0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Viki masszázs VIP erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Viki masszázs VIP-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-20 14:56:09

Jázminfan
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszázs VIP beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az alábbi beszámolóm Alexandránál már megjelent, de mivel a páros hirdetéseknél nincs mód a beküldésre, így megosztanám kedvenc masszőzöm, Viki oldalán is, persze némileg átszerkesztve, kiegészítve.

Évek óta vágytam már egy két lányos kalandra. Ilyen felállásban még soha nem volt részem, ezért kicsit tartottam is tőle. Ismeretlen lányokkal nem szívesen vállaltam volna be.
Vikit évek óta ismerem, ki merem jelenteni, hogy jóbaráti kapcsolatban vagyunk. Az ősz elején beszélgetve újságolta, hogy új helyre költözött és ráadásul nem egyedül, hanem Alexandrával. Nem kellett részletekbe bocsátkoznia, rögtön tudtam, kiről van szó.
Walter kolléga hármas élménybeszámolóját olvasva leesett az állam és azonnal megszületett bennem a döntés, hogy valami hasonlót szeretnék átélni én is. :-)
Két hete amúgy is voltam Vikinél és kihasználva az alkalmat rákérdeztem, hogy bemutatná-e nekem Alexát. Nem volt akadálya.
Alexa is egy nagyon közvetlen, barátságos lány, kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást. Hármasban beszélgettünk egy kicsit és eldöntöttük, hogy mielőbb összehozzuk a hármas kalandot. Amire aztán egy hét múlva kerülhetett sor. Leginkább Alexával egyeztettem le ezt az egy órás találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld a városrész neve, ahol a lányok masszlakja van. Valóban illik hozzájuk ez az elnevezés. Viki előző kuckójától nincs messze ez az újabb. A Lehel út környéke, . Közösségi közlekedéssel jól megközelíthető, de a parkolás sem gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem túl régi, pár emeletes paneltömbhöz kellett mennem. A házszámot egészen könnyen megtaláltam.
A megbeszélt időpontban hívtam Vikit, mondta az ismerős kapukódot és már tárultak is az ajtók.
A lakás teljesen rendben van, látszik rajta a lányok gondoskodása. A masszázs szoba félszobányi méretű, két embernek kényelmes. Így hármasban néha kicsit szűknek éreztem, de akkor jobban összehúzódtunk. :-) Mécsesek és ledes hangulatvilágítás gondoskodott arról, hogy ne csak érezzem, lássam is az eseményeket a tatamin. A fürdő kádas-zuhanyfüggönyös, minden megvan benne, ami a tisztálkodáshoz szükséges.
Viki masszázs VIP külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Vikit nagyon megkedveltem az évek során. Személyisége számomra nagyon megnyerő, én jól kijövök vele, mert kedves, barátságos, és igazán jókat szoktam vele beszélgetni.
Adatai valósak. Sokat tesz érte, hogy ilyen feszes, izmos teste legyen és fiatalosan nézzen ki. Bár a vírushelyzet miatt nem tud kondizni és nem elégedett magával (melyik nő az? :) ), de én nem látok rajta változást. Bátran vittem neki is Mikulás csomagot, benne édességekkel és gyümölccsel.
Vikiről jó pár fotót láthattok, az utóbbi időben sok újat, köztük egyre merészebbeket tett fel szerencsénkre. Ő is egy természetes szépség, semmi mű dolog nincs rajta, még egy kis tetoválás sem.
Arca jó ideje ki van takarva, a régen itt kószáló kalandorok még emlékezhetnek arcos fotóira. De akinek nem volt erre lehetősége, azt sem hinném, hogy csalódás érne az ajtajában meglátva, mert Vikinek nagyon helyes arca van.
Van közös lapjuk a lányoknak, érdemes elolvasni a remekül megfogalmazott hirdetésüket és megtekinteni a vágykeltő páros fotóikat! ;-)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mire felgyalogoltam az emeletre, már kattant a zár és nyílt a masszlak ajtaja. Két hölgy várt az előszobában: Viki és barátnője Alexa. A december eleji időponthoz illően mindketten piros Mikulás miniruhában fogadtak. Persze ezek nem sokat takartak szépséges testükből, olyannyira, hogy Viki cicijei kikandikáltak a dekoltált ruha alól. Persze rögtön furdalni kezdett a kíváncsiság, vajon viselnek-e bugyit? Így próbáltam felhajtani Alexa ruháját, de gyorsan kapcsolt és mókásan befenyített, hogy ne kíváncsiskodjak. Viki is vette a lapot, ő pedig jó mélyen előrehajolt, hogy ezzel húzza el a mézesmadzagot. :-) Ekkor még volt rajta egy tanga bugyi.
A szobában leraktam a ruháimat, kaptam törölközőt a tusoláshoz. A fürdőből kijőve kezdett izgalmasabbá válni a helyzet, mert ott vártak az ajtóban, de Alexán már nem volt semmi ruha. Rólam meg a szobaajtóban esett le véletlenül a törölköző. Jót nevettünk ezen. A szobában rögtön Alexa mögé léptem és ismerkedés gyanánt megfogtam a tenyérnyi méretű cicijeit, majd elé kerültem megpuszilni azokat. Újra fegyelmezni kellett engem. :) Ránéztem Vikire, csak mosolygott rajtam, de már ő is meztelenül.

