Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-19 20:18:30

csontmokus
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Miután az első két beszámolók kikderült Jázminról, hamar eldöntöttem, hogy elmegyek hozzá. Péntek délután hívtam, azonnal felvettek (az oldalon kijelzett infonak megfelelően), és 40 perccel a hívás után már ott is voltam a tetthelyen.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Villamossal közelítettem meg a helyszínt, több is jár arrafelé. Elsőre nem mondta, hogy új építésű lakást kell keresni, csak a címet, így kicsit több időt vett igénybe megtalálni, mint normál esetben. Amikor újra felhívtam, és pontosítást kértem, úgy már könnyen odataláltam. Szerencsére így is pontosan érkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szép rendezett, a fürdőben több tusfürdő is található, szájvíz és dezodor is van. A fürdő és a törölköző is tiszta volt. A szoba kifejezetten kicsi, a tetthely pedig egy matrac, de a célnak tökéletesen megfelel. Tükör is van a szobában, úgyhogy lehet nézni más szögből is, ahogy ez a bombanő kényeztet.
Jázmin külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Az életkora szerintem hiteles, valóban fiatal lányról van szó. Az arckitakarástól nem kell tartani, szerintem kifejezetten szép. Szép selymes, szőke haja van, hibátlan, sima bőre, gyönyörű, nagy, természetes mellei. Egy fekete ruhában fogadott, ami alatt melltartó és bugyi is volt, ezek persze gyorsan lekerültek.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
4
A fürdőből visszatérve nem hoztam el a törölközőt, amit szóvá is tett, ezt követően viszont végig nagyon kedves volt. Látta rajtam, hogy kicsit izgulok, mondta, hogy semmi okom rá. :)
Előre mondtam neki, hogy a végén valószínűleg magamnak fejezem be, de ez ne szegje kedvét, mert attól még élvezem magát a dugást, meg a franciát is.

Megkértem, hogy vegye le a ruháit, aztán egyből rárepültem a melleire, fogdostam, csókolgattam őket, ő mindeközben biztatott. Miután kiélvezkedtem magam, és a farkam is éledezni kezdett, megkértem, hogy franciázzon. Hátradőltem az ágyon, néha mélyebbre is lement, közben simogattam az arcát és fogtam a haját. Hatalmas mellei közben a golyóimhoz értek, ezen felbuzdulva megkértem, hogy tegye be a farkam a hatalmas, puha mellei közé - nagyszerű élmény volt, ahogy szinte eltűnt közöttük, csak a vége lógott ki, ami meg minden lökésnél a szájába is került. Ez tartott pár percig, aztán gumit kértem. Jázmin felhúzta, én pedig misszionáriusban elkezdtem dugni őt. Hamar kiderült, hogy Jázmin hangos az ágyban, ami roppant izgató volt, és segített elfeledtetni, hogy gumi van rajtam (amit amúgy nem bírok túl jól). Misszi közben csókoltam az arcát, nyakát, fogdostam a melleit, néha pakolgattam a lábait úgy, ahogy kívántam... nem volt ellenére, sőt dicséretet is kaptam tőle. :)

Legalább 10 percig élvezkedtem így, aztán felajánlotta, hogy forduljunk kutyusba. Én azonban a váltástól lelankadtam, úgyhogy elkezdett felszopni - eleinte erre sem ébredt fel a farkam, de aztán elkezdtem – ütemesen, de nem erőszakosan – dugni a száját, miközben a fejét fogtam, a tükörben pedig láthattam, ahogy eltűnök a szájában.
Végül újra misszibe kértem vissza magam, ismét hangos volt, és ez alkalommal a szemkontaktust is jobban tartotta, így fél óra után talán ő is jobban rám tudott hangolódni.

Amikor úgy éreztem, hogy el szeretnék menni, megkértem, hogy egy picit még franciázzon, aztán a melleire vertem. Általában 1 órára megyek lányokhoz, és kb. 40 perc alatt végzek, ő volt az első olyan lány, aki marasztalt arra az utolsó 20 - felkínált egy masszázst, hozott egy pohár vizet, én pedig boldogan éltem a lehetőséggel. Kifejezetten jót beszélgettünk, és a hátmasszázsa is kellemes volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre elkérte, én pedig készségesen átadtam. A szolgáltatás átlag feletti, ő mégsem kéri el a legnagyobb rózsaszálat, elég több kicsi rózsa is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jázmin nagyon kedves lány, nekem ő volt az első olyan szexpartnerem, aki hangos volt az ágyban, és az első, akinél úgy éreztem, hogy nem csak udvariasságból kérdezget tőlem dolgokat/beszélget velem, hanem mert tényleg érdeklődik. Szóval, profi a hozzáállása, inkább barátnős, mint pornós, de mivel hangos, ezért részben a pornós feeling is megvan. Nagyon örülök, hogy eljutottam hozzá, és bár ritkán megyek vissza ugyanahhoz a lányhoz, Jázmin esetében talán kivételt teszek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

grant_
Ismerkedik az oldallal
2021-01-06 19:46:58
Tetszett a beszi, alapos kedvcsináló írás, köszi..

2020-12-23 11:53:27
Nálam ez lett az első beszámoló. Messze a legalaposabb írás, mióta látogatjuk a hölgyet.

2020-12-21 12:34:06
Vágykeltő beszit írtál, sietek is hozzá amíg ilyen természetesen hamvas :)
A nem megjátszott hangossága kifejezetten vonzóvá teszi.

apumisi
Becsben tartott
2020-12-21 11:44:13
Jó kis beszámolót írtál, köszönet érte! Készülök én is a Szépséges Hölgyhöz.