk az ágyban, amit istenien csinál Vivien. Ezután kértem gumit és misszionáriusban folytattuk

(2020-05-29) : Elérkezettnek láttam a franciaóra kezdetét. Vivien eszméletlen profi a témában, hol kézzel, hol anélkül, hol tövig bekapva, hol csak finoman, a golyókat sem kímélve dolgozik könyörtelenül a léc keménnyé varázslásában, közben szinte végig a szemedbe néz, nem mered róla levenni a tekinteted, Isteni.

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.