A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak.
Alexával ez volt az első élményem, az ő masszőzi képességeivel is meg voltam elégedve. Szakszerű, kellő erősségű volt számomra. Szinkronban dolgoztak egy ideig rajtam a derekam környékén, de úgy tíz perc után változást éreztem: valamelyikük érzékien elkezdett a lábaim között huncutkodni. Tükrök hiányában hátra akartam fordulni, de nem engedték, mondván ki kell találnom, kinek a keze masszírozza a lapockám környékét és ki simogat a lábaim között. Nem volt nehéz dolgom. :) Viki még talált a nyakam környékén is rendellenességeket, így ott dolgozott még rajtam, miközben Alexa egyre mélyebben és határozottabban nyúlt a hasam alá.
Nagyon élveztem ezt a négykezes masszázst, de a harcostársam elkezdett éledezni, így egyre kényelmetlenebbé vált a hason fekvés. Hogy fokozódjon szorult helyzetem, Viki a cicijeivel kezdte simogatni a hátam. Kezdett fokozódni a hangulat...
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Megkegyelmeztek a lányok és fordulást kértek. Simogatni kezdtek mindenhol, ezt persze négy kézzel tették, új és igen kellemes élményt nyújtva. Azután Alexa a hátára feküdt mellettem, a lábaival felém. Viki a másik oldalamnál térdelt és a cicijeivel folytatta az érzéki simogatást. Felvetettem neki, hogy kezdjük el kényeztetni Alexát. Rám mosolygott és csak annyit mondott: Figyelj! - majd rajtam áthajolva érzékien nyalni kezdte őt. Izgatottan néztem ezt, de én sem maradhattam tétlen, simogattam akit és amit értem. Bal kézzel leginkább Viki bepucsított popsivágatát, jobbal pedig a ciciket vagy Alexa lábait.
Hogy aktívabb legyek, pár perc múlva Viki átvetette rajtam a lábát és szemből az arcom fölé térdelt. Óh, de szeretem, ha az arcomra ül egy lány! Örömmel kezdtem pinusa nyalásába. Szabadon maradt kezemmel Alexát simogattam, mert most ő maradt ki az élvezetekből. Ezt nem hagyhattam így sokáig, ezért váltottunk. Alexa nyakát kezdtem volna csókolgatni, de ott nagyon csikis, így a cicijeit vettem kényeztetésbe. Viki sem tétlenkedett, Alexa punciját nyalta...
Egy kis idő múlva Viki remek érzékkel átadta a helyét, így én folytattam Alexa kényeztetését, aki ekkorra már eléggé fel volt izgatva. Nem csak a szánktól volt nedves a pinusa. Viki közben kérte, hogy forduljak kissé oldalt. Gyorsan megtalálta, amit keresett és hamar kőkeményre állította szorgos kezeivel. Mivel úgy éreztem, hogy nem tudom célba juttatni Alexát, visszaadtam a lehetőséget Vikinek. Képzeljétek el a jelenetet: Alexa fekszik, Viki térdel a széttárt lábai között, majd mélyen előre hajol és érzékien nyalja, miközben a popsija hívogatóan mered felfelé. Mondtam a lányoknak, hogy ez a jelenet bizony megért volna egy fotót! Ezt persze nem lehetett, de a látvány beleégett a retinámba. :) Én pedig ismét Viki mögé kerültem és kézzel, szájjal izgattam őt, szinte belefúrtam az arcom a formás popsijába.
Pár perc után a lányok 69-be rendeződtek, Alexa továbbra is feküdt, Viki volt felette. Mivel soha sem nyaltam mással együtt egy puncit, kipróbáltam ezt is Alexával. Nagyon kellemes élmény volt, főként, amikor összeértek a nyelveink a puncin. Mivel a másik lyukacskát is nagyon kedvelem, adódott az alkalom, elkalandozott oda is a nyelvem.
A lányok egyre mélyülő sóhajaiból érződött a beteljesülésük közeledése, így ekkor csak néztem és simogattam őket. Először Alexa jutott csúcsra, majd hamarosan Viki is követte. Arckifejezésükön egyértelműen látszott, hogy ez nem egy nekem megrendezett színházi előadás volt, hanem valódi orgazmusok.

