Fanni erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Fanni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-18 03:01:25

BadB
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
2nappal a randi előtt érdeklődtem telefonon, el is mondta a lehetőségeket, arra is mikor szabad es miként érdemes időpontokat foglalni. Majd elbúcsúztunk.
De olyan kedves hangja volt és a képei is csábítóak voltak, így sztem fél órán belül hívtam is vissza és foglaltam az időpontot! Ami szerencsémre létre is jött.
Természetesen a reggeli órákban ezt telefonon szintén megerősítettem amikor is újra hallhattam kedves hangját!
Aztán már csak a lépcsőháznál egyeztettünk újra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val, villamossal érkeztem.
Majd kis séta az épület rengetegek között, gps-nem tökéletes de nyitott szemmel a táblák es az épületek betűzése jól követhető és megérkeztem végre a kapuhoz!
(A parkolást nem figyeltem.)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű épületek egyike. Odaérve mondta a kódot, elnavigálás hanyadikra menjek és liftből merre forduljak, es nyílik az ajtó.
Szép nagy helységbe érkezel, kellemes félhomály és csodás lány várt!!!!
Itt át is vette egyik nagy pakkom hogy kényelmesen levessem cipőmet, majd a szobába vezetett.
Tobbi holmim mar itt dobtam le. Van kis szobainas meg puf arra le is pakoltam. Szobában még kis szekrény meg egy nagy szivacs.
Fürdő a szemközti ajtónál, bent kád, mosogép és csap. Pár tusfürdő és jóforróvíz ami jol esett mert utazásból közvetlen érkeztem.
Mindenhol tisztaság és rend volt, jó és kellemes környezetben voltam.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csodás szép leány a Fanni. Belépve a félhomályban is már nagyon magával ragadott. Képeknek mximálisan megfelel, hasonló világos fehérneműben várt. Fanni külsőleg alacsony, vékony, hihetetlen formás fenékkel es kellően tenyérbe illő feszesen álló cicikkel, amikkel végtelenségig el lehet szemezni. Haja és arca is szép. Kedves és visszafogott volt végig.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Ezt a középső részbe iktattuk be. Hasra fektetett majd lábaimmal kezdte. Hosszan kényelmesen elvolt majd feljebb ért fenék és hátam masszírozta. Inkabb simogtás volt de jól eső volt érintése. Után kezdett kicsit izgalmasabb helyekre nyúlni befejezés gyanánt. Utána kért meg a fordulásra aztán szemből kis olajozós célirányos minden részletre kitérő masszázsban volt részem. Tövében simogatva, herékre kitérve, szépen beolajozva mindenhol míg egyértelművé nem vált mostmár a másik része jön ittlétem céljának.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Első alkalommal mentem ilyen hosszú időre, így végre alkalmam lett arra hogy ezzel a résszel indítsunk majd zárjunk is. (Azaz kényeztetés-maszázs-kényeztetés volt a repertoár)
Így zuhanyzásból visszaérve mondta akkor hátadra feküdj le kérlek! És kapta is le a melltartót és bugyit, de ebből a képből már csak az van meg, hogy mondom magamnak, ne bámuld ennyire a mellét. Nagyon szép alakú, feszesen álló hibátlan mellei vannak Fanninak. Majd hátra dőltem és lábam közé helyezkedett el, beolajozott és jól átsimogatott míg hadrendbe állított. Nagyon kellemes lassú csókokkal érte el a tetejét es csak óvatos bebekapásokkal kezdett neki egy tökéletes franciának!
Tükörben ami van a falon körbe, szépen látni ténykedését más szögekben is.
Kézzel besegítve de gyengéden fogva franciázik lassan olykor gyorsabban de elég jól nedvesítve hogy keményre varázsoljon pikkpakk és úgy is tartson végig.
Kérdem miként forduljunk a kért extrához, mondja ahogy csak szeretném, így ő feküdt hanyat és kerültem felé ami ellen nem ellenkezett. Még így is tartott a francia óra de legalább már én is simogathattam a testét. Befejezésre átvettem és még a végét nyelvvel izgatva várt engem az arcára, ami hát csodás érzés volt, meg persze elég izgató látvány is. Igy maradtunk még, és meglepett nem ugrik egyből törlő kendőért igy Volt idő elmenteni a látványt.

