354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-17 23:49:32

dalamar2
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Szokásos módon viberen beszéltük meg a randit előző nap. Reggel még azért egy megerősítő üzenetváltás is volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem változott :) Ferenciek tere közelében a Duna felé kissé. Eltéveszteni sem lehet, az utcanév és házszám is ki van írva, GPS is könnyen megtalálja. BKV-vel nagyon jó a megközelítés bárhonnan (az égből és föld alól talán nem) de autóval az utcán parkolni az ingyenesség miatt most elég nehéz és nagy mázli kell hozzá. De van a közelben 3 parkolóház is, az egyik (a legújabb) szinte a szomszédban. Ezek valamelyikében nyugodtan le lehet rakni a kocsit. Szokás szerint lent, a kapuból hívom a beengedés végett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi, csendes bérház, nem földszintje. Lift is van, de én még sosem használtam. A lépcsőházban most se láttam, hallottam senkit. A lakás szép, tiszta, barátságos, mint mindig. A tusifürik több sorban sorakoznak, bőven lehet válogatni. Szájvíz kis pohárkával a csapnál figyel és vár, hogy használd! A törcsit sosem vizsgálgattam meg alaposan, de csak jót tudnék róla mondani, a célnak tökéletesen megfelelt: tiszta volt, jó illatű, megfelelő méretű és szívta a vizet. A szobában széles, kényelmes franciaágy, 2 bőr szék/fotel stb. Hangulatvilágítás, tükrök, zene tökéletes, frissítőt is mindig kapok, más nagyon nem is kell. Tisztaság mindenütt természetesen
Klaudia külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
2 hét alatt nem sokat változott Klaudia :), talán csak ismét szebb lett :) Bámulatos álomnő, a mosolya különösen elvarázsol, imádom. Hetente, valamikor gyakrabban is rak fel új, retusmentes fotókat, szóval látható, nyomon követhető. Ha unalmas is, én csak leírom megint, hogy bár ki van takarva a gyönyörű arca (diszkréció miatt), de megint csak szinte a fiatalabb Monica Bellucci
Egy fekete szexis hálóingben (?) harisnyával várt. Nőies, de közben erotikus, alig-alig takarja a kívánatos testét. (Na jó, itt azért még fogadóköntös is volt rajta :) Szép volt, illett hozzá, tetszett és kész :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Az ajtón belépve a mostani helyzetben szokásos indítás: cipő le és azonnali kézfertőtlenítés. Aztán persze az ajándék apróság átadása, amivel azonnal sikerült mosolyt csalnom az arcára. Be a szobába egy rövid kis csevejre. Majd látta, hogy izgek-mozgok már (mégis mit várt, ilyen bombanő társaságaban :) ), kaptam is a törcsit. Ezt a kört gyorsan, de alaposan letudtam, így aztán én a szobába be, várva őt. Múltkor kicsit meg lettem feddve, hogy hideg maradt a kezem és az orrom, sőt most még a dzsekim is vékonynak találtatott :) Így Klaudia arra lépett ezután be a szobába, hogy a kezemmel gyengéden simogatom illetve ölelgetem a forró radiátort, hogy jobban felmelegítse a kifogásolt testrészeim :) Nézett is rám furcsán, el sem merem képzelni, hogy milyen perverznek gondolhatott, amíg meg nem mondtam a miértet.
Állva ölelkeztünk (most már Klaudiával nem a radiátorral!), simogattuk, csókoltuk egymást, majd felkaptam a karjaimba. Az ágyhoz vittem, ahol óvatosan hanyatt fektettem, mert bizony megint én láttam neki az ő kényeztetésének. Lassan az arcától, nyakától lefelé haladva érintettem ajkaimmal a testét. Az álomszép ciciknél kicsit megállva és többet időzve azért :) Szerencsére végül megérkeztem a sima, illatos puncihoz is, amit nyelvemmel vettem kényeztető kezelésbe, persze csak miután lassan végcsókoltam a környékét. Tetszett neki a nyelvjátékom és végül remegve el is röppent, szelíden nevetve tolta el a buksim. Szeretek ilyenkor kicsit melléheveredni és nézni, érezni az "utórezgéseit". Azután persze rajta volt a sor, és finoman, érzéki, kéz nélküli franciával és a cicikkel kényeztetett engem. Mint mindig, most is nagyon jó volt. De nem akartam, hogy így érjen a vég, ezért kértem a gumit, amit ismét szájjal rakott fel ügyesen. Sajnos az új ágyon alapból nem volt kivitelezhető a kedvenc pózom (hátamat megtámasztva ülök és ő szemből beleül az ölembe) a múltkor, de most előtte kipróbáltam, hogy hátha mégis megoldható valahogy. Ki ügyeskedéssel jó is lett. Szóval finoman az ölembe ült szemből, és így lovacskázva folytattunk a közös utazásunk. Egymáshoz simulva, csókolva, a popsiját, hátát fogva és simogatva, néha illatos haját az arcomon érezve :) Szerencsére gyönyörű partnernőm nem fáradt el, mert én nagyon nem szerettem volna pózt váltani! Egymás dicsérete közepette kéjes zihálásaink erősödtek, a mozdulatok gyorsultak, de bevárt engem és egyszerre ért minket a csodálatos öröm. Utána a szokásos nevetős szívhangvizsgálat a másiknál :) Tisztogatás, pihenés, majd fürdőszobai felfrissülés következett és persze az ágyon összebújós regenerálódás.
Utálom a sietést és kapkodást, de szerencsére volt időnk. A simogatások és csókocskák sűrűsödtek, én meg kezdtem egyre jobban vigyorogni. Tudta is, hogy mik a szándékaim, mire készülök, így örömmel helyezte magát kényelembe, hogy tudjam őt kényeztetni újra. Így is volt :) A hangja is egyre jobban megjött, fejemet húzta is magához, és szerencsére sikerült ismét örömet okoznom neki. A lenyugvása után a hátamra döntve ő jött rám, csókolva mindenütt, majd persze finoman a szájába vett ismét és elkezdett érzékien játszani velem. A megfelelő időben jött a gumi és magától a hátára feküdt, mert tudta, hogy másodjára misszibe szeretem mindig. Mindig! Örömmel mentem most is :) Lágy csókok, incselkedő egymás szemébe nézés, gyengéd ölelések. Kell ennél több?!? Lassan kezdtük, finom mozdulatokkal. Eszméletlen jó a lábai ölelését, finom combjai melegét érezni és mikor karcsú karjaival átölel és húz magába. Csak újra elképzelni is baromi jó, hát még akkor ott átélni :) Mozgásunk hol gyorsult, hol lassult kicsit, de ismét figyeltünk egymásra és pár másodperc különbséggel sikerült elmennünk. Erősen dobogó szívvel lassan nyugodtunk le, de nevetve egymást ölelve élveztük ki ezeket a pillanatokat is. Majd tisztogatás után még egy kicsit, de sajnos lassan indulni kellett. Ajtóban még gyengéd, de hosszú búcsú: érzéki ölelkezés, csók, de sajnos eljött az a pillanat is mikor ki kellett lépni újra ebbe a szomorúan nyirkos időbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Biztos sokan erre kíváncsiak a legjobban, de ezt akkor sem részletezném. Én is úgy tudtam meg először, hogy felhívtam és ő megmondta. Azóta ha esetleg változás volt, úgy is jelezte bőven előtte. Szokásom szerint érkezésemkor diszkréten a konyhapultra helyeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus ismét, egy álom :) Az elejétől a végéig! Egy baj volt csak: hogy vége lett :(