Ezután én lettem a célpont. :-) A hátamra feküdtem, test szerte kezeket és szájakat éreztem. Szokatlan, nagyon jó érzés volt, de valahogy túl sok, mert rágörcsöltem a feladatra és a szerszámom megmakacsolta magát. Pár perc után beláttam, hogy ez így nem lesz jó. Időt kértem, felültem. Nem segített, hogy ránéztem az órára és tudatosult bennem, hogy időm lassacskán lejár. Háromszögben ültünk és beszélgettünk, közben én kézi vezérlésre kapcsoltam, ami jó ötletnek bizonyult, hamarosan kezdett magához térni a hímtagom. A lányok ezt látva kézzel besegítettek, onnantól már nem volt gond, hamar kemény lettem. Éreztem, hogy valami plusz inger kellene még, hogy én is elélvezzek, ezért a lányok punciját kezdtem a saját örömömre simogatni. Ilyenben sem volt még részem: egy-egy kezemben egy-egy punci. :-) Az újdonság varázsa egyre jobban lökött a csúcs felé. Mivel előre megbeszéltem Alexával, hogy az ajkai között szeretném bevégezni, megkértem őt, hogy cuppanjon a kőkemény szerszámomra, amit készségesen megtett. Kezeim még mindig a nedves punciszirmok között matattak, a hímtagom a lehető legjobb módon, kézzel-szájjal volt kényeztetve. Azt kívántam, bárcsak örökké tarthatna ez így! De persze nem tarthatott, így igyekeztem minden egyes másodpercet kiélvezni. Nem sok kellett a végjátékhoz, vagyis, hogy hangos hörgések közepette testem görcsbe ránduljon és Alexa mohón kényeztető szájába robbanjak. Remek érzékkel nem engedett még el, megvárta, amíg lecsillapodnak a hullámok. Utána felült és mosolyogva az ujjával mutogatott a szájára, hogy mit rejteget ott, de megszólalni nem tudott. :-D Kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, addig én Viki mellé rogytam szusszanni. Megállapítottuk, hogy ez igen élvezetes órácska volt!
Megpróbáltam mihamarabb összeszedni magam a matracról. Gyors tusolás, öltözés, tea, pár perc beszélgetés az előszobában még belefért, de aztán mielőbb érzékeny búcsút vettem a lányoktól, hiszen én voltam az aznapi utolsó vendég.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Erre még az egyeztetéskor rákérdeztem, így a tetthelyen már csak diszkréten el kellett helyeznem a szekrényen lévő, erre szolgáló dobozkában. Ekkora csokrot még sehová sem vittem, de ugye a két lányos felállás sem mindennapos. Megérte, hiszen egy bakancslistás élményre költhettem az év végi jutalmamat. :-)
Persze Mikulás ünnepének közelsége révén mindkét hölgy kapott az alkalomhoz illő csomagot, amit még az érkezésemkor adtam át nekik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hosszú évek óta vágyott kalandomhoz segített hozzá egy felejthetetlen hármas során Viki és Alexa. Rutinosak voltak mindvégig, egyáltalán nem érződött egy pillanatig sem, hogy nem évek óta művelik párban a masszázst és az erotikát.
Forgatókönyvem nem volt, csak egy-két mozzanatot beszéltünk meg, amúgy hagytam, hogy sodródjunk az eseményekkel.
Nekem is könnyebb volt a helyzetem, hogy Vikit évek óta ismerem, Alexával pedig előzetesen már találkozhattam és meggyőződhettem arról, hogy egy barátnős, közvetlen, aranyosan csipkelődő stílusú lány.
Köszönöm nektek, lányok, hogy kipipálhattam egy bakancslistás vágyamat! ;-)
Végül, de nem utolsó sorban köszönettel és virtuális pacsival tartozom Walter kollégának, aki kitalálta ezt a páratlan párost és az úttörő szerepet felvállalva megvalósította a lányokkal az első hármast! :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-26) : elentem, nincs panasz. Rendbe lettem rakva. Szóval aki professzionális masszázsra vágyik, az itt megkapja. Én aznap inkább csúszkamasszázsból szerettem volna továbbképzést. A kezelés tehát így nézett ki, rövidített hagyományos Viki VIP masszázs, csúszka masszázs, majd a végén a lokális masszázs, különböző technikák segítségével.

(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 11db
(2021-01-17) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel.

(2021-01-05) : Most is a korábbiakban már tapasztaltak szerint, mindenféle krém vagy olaj nélkül, egy törölközőt használva átvivő anyagként áll neki szinte mindenütt fájón problémás testrészeim újraformálásának. Hason fektemben megy végig bokáimtól tulajdonképpen a fejbúbomig minden testtájon és alkatrészemen. A szakma kívánalmai szerint hol nyomkod, hol gyúr,

(2020-11-09) : Viccelődés közben helyezkednek is a lányok. Most egyikük felsőtestemet gyúrja, míg másikuk a lábak és derék környékével foglalkozik. Persze az én kezeim is elkalandoznak néha-néha, és ennek következtében a kommunikációm is meg-megakad olykor-olykor. Sokat beszélgettünk, kiszáradt a szám.

nagyon jó: 9db
(2019-11-27) : Gyakorlatilag semmit nem beszéltünk a masszázs részről, csak úgy elkezdődött. Lentről haladt felfelé, nem használt sem olajat sem krémet - így is lehet - és bár fura volt, de nem is hiányzott. Bámulatos, eddig soha nem tapasztalt fogásokkal találkoztam, a lábát is használja, ahol kell. Szétszedte a lábaimat,

(2018-09-15) : Viki nagyon jó masszőr. Sőt, több annál, mert valóban többféle masszázst tanult, sőt még oktatni is szeretné egyszer, valamint valódi csontkovács is. Én mondjuk nem éltem igazán a lehetőséggel,

(2018-05-11) : Először a hátamnál kezdte, kellemesen, majd egyre erőteljesebben, valamilyen krémet azt hiszem már ekkor is használt. Rendesen megropogtatott, a helyére igazította az izületeket.

: 17db
(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.

(2020-10-27) : Masszázs része kiváló technikával végezte, igencsak erős keze van. Lábamtól indulva mellettem térdelve haladt a fejem irányában, habár egy-két pont esetében (far, lapocka) igencsak éreztem, pedig még nem is volt erős - Viki szerint :-) Hát részén az alkarját is bevetette.

(2020-07-17) : Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.