Itt volt a törölgetős, masszírozós, újra hadrendbe állító szünet. Majd mikor kellemesen Olajos és újra vigyázba állva vágtunk bele a kövi kényeztetésbe.

Lassú heréktől induló csókokkal érte el a csúcsot ismét és kapta be. Most oldalt helyezkedve kaptam tőle a lágy franciát. Eközben már tudtam en is simogatni formás kemény fenekét, tükörből meg szemből látva mit varázsol ajkaival. Kérdeztem miként kényeztethetném én is, amire felém jött és a szép punciját arcomba nyomva franciázott tovább és láttam neki a feladatnak én is :)
Elég boldog is lehetek mert nem hiába, hallva kellemes lihegéSét tudom jó irányba haladva “csak nyaltam és nyaltam” végre megérzem édes ízét, majd picit dinamikusabb nyelvmunkába kezdve és kiélvezve Fanni finom punciját, eljutott ő is fellegekbe.
Utána még folytatta és újra feléhelyezkedve, most mar egy forró nedves puncit simogatva voltam a szájában. Ismét nyelvét kidugva izgatva engem a csúcsig várta örömömet az arcára!
Megint úgy maradtunk, nem kapkodtunk törlő kendőért, és néztem Fanni csodás Arcát, amit még most is a szemem előtt látok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Végén került rá sor, zuhanyzásból visszaérve felfelé öltözés közben kérdeztem és mondta a nyilvánvalót és a kétszeri extrát.
Így összesen már a pesti átlag fölé jövünk ki, de még mindig fellegekben járok h eljöttem tőle így ne tudtam még ilyeneken gondolkodni!
Csodásan töltöttem minden percet nála!!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Örülök, hogy Fanni fogadott, nagyon kellemes időt tölthettem el vele, amit elejétől kezdve a végéig élveztem, majd visszajelzés is jött hogy ő sem maradt ki a jóból.
Nagyon szép, csodás alkatú, tökéletes adottságokkal rendelkező lány.
Örülhetünk hogy itt van és szerencsés aki eljut hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Fanni nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-12) : A masszázsa közepes, inkább simogatás. Ez volt elmondása szerint a harmadik napja, a mélyvízbe rögtön egy négykezessel került, ami hasznos lehetett, hiszen sok fogást láthatott élesben. Nos vagy nagyon jó volt az oktatás, vagy Fanni tényleg őstehetség. A combtőnél úgy simított be kezével a zacskómra, hogy ágaskodó falloszom nőies pacsításra kényszerített. Kisvártatva meg is fordultam.

felejthetetlen: 1db
(2020-12-30) : Lábaktól induló masszázst kaptam a két kényeztetés között, kifejezetten kellemes volt és megfelelő erősségű. Igaz nem ez volt a látogatás fő célja de csak hozzáadott az élményhez. Fanni krémmel masszíroz, közben lehetett vele beszélgetni sok mindenről bár ha elhallgattam ő nem kezdeményezte a kommunikációt ami csak segítette a ellazulásomat. Ügyesen érti mi kell a vendég számára.

nagyon jó: 1db
(2020-12-30) : A lábamnál kezdte, kellemes volt, majd jobb lábra áttért, ott elidőzott, cirogatott is, ismert pontokat hol jó. Elején beszéltük, hogy én simogató-relax masszást szeretnék, mert irodaban kaptam masszást, és a hátamnak az erős mozdulatok-nyomások nem jók. Fanni kellemes hátmasszást adott. Közben mondtam, szólj ha fordulhatok. Meglepetésemre megtudtam, ha szólok, fordulhatok. Ennek örülök, mert sok masszás szalonban a masszőröknek fix a sorrend, a program.