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2021-01-12) : Csókolóztunk közben, kezével csiklóját izgatta, időnként pedig biztatott. Hátulról is megpróbáltuk de ez inkább a kivégző póz mert itt már nem lehet ellen állni Klaudia szépségének,a karcsú dereka bomba teste amit akár hova is nézel mindenhol látod a tükrök miatt,ezért újra póz csere.Kiadós misszionárius póz,majd felülve lábait nyakamba vettem utána egy rövid lovacskázás fordított megüléssel,ez is az a póz hogy nem lehet visszafogni magad,,ha csak nem csukva van a szemed végig:).

(2020-11-04) : Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem

(2020-10-23) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)

felejthetetlen: 64db
(2021-01-19) : Utána ő vett kezelésbe vagyis inkább szájalásba a puha ajkaival :) Isteni volt ismét, de többet szerettem volna :) Védőöltözet fel! Úgy voltunk, hogy most csak egy forduló, de az legyen tartalmas. Ö kerekedett felében és lassan kezdett szemből lovacskázni. Fogtam egyszer a derekát, ciciket, egymás kezét, néha ujjainkat egymásba fonva, máskor rámhajolva gyengéd csókok.

(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

nagyon jó: 104db
(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

: 164db
(2021-01-08) : Klau szájjal felhelyezte éreztem össze is esett de Klau is mert így kezdett kényeztetni én közbe simogattam ciciket .meg is lett az eredménye ténykedésének jól álltam , innentől fogva gyakorlatilag végig szexeltül az órát, mindenféle pózban. Kedvencem mindegyik közül talán az volt, amikor nekem háttal ült bele, és simogatni tudtam azt a gyönyörű, kerek, popsit. Még így a randi után is előttem van a látvány... a gyönyörű popsi, a vékony dereka, és a gyönyörű tetoválásai és ahogy élvez a drága,

(2020-12-09) : Majd elkezdet lefelé csúszni rajtam közbe végig kaptam egy egy csókot még elérte szerszámomat. nagyon jól csinálja , bő nyállal , szív amikor kell, nyalogatja mint egy nyalókát ,lent tarja és csak a nyelve mozog szerszámomon rendesen felhúzott már így,ezért csere én vettem nyelvem alá Klaut :) nyaltam isteni punciját (valami csoda), nagyajkait, kisajkait, csiklóját: föl-le, körbe-körbe, beszippantva, finoman, erősebben, lassítva,

(2020-12-02) : Kis idő után átadtam neki a lehetőséget, így az ágyra ült, közben húzott magával, majd a kezei mellett elkezdett a szájával is kényeztetni. Jó érzés volt ismét a szájában lenni, nagyon szeretem, ahogy kényeztet. Inkább barátnős, de az a határozottabb fajta, aki pontosan tudja, mi a jó a másiknak. Mindig elhatározom, hogy egyszer hagyom, hogy végig csinálja,