20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Ariella erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Ariella-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-19 13:53:19

Yossarian2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ariella reagálása

Kedvesem....!
Örülök,hogy újra ellátogattál hozzám,remélem nem utoljára tetted :)Mindig jól érezzük magunkat :)
Köszönöm ezt a szupi beszàmolót❤️
Puszillak!

Ariella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-21

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ariellát már ismertem, előző helyén kétszer is voltam, és kellemes emlékeim fűződnek az akkori randikról. Egy darabig nem láttam az oldalon, de kb. 2 hete újra megjelent a hirdetése. A helyszin már a budai oldal, amit én jobban szeretek. Találkánkat egy rövid telefonbeszélgetés előzte meg, majd néhány nap múlva viberen beszéltük meg a randinkat.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A randi helyszine Újbuda, nem messze a Bikás parktól. A tömeglözlekedés tökéletes, minden, mi szem-szájnak ingere. Én metróval érkeztem, kb. 200 m a cím. Autóval is akad parkolóhely, most ingyér. A ház két főútvonal sarkán áll, nem lehet eltéveszteni, jó magas.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régebbi ,,klasszikus" panel épületben található, annak is inkább az ég felöli oldalán. De sebaj, 2db lift áll rendelkezésünkre, miután bejutunk a kapun. A megfelelő emeleten kilépve néhány lépésnyire egy vasrácshoz érünk, ahol házigazdánk segíti bejutásunkat a folyosó megfelelő lakásáig. Szóval Ariellát már itt megpillanthatjuk, innét már együtt megyünk a kecóba. Ahogy belépünk, egy átlagos lakás fogad minket, kis előtér, amiből a többi helység nyílik. Úgy vettem le, hogy még két lány osztozik a bérleményen. Aurélia munkaterülete a bejárattal szemben lévő kisszoba, ami pont elég egy alapos barátkozásra. Egy vastagabb matrac szinte az egész helységet betölti, funkciójának megfelelően. Egy kis szekrény és egy szobainas gazdagítja még a palettát. Hangulatfény, zene most telóról, de hát nem ez a lényeg. A fürdőszoba átlagos, tiszta, tusfürdők, kádas zuhanyozó, függönnyel. Mosdónál fertőtlenítős kézmosó, 3 féle szájöblítő poharakkal. Nem találkoztam senkivel, nem volt logisztikás a fürdéseknél.
Ariella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ariella az eltelt néhány hónap alatt, mióta nem találkoztunk, véleményem szerint még dögösebb csajszi lett. Alakja mint a képeken, karcsú, formás, ott gömbölyű ahol kell. Arca nekem most még kedvesebbnek, szebbnek tünt, sötét haja, nagy barna szemei, vonzó tekintete, igen csak vágykeltőek. Finom selymes bőre, kamaszos, kerek mellei, érintésre duzzadó bimbói nagyon is kedvemre valóak. Popsija egy remekmű, puncia szépen zárt, ékessége lába közének. Néhány izléses tetkó díszíti enyhén szolis alakját. Tekintete kicsit titokzatos, talán egy egyiptomi istennő reinkarnációja.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Igen, volt masszázs, a finomabbikból, tele érzéki érintésekkel, időnként testtájtól függően ,,igazi" masszázs elemekkel. Előtte volt részemről is egy kis incselkedés, Ariellát a hátán fekve kényeztettem egy kicsit, gyönyörű teste többszöri folyamatos érintésével. Ariella folyamatos szemkontatusa jelezte részemre, hogy meddig az addig, mert egy kicsit még érzékeny, amire természetesen odafigyeltem Ezután hasra feküdtem és Ariellára bíztam a masszázs milyenségét. Ő mögém helyezkedett, olajat használt és a már fent említett ,, technikával" kezdett neki testem ápolásához. Finoman araszolt egyre feljebb, a fenekem a kedvence lehetett, mert ott elidőzött egy darabig, ami nekem is kedvemre volt. A hátam, karom, vállam már egy erősebb valódi gyúrmát kapott, Ariella jól ráérzett az erősségre. Visszafele már lágyabban, érzékibben érintették kezei testem, miközben hegyes bimbói csak úgy ,,karcolták" bőröm. A fenekem tényleg bejöhetett neki, mert itt már leparkolt és kezei egyre mélyebre hatoltak combjaim közt, mintha kerestek volna ,,valamit". Mivel sejtettem, mit szeretne elérni, megemeltem alsótestem, felkináltam a szabad prédát. Ariella finom kis kezeivel lágyan simogatni kezdte előszőr a zacsit, majd a hímvesszővel barátkozott. Nem sokat beszélgettünk közben, Ariella egyébként sem egy szószátyár, én meg le voltam nyűgözve.
A további események úgy gondolom, már jobban illenek a levezetés rovatba.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Szóval én még nem szerettem volna ,,elröppenni,, ezért visszaereszkedtem fekvőpózba. Arielle újra olajért nyúlt, de csak sajat magát sikosította meg, leginkább altestét. Ugyan csúszkáról nem beszéltünk, de hagytam az események spontán megnyilvánulását. Miután a kenés megfelelőnek bizonyúlt, Ariella beült a fenék-csípő hajlatomba és elkezdett mozogni rajta egyre gyorsabban, egyre erősebben. Én is átvettem a ritmust, valami fergetes perfomansz kerekedett belőle. Időnként feljött a nyakamhoz és lihegős, kéjes csókokat kaptam a fülemtől egészen a vállamig. De ölével végig ,,dugta" a fenekem és ez még így ment egy darabig. Ha farka lett volna, azt is hagyom, olyan jó érzés volt. Amikor leálltunk Ariellát a hátára fektettem, akkorra már forró punciját nyelvemmel ingereltem. Egyszer csak hirtelen megremegett, az eddig csak halk nyögdicsélések felerősödtek, csípője megemelkedett, egyik kezével erősen a hajamba markolt........egy kicsit még átöleltem a derekánál. Pihi után a hátamra feküdtem, Ariella először alulról cserkészet be, csókolta, nyalogatta a zacsit és környékét. Szép finoman puszilgatta hímtagom egyre feljebb, majd szájával elnyelte azt. Lágyan, bő nyállal csinálta, figyelve reakcióimat. Együttműködő volt, szerette volna a legjobbat kihozni belőlem. Egy idő után ez meg is történt, finom kis szája fogadta be ideiglenesen az öröm csepjeit. Mellémfeküdt, egyik kezemmel átkaroltam és még dumáltunk egy darabig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Budai átlag, a végén rendeztem.
Nem tudok extrákról.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ariella egy mosolygós, kedves, kicsit titokzatos lány. Végig a kedvedben jár, nagyon érzéki, igazi macska, aki könnyen válik vadmacskává.
Érdemes meglátogatni, megismerni őt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ariella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-22 21:41:37
Igazad van Tozo1, ha nem is egy dézsa, egy kisebb lavoár víz segített a józanodásban. Viszont észrevettem, kezdek besárgulni, ez a tény viszont sürgősségi kezelésért kiált.

2020-12-22 06:48:58
Ahogy mondod Tozo1.

2020-12-22 00:03:49
Yossarian! Több, mint dézsávú hangulatot keltettél bennem az izgalmas írásoddal. Bizony nekem is jól jönne egy hasonló élménycunami, mint amit te átéltél. Ariella igéző, majdnem Mona Lisa-s mosolya mindent visz, de az erotikus kisugárzása és érzéke páratlan. Én már tudom, hogy te is miért lehetsz az ő visszajárósa. Ha tehetném, most indulnék azonnal. A beszid jó stílusú alapos munka, amihez csak gratulálni tudok! És külön dicséret és piros pont minden lánynak, így Ariellának is, akik olyan fontosnak tartja a vendégeit, hogy reagot is ír a beszijeikhez!

FunkciókAriella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-03-24) : Aztán kisvártatva eltűntem ajkai között, nagyon érzi, hogy hogy esik jól. Talán nem is említettem, hogy egy gömbölyű nyelvpiercingje is van, mely bizonyos pontokon, elképesztő kellemes érzést kelt!

(2020-03-19) : A mellbimbóimat különös érzékkel vette kezelésbe érzékien harapdálva és felváltva szívogatva azokat. Közben a kezével ellenőrizte, hogy fog-e lentebb találni valamit. Jóleső érzését, miszerint talált lent valamit úgy nyugtázta, hogy az felért egy lingam masszázzsal.

(2019-12-20) : Vágytam rá, hogy átöleljem, így feljebb jött és megint csókban forrtunk össze. Öleltük, simogattuk egymást, tényleg az az érzés volt, mintha a barátnőmmel lennék. Formás popsiját jó volt markolni, a melleit kényeztetni.

nagyon jó: 1db
(2020-03-26) : A masszázshoz kellemes, jó illatú olajat használ. Jól megmasszírozta a gerincemet, derekamat és a csípőmet, majd a fenekemet is kezelésbe vette.

: 6db
(2020-03-29) : Egy szétnyitott kanapén kezdődött a masszázs.Ariella kivette a fejem alól a kanapé támláját,hogy jobban elférjek,majd beolajozta a hátamat és egy finom lágy érintésekkel mindenhol átmaszírozott .Időnként a lábam közé is benyúlt kellemes volt.

(2020-03-14) : Pacsmagolásom után ő következet megbeszéltek szerint nem túl erős de azért átmozgatós masszázst kaptam. Hátamon kezdte s haladt lefele nagyon kellemes volt fenéknél elídözöt jó érzés volt majd jöttek a lábak vádli,szerintem nagyon ügyes keze van.

(2020-03-10) : A derekamtól lefelé már sok figyelmet szentelt a fenekem és környékére. Finoman széttárta a lábam és egyre közelebb éreztem a kezét az ágyékomhoz. Megemeltem a hátsóm, hogy jobban hozzáférjen és ő ezt ki is használta. Nagyon kellemes érintésekben volt